פורום מדרסים - עמוד 19
מכון אורתופדי ברזילי להב
מכון אורתופדי ברזילי להב הוקם ע״י אשר ברזילי משנת 1962 זה מה שאנחנו עושים וכיום הוא כבר שלושה דורות של נסיון מקצועי שמועברים מדור לדור.
במכון ניתן להשיג:
מדרסים בהתאמה אישית. מדרסים לספורטאים, מדרסים לחולי סכרת, מחוכים לטיפול בעקמת בעיקר לנערות ונערים, חגורות גב, מכשירים אורתופדים, חבישות לחץ לניקוז לימפטי וגרביים אלסטיות לבעיות ורידים גם בהזמנה מיוחדת.
בין היתר תוכלו לקבל מענה מלא לבעיות אורתופדיות שיש לכם.
קישור למוצרי פארומדיקל שמתמחה בחבישות מכל הסוגים וניתן להשיג במכון
עובדים עם כל קופות החולים
לכל מי שצריך חבישה לימפתית באישור רופא ניתן לקבל החזר של עד 70% מהסכום ששולם
מדרסים במחירים מיוחדים לחברי הקופות או שהקופה תחזיר לכם תשלום
מגיעים עד הבית מאשדוד ועד חדרה.
03-6121070
-
קריסת כף רגל אצל ילדשלי משה 23/04/2017 | 12:52ד"ר שמואל שלום לבן שלי בן שנתיים וחצי יש פלטפוס+ קריסה של כפות הרגליים פנימה (אבחנה לאחר ביקור אצל אורטופד) בתקופה האחרונה ראיתי כי נוצרות לו שלפוחיות ופצעים נוספים (שפשופים וכו')בכפות הרגליים ונדמה לי כי זה קשור לקריסה שיש לו ואז הרגל משתפשפת בנעל. האם אתה ממליץ על מדרסים? האם ניתן לעשות משהו בנדון? תודה מראש, שלי (אמא של מאור)הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
פלטפוס לבן שנתיים וחצי
אורתוטיסט שמואל להב 26/04/2017 | 15:34שלי שלום, בד"כ ממתינים עד גיל 3 מפני שישנם כריות שומניות באזור הקשת ולכן לא ניתן לאבחן אם יש בעיה במנח של כף הרגל. אם רופא אורטופד אמר שיש קריסה אזי כדאי לעשות מדרסים בכדי לשנות את מנח כף הרגל ולהרגילה למנח הנכון. צריך כמובן לראות את כפות רגליו בכדי לדעת איזה סוג מדרסים יעזרו לילד.. אם תרצו נשמח לעזור לכם. 03-6121070 בהצלחה, שמוליקהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
פלטפוס לבן שנתיים וחצי
-
רגל קטנה ומדרסיםסביון 18/04/2017 | 22:15אני אישה בשנות ה30 , עם כפות רגליים מאוד קטנות (מידה 34 לערך) מאוד מאוד קשה למצוא נעליים מתאימות. יש אפשרות שאם אני יעשה מדרסים בהתאמה אישית תוכלו להגדיל את המדרס ,או להתאים אותו כדי שאוכל לשים נעליים במידה 36 ? מקווה שהשאלה שלי מובנת ..הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
כף רגל קטנה ומדרסים
אורתוטיסט שמואל להב 22/04/2017 | 10:56בוקר טוב, כן, ניתן לעשות זאת. שמוליקהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כף רגל קטנה ומדרסים
-
מדרס עם נעל תומכת פרונציהשי 16/04/2017 | 12:29השתמשתי עד לפני שנה בנעלי ברוקס GTS עם תמיכה לפרונציה. קניתי מדרסים מקצועיים ( התאמה בלייזר) והחלפתי לנעל ניטרלית (סוקוני טריומף). אני שוקל כ 90 קילו והעקב שוקע לי מעט עם כל דריכה ( הנעל מאוד רכה) האם ניתן או מומלת לשים מדרסים בתוך נעל עם תמיכה לפרונציה ( כמו לדוגמא הברוקס GTS שהינה מאסיבית ותומכת)?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
הנעל חייבת לתמוך במדרס
אורתוטיסט שמואל להב 16/04/2017 | 12:43שלום שי, הבנת על בשרך שאם הנעל לא מותאמת לתבנית הדריכה של הרגל הרי התוצאה לה יחלת לא תהיה נכונה. מומלץ מאד לשים מדרס בתוך נעל מתאימה . זכור, כי על כל צעד יש עומס אדיר על כף הרגל , בערך פי 5 ממשקל הגוף, (לדוגמה: בריצה מהירה מאד יש עומס של פי 17 ממשקל הגוף) במקרה שלך כף הרגל מגיעה לעומס של כחצי טון בכל צעד בהליכה ממוצעת במהירותה.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
הנעל חייבת לתמוך במדרס
-
מדרסים לתמיכה בקשת האורכיתעמי 09/04/2017 | 00:53עקב כאבים ונפיחות (שירדו מהותית) ברגל של בני ולאחר CT, האורתופד המליץ על התאמת מדרסים אלסטיים לתמיכה בקשת אורכית גבוהה.אשמח לקבל המלצה לגבי מדרסים מתאימים.הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
התאמת סוג המדרס
אורתוטיסט שמואל להב 09/04/2017 | 16:11שלום עמי, התאמת סוג המדרסים והרכב החומרים שלהם מותנה בהרבה גורמים ולכן לא אוכל להמליץ על סוג המדרס מבלי לבדוק את הילד. חלק מהגורמים שיש להתחשב בהם בבואנו לקבוע את סוג המדרס הם: גמישות או חוסר גמישות בכף הרגל. האם הקשתות גבוהות מידי או נמוכות מידי, האם יש גמישות יתר בגידים, האם יש שינוי צורה בכף הרגל, היכן הלחצים ממוקמים (אפשר לדעת רק לאחר שעומדים על מחשב דריכה), האם יש כאבים בברכיים, מה סוגי הפעילויות אותם בנך ירצה לעשות עם המדרסים, מה סוגי הנעליים, האם מנח כפות הרגליים נכון או מוטה, לעיתים לקשת אורכית גבוהה יש קשיחות ולכן צריך שילוב של בסיס קשיח ומעליו סיליקון (אמיתי ! שחור) כבולם זעזועים.. בקיצור, צריך לא מעט לדעת בטרם מחליטים לגבי סוגי המדרסים .. בהצלחה בהחלטות, חג שמח, שמוליקהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
התאמת סוג המדרס
-
מתוסכל בנושא המדרסיםאייל 28/03/2017 | 21:33שלום רב לפני מספר שנים סבלתי המון מכאבי ברכיים וכאבים רק ברגל שמאל בכרית כף הרגל בקצה שלה ,עשיתי מדרסים ששינו לי את החיים יכולתי לחזור לעשות ספורט ,ללכת בכיף בלי כאבים ,מחיר המדרסים היה יקר אבל היה שווה ,לאחר שנתיים חלק מהכאבים חזרו ,חזרתי למקום שעשיתי את המדרס ,אמרו לי שהמדרס נשחק צריך חדש שוב שילמתי מחיר גבוהה כי על נוחות לא מתפשרים ,רק שהפעם נעשה לי מדרס יותר קשיח ויותר אגרסיבי בתמיכה של הקשתות ,אחרי שניסיתי אותו לא מעט זמן,החלטתי ללכת למקום אחר לנסות מקום מאד מפורסם ומוכר ,ושילמתי גם שם מחיר גבוהה,עבר חודש והמדרס לא עושה את העבודה שלו ,לא עשו מספיק תמיכה לקשתות לדעתי חזרו לי כאבים מלפני 5 שנים ,הלכתי לכיוונים לא ממש עזר,הלכתי למכון נוסף שעובד עם בקופת חולים שלי ,עשו לי מדרסים עם תמיכה לקשתות ובליטה בכרית כף הרגל על מנת להוריד לחץ מהכרית ,לא נוח אחרי שעתיים שלוש אתה כבר לא יכול להיות עם המדרס ,מאד מיואש ומתוסכל לא יודע מה לעשות ,חשוב לציין שאני עוסק בספורט וזה ממש מטריד מה שקורה ,אודה למענה לבעיה שליהוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
