פורום מדרסים - עמוד 17
מכון אורתופדי ברזילי להב
מכון אורתופדי ברזילי להב הוקם ע״י אשר ברזילי משנת 1962 זה מה שאנחנו עושים וכיום הוא כבר שלושה דורות של נסיון מקצועי שמועברים מדור לדור.
במכון ניתן להשיג:
מדרסים בהתאמה אישית. מדרסים לספורטאים, מדרסים לחולי סכרת, מחוכים לטיפול בעקמת בעיקר לנערות ונערים, חגורות גב, מכשירים אורתופדים, חבישות לחץ לניקוז לימפטי וגרביים אלסטיות לבעיות ורידים גם בהזמנה מיוחדת.
בין היתר תוכלו לקבל מענה מלא לבעיות אורתופדיות שיש לכם.
קישור למוצרי פארומדיקל שמתמחה בחבישות מכל הסוגים וניתן להשיג במכון
עובדים עם כל קופות החולים
לכל מי שצריך חבישה לימפתית באישור רופא ניתן לקבל החזר של עד 70% מהסכום ששולם
מדרסים במחירים מיוחדים לחברי הקופות או שהקופה תחזיר לכם תשלום
מגיעים עד הבית מאשדוד ועד חדרה.
03-6121070
-
בעיה עם מדרסירון 22/07/2017 | 23:32שלום. עשיתי מדרס לפני שבועיים. בחנות שעושה מדרסים במקום. "מדרסי אטרקס". האמנתי למדרסן שאמר שהמדרס מותאם אישית לגמרי. אחרי שבוע של שימוש, התפרק החלק של העקב, באתי לחנות כועס ואז אמרו שזה פעם ראשונה שזה קרה שפשוט הדבק שהשתמשו היה מקולקל, אח"כ חזרתי אחרי כמה ימים כי כאב לי כל הכפות רגליים, העקב,האיזור האמצעי, הכריות והרגשתי שמשהו לא תקין. באתי ועשו לי פרצופים שאני בא יותר מידי, (לפני ששילמתי התנהגו אחרת). בכל מקרה כעסתי. ואיימתי שאני רוצה את הכסף, ואז המדרסן הצעיר(שלמד בחו"ל) הם עובדים ביחד המדרסן הצעיר והמדרסן המבוגר כשהמדרסן המבוגר לא נמצא אז הצעיר נמצא(לא זוכר איפה למד המבוגר), ישר אמר שיש אנשים שהחומר ששמו התלוננו שעושה להם כאבים ואז ישר שמים קשיח וזה יותר טוב ואז מוציא לי מדרס חדש. אבל גם המדרס החדש היה לא טוב בכלל. והתרשמתי שהטקטיקה הייתה להוציא לי מדרס חדש במקום לתת לי החזר כספי פחות עלויות ייצור. בכל מקרה שוב חזרתי עם כאבים עם המדרס החדש ומסתכלים עליי מוזר כאילו שאני מפריע להם במכירות.וגם הסתכלתי בכף רגל והמדרס החדש גרם לי לפצע לחץ(כנראה שהשיטה לא באמת מדוייקת אם המדרס גורם לפצע לחץ, אבל אמרו לי שזה מדוייק לגמרי, אפילו יותר מיציקת גבס ישירות לכף רגל) והמדרסן סידר את זה. יש לציין שזה יותר חנות נעליים ובחלק האחורי של החנות עושים מדרסים. בכל מקרה לא היה אכפת לי מכל החרטוטים שמרחו אותי אבל נשארתי עם כאבים חזקים וגם בפעם האחרונה שהגעתי ושוב התלוננתי על הכאבים אמרו שאני אתרגל למדרס וזהו. אין להם מה לעשות. אז נשארתי עם כאבים. מתוסכל ומוצבן על ההתנהלות והיחס. כשרואים לקוח חדש מול הפנים שלי מתנהגים אחרת אליו ואליי. ואני בא כי המדרס לא טוב ויש לי כאבים חזקים כפי שפירטתי וגם דקירות באצבעות מאז שעשיתי את המדרס ואפילו טיול קצר עם הכלב אני חוזר ממנו עם כאבים(מה שלא היה לפניכן עם מדרסים קודמים שהיו לי). מה ניתן לעשות ? האם ניתן להתלונן במקום מסוים ? אשמח לעצות כי בתחושתי ולפי התנהלות של המקום עבדו עליי, ואני מתכוון לשבת מחוץ לחנות ולהזהיר אנשים ולספר מה חוויתי ומה קיבלתי ואולי אפילו להחזיק שלט בכניסה לחנות של "לא לקנות כאן". יש לי פלטפוס שמצריך מדרס. אשמח לעצות ולתגובות על מה שכתבתי. ומה בתכלס ניתן לעשות. כי השקעתי סכום לא מבוטל,ואני רוצה לפחות 70% אחוז בחזרה ולקנות במקום אחר. אף פעם לא חוויתי בשום חנות מדרסים אחרת מה שקרה לי בחנות הזאת. עם הדבק, עם האיכות של המוצר, היחס,פצע לחץ והכאבים מהמוצר הבינוני הזה.הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
