מדרסים -יאוש
פורום מדרסים
מכון אורתופדי ברזילי להב
מכון אורתופדי ברזילי להב הוקם ע״י אשר ברזילי משנת 1962 זה מה שאנחנו עושים וכיום הוא כבר שלושה דורות של נסיון מקצועי שמועברים מדור לדור. במכון ניתן להשיג: מדרסים בהתאמה אישית. מדרסים לספורטאים, מדרסים לחולי סכרת, מחוכים לטיפול בעקמת בעיקר לנערות ונערים, חגורות גב, מכשירים אורתופדים, חבישות לחץ לניקוז לימפטי וגרביים אלסטיות לבעיות ורידים גם בהזמנה מיוחדת. בין היתר תוכלו לקבל מענה מלא לבעיות אורתופדיות שיש לכם. קישור למוצרי פארומדיקל שמתמחה בחבישות מכל הסוגים וניתן להשיג במכון עובדים עם כל קופות החולים לכל מי שצריך חבישה לימפתית באישור רופא ניתן לקבל החזר של עד 70% מהסכום ששולם מדרסים במחירים מיוחדים לחברי הקופות או שהקופה תחזיר לכם תשלום מגיעים עד הבית מאשדוד ועד חדרה. 03-6121070- מדרסים -יאושגיתית 26/01/2019 | 12:55שמואל שלום רב, אני מיואשת לגמרי.אני בת 32 עם פלטפוס וקריסה פנימה. היתי שנים רגילה ללכת עם חצי מדרס מחומר קשיח, מה איפשר להעביר מנעל לנעל גם במגפים. לאחרונה פניתי להכנת מדרסים חדשים. גם חצי מדרס. נלקחו מידות בחבישות גבס. הוכן מדרס שלא היה נוח בכלל ברגל אחת. לאחר מסכת הליכות וחזרות שונה כל פעם משהו נוסף. לבסוף באין התרגלות הוא עבר להשתמש בשיטה ל הטבעת הרגל בקצף בעמידה.הוכנס מדרס חצי שלא מרגיש תורם בכלום ואף לא נוח. בכל רגל מרגיש אחרת. שולם 1400 שח. מיאוש החלטתי לוותר וללכת למקום אחר. גם שם נלקחו מידות בקצף בישיבה בתבנית. הוכן מדרס חצי עם שיטה שהוא עובד בה שבה התחתית מחומר קשיח מאוד כמו חומר גלם משויף ועליו 2 שכבות ריפוד ובצד של הקשת כל פעם תוספות מידה אחרת שמוסיפים. החל מ5 ו7 סמ עד שמגיע לזווית נוחה. התוספות הן שיטה שלו בחנות הזו וטוען שמתרגלים הוא מדביק הכל יחדיו. מכיון שהמדרס היה מאוד עבה ולא יכל להכנס לכל נעל מסרתי כי רוצה אחרים דקים יותר. מרגישה מיואשת מאוד מההתאמה שכל פעם לוקחת זמן. בנתים אי אפשר להתנהל בלי מדרסים וחזרתי לישנים מאוד(שאולי עושים נזק כי לא תקפים כבר). יש לי גנטיקה של עצם בולטת ובכלל כל הרגל רזה מאוד והעצמות חשופות ובולטות.יודעת שההנעלה של היום הורסת את הרגלים והכל צר ונעלי שפיץ שלא תורמות. אני מאוד רוצה לרכוש גם מדרס שלם שאוכל להכניס לנעלי ספורט ולהעביר מנעל לנעל. השאלה אם רק לספורט זה תקף? או למגפים למשל אפשר מדרס שלם גם?שיתאים לכל נעל? וגם לספורט? האם חצי מדרס הוא לא טוב ?הוסף תגובה
- תשובת מומחה האם זה נכון שאפשרי לתקן פלטפוס עם כרופרקט או עם רפואה אלטרנטיבית? זה נשמע לי קצת מופרך אורתוטיסט שמואל להב 03/02/2019 | 08:31אני מסכים איתך !!!הוסף תגובה
- תשובת מומחה תיקון פלטפוס אורתוטיסט שמואל להב 28/01/2019 | 12:27לא, הבנת לא נכון. המילה לתקן לא נכונה, אי אפשר לתקן פלטפוס (לתקן משמעו אין יותר פלטפוס) אפשר לתת מנח נכון לכף הרגל ומנח זה יגיע אך ורק בעזרת מדרס נכון. מקווה שהבהרתיהוסף תגובה
- תיקוןגיתית 28/01/2019 | 11:02מקריאה באתריל האם זה נכון שאפשרי לתקן פלטפוס עם כרופרקט או עם רפואה אלטרנטיבית? זה נשמע לי קצת מופרך תודההוסף תגובה
- תודהגיתית 27/01/2019 | 23:15תודה רבה רבה שמואלהוסף תגובה
- תשובת מומחה שיטות לקיחת מידה אורתוטיסט שמואל להב 27/01/2019 | 21:47לא משנה מהי השיטה, יותר חשוב שיודעים מה לעשות ואיך לעשות. אם יש תעודה של משרד הבריאות שנקראת "הכרת מעמד" המקום יודע מה שצריך כדי ליצור מדרס נכון.הוסף תגובה
- מדרסים שיטות הכנהגיתית 27/01/2019 | 16:59תודה שמיאל על תשובתך המהירה. שאלה נוספת לגבי שיטות הכנת המדרסים. שיטת הדריכה בקצף לעומת השיטה החדשה שלcnc עם המכשיר שבודק אלקטרוני. מה עדיף יותר? האם נכון ומספיק בדיקה על קןבית זכןכית שמראה את מצב הרגל או שמע cnc מדויק יותר? ושאלנ נוספת-מדרס חצי (שימיש למגפים או כל נעל אלגנטית)- לא אפקטיבי כמו מדרס שלם לנעל ספורט? יש לי פלטפוס וקריסה פנימה. רב תודותהוסף תגובה
- תשובת מומחה התאמת מדרסים אורתוטיסט שמואל להב 26/01/2019 | 21:05היי גיתית, אני מעדיף לבדוק אותך לפני תשובתי, בואי אלי עם כל המדרסים והנעליים שלך. לתיאום, 036131070. אשתדל לעזור לך, שמוליקהוסף תגובה
- תשובת מומחה האם זה נכון שאפשרי לתקן פלטפוס עם כרופרקט או עם רפואה אלטרנטיבית? זה נשמע לי קצת מופרך
נושאים מרכזיים
בדיקות קשורות
- בדיקת AMH הורמון אנטי-מולריאני
מונחים קשורים
- אלקטרוליזה
- איליאקוס
- אופרון
- אלקטרומיוגרפיה (EMG)
- אוראז
פורומים נוספים בתחום
פורוםקנאביס רפואי
בפורום קנאביס רפואי ניתן להתייעץ עם מומחי בזלת פארמה, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום קנאביס רפואיפורוםמדרסים
בפורום מדרסים ניתן להתייעץ עם אורתוטיסט שמואל להב, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום מדרסים