שיתוף על מכוני מדרסים ובעלי מקצוע
dor 30/03/2017 | 23:10לשמוליק שלום, אתה כמנהל פורום יכול להחליט שאין זה ראוי מצידך למתוח ביקורת/המלצה על רופא/מכון כזה או אחר,ברם אנו כמשתתפי הפורום רשאים לשתף בחוויות אישיות וסובייקטיביות מרופא/מכון וכן לתת המלצה/דיס המלצה. לי אישית קרה שגם כאלה שהיה בידם הכרת מעמד של משרד הבריאות התנהלו בצורה לא ראויה והמדרס היה כלל לא מתאים לדברי האורטופד. ברור מאליו שהחוויות וההתנסויות האישיות פה של אנשים הם בעירבון מוגבל ואין זה מעיד בהכרח שאותו גורם הוא טוב/לא טוב. אנו מספיק בוגרים בשביל להפעיל שיקול דעת ולקבל החלטה. אני תוהה האם החוסר רצון לפרסם דברים כאלה נובע בין היתר מהחשש לתחרות חופשית .מקווה שהבהרתי נקודה זו.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
מכונים לייצור מדרסים
אורתוטיסט שמואל להב 29/03/2017 | 13:05דור שלום, אני לא רוצה לפרסם מקומות באתר זה ! ככלל, כשאחד לא מצליח במקום מסויים זה לא אומר שהמקום לא טוב. צריך להגיע למקום שיש לו תעודת הכרת מעמד של משרד הבריאות, אחד כזה למד ואמור לדעת מה הוא עושה. לפעמים קורה ולא מצליחים להתאים מדרסים לרגל - זה לא אומר שבעל המקצוע לא יודע לעבוד. מקווה שהבהרתי נקודה זו, שמוליקהוסף תגובה
-
מכוני מדרסים
dor 29/03/2017 | 11:45שלום אייל, גם אני ניסיתי מכונים מוכרים ומפורסמים שלא עזרו כלל לעומת אחרים שפחות משווקים. אפשר לשאול מאיזה מכונים כן התרשמת ומי אותו מכון מדרסים מפורסם שניסית ולא עזר כדי שלא בטעות אבקר שם בפעם הבאה שאצטרך להחליף מדרס?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
מתוסכל בנושא המדרסים
אורתוטיסט שמואל להב 29/03/2017 | 07:02אייל שלום, זה קורה ואכן מתסכל , המכון אליו תגיע צריך לראות את המדרסים שעזרו לך בעבר ואת אלו שלא צלחו בכדי ללמוד מה לא מתאים לך (מבחינת החומרים ומבחינת הזוויות/קשתות). אם תרצה להגיע אלי אשמח לעזור לך , לצורך תיאום צלצל לאוריאנה 036121070. בהצלחה, שמוליקהוסף תגובה
-
שיתוף על מכוני מדרסים ובעלי מקצוע
-
פיזיותרפיסט לכף רגל וקרסולנמרוד 28/03/2017 | 16:25אני נעזר במדרסים ואכן זה מקל עליי, אך רק חלקית. המדרסים נבדקו ע"י אורטופד ומי שביצע אותם מומחה ועם אישורים בתחום. אך מדרסים לא פותרים הכול לבד. אפשר להתייעץ איזה פיזיותרפיסט/ית הכי מנוסה ומקצועי בכף רגל וקרסול אתה מכיר?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
המלצה לטיפול
נמרוד 29/03/2017 | 11:40התכוונתי המלצה לטיפול אצל פיזיותרפיסט מנוסה בתחום ולא בקשר לבדיקה/התאמת מדרסים.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
אורטוטיסט מומחה לכף רגל
אורתוטיסט שמואל להב 28/03/2017 | 18:05נמרוד שלום, אני לא מכיר פיזיוטרפיסט שיכול לעזור עם המדרסים, זה לא תפקידו. אם אתה במרכז אתה מוזמן להגיע אלי עם המדרסים (כולל מרשמי הרופא-אם הם ברשותך) ואשמח לעזור לך. לתיאום אלי: 036121070 שמוליקהוסף תגובה
-
המלצה לטיפול
-
מדרסים (לת)ישי 21/03/2017 | 15:36מתי לבוא לבדיקה? בבוקר או בסוף היום לאחר הליכה וכשכף הרגל מתרחבת. אם לעשות מדידה בגבס או ספוג, בעמידה/ישיבה או בשכיבה תודה, ישיהוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
הלוקס ולגוס + פלטפוסמאירה 21/03/2017 | 11:06צהריים טובים, אכן בורכתי בשתי התופעות גם יחד, עם הסבל הכרוך בכך. אשמח לדעתך מה סוג המדרס שיאפשר לי הליכה ללא כאבים, במקרה שלי? תודה מראש, מאירההוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
התאמת סוג המדרס-פרמטרים למחשבה
אורתוטיסט שמואל להב 21/03/2017 | 14:03מאירה שלום, אני מניח שיש לך קשת גבוהה מידי בעלת גמישות יתר בגידים כך שבהפעלת לחץ על כף הרגל הקשת משטתחת ונראית ישרה (פלטה-פלטפוס). סוג המדרסים תלוי במספר פרמטרים: צורת כף הרגל, משקל, סוגי הפעילויות הצפויות, סוגי הנעליים, מהות הבעייה, סוג הכאב (אם ישנו), נקודות הלחץ שכפות רגלייך מפעילות, מיקום מרכז הכובד של הגוף (שתי הנקודות האחרונות נמדדות בעזרת מחשב דריכה). לאחר שיש את התשובות לשאלות אלו ניתן להחליט לגבי סוג המדרס. גשי רק למכון שיש בעל מקצוע, אורטוטיסט, מוסמך ע"י משרד הבריאות בלבד. בהצלחה, שמוליקהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
התאמת סוג המדרס-פרמטרים למחשבה
-
-
תשובת מומחה
המדרס עשוי מחומרים נוקשים מאד. תפקידו של
אורתוטיסט שמואל להב 09/03/2017 | 18:47המדרס הביו מכאני לשנות את תנוחת כף הרגל. הוא יקר בגלל תהליך הייצור הארוך מאד, החומרים קשים לעיבוד, ריבוי חומרים באותו המדרס והידע.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
המדרס עשוי מחומרים נוקשים מאד. תפקידו של
-
מדרסי ויסקואיציק 08/03/2017 | 00:38שלום, אורטופד המליץ לי על מדרסי ויסקופד של באוורפיינד, אך ראיתי שיש להם מדרסי ויסקופד ומדרסי ויסקופד s. מה ההבדל ביניהם? תודההוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
ב s יש תוספת תמיכה בקשת רוחבית. אלו לא מדרסים !
אורתוטיסט שמואל להב 09/03/2017 | 18:38אלו רפידות סיליקון שעיקר השפעתם בריכוך הלחץ.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
ב s יש תוספת תמיכה בקשת רוחבית. אלו לא מדרסים !
נושאים מרכזיים
-
בדיקות קשורות
- בדיקת AMH הורמון אנטי-מולריאני
-
מונחים קשורים
- אוראז
- חוליית אטלס
- איליאקוס
- אינטרפרון
- אוקסיהמוגלובין
פורומים נוספים בתחום
פורוםקנאביס רפואי
בפורום קנאביס רפואי ניתן להתייעץ עם מומחי בזלת פארמה, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום קנאביס רפואיפורוםמדרסים
בפורום מדרסים ניתן להתייעץ עם אורתוטיסט שמואל להב, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום מדרסים