פורום מדרסים - עמוד 5
מכון אורתופדי ברזילי להב
מכון אורתופדי ברזילי להב הוקם ע״י אשר ברזילי משנת 1962 זה מה שאנחנו עושים וכיום הוא כבר שלושה דורות של נסיון מקצועי שמועברים מדור לדור.
במכון ניתן להשיג:
מדרסים בהתאמה אישית. מדרסים לספורטאים, מדרסים לחולי סכרת, מחוכים לטיפול בעקמת בעיקר לנערות ונערים, חגורות גב, מכשירים אורתופדים, חבישות לחץ לניקוז לימפטי וגרביים אלסטיות לבעיות ורידים גם בהזמנה מיוחדת.
בין היתר תוכלו לקבל מענה מלא לבעיות אורתופדיות שיש לכם.
קישור למוצרי פארומדיקל שמתמחה בחבישות מכל הסוגים וניתן להשיג במכון
עובדים עם כל קופות החולים
לכל מי שצריך חבישה לימפתית באישור רופא ניתן לקבל החזר של עד 70% מהסכום ששולם
מדרסים במחירים מיוחדים לחברי הקופות או שהקופה תחזיר לכם תשלום
מגיעים עד הבית מאשדוד ועד חדרה.
03-6121070
-
פרטי או קופה?קימי 25/08/2020 | 23:24שלום רב, אני בקופת חולים מכבי. האם, מנסיונך, עדיף לעשות מדרסים באופן פרטי או שהמכונים שעובדים עם הקופה מספיק טובים? תודה מראש.הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
יצרני מדרסים
אורתוטיסט שמואל להב 25/08/2020 | 23:39ישנם יצרני מדרסים מעולים וישנם כאלה שלא כל כך מבינים, גם בין אלו שמייצרים תחת ההסדר של מכבי. ברור שגם הם יכולים/יודעים לעשות באופן פרטי. אגב, גם המכון שלי מייצר מדרסים תחת ההסדר של מכבי. בהצלחה, שמוליקהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
יצרני מדרסים
-
טופס הכרת מעמד והתמחותאושרי 28/06/2020 | 16:08שלום! רציתי לשאול איך אני יכול לזהות את טופס הכרת מעמד, האם אתה יכול לשלוח העתק שלו? ודבר שני רציתי לשאול באיזה תחום אמור להתעסק האדם שמתמחה לעשות את המדרסים(אורתוטיסט/כירופרקט/אורטופד וכו)הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
קישור לתעודה
אורתוטיסט שמואל להב 28/06/2020 | 18:28https://images.app.goo.gl/HkUXqSumrKDrxBhD7הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
הכרת מעמד
אורתוטיסט שמואל להב 28/06/2020 | 18:06אורטוטיסט. תיכף אראה איך מעלים צילום כאן...הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
קישור לתעודה
-
מדרס רב שכבתי או חצי קשיח?שלומית 21/06/2020 | 15:35שלום רב, אורטופד ילדים הפנה אותנו לרכישת מדרס רב שכבתי לפי מידת גבס לרגל אחת עבור ביתנו בת ה12 עקב הפרש גובה בין 2 הרגליים של 1 ס"מ שגורם לבעיות ביציבה. שאלתי היא- כיצד יודעים שהמדרס אכן רב שכבתי ובאיכות טובה (מה לבדוק כדי להיות בטוחה שלא מוכרים לי סתם מדרס)? במכון מסוים גם נאמר לי שאין להם מדרס רב שכבתי אלא רק קשיח למחצה. מה ההבדל בין השניים? תודה מראשהוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
הגבהה
אורתוטיסט שמואל להב 24/06/2020 | 14:57היי שלומית, הגבהה חייבת להיות מחומר קשיח שאם לא כן תהיה שקיעה ואז אין הגבהה, אם צריך גם מדרסים ניתן לשלב את ההגבהה במדרסים. אנחנו: מכון אורטופדי ברזילי-להב ביאליק 79 רמת גן לתיאום: טלפון 03-6121070 בריאות שלמההוסף תגובה
-
תודה רבה על המענה המהיר ושאלה נוספת
שלומית 24/06/2020 | 13:02היכן אתה מקבל? ולידע כללי- מאיזה חומר רפידת ההגבהה הזו צריכה להיות? קשיח? חצי קשיח? סיליקון? מה הקריטריונים שחשוב לדעת לגבי רפידת הגבהה שתהיה אפקטיבית ולא סתם הגבהה "על הנייר" שלא תעשה כלום ואולי ההיפך.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
מדרס בגלל קיצור אורך רגל
אורתוטיסט שמואל להב 21/06/2020 | 16:00שלום, מוזר לי. מדרסים זה משהו מסויים והגבהה זה משהו אחר. לקיצור צריך הגבהה ולא מדרס ומחומר קשיח ולא רב שיכבתי. אשמח אם תגיעו אלי למכון ואשמח לעשות את מה שצריך. בהצלחה, שמוליק. מכון אורטופדי ברזילי-להב 036121070הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
הגבהה
-
רגל קצרה אצל תינוקתיוסי 20/06/2020 | 23:57שלום, תינוקת בת 6 חודשים עם רגל אחת קצרה מהשניה בכ-2 ס"מ. מה אפשר לעשות במצב כזה? האם יכול להשפיע על תחילת ההליכה? והאם יש מצב שזה יכול להסתדר לבד עם הגדילה? תודההוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
קיצור בגיל מוקדם
