פורום מדרסים - עמוד 9
מכון אורתופדי ברזילי להב
מכון אורתופדי ברזילי להב הוקם ע״י אשר ברזילי משנת 1962 זה מה שאנחנו עושים וכיום הוא כבר שלושה דורות של נסיון מקצועי שמועברים מדור לדור.
במכון ניתן להשיג:
מדרסים בהתאמה אישית. מדרסים לספורטאים, מדרסים לחולי סכרת, מחוכים לטיפול בעקמת בעיקר לנערות ונערים, חגורות גב, מכשירים אורתופדים, חבישות לחץ לניקוז לימפטי וגרביים אלסטיות לבעיות ורידים גם בהזמנה מיוחדת.
בין היתר תוכלו לקבל מענה מלא לבעיות אורתופדיות שיש לכם.
קישור למוצרי פארומדיקל שמתמחה בחבישות מכל הסוגים וניתן להשיג במכון
עובדים עם כל קופות החולים
לכל מי שצריך חבישה לימפתית באישור רופא ניתן לקבל החזר של עד 70% מהסכום ששולם
מדרסים במחירים מיוחדים לחברי הקופות או שהקופה תחזיר לכם תשלום
מגיעים עד הבית מאשדוד ועד חדרה.
03-6121070
-
נעלים ופד לאצבעותעדינה 29/03/2019 | 13:34שמואל שלום יש לי פלטפוס וקריסה פנימה כשבשמאל חמורה יותר. כמו כן התפתחות של הלוקס ולגוס (גם גנטי).בעת בדיקת הכנת מדרס לא הראה המחשב לחץ באיזור האצבעות ועדין המדרס שהוכן נעשה בו פד להורדת הלחץ בשל הלוקס ולגוס.לא היתי בעבר עם מדרס שלם וכרית פד כזו אלא עם מדרס חצי. בנוס קניתי נעל ספורט שעליה אני כרגע בלבד מאז המדרסים. והיא נעל שנשחשבת ריצה. ניו באלנס. יש לי לחץ באצבעות. רציתי לברר אם זה יכול להיות כהסתגלות לפד?שינוי של הלחץ ברגל ולכן הרגשה של לחץ? או אולי מהנעלים שהם נעלי ריצה ויש להם עליה קידמית מעט באצבעות? האם פד כזה יכול לעשות נזק באם לא נדרש מבחינת הרגל? ושאלה נוספת אם מותר ללכת עם נעלי ריצה/ספורט שכאלה כל הזמן גם שזה נעל לריצה. המדרס שהוכן לי הוא רך עם תמיכה ספוגית קשיחה (לא פלסטיק קשיח) לחוצה מאוד בת 33 תודה.הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
התאמת המדרסים לצורך ולנעליים
אורתוטיסט שמואל להב 26/04/2019 | 14:42עדינה שלום, כשיש HV צריך פד, גבוה או נמוך לפי הצורך. לחץ באצבעות צריך להעלם תוך כשבועיים שלושה. אסור להשתמש בנעל ריצה בזמן אחר (לא בשעת ריצה) מפני שהבולמים בנעל קשוחים ובנויים לתת תמיכה בעומס מוגדל, אם תירצי את יכולה להגיע אלי עם הנעלים והמדרסים לבדיקה/התייעצות בחינם כמי שמגיעה מהפורום הזה. לתיאום 036121070. לנתראות, שמוליקהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
התאמת המדרסים לצורך ולנעליים
-
מדרסים להליכה + ריצהאורן 08/04/2019 | 16:01מגיל ילדות יש לי פלטפוס והלכתי עם מדרסים רק בביה"ס יסודי. בשנים האחרונות חזרתי לפעילות גופנית (ריצה). ולאחרונה היו כמה פציעות (דורבן/runners knee). התייעצתי עם אורתופד לגבי הפציעות והקשר לפלטפוס, אמר שלא בהכרח קיים קשר. השבוע התחלתי פיזיותרפיה והפיזיותרפיסט אמר שממש כדאי מדרסים ועלול למנוע את הפציעה הבאה. שאלותיי: 1. איך להחליט האם צריך או לא? 2. במידה ועושה מדרסים, האם כל המדרסים מתאימים לריצה? אם לא האם מדרסים לריצה מתאימים להליכה? לכל סוגי הנעליים?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
מדרסים לפי הצורך
אורתוטיסט שמואל להב 26/04/2019 | 14:32אורן שלום, בוא בבקשה אלי למרפאה ברמת גן, לתיאום 03-6121070 , ונוכל לבדוק, בחינם, אם כדאי להשתמש במדרסים. להתראותהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
מדרסים לפי הצורך
-
נעליםגית 13/03/2019 | 10:14שלום שמואל שאלה- במגוון נעלי הספורט ישנה עליה של האצבעות מעלה כחלק מעיצוב בנעל האם נכון הדבר שזה עושה נזק חמור באצבעות להליכה כי המנח משתנה כלפי מעלה? האם נעלי ריצה (לצערי עם אותו המנח העולה) אפשרי להליכה יומיומית? קניתי נעל של ניו באלנסטובה ולאחר מכן קראתי באתרים בחול על כך. יש לי פלטפוס ותפתחות של הלגוס - אך