פורום חרדה דנטלית - עמוד 38
גולשים יקרים, מענה לשאלות חדשות יתאפשר במגוון הפורומים האחרים.
-
פחד מטיפול שיניים
אבי 20/03/2012 | 12:36ד"ר רוזנבלום שלום, כשאני נכנס למרפאה אני נתקף זיעה קרה ולא מצליח להביא את עצמי להכנס לחדר הטיפולים, אז לא יוצא מזה כלום. מה עושים ?פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה המלצה
ד"ר צביקה רוזנבלום 25/03/2012 | 17:03שלום, תוכל לציין מייל,או לכתוב לי ל dr_zvika_r@walla.com דר. צביקה רוזנבלום -
יש לך המלצה על רופא כזה באזור ירושלים?
25/03/2012 | 08:35שיהיה עדין וסבלן ויעזור לי להתגברעל הפחד מרופא השינייים... תודה! -
יש לך המלצה על רופא כזה באזור ירושלים?
אבי 25/03/2012 | 08:35שיהיה עדין וסבלן ויעזור לי להתגברעל הפחד מרופא השינייים... תודה! -
תשובת מומחה פחד
ד"ר צביקה רוזנבלום 22/03/2012 | 13:24שלום,אבי, אני ממליץ לך למצוא רופא עדין וסבלן שמצוי בתחום.עליו "לקחת אותך ביד" ולהוביל אותך צעד- צעד בקצב שלך.מנסיון-זה עובד מצוין ! בהצלחה ! דר. צביקה רוזנבלום
-
-
פחד משתלים בשיניים
כוכי 03/04/2012 | 09:43שלום, אני צריכה שתלים מאחור למטה וזה ממש מפחיד אותי לחשוב על זה. אני דוחה את הטיפול שוב ושוב ועוד לא קבעתי תור.... איך הולך הטיפול הזה ? מה עושים לי ? קודחים לי בפה ?פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה שתלים
ד"ר צביקה רוזנבלום 04/04/2012 | 00:13ערב טוב,כוכי, הטיפול נחשב קל כשהוא מבוצע על ידי כירורג מיומן.לאחר הרדמה של האזור,יש קדיחה והחדרת השתל.לרוב ההתאוששות קלה יחסית ! בהצלחה !
-
-
טיפול שיניים בהרדמה כללית
אפרת 03/04/2012 | 09:29שלום דר' רוזנבלום, כבר כמה שנים שאני דוחה ודוחה טיפולי שיניים שאני צריכה לעשות בגלל החשש הגדול שיש לי מטיפולי שיניים. הציעו לי לעבור את הכל ביום אחד בהרדמה כללית. האם זה טוב? אתה ממליץ ? תודהפתח בחלון חדש-
תשובת מומחה הרדמה
ד"ר צביקה רוזנבלום 04/04/2012 | 00:11ערב טוב,אפרת, רצוי מאד לעבור את הטיפול בדרך הרגילה,מכמה סיבות : -טיפול בשלבים מאפשר איכות טיפול גבוהה בהרבה -הרדמה כללית כרוכה בסיכון ובעלות משמעותית -לא סביר לעבור הרדמה כל פעם מחדש כשיש צורך בטיפול
-
-
טיפול לכתר שתקוע
זאב 01/04/2012 | 13:49ד"ר רוזנבלום שלום, אני בן 31 ואני באמצע טיפול לכתר. הרופא לא מצליח לקחת לי תבנית...אני מרגיש שזה חונק אותי בגרון כשהוא שם לי את החומר הזה.... אני תקוע בשלב הזה, יש פתרון ?פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה כתר
ד"ר צביקה רוזנבלום 02/04/2012 | 22:04ערב טוב,זאב, ישנן טכניקות להפחתת רפלקס ההקאה,בין השאר ניתן ללמד אותך לנשום מהאף נשימות עמוקות,ולקבל לתירגול ביתי את כף המידה
-
-
פחד מטיפול שורש
ג.נ. 01/04/2012 | 13:50שלום, עברתי טיפול שורש לפני מספר שנים ואני זוכר שנורא כאב לי במהלך הטיפול אצל רופא השיניים. עכשיו אני שוב צריך טיפול שורש, יכול להיות שזה שוב יכאב כל כך? עוד לא קבעתי תור ואני מת מפחד... תוכל לעזור לי? תודהפתח בחלון חדש-
תשובת מומחה טיפול שורש
ד"ר צביקה רוזנבלום 02/04/2012 | 22:00ערב טוב, לעיתים יש כאב עקב מצב דלקתי,ואז נדרשת הרדמה נוספת על מנת להפחית כאב.ברוב המקרים הטיפול לא מלווה בכאב
-
-
טיפול שיניים תחת היפנוזה
אוסי 01/04/2012 | 13:55שלום ד"ר צביקה רוזנבלום, קראתי באינטרנט שניתן לעשות טיפולי שיניים תחת היפנוזה. תוכל בבקשה לפרט על תהליך הטיפול ובאיזה מקרים ניתן לטפל בהיפנוזה? תודהפתח בחלון חדש-
תשובת מומחה היפנוזה
ד"ר צביקה רוזנבלום 02/04/2012 | 21:56ערב טוב,אוסי, במהלך התהליך המטפל מוביל את המטופל למצב היפנוטי,ולאחר מכן מבצע את הטיפול עצמו. בגמר הטיפול המטופל יוצא מהמצב ההיפנוטי. טכניקה זו היא אחת מהאמצעים להתגבר על חרדה,ובמקרים מסוימים אף מייתר את הצורך בהרדמה
-
-
-
תשובת מומחה תור
ד"ר צביקה רוזנבלום 29/03/2012 | 21:11שלום,בטי, ניתן להקליק על שמי בראש הפורום,ורואים את הפרטים דר. צביקה רוזנבלום
-
-
מפחדת מזריקה אצל רופא השיניים
ברוריה מאיר 28/03/2012 | 12:58בתי בת 16 ולא מצליחה לקבל זריקה,הפחד גדול. מה אתה יכול להציע? תודהפתח בחלון חדש-
תשובת מומחה פחד מזריקה
ד"ר צביקה רוזנבלום 29/03/2012 | 21:08ערב טוב,ברוריה, ברוב המקרים ניתן להתגבר על החשש מזריקה בטיפול בשלבים בשיטת ה desensitisation ,בה המטופל לומד להתמודד עם המזרק בשלבים,כשהשלב האחרון וה "מתקדם" ביותר הוא יכולת לקבל זריקה.ניתן להתאמן בבית עם מזרק ללא חומר הרדמה שמקבלים מהרופא,עם מחט מכוסה,תוך ביצוע הרפיה עצמית דר. צביקה רוזנבלום
-
-
פחש מהזריקה אצל רופא השיניים
רועי 25/03/2012 | 08:32שלום, אני בן 22 ואני נורא מפחד מהזריקה בפה אצל רופא השיניים... אני מרגיש שאני עומד להתעלף כשרוצים להזריק לי, ובסופו של דבר אני לא מקבל טיפול. מה הפתרון ? תודהפתח בחלון חדש-
תשובת מומחה זריקה
ד"ר צביקה רוזנבלום 25/03/2012 | 17:08שלום,רועי, קיימות טכניקות "התידדות" עם המזרק,ניתן ללמד אותך בהדרגה כיצד להתמודד עם נוכחות המזרק,בהתחלה כשהמחט מכוסה ,ואתה רק מחזיק לבדך במזרק,ועד השלב בו אתה מניח את המחט על רירית הפה. מניסיון-זה עובד מצוין ! דר. צביקה רוזנבלום
-
-
בחילה ממכשירי רופא השיניים
אתי 20/03/2012 | 12:38ד"ר צביקה רוזנבלום שלום, בעלי בן 35 ולא מצליח לעבור טיפול שיניים כבר הרבה מאוד זמן כי כל המכשירים שמכניסים לו לפה עושים לו בחילה .מה אתה מציע? הוא כבר חייב לעשות טיפול כי מצב השיניים שלו לא טוב בכלל. תודהפתח בחלון חדש-
תשובת מומחה בחילה
ד"ר צביקה רוזנבלום 22/03/2012 | 16:52שלום,אתי, ברוב המקרים ניתן להשתמש באביזר הקרוי סכר גומי,שמפריד לחלוטין בין השן לחלל הפה,לכן המכשירים,הפירורים,המים,וכו'-לא מגיעים לחלל הפה.יש גם טכניקות נוספות שהרופא אמור לעשות בהן שימוש על מנת לעזור.בקשו ממנו ! בהצלחה ! דר. צביקה רוזנבלום
-

פורומים נוספים בתחום
פורוםטיפולי פוריות
פורום טיפולי פוריות מנוהל ע"י פרופ' יעקב אשכנזי, מומחה בתחום הפריון, פוריות האישה, פוריות הגבר והפריה חוץ גופית. היכנסו עכשיו והתייעצו עם מומחה/ית!
לפורום טיפולי פוריותפורוםהריון ולידה
פורום הריון ולידה ניתן להתייעץ עם ד"ר עמנואל אטלי, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום הריון ולידהפורוםפסיכיאטריה
בפורום פסיכיאטריה ניתן להתייעץ עם פרופ' ערד קודש, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום פסיכיאטריהפורוםגניקולוגיה
בפורום גינקולוגיה ניתן להתייעץ עם ד"ר נסיה לנג פרנקו, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום גניקולוגיהפורוםאף אוזן גרון
בפורום אף אוזן גרון ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום אף אוזן גרוןפורוםגסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים
בפורום גסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום גסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים