פורום מדרסים - עמוד 3
מכון אורתופדי ברזילי להב
מכון אורתופדי ברזילי להב הוקם ע״י אשר ברזילי משנת 1962 זה מה שאנחנו עושים וכיום הוא כבר שלושה דורות של נסיון מקצועי שמועברים מדור לדור.
במכון ניתן להשיג:
מדרסים בהתאמה אישית. מדרסים לספורטאים, מדרסים לחולי סכרת, מחוכים לטיפול בעקמת בעיקר לנערות ונערים, חגורות גב, מכשירים אורתופדים, חבישות לחץ לניקוז לימפטי וגרביים אלסטיות לבעיות ורידים גם בהזמנה מיוחדת.
בין היתר תוכלו לקבל מענה מלא לבעיות אורתופדיות שיש לכם.
קישור למוצרי פארומדיקל שמתמחה בחבישות מכל הסוגים וניתן להשיג במכון
עובדים עם כל קופות החולים
לכל מי שצריך חבישה לימפתית באישור רופא ניתן לקבל החזר של עד 70% מהסכום ששולם
מדרסים במחירים מיוחדים לחברי הקופות או שהקופה תחזיר לכם תשלום
מגיעים עד הבית מאשדוד ועד חדרה.
03-6121070
-
מדרסים לקרוקסיםאורי 19/07/2021 | 08:39האם זה רלוונטי לשים מדרסי ג'ל (מוצר מדף, לא בהתאמה אישית) בתוך קרוקס? כאשר השימוש הוא ללא גרביים. לשימוש כל היום, כאשר חצי מהזמן יושבים וחצי עומדים. או שאולי זה לא מומלץ, ועדיף להשתמש בנעל רגילה.הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
מדרסים
אורתוטיסט שמואל להב 19/07/2021 | 09:23לא, מדרסים צריך להתאים לרגל ולנעל תומכת, קרוקס היא נעל מאד רכה ולכן לא תומכת כהלכה במדרסים.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
מדרסים
-
מדרסיםרעות 29/06/2021 | 10:38שלום, אני מאוד מבולבלת מכל המידע ברשת איזה מדרס הכי מומלץ ולי יש את ההכשרה לבצע בדיקה. אני צריכה מקום טוב ומסודר באזור אשקלון יש לי צניחה ב2 כפות הרגליים, אני מפצעת פעילות גופנית ולצערי נפצעתי כבר מספר פעמים כי הנעליים לא מתאימות וצריכה מדרסים. אשמח לעזרה והכוונההוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
מדרסים לפעילות גופנית
אורתוטיסט שמואל להב 29/06/2021 | 17:53שלום רעות, כיוון שיש אצלך נפילה של הקשתות וכן מספר פציעות , אכן כדאי לעשות מדרסים מותאמים לבעיתך ולצורך. כדאי להגיע לבעל נסיון כזה שלמד את התחום ומתמקצע בו. אני לא מכיר כאלה באזור שלך ולכן יכול להציע לך להגיע אלנו לרמת גן. אוהד רפאל מתמחה במדרסים לספורטאים, כדאי שתגיעי אליו. אוהד רפאל עובד עם הספורטאים הבכירים ביותר בארץ! ועוזר לכל הספורטאים להפטר מכאבים ולכן יכול לתת לך מענה שלא כל אורטוטיסט יכול לתת לך. אוהד רפאל בהכשרתו מדריך טריאטלון בוגר מכון וינגיט ובעל נסיון לכן אני משוכנע שיוכל לעזור לך. תרשמי בגוגל אוהד רפאל או מספר הטלפון שלו הוא: 0546454277.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
מדרסים לפעילות גופנית
-
מדרסים במכון מורשני 22/10/2020 | 13:13שלום, קיבלתי הפנייה מהאורטופד לבצע מדרסים בגלל כאבי ברכיים ןפלטפוס. ראיתי שמבוטחי כללית יכולים לעשות מדרס במכון מור בעלות של 60 שח בלבד. האם זה מומלץ? או שהזול יעלה בסוף ביוקר.. תודה!הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
מדרסים במכון מור
ברית הדדי 20/05/2021 | 09:12האם מומלץ לעשות את המדרסים ב60 שקל במכון מור (רשום בהתאמה ממוחשבת) אם לא למה?הוסף תגובה
-
אז לא מומלץ ?
שני 25/10/2020 | 13:23:)הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
מחיר מדרסים
אורתוטיסט שמואל להב 22/10/2020 | 14:28התשובה בגוף השאלה.הוסף תגובה
-
מדרסים במכון מור
-
איפה מומלץ לעשות מדרסתמיר 13/05/2021 | 07:02שלום , קיבלתי הפנייה מאורטופד לעשות מדרס, רציתי לשמוע חוות דעת על מקום שעושה מדרסים בהכנהאישית שאפשר לסמוך עליוהוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
הכנת מדרס
אורתוטיסט שמואל להב 13/05/2021 | 08:12בוקר טוב תמיר, היכן אתה גר?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
הכנת מדרס
-
מדרסים לנעלים צבאיותלימור 02/05/2021 | 18:35האם מדרסים לנעלים צבאיות הם שונים ממדרסים לנעל יומיומית? אבקש המלצות למכונים רלוונטים אזור באר שבע תודההוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
מדרסים לנעל צבאית
אורתוטיסט שמואל להב 03/05/2021 | 21:56לא, אותו מדרס יכול להתאים. כמובן שצריך מרווח שנוצר למשל מהוצאת הרפידה המקורית.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
מדרסים לנעל צבאית
-
הגבהה חיצונית לנעלדורית 02/05/2021 | 13:17שלום אני מחפשת הגבהה חיצונית לנעל .כי ברגל השניה אני הולכת עם מגף והגבהה בגלל קרע בגיד אכילסהוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
הגבהה חיצונית
אורתוטיסט שמואל להב 03/05/2021 | 21:54אפשר להוסיף הגבהה מותנה בסוג חומר הסולייה. אני מבקש לראות את הנעללים ולוודא שניתן להדביק על הסולייה . את מוזמנת אלי למכון ולבדוק- ביאליק 79 ר"ג 036121070הוסף תגובה
-
הגבהה חיצונית לנעל
דורית 02/05/2021 | 21:25גובה של3-4סמ להשוות למגף אפור +4 הגבהות קטנות בפנים .בגלל קרע בגיד אכילס.תודההוסף תגובה
-
תשובת מומחה
הגבהה בנעל
אורתוטיסט שמואל להב 02/05/2021 | 13:52דורית, מה גובה ההגבהה?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
הגבהה חיצונית
-
הגבהת נעל אחת בעקבות הפרשי גובהחנן 22/04/2021 | 18:26שלום לבני יש הפרש גובה בין הרגליים והוא צריך הגבהה של סנטימטר, צריך גם להתאים את הגובה בין ברגליים אבל אני גם רוצה שזה לא יהיה בולט כי זה לא נעים לו מהחברים האם יש דרך להגביה רק ברגל אחת בתוך הנעל?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
ותודה על תשובתך
חנן 26/04/2021 | 11:17...הוסף תגובה
-
הגבהת נעל אחת בעקבות הפרשי גובה
חנן 26/04/2021 | 11:16אכן הרופא אמר שצריך להוסיף סנטימטר ברגל שמאל ואם יש סוגי נעליים שבהם אפשר להגביה יותר מחצי סנטימטר אני אשמח להמלצההוסף תגובה
-
תשובת מומחה
הגבהה
אורתוטיסט שמואל להב 22/04/2021 | 19:21שלום, לא מבין את המשפט: צריך גם להתאים את הגובה בין ברגליים האם רופא אמר שצריך הגבהה? את כל הס"מ? אפשר להתאים בתוך הנעל חצי ס"מ יותר מכך תלוי בגודל הנעל. בהצלחההוסף תגובה
-
ותודה על תשובתך
-
קריסה פנימה של כף רגל ימין - מדרסים לא מתקניםאיתמר 08/01/2018 | 13:31אהלן , בן 22 בריא בגיל 18 התחילו לי כאבים ממוקדים בכף רגל ימין בכרית שמתחת לבוהן (בססמואידים) לאחר מכן מדרסים פשוטים פתרו את הבעיה. במהלך שירותי הצבאי (קרבי) הכאבים חזרו אחרי זמן מה, ואותה כף הרגל החלה לנטות פנימה (שמאלה) כך שיצא מצב שהבוהן נוגעת בכל צעד שאני עושה בקצוות של פנים הנעל. לאחר לא מעט פגישות עם מומחי כף רגל ובאישור מיוחד הופנתי דרך הצבא לקבלת מדרסים ביומכאנים בא.א אורטופדיה. המדרסים אכן שיפרו את המצב אך לא פטרו את הבעיה - 1. עדיין חווה כאבים בכריות כף הרגל קצת מתחת לבוהן. 2. לא יכול להעביר את המדרסים לנעל שהיא לא גבוהה - בנעל נמוכה המדרסים פשוט קשים, לא נוחים ואף בלתי נסבלים . מדוע ?? 3. הבעיה הכי גדולה היא שאיני יכול לקנות נעליים במידה שלי, מפני שכף רגל ימין נוטת פנימה ושמאלה ויוצא מצב שהבוהן שלי נלחצת על ידי דופן הנעל, וכתוצאה מכך אני צריך לקנות נעליים גדולות בכמה מידות טובות מעל למידה הנכונה שלי . וחשוב לציין שבכף רגל שמאל כלל אין לי בעיות או כאבים כך שברגל שמאל אני יכול לנעול מידה 45, ובגלל רגל ימין אני צריך לנעול נעליים במידה 46 וחצי ולפעמים יותר. אני כבר מיואש מהסיפור, כל מומחי כף הרגל שראיתי לא ידעו לפתור לי את הבעיה ושלחו אותי חזרה אל טכנאי המדרסים עם הוראות כאלו ואחרות שפעם אחר פעם לא עזרו. מה צריך לעשות כדי להשיב את כף הרגל למקום? האם יש אפשרות של טיפול פיזיותרפי? תרגילים? כדי לשנות את מנח הרגל ולהחזיר אותו לכפי שהיה לפני הצבא? נ.ב. אם רלוונטי, הקריסה נראית ומתבטאת אך ורק בדריכה ובצעד קדימה. כאשר אני עומד עם נעליים מבד לדוגמא, ומרים את הבהונות ניתן להבחין כי מיקומן של בוהן ימין ובוהן שמאל זהה. אך כאשר אני דורך קדימה באותה נעל דקה מבד, ניתן לראות שכף רגל ימין פונה הצידה פנימה ושכף רגל שמאל פונה קדימה כמו שצריך להיות תודה רבה מראש!הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
קריסה פנימה של כף רגל ימין - מדרסים לא מתקנים
נגה 16/03/2021 | 15:54הי איתמר. יתכן והבעיה בקריסת כף רגל נובעת מ"סיבוב" של ברך ימין. אם כך, טיפול בסיבוב הברך ישפר את כף הרגלהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
אורתוטיסט שמואל להב 08/01/2018 | 14:28היי איתמר, תשובתי תהיה כללית מפני שאני לא בדקתי את רגליך. יכול להיות שהמדרסים לא לגמרי מתאימים ויכול להיות שאתה צריך להבין שזה המצב... אני מסיק שיש במדרסים הגבהות שחייבות להיות ולכן המדרס והרגל תופסים יותר נפח - תעבור לנעליים עם נפח גדול יותר, 2E או יותר, (2E זה סימון בינלאומי של נפח בחלק קידמי של נעליים) לדעתי את המצב אי אפשר להחזיר לקדמותו, אני מניח שנוצר שינוי גרמי במפרק ו/או מתיחת גיד שבאה לידי ביטוי בעומס. לעניות דעתי פיזיוטרפיה/תרגילים לא יחזירו את המצב לקדמותו. אשמח אם תבוא אלי לבדיקה וננסה לעזור לך. שמוליק. מכון אורטופדי ברזילי-להב, ביאליק 79 ר"ג 03-6121070הוסף תגובה
-
-
נעליים אורטופדיותנעליים 01/03/2021 | 20:40שלום רב, אילו נעליים כדאי לרכוש כדי להתמודד עם כאבים בכף הרגל? איך יודעים איזה סוג? ומה ההבדל בין נעלי ריצה/הליכה/אורטופדיות וכו? תודה רבה!הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
בחירת סוג נעלים נכון
אורתוטיסט שמואל להב 02/03/2021 | 14:10צריך לבדוק את כף הרגל, אולי צריך גם מדרסים מתאימים לבעיה וגם נעלים תומכות. לעיתים יש צורך בנעלים עם הקשחה חיצונית או פנימית או שניהם. ההבדל העיקרי בין נעלי ריצה לנעלי הליכה הוא בקשיחות (עמידות) ובולמי הזעזועים. אין נעל אורתופדית מוכנה, יש נעל נוחות. נעל אורתופדית צריך לייצר עבורך! אם תגיע אלנו נוכל לבדוק ולייעץ וכמי שמגיע מהפורום הבדיקה והייעוץ ללא תשלום. אם תרצה, אנחנו בביאליק 79 רמת גן , פינת ז'בוטינסקי. 03-6121070, מכון אורתופדי ברזילי-להב בריאות שלמה, שמוליקהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
בחירת סוג נעלים נכון
-
התלבטות לגבי סוג המדרסים המתאים ליגליה עמיר 16/02/2021 | 22:15פדיאטורית איבחנה אצלי ״הלוקס ולגוס״ והפנתה אותי למכון ליאון לצורך מדרסים של מכבי כך אמרה, במכון נאמר לי שהמדרסים של מכבי לא יעזרו שזו בדיחה, והומלץ לי להזמין מדרסים שיכין עבורי בהתאמה אישית. עקב העובדה שהמחיר גבוה ואין השתתפות של הקופה (כך נאמר לי) בדקתי מקום נוסף ״אורלי אורתופדיה״ ואז הבנתי שהם מכינים מדרס אישי בטכנולוגיה שונה ונאמר לי שזה הכי טוב והכי יעזור לבעייה שלי. עכשיו אני כמובן מבולבלת ולא יודעת לאיזה מכון לגשת, מה יהיה הטוב ביותר עבורי. אשמח לעזרה אם אפשר.הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
צורך במדרסים
שמוליק 21/02/2021 | 23:53גליה, צרי איתי קשר 0522450955, שמוליק-מכון אורטופדי ברזילי-להבהוסף תגובה
-
צורך במדרסים
פורומים נוספים בתחום
פורוםקנאביס רפואי
בפורום קנאביס רפואי ניתן להתייעץ עם מומחי בזלת פארמה, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום קנאביס רפואיפורוםמדרסים
בפורום מדרסים ניתן להתייעץ עם אורתוטיסט שמואל להב, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום מדרסים