תלונה על מדרסים
אורתוטיסט שמואל להב 24/07/2017 | 17:44שוב אני מבקש לבדוק תעודות. תעודה בשם "הכרת מעמד" של משרד הבריאות מוכיחה שאתם מדברים עם בעל מקצוע שיודע מה הוא עושה. אני מניח שלא בדקת המצאות תעודה שכזו. למען שמם הם צריכים להיות הוגנים ולהחזיר חלק מהסכום בכדי שלא יקלקלו לעצמם. אשמח אם תגיע אלי ואנסה לעזור לך. בהצלחה, שמוליקהוסף תגובה
-
בעיה עם מדרס
ירון 22/07/2017 | 23:41רק מציין 2 דברים ששכחתי. בחיים לא ביקשתי החזר כי אף פעם לא היו לי כאבים כאלה ממדרסים שלא עוברים וגם מקרינים לברך ולשרירים ברגליים בנוסף לכאב ברגל. דבר שני, המדרס השני שהוציאו לי הוא עם פלסטיק ממש ארוך יותר מחצי מהמדרס. למרות שבהפניה האורותופד רשם חצי קשיח. זה ממש לא חצי קשיח.תודה.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
תלונה על מדרסים
-
שקיע של כף הרגל וכאבים שבאים גם מהאגןחוה 18/07/2017 | 03:11האם יש דבר כזה מידרס שהוא גם רך כדי לימנוע זעזועים אבל גם מוגבה בקצה הרגל כדי לימנוע שקיע של כף הרגל הצידה? תודההוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
סוג של מדרס
אורתוטיסט שמואל להב 20/07/2017 | 21:37שלום, לא. אורטוטיסט טוב שלמד ויודע את עבודתו, אחד עם תעודה של משרד הבריאות, זה מדרס שצריך לתכנן אותו לפי הצורך והדרישות. אני לא מכיר את הירושלמיים.הוסף תגובה
-
המלצה
חוה 20/07/2017 | 20:21איך קוראים לסוג מידרס זה? והאם יש לך המלצה על אורתוטיסט בירושלים? תודההוסף תגובה
-
תשובת מומחה
מדרס הגבהה
אורתוטיסט שמואל להב 18/07/2017 | 06:08יש. מדרס עם הגבהה לפי הצורך מצופה בחומר בולם זעזועים.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
סוג של מדרס
-
כאב רצוף וחזק בכף הרגלרפי 19/07/2017 | 11:13שלום ד"ר, אני בן 41 ולמעלה משבועיים יש לי כאבים בעצם שבכף הרגל בעת דריכה ובהליכה, פניתי לרופא כירורג ששלל בעיה כירורגית או זיהום וטען כי המשקל לחץ בצורה לא מאוזנת על העצם שבכף הרגל שגם התנפחה מעט באיזור כף הרגל ולכן גרם לפגיעה בעצם וכי כדאי לי לפנות לאורתופד לצורך מדרס וכי הכאב יחלוף, הכאב לא חולף ומציק לי בהליכה וגם במנוחה, נתן לי אקרוקסיה 90 מ"ג ללא שיפור בכאב. האם צריך לעשות צילום בכף הרגל אולי קיימת דלקת? ומתי יחלוף הכאב. תודה מראש.הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
כאב רצוף בכף הרגל
אורתוטיסט שמואל להב 20/07/2017 | 08:21רפי שלום, אני לא רופא. אני אורטוטיסט דור שני עם נסיון של 47 שנים. לא ציינת היכן בכף הרגל הכאב, אך נראה שהכירורג נתן לך תשובה מדויקת. קרוב לודאי שמדרסים נכונים יעזרו לך. לא חייבים לעשות צילום ובכל מקרה אם יש כאבים קרוב לודאי שיש דלקת. הכאב אמור להרגע בעזרת התרופה ובעזרת המדרסים, כשבועיים שלושה לאחר שתחל בשימוש במדרסים. בהצלחה, להב שמואל-אורטוטיסט מומחההוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאב רצוף בכף הרגל
-
יש הבדל מאוד משמעותי בין מדרסים זולים ליקרים ?דני 09/07/2017 | 07:20יש לי בעיית פלאטפוס קשה ולפעמים כואב לי הקרסול ואני שוקל 137 ק"ג. אני מרוויח מעט מאוד (פחות משכר מימימום)האם יש הבדל מאוד משמעותי בין מדרסים שעולים 700 ₪ למדרסים שעולים 1800 ₪ ?? (דרך אגב על המדרסים שעולים 700 ₪ יש מבצע והם עולים 269 ₪ באופן זמני)הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
בהמשך לתיכתובת ביננו
אורתוטיסט שמואל להב 10/07/2017 | 09:51דני, תודה על ההערה. שמוליקהוסף תגובה
-
תודה רבה
דני 10/07/2017 | 08:54רציתי רק להגיד תודה אבל חייבים לרשום תוכן הודעההוסף תגובה
-
תשובת מומחה
התאמת המדרסים למשתמש
אורתוטיסט שמואל להב 09/07/2017 | 14:42שלום דני, אדם כבד צריך מדרסים קשיחים, בדוק אתם כמה עולים מדרסים פלסטיים קשיחים. זה הסוג היחיד שיחזיק את משקלך. בריאותהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
בהמשך לתיכתובת ביננו
-
פלטפוס וכאבי ברכיים וגב תחתוןהילה 05/07/2017 | 14:15שלום, לאחרונה אני סובלת מכאבי ברכיים , יש לי פלטפוס וקריסה פנימית. עד עכשיו הלכתי במשך שנה עם אסיקס קיאנו ולא היו כאבים. האם יכול להיות שנהיו לי כאבים משחיקה של הנעליים? מדרסים יעזרו לי ? ואם כן איזה סוג כדאי לקחת? יש לי קצת משקל עודףהוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
"טיפול" לזמן ארוך או איך נשמור על גופנו בפלטפוס
אורתוטיסט שמואל להב 05/07/2017 | 19:49הילה שלום, באופן כללי, כשיש פלטפוס, קרי, הקשת האורכית בכף הרגל קורסת פנימה, בכך הקריסה גורמת להטיה חזקה מאד של כל מבנה כף הרגל ולכן מופיעה לחץ חיצוני במפרק הקרסול וכן לחץ חיצוני בברך. הלחצים המגיעים מהצד החיצוני של הרגל יכולים לגרום לרגלי X . הגידים מתמתחים בצד הפנימי והסחוס נשחק בצד החיצוני של המפרקים. כתוצאה מכך עלולים להופיע כאבים בברכים, כאבי גב וכן עייפות מהירה. מדרסים מאד יעזרו שכן הם עוצרים את מגמת השקיעה ולכן עוצרים את כל התופעות עליהם שמתי דגש בפסקה הקודמת. אשר לך, ללא בדיקה לא אוכל לתת תשובה נכונה עבורך. אני צריך לבדוק גם את הנעלים וגם אותך, צריך לבדוק את הלחצים בעזרת מחשב דריכה לשאול לא מעט שאלות לגבי סוגי השימושים בחיי היום יום ולשקלל אל התשובות לגבי סוג המדרסים. אשמח אם תגיעי אלי לבדיקה וייעוץ חינם. תאמי עם אוריאנה 03-6121070 . אנחנו יושבים ברמת גן, ביאליק 79 פינת ז'בוטינסקי. בהצלחה, שמוליקהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
"טיפול" לזמן ארוך או איך נשמור על גופנו בפלטפוס
-
כאבי שרירים בגלל מדרסיםשחף 02/07/2017 | 20:45היי לאחרונה קניתי מדרסים ונתפסו לי השרירים בחלק הקדמי של שני הרגליים הם זה הגיוני שנתפסו לי שרירים? אולי בגלל הפעלת שרירים בצורה אחרת בגלל המדרסים?או שהמדרס לא טוב לי? תודה רבההוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
שרירים נתפסים ומדרסים
אורתוטיסט שמואל להב 02/07/2017 | 20:57שלום שחף, זה הגיוני במהלך שלושת השבועות הראשונים , לאחר מכן הכאבים אמורים לחלוף. בהצלחה, שמוליק-מכון אורטופדי ברזילי-להבהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
שרירים נתפסים ומדרסים
-
דבר במסרק 5שירה 28/06/2017 | 13:31אני בת 37 שברתי את בסיס המסרק 5 בשני הרגליים בימין ללא תזוזה עם תלישה ובשמאל עם תזוזה בימין אני עם עקב דריכה בשמאל גבס מה הצפי של שברים כאלו ומה מציע לי כדי להתמודד כאשר זה 2 מקומותהוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
להשמע להוראות הרופא!
אורתוטיסט שמואל להב 29/06/2017 | 12:10במדוייק, שאם לא כן את עלולה להחמיר מצב. החלמה מהירההוסף תגובה
-
תשובת מומחה
להשמע להוראות הרופא!
-
מדרסים לקשת גבוההיוני 16/06/2017 | 15:05היי, אני מעט מבולבל. הייתי במספר מכונים וקיבלתי תדובטת סותרות. חלק אמרו שהמדרסים עי קופת החולים בהחלט מסםיקה, אחרים אמרו שאני חייב מדרסים מיוחדים - מדובר בקפיצה של 1500 שח! יש לי קשת מאוד גבוהה ברגל שגורמת לי לכאבי רגליים ולעור קשה בעקב ובקדמת כף הרגל. האם נגזרה עלי משכנתא? תודההוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
התאמת סוג המדרס
אורתוטיסט שמואל להב 16/06/2017 | 16:32היי יוני, יכול להיות שכולם צדקו. אין לי מספיק נתונים בכדי לייעץ לך כראוי ולא בדקתי אותך, השתמשת בעבר במדרסים? אם לא המדרסים של הקופה יכולים להיות התחלה ואם לא תרגיש טוב איתם תעשה יקרים יותר, או, בוא אלי ונחליט מה נכון עבורך. לתיאום 03-6121070. בהצלחה, שמוליקהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
התאמת סוג המדרס
-
סנדלי טיוליםמתוסכל 07/04/2017 | 10:34האם אתה מכיר סנדלי טיולים שניתן לשלב בהם מדרסים? כל הסנדלים שניתן לשלב בהם מדרסים שמצאתי מעוצבים בהתאמה לאנשים מבוגרים(מבחינה אפנתית)הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
סנדלים בטבע נאות
שרון 14/06/2017 | 16:24אני קניתי בטבע נאות סנדל כזה עם מדרס נשלף .. לא הכי אופנתי אבל סביר ליום יום ולא מבוגר מדי .. לא יודעת מה לגבי סנדלים של גברים .. שווה לבדוקהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
מדרסים מותאמים לסנדלים
אורתוטיסט שמואל להב 07/04/2017 | 17:29שלום, אני לא מכיר, אך נסה למצא סנדל קשיח ככל האפשר בסוליתו, מבלי להתחשב בהגבהות המובנות בו, גם סנדלים שלא ניתן לשלוף את הרפידה המקורית שלהם, ותתאים אליהם מדרס, אולי עם בסיס קשיח כך שהמדרס לא יושפע מהקשתות המובנות בסנדל. בהצלחה וחג שמח. שמוליקהוסף תגובה
-
סנדלים בטבע נאות
-
מדרסים לפלטפוסאביטל 13/06/2017 | 20:06שלום שמואל, יש לי פלטפוס וקריסה פנימה של שתי הרגליים, אני לא סובלת מכאבים, אבל אני רוצה לעשות מדרסים לצורך מניעת התדרדרות של מצב הרגליים שלי. הלכתי לשני מכונים שונים (בעלי שם, שעובדים בשיתוף עם קופת החולים שלי) בכדי שיבדקו את רגלי ויתנו לי הצעת מחיר למדרסים מתאימים. מכון ראשון הציע לי מדרס CNC ביו מכאני עם 3 שנים אחריות על כל דבר ב-2470 ש"ח. והמכון השני הציע לי מדרס AMC גרפיט גם הוא עם 3 שנים אחריות ב-1850 ש"ח. אני לא מבינה בכלל בתחום הזה ומבינה שיש הרבה מאוד רמאויות.. אשמח אם תוכל להביע דעתך על סוג המדרסים אותם הציעו לי, האם הם באמת מתאימים לבעיות שיש לי? ומי מבניהם יותר טוב/ אכותי עבורי? והאם המחירים שנתנו לי הוגנים או גבוהים משמעותית? תודה רבה רבה!!הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
התאמת סוג המדרס לבעיה
אורתוטיסט שמואל להב 13/06/2017 | 22:50אביטל שלום, מבלי לבדוק אותך לא אוכל לתת לך יעוץ נכון. באופן כללי בבואנו להחליט איזה סוג מדרס נכון לעשות צריך להתחשב בכמה גורמים: משקל, זוית כף הרגל, מיקום ועוצמת הכאבים, סוג הפעילות עבורה צריך את המדרסים, סוג הנעליים שבשימוש, צורת כפות הרגליים, גמישות הגידים ועוד. כפי שאת מבינה אם את רוצה ייעוץ נכון אני צריך לבדוק אותך. בגדול, שני המחירים סבירם. אם תירצי להגיע אלי תאמי בטלפון: 036121070 בהצלחה, שמוליקהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
התאמת סוג המדרס לבעיה
נושאים מרכזיים
-
בדיקות קשורות
- בדיקת AMH הורמון אנטי-מולריאני
-
מונחים קשורים
- אטרקסיה
- אוקסיהמוגלובין
- אלימות
- אלקילציה
- אלקטרומיוגרפיה (EMG)
פורומים נוספים בתחום
פורוםקנאביס רפואי
בפורום קנאביס רפואי ניתן להתייעץ עם מומחי בזלת פארמה, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום קנאביס רפואיפורוםמדרסים
בפורום מדרסים ניתן להתייעץ עם אורתוטיסט שמואל להב, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום מדרסים