אורתוטיסט שמואל להב 21/06/2020 | 16:02שלום, תתיעצו עם אורטופד שמומחה בגיל גדילה. זה כמובן לא אמור להפריע בזחילה אך להפריע מאד בהליכה ואף לפתח עקמת. בהצלחההוסף תגובה
-
תשובת מומחה
קיצור בגיל מוקדם
-
איפה לקנות מדרסים?אושרי 21/06/2020 | 14:02שלום! אני גר באזור בית שמש, איך אני יכול לברר אם המכון למדרסים הוא מכון טוב ואמין? יש כל כך הרבה מכונים..הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
תיעוד
אורתוטיסט שמואל להב 21/06/2020 | 14:06תבקש תעודה הנקראת "הכרת מעמד" של משרד הבריאות. מחזיק תעודה כזו עבר הסמכה. לנו ברמת גן יש.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
תיעוד
-
-
תשובת מומחה
מדרסים
אורתוטיסט שמואל להב 20/06/2020 | 20:46היי אורלי, איך אוכל לעזור?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
מדרסים
-
מדרסיםאס 18/06/2020 | 08:52עשיתי מדרסים ביומכניים ברשת אמידור, ועד היום יש משהו שאני פשוט לא מצליח להבין, המדידה הייתה בעזרת גבס על הרגליים ככה שזה אמור להיות מדויק, אבל במדרס ימין אני מרגיש אי נוחות תמידית, כאילו המדרס לא יושב לי כמו שצריך על הכף רגל ומשום מה במדרס שמאל נוח לי מאד, ממה זה יכול לנבוע?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
התאמת מדרסים
אורתוטיסט שמואל להב 18/06/2020 | 09:12בוקר טוב, כמה סיבות, אחת מהן שזה צריך להיות כך אל לא קיבלת הסבר נכון... שניה שהמדרס לא מתאים לכף הרגל (למנח, לבעייה , לנעל). בוא אלי, בתיאום ואנס לעזור לך ללא תשלום. שמוליק 0522450955 בהצלחההוסף תגובה
-
תשובת מומחה
התאמת מדרסים
-
באיזה שיטה אתה לוקח מידהנדב 10/06/2020 | 12:10שלום שמואל, אני מתעניין בקניית מדרסים ואני מעוניין לדעת אם אתה מבצע לקיחת מידה ע"י מידת גבס?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
שיטת לקיחת מידה
אורתוטיסט שמואל להב 10/06/2020 | 17:46נדב שלום, אכן ישנם שיטות שונות ללקיחת מידה, ע"י מחשב, דריכה במטבע או לקיחת מידת גבס. אנו לוקחים בשלושת השיטות, בד"כ לפי הצורך ולעתים בשילוב ביניהם. ,כ. אז התשובה היא כן.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
שיטת לקיחת מידה
-
הכנת מדרסעדנה 07/06/2020 | 14:14יש לי קריסה של כף הרגל ודורבן ברגליים. אני עוסקת בהוראת חינוך גופני ופעילה בספורט. אני רוצה לדעת איזה חומרים שמים במדרס בנעל ספורט המתאים לפעילות גופנית. מה עובי המדרס הממולץ?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
שיקולים, הכנת מדרס
אורתוטיסט שמואל להב 08/06/2020 | 10:45שלום עדנה, ישנם רכויות/קשיחויות שונות ואותם יש להתאים למצב כף רגלך ול"בעיות" שקיימות, בד"כ מדרס לספורט חייב שכבת רכות לפחות בעקבים, גם כאן ישנם רכויות שונות בעוביים שונים. אני נוהג להעמיד על מחשב דריכה לצורך הבנת הלחצים, צורת העמידה והיציבה, מיקום מרכז הכובד ועוד. צריך להתחשב במשקל, בגובה ובנמרצות הליכה. כמו שאת מבינה זה לא פשוט ומותנה בהרבה פרמטרים. למי שתגשי לעשות מדרסים ראי שהוא בעל תעודת "הכרת מעמד" של משרד הבריאות המעידה על מי שלמד ויודע לעומק. אם תגיעי אלי לרמת גן נשמח לעשות לך מדרסים מתאימים . 03-6121070 שמוליק. בהצלחה בהחלטה!הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
שיקולים, הכנת מדרס
-
מטטרסוס אדוקטוסיי 28/04/2020 | 11:06בני בן שנה וחצי האם יש עוד סיכוי לטיפול יעיל. גילינו את הבעיה רק כשהתחיל ללכת ועד שקלטנו שזו בעיה ממש לקח קצת זמן.הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
תיקון לבן שנה וחצי
אורתוטיסט שמואל להב 28/04/2020 | 11:21כפות רגליים קעורות צריכות נעל הפוכה מיוחדת. גשו לרופא אורטופד וקבלו אישור לטיפול ורק אחרי זה בואו אלי לייצור הנעליים. עדיין לא מאוחר לטיפול.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
תיקון לבן שנה וחצי
פורומים נוספים בתחום
פורוםקנאביס רפואי
בפורום קנאביס רפואי ניתן להתייעץ עם מומחי בזלת פארמה, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום קנאביס רפואיפורוםמדרסים
בפורום מדרסים ניתן להתייעץ עם אורתוטיסט שמואל להב, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום מדרסים