פורום חרדה דנטלית - עמוד 37
גולשים יקרים, מענה לשאלות חדשות יתאפשר במגוון הפורומים האחרים.
-
תודה לך ד"ר צביקה רוזבלום
יפעת 11/10/2012 | 20:21היית חביב אליי בטלפון שסיפרתי לך שהילד שלי חרד מאוד מטיפול שורש המלצת לי על ד"ר יעקב אפרת רופא שינים בפ"ת ופשוט הצלתי את בני מהרדמה בבית חולים לאר ודש וחצי של בכי של כאב מטורף ולאחר שהיה ב12 מרפאות מכבי הצליח ד"ר יעקב לתת לו את גז הצחוק שמרגע הוא היה בתוך חלום פשוט לא האמנתי מה הגז צוק עשה לו הילד אפילן הדבדח באמצע הטיפול עם הרופא שינים בקיצור המון תודה לך ולכל האמאות שיש אותה בעיה רק לרופא שרשמתיפתח בחלון חדש-
תשובת מומחה דר. אפרת
ד"ר צביקה רוזנבלום 15/10/2012 | 14:01יופי ! אני שמח לשמוע
-
-
קילוף קרום חלל הפה
איתן 18/09/2012 | 16:17שלום ד"ר, בזמן האחרון בזמן שאני מתעורר בבוקר,אני קם עם קרום לבן אשר נמצא ברוב חלל הפה שלי לאחר השינה.כבר מספר חודשים שאני משתמש במשחת השיניים פרדונטקס אשר לפי דעתי הייתה הגורם לכך עקב חוזק המשחה,אך אני שם לב שהדבר הזה קורה לי גם עם משחה אחרת אבל בכמות קטנה יותר. איך אני נפתר מזה ומזה בכלל? בתודה.פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה קרום
ד"ר צביקה רוזנבלום 18/09/2012 | 22:48שלום,איתן, יתכן ומדובר בפטריה,אך עדיף שרופא שיניים יבדוק, דר. צביקה רוזנבלום
-
-
הרדמה כללית (לת)
נטע 18/09/2012 | 19:16ברצוני לומר שממש לא רצתי בשביל סתימה, אלא מספר טיפולים רב. אין סיבה לסבול ולמשוך זמן של טיפולים מי שמפחד. בכל זאת ממליצה בחום רב הרדמה כללית. החיים לא קלים למה להקשות יותר :))פתח בחלון חדש -
הרדמה כללית
נטע 09/09/2012 | 13:08ברצוני לשתף את כולם, עברתי לפני כחודש טיפולי שיניים בהרדמה מלאה. לקח כשלוש שעות, חשוב לעבור את הטיפול בבית חולים כפי שעשיתי. ממליצה בחום ובאהבה. עברתי באזור הצפון. מי שמפחד אינו צריך לסבול עם יש דרכים אחרות .פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה הרדמה כללית
ד"ר צביקה רוזנבלום 10/09/2012 | 13:47אמנם זאת אופציה,אך הפחות מומלצת מכולן,מאחר וטיפול שיניים איננו ניתוח אפנדיציט שעושים פעם בחיים,אלא דרושות בדיקות תקופתיות וטיפולים כאלה ואחרים,ולא רצים להרדמה כללית כדי לעשות סתימה... דר. צביקה רוזנבלום
-
-
פחד מעקירה
רון 06/07/2012 | 00:12שלום אמרו לי השבוע שאצטרך לעבור עקירה בשן טוחנת עליונה. אני פוחד שזו תהיה עקירה כרורגית ושארגיש זאת. האפ יש דרך בטוחה לוודא שהאזור רדום לגמרי? מה קורה אם בזמן העקירה ארגיש את הנעשה ולא ניתן יהיה להפסיק באמצע?פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה עקירה
ד"ר צביקה רוזנבלום 03/09/2012 | 14:02שלום רון, אתה יכול לסכם עם הרופא שאם משהו מפריע,אתה מרים את היד והוא עוצר את הטיפול ומוסיף הרדמה,זה אפשרי ! דר. צביקה רוזנבלום
-
-
בינה
24/07/2012 | 15:38שלום, אני בת 20 עם כאבים בשיני הבינה. מעולם לא הייתי אצל רופא שיניים,גם לא אצל שיננית. האם בדיקת רופא וניתוח של שיני בינה כואבים? האם אני חייבת ניתוח בשביל שלא יכאבו לי שיני הבינה? אני יודעת שאני כללית מידי אבל חשוב לי לדעת את זה כי אני ממש פוחדת.פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה שיני בינה
ד"ר צביקה רוזנבלום 03/09/2012 | 14:00שלום רב, הבדיקה לא כואבת,כדאי להבדק ולשמוע מה הרופא מציע,ואחר כך תוכלי להחליט מה לעשות בנידון דר. צביקה רוזנבלום
-
-
האם הרדמה בכל הגוף לטיפול שורש
31/07/2012 | 13:22זה משהו שאפשר לעשות אם יש פחד מרופא שיניים? אני לא מוכן להיות ער כשעוקרים לי שןפתח בחלון חדש-
תשובת מומחה פחד
ד"ר צביקה רוזנבלום 03/09/2012 | 13:59שלום רב, בהחלט אפשר לעבור טיפולי שיניים בהרדמה כללית דר. צביקה רוזנבלום
-
-
מבקשת המלצה לרופא מתמחה בטיפול בחרדתיים בירושלים
מיקי 23/08/2012 | 21:25רופא בירושלים שמטפל בחרדתייםפתח בחלון חדש-
תשובת מומחה המלצה
ד"ר צביקה רוזנבלום 27/08/2012 | 13:22שלום רב, לצערי אייני מכיר,אך אני מזמין את הגולשים להמליץ...
-
-
היסטריה מרופא שיניים
אמנון 28/03/2012 | 12:55שלום דר' רוזנבלום, אשתי הלכה לקרוב ל- 20 רופאי שיניים ואף אחד לא הצליח לעשות לה טיפול בגלל הפחד שלה. היא נכנסת להיסטריה שחבל על הזמן. מה עוד אפשר לנסות ?פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה תגובה
ד"ר צביקה רוזנבלום 29/03/2012 | 21:16ערב טוב,אמנון, מומלץ לפנות לרופא שמתמקצע בתחום,שיוכל לקדם את יכולת ההתמודדות של אשתך עם הטיפול צעד-צעד,כשנקודת ההתחלה היא הסיטואציה שאיתה אשתך יכולה להתמודד היטב,כגון ישיבה על הכיסא ללא טיפול דר. צביקה רוזנבלום
-
-
הודעת מערכת (לת)
מערכת infomed 06/08/2012 | 10:08ד"ר צביקה רוזנבלום יוצא לחופשה עד לתאריך 12/08/12 לכן יתכן עיכוב במענה לשאלותיכם/ן. המשך גלישה מהנה, צוות אינפומדפתח בחלון חדש

פורומים נוספים בתחום
פורוםטיפולי פוריות
פורום טיפולי פוריות מנוהל ע"י פרופ' יעקב אשכנזי, מומחה בתחום הפריון, פוריות האישה, פוריות הגבר והפריה חוץ גופית. היכנסו עכשיו והתייעצו עם מומחה/ית!
לפורום טיפולי פוריותפורוםהריון ולידה
פורום הריון ולידה ניתן להתייעץ עם ד"ר עמנואל אטלי, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום הריון ולידהפורוםפסיכיאטריה
בפורום פסיכיאטריה ניתן להתייעץ עם פרופ' ערד קודש, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום פסיכיאטריהפורוםגניקולוגיה
בפורום גינקולוגיה ניתן להתייעץ עם ד"ר נסיה לנג פרנקו, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום גניקולוגיהפורוםאף אוזן גרון
בפורום אף אוזן גרון ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום אף אוזן גרוןפורוםגסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים
בפורום גסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום גסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים