פורום כירורגית כלי דם - עמוד 73
-
קושי רב בהליכהאורלי חסון 23/10/2016 | 14:39הי , בעלי בן 57מתקשה ללכת יותר מ-10 מ' חולה לב,לאחר מספר התקפים,סוכרתי (לאחרונה בבדיקה דם 150).בבדיקת דופלר רגלים + PVR + מאמץ- רגל ימין - הפרעה קלה בעורקי השוק הבא לידי ביטוי לאחר מאמץ. רגל שמאל - הפרעה בינונית עד קשה בסגמנט פמורו פופליטאלי ובעורקי השוק עם סימנים לאיסכמיה לאחר מאמץ. אינדקס קרסול זרוע : במנוחה 0.63 לאחר מאמץ 0.31. ב- CTA עורקי הבטן, האגן, הירכיים והשוקיים- אאורטה התת-כלייתית- מפרצת תת כלייתית של האאורטה ברוחב 3 ס"מ עם טרומבוס דופני. מימין:CIA – עם הצרות קלה.EIA -עם הצרות קלה. IIA -עם הצרות קלה. משמאל: CIA -עם הצרות בינונית. EIA -עם הצרות קלה עד בינונית. SFA -חסום דיסטלית לאורך סגמנט קצר. להלן הממצאים שאינם וסקולרים: תפליט פלאורלי בינוני עד ניכר מימין. ציסטות פשוטות בכליות. שאר אברי הבטן והאגן ללא ממצא מיוחד. בוצעה גם בדיקה דופלקס עורקי הצוואר . להבחנתך והכוונתך אודה בברכת מועדים לשמחה ושנה טובה אורליהוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
כאבי שרירים בשתי הרגליים לאחר הליכה של כ 150 מטר
נתן 07/07/2019 | 18:09אני בן 83 לאחר החלפת מפרק ברך לפני כ 8 שנים והחלפת מפרק ירך לפני שנה וחצי.שני המפרקים ברגל ימין. באותה רל שבר בזנב הירך לפני שנתיים. תרופות: וקטור ללחץ דם (מאוזן) ליטורבה (סטטין) קרטיה. מה משמעות תוצאת הבדיקה ? בתודההוסף תגובה
-
תשובת מומחה
קשיים בהליכה.
ד"ר אסף לבנון 07/07/2019 | 17:58שלום רב לא שאלת שאלה!! אני מניח שאת/ה רוצה לדעת מה המשמעות של ממצאי הבדיקה. לפני שאוכל להתייחס לכך אני צריך לדעת פרטים על הרקע הרפואי שלך: 1. גיל ומין 2. מחלות רקע וטיפול תרופתי קבוע 3. סיבת ביצוע בדיקת הדופלרהוסף תגובה
-
קש/יים בהליכה של מעל כ 150 מטר
נתן 07/07/2019 | 17:54בבדיקת דופלר של עורקי הרגליים קיבלתי תשובה:הפרעה בסגמנט פמורו- פופליטאלי בבדיקה במנוחה בלבד. לא ניתן לבצע בדיקת מאמץ עקב עורקים בלתי לחיצים.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
טיפול חדשני
ד"ר אסף לבנון 14/05/2019 | 15:04שלום לך שמי ד' אסף לבנון אני המנהל החדש של פורום זה. שאלתך מתייחסת ככל הנראה למחקר שפורסם ב2016 - אין לי קשר אליו. אם אתה רוצה עזרה נא רשום לי פרטים: גיל, מחלות רקע, טיפול תרופתי קבוע, תאר את בעיית כלי הדם שלך וצרף גם בדיקת דופלר עורקי רגליים אחרונה - אם יש ברשותךהוסף תגובה
-
כאבים ברגל שמאל מתקשה בהליכה כאבים לאחר50מטר
שלמה 13/05/2019 | 20:31מעונין בפרטיםהוסף תגובה
-
טיפול חדשני לרגלים
אורלי חסון בשם אלפונסו חסון 11/12/2016 | 17:17מעוניין לשמוע פרטים ואולי להשתתף בניסוי ניתן לייצור קשר לנייד 050-5710557 או 054-2888499הוסף תגובה
-
***טיפול חדשני לכלי דם ברגליים
R4you 09/12/2016 | 12:26דרושים משתתפים למחקר חדשני, במסגרת ב"ח לניאדו,שסובלים ממחלת הרגל האיסכמית, שאינם מסוגלים להשלים הליכה של 50 מטרים, סובלים מכאבים ברגליים בעת מנוחה ואובחנו עם חסימה קריטית בכלי דם ברגל.חולים אלו יקבלו טיפול חדשני, המבוסס על רפואה תאית, שמטרתו לחדש את זרימת הדם לרגלהטיפול בחינם. ויש החזר הוצאות נסיעה. ניתן להירשם דרך האתר R4you.co.il או לינק ישיר למחקר: https://www.r4you.co.il/?s=%D7%9B%D7%9C%D7%99+%D7%93%D7%9D או במייל: r4you2016@gmail.comהוסף תגובה
-
כאבי שרירים בשתי הרגליים לאחר הליכה של כ 150 מטר
-
דופלר עורקי צוואראסתי 04/07/2019 | 12:01אני בת 71 סובלת מכאבי ראש תוצאות דופלר עורקי צוואר: מימין-הצרות בינונית בעורק הפנימי.הצרות המודינמית 25% -49% בעורק הפנימי על ידי רובד פיברוטי.אין לזהות כיב משמאל אין הפרעה המודינמית ואין ממצא אנטומי פתולוגי חוליות-זרימה תקינה תת בריחי- זרימה תקינההוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
המשך
ד"ר אסף לבנון 04/07/2019 | 14:47התכוונתי ל"הינו" כפי שכתבתי במובן חיובי ולא ל"אינו" במובן שלילי. אנסה להרחיב: טרשת עורקים הינה מחלה אשר גורמי הסיכון העיקריים שלה הם- סכרת, יל"ד, הפרעת שומנים, עישון ורקע משפחתי. יש אנשים שיש להם מספר גורמי סיכון ואין להם טרשת שבאה לידי ביטוי ביום- יום ויש כאלה שיש להם רק רקע משפחתי ובכל זאת יש להם ביטוי כלשהו של טרשת עורקים. לא ציינת האם יש אצלך גורמי סיכון כלשהם והאם הם מאוזנים, בכל מקרה הביטוי אצלך הוא ביטוי שנראה רק בבדיקת הדופלקס והוא בשלב זה חסר משמעות בהיבט של טיפול פולשני אלא רק טיפול מניעתי כפי שכבר כתבתי.הוסף תגובה
-
בדיקת דופלר צווארי
אסתי 04/07/2019 | 13:28תודה על תשובתך המהירה לא הבנתי מה פירוש "הינו ביטוי לקיום טרשת עורקים".אולי הכוונה ל"אינו"? בבדיקות הדם אין בעיה של גורמי סיכון.אבקש להתחיל לקבל אספירין תודההוסף תגובה
-
תשובת מומחה
בדיקת דופלקס עורקי צוואר.
ד"ר אסף לבנון 04/07/2019 | 12:22הממצאים בבדיקה אינם מסבירים את כאב הראש, ככל הנראה אין קשר. הממצא המדובר בעורק הימני הינו ביטוי לקיום טרשת עורקים אך מצריך טיפול אגרסיבי בגורמי הסיכון: יל"ד, סכרת, הפרעת שומנים ועישון. בנוסף טיפול באספירין - אם את לא מקבלת ומעקב דופלקס אחת לשנה.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
המשך
-
וריד בולט בשוקאנה 03/06/2019 | 09:26בת 44, סובחלת מזה שנים מנימים סביב הקרסוליים שכואבים בעת עמידה ממושכת ועייםפות, ומורידים בשוקיים. כעת בתחית הריון שני, ואחד הרודים החל לכאוב בצורה נוראית. ממש כאב בלתי נסבל, בעמידה, בישיבה, בשכיבה, בכל מצב ובכל שעה. מה עושים? למי פונים. איך מטפלים והאם ניתן בהריון לטפל בכלל? האם הביטוחים המשלימים מכסים את הטיפול? הצילווווהוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
סיכום
ד"ר אסף לבנון 05/06/2019 | 10:58ראיתי את התמונות ששלחת, לא נראה שקיים שם תהליך דלקתי ברור אשר מצריך טיפול תרופתי. לא מקובל לבצע טיפול פולשני במהלך הריון בנושא ורידים אם לא חייבים. ממליץ לך להמנע מעילות המחמירה את הכאב ולהשתמש בגרב אלסטית. ניתן לנסות גם למרוח משחת וולטרן באופן מקומי. כל ההמלצות לעיל בערבון מוגבל כי צריך לבדוק אותך פיזית. הכי טוב שתגשי לכירורג כלי דם באזור מגורייך.הוסף תגובה
-
שלחתי לך צילום למייל שלשום
אנה 05/06/2019 | 10:26אשמח לתשובתךהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
המשך
ד"ר אסף לבנון 03/06/2019 | 16:52asaflev67@gmail.comהוסף תגובה
-
שליחת צילום
אנה 03/06/2019 | 13:02אשמח לשלוח צילום, אבל להיכן? כאן לא ניתן להעלות תמונותהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
וריד בולט בשוק
ד"ר אסף לבנון 03/06/2019 | 11:13שלום אנה את יכולה לשוח תמונה של הוריד הכואב בשוק?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
סיכום
-
וריד כליתיאלי 30/05/2019 | 18:32לאחר ניתוח אפנדציט גילו כי יש לי הרחבה אנבריזמתית של וריד כליתי מימין? מז זה אומר?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
הרחבה
ד"ר אסף לבנון 30/05/2019 | 22:35שלום אלי. נשמע שמדובר בממצא אקראי שאינו קשור כלל לניתוח שעברת. הייתי מעדיף לראות את דיסק הבדיקה בעצמי כדי לתת לך חוות דעת יותר מדוייקת. צור קשר דרך המייל שלי ונראה איך מתקדמים asaflev67@gmail.comהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
הרחבה
-
גלולות וורידיםתמר 28/05/2019 | 23:12שלום, עשיתי א'ס ורידים והתוצאה היא שאין לי בעיה במערכת העמוקה אלא רק בשטחית- אי ספיקה.יש לי 5 ילדים- הריונות ולידות תקינים. רציתי לשאול אם ניתן לקחת גלולות משולבות ללא חשש או שמא יש לחשוש לקריש דם בגלל הורידים?(כאמור- הם רק במערכת השטחית) בתודה,הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
גלולות
ד"ר אסף לבנון 29/05/2019 | 09:19שלום תמר אי ספיקה במערכת ורידים שטחית אינה מהווה גורם סיכון לארועי פקקת במידה המונעת שימוש בגלולות ועל כן אין התווית נגד לשימוש בגלולות . אם יש סיפור משפחתי של קרישיות יתר או אם אין חשד לקרישיות יתר אצלך כגון הפלות חוזרות בשלבים ראשונים של ההריון אזי הסיכוי לבעייה קטן מאוד. אם את רוצה להיות בטוחה לגבי זה יש לבצע ייעוץ רשמי אצל המטולוג העוסק בנושא קרישיות יתר. אם את צריכה המלצה צרי קשר שוב וצייני אזור מגורייך.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
גלולות
-
בדיקת דופלרשיר 20/05/2019 | 22:27שלום לאחרונה בצעתי בדיקר דופלר לגפיים תחתונות, התוצאות אומרות כי בורידים העמוקים בתגובה לווסלבה בצד ימין היפוך בזרימה בספנה הגדולה ובצד שמאל היפוך בפומרלי המשותף. נכתב גם שקיים אי ספיקה קלה בספנה הגדולה מימין ובפמורלי המשותף משמאל אשמח להסבר התוצאות תודההוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
תשובה
ד"ר אסף לבנון 28/05/2019 | 05:47לא ממש הבנתי מה השאלה , אני מניח שאת רוצה התייחסות לממצאי הבדיקה. הבדיקה מעידה על אי ספיקה במערכת העמוקה משמאל והשטחית מימין. איני משוכנע שיש קשר לתלונות הכאבים שלך ברגל שמאל והאם יש צורך בטיפול כלשהו. ממליץ לך לפנות עם ממצאי הבדיקה לכירורג כלי דם באזור מגורייך כדי שיבדוק אותך ויתרשם יותר מאופי הכאב. הממצא מימין חסר משמעות אם אין תלונות נלוות או ממצאים בבדיקת רגל ימין. אם יש עוד שאלות אשמח לעזורהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
דופלר
ד"ר אסף לבנון 27/05/2019 | 23:36מצטער על העיכוב. מבטיח להתייחס בבוקרהוסף תגובה
-
בדיקת דופלר
שיר 27/05/2019 | 22:03אסף שלום אשמח לתגובתך תודההוסף תגובה
-
בדיקת דופלקס ורידים
שיר 21/05/2019 | 20:25אסף שלום אני בת 35 נשאית של הגן mthfr הומוזיגוט מטופלת בחומצה פולית 5 מ"ג על בסיס יומי. ברקע המשפחתי אמא עם פקקת ורידים וטרומבוזה ברגל. נשלחתי לביצוע הבדיקה בגלל כאבים ברגל שמאל. תשובות הדופלקס במלואם: us דופלר גפיים תחתונות: ורידים עמוקים: נסרקו הורידים פמורלי משותף, פמורלי שטחי, פופליטאלי והספנה בחלקו העליון. הורידים עוברים תמט בלחץ והזרימה בהם תקינה. התגובה לוולסלבה :בצד ימין היפוך בזרימה בספנה גדולה,בצד שמאל היפוך בפמורלי משותף. ורידים שטחיים: נסרקו ורידי הספנה הגדול והקטן ברוחב תקין. לא הודגמו דליות. סיכום – 1 .אין עדות ל-DVT 2 .הורידים השטחיים תקינים. 3התגובה לוולסלבה :בצד ימין היפוך בזרימה בספנה גדולה,בצד שמאל היפוך בפמורלי משותף. 4.סימני אי ספיקה ורידית קלה בספנה גדולה מימין ובפמורלי משותף משמאל. תודההוסף תגובה
-
תשובת מומחה
בדיקת דופלקס ורידים
ד"ר אסף לבנון 21/05/2019 | 08:36שלום שיר, אבקש לדעת מה גילך? האם יש מחלות רקע? טיפול תרופתי קבוע? מה הסיבה לביצוע הבדיקה? מהן תלונותייך ברגלים? כמו כן נא להעביר לעיוני את תשובת הדופלקס במלואה.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
תשובה
-
נפיחות רגל ימין מזה שבועשי 25/05/2019 | 17:34בן 90, ברקע פרפור פרוזדורים כרוני , אי ספיקת לב, חשד לממאירות ראתית. לפני 3 חודשים היה ארוע של דימום מערכת העיכול העליונה, הפסיק לקבל פרדקסה בשל כך. נמצא כיב מדמם בקיבה חשוד לאדנוקרצינומה, בנוסף חשד לגידול בריאה. לפני שבוע הופיעה נפיחות ניכרת של רגל ימין,לכל אורכה, עד גובה המפשעה, בצקת גומתית ניכרת. בוצע לו דופלר ורידי במיון ללא עדות ל- DVT, רק נאמר שיש בצקת של השומן התת עורי? ובעצם לא ניתן הסבר ברור לנפיחות. השאלה שלי מה הסיכוי שהבדיקה של הדופלר "תפספס" DVT, והאם קיימת בדיקות נוספות שמומלץ לבצע? האם יש טעם לחזור על הבדיקה? תודההוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
פקקת
ד"ר אסף לבנון 25/05/2019 | 18:12בבדיקת דופלקס נבדקים רק ורידי המפשעה והירך ובדרך כלל ורידי האגן לא נבדקים. על פי התיאור הבעייה שם ובדיקת הבחירה לאיתור הבעייה היא בדיקת CT VENOGRAPHY . המקרה בעייתי מכיוון שאם אכן יש DVT אזי יש צורך במתן נוגדי קרישה וזה בעייתי לאור ארוע הדימום שציינת. במקרה זה יש צורך לחשוב על פתרון אחר אך את הכל צריך לקחת בחשבון בקונטקסט של הגיל המבוגר ומחלות הרקע הקשות. מקווה שיותר עזרתי מאשר הלחצתי/בלבלתי. אשמח לעזור אם יש עוד שאלות . השאר טלפון כאן ואחזור אלייךהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
פקקת
-
כאבים לאחר הליך צנתורמרינה 14/05/2019 | 11:13שלום רב, בתאריך 16.04 בעקבות אי ספיקה ורידית, עברתי V-block implantation to SFJ + Emboloscleroteraphy of grate safenous vein. הכל היה בסדר ובימים האחרונים אני חווה מין עוויתות/ספאזם במקום בו מוקמה השרוולית, כאבים חד וחזק שמצריך ממני לשכב לכמה דקות עד שיעבור. מתרחש בין 3-7 פעמים ביום. גרב אלסטית עוזרת במעט בשלב זה. השאלה שלי היא האם התופעה נורמלית ותחלוף? האם יש להתייחס לכאב החדש כמשהו שמצריך בדיקה/טיפול? (יש לציין שהרופא המטפל לא מתרגש כל עוד אין חום/נפיחות אך גם לא ביצע בדיקה בשלב זה) הכאב מאוד חד וחזק ותופס אותי במצבים מאוד בעייתיים ומתגבר עם הימים שעוברים. מודה מראשהוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
סיכום
ד"ר אסף לבנון 15/05/2019 | 09:46המסמך ששלחת לא עזר לי בהחלטה על הטיפול הנחוץ. ממליץ לפנות לרופא המנתח.הוסף תגובה
-
המשך
מרינה 15/05/2019 | 08:58שלחתי. תודה מראש!הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
המשך
ד"ר אסף לבנון 14/05/2019 | 15:01שלחי למייל שלי asaflev67@gmail.comהוסף תגובה
-
כאבים המשך
מרינה 14/05/2019 | 14:48אשלח בשמחה ואודה להעצתך רק לא מוצאת מקום בפורום לצרף קובץ :(הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאבים
ד"ר אסף לבנון 14/05/2019 | 14:24איני מכיר את הפרוצדורה שביצעת- כנראה הליך חדשני- הכוונה לחלק של V-BLOCK וכו'. אנא שלחי לי את מכתב השחרור ואנסה להבין ולעזור . בכל מקרה מציע להתעקש על בקורת אצל המנתח!!הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
סיכום
-
חשש לDVTסיגל 14/05/2019 | 22:34יש לי כאבים איומים ברגל וכן תחושה כללית מאד מאד לא טובה בבדיקות דם הכל יצא תקין,[לא עשו הבדיקה של DVT] וכן רופא המשפחה כתב כי אין חשש לDVT אך כבר שבוע כאבים עזים המתגברים בדריכה ותחושות קשות האם יש מקום לחשש גם אם הרופא בדק את הרגל וקבע שהיא לא נפוחה וכו' תודההוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
dvt??
ד"ר אסף לבנון 14/05/2019 | 23:22קשה לי מאוד לחוות דיעה בלי לבדוק. אם יש חשד לdvt ולא משנה של מי....יש לבצע דופלקס ורידים כדי לשלול זאת. יתכן גם שהבעייה היא עורקית ושוב .... כדי לחוות דעה אני צריך מידע על גיל, מחלות רקע, טיפול תרופתי קבוע, עישון??? ומעבר להכל לבדוק אותך. אשמח לעזור במידת הצורךהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
dvt??
-
שטף דם באגודליפית 11/05/2019 | 19:01שלום, לפתע הבחנתי בשטף דם קטן עגול על האגודל באצבע מתחת לעור,לא קבלתי מכה.מה זה יכול להיות?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
סיכום
ד"ר אסף לבנון 13/05/2019 | 12:50ראיתי את התמונה , לא נראה לי דבר מעורר דאגה- יתכן שקרה עקב חבלה קטנה שלא ייחסת לה משמעות ואולי אף לא שמת לב אליה. נראה לי שיחלוף לבד תוך כמה ימים ורק אם לא עובר או שמופיעים דברים דומים במקומות אחרים יש לפנות לרופא מטפל לצורך התייעצות, בשורה התחתונה אני מציע להירגע ולא להתחיל לחפש כל יום בכל הגוף אם יש משהו לא בסדרהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
המשך
ד"ר אסף לבנון 12/05/2019 | 19:47את התמונה אפשר לשלוח למייל שלי asaflev67@gmail.com אל תשכחי לענות לשאר השאלותהוסף תגובה
-
אגודל
יפית 12/05/2019 | 15:06תודה על הסיוע,לאן לשלוח את התמונה?לא מצליחה להעלות לכאן. תודההוסף תגובה
-
תשובת מומחה
שטף דם
ד"ר אסף לבנון 12/05/2019 | 14:55שלום יפית לא נראה לי ששאלתך קשורה בתחום עיסוקי , אנסה לתת לך כוון בהמשך הברור. כדי לחוות דעה ראשונית אבקש לדעת: גיל, מחלות רקע, טיפול תרופתי קבוע ובנוסף שלחי גם תמונה של האגודלהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
סיכום
נושאים מרכזיים
-
מחלות קשורות
- מצבי הלם
- תסמונת וולף-פרקינסון-וויט
-
טיפולים וניתוחים קשורים
- ניתוח בקע, הרניה, קילה
- ניתוח מעקפים
-
בדיקות קשורות
- ליפופרוטאין a
- חלבון C משופעל
-
תרופות קשורות
- אפיקסבן (אליקוויס)
- אברולימוס
-
מונחים קשורים
- אנגיו-
- אנגיוגרפיה בחיסור דיגיטלי (DSA)
פורומים נוספים בתחום
פורוםפרוקטולוגיה ומחלות מעי
בפורום פרוקטולוגיה ומחלות מעי ניתן להתייעץ עם ד"ר רפאל אלון, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום פרוקטולוגיה ומחלות מעיפורוםבקע - הרניה
בפורום בקע - הרניה ניתן להתייעץ עם ד"ר משה דודאי, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום בקע - הרניהפורוםכירורגית כלי דם
בפורום כירורגית כלי דם ניתן להתייעץ עם ד"ר אסף לבנון, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום כירורגית כלי דםפורוםמחלות שד וכירורגיה של השד
בפורום מחלות שד וכירורגיה של השד ניתן התייעץ עם ד"ר יסמין דגן, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום מחלות שד וכירורגיה של השדפורוםטחורים
בפורום טחורים ניתן להתייעץ עם ד"ר רפאל אלון, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום טחוריםפורוםניתוחי ריאות, בית חזה
בפורום ניתוחי ריאות, בית חזה ניתן להתייעץ עם ד"ר רונן גלילי, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום ניתוחי ריאות, בית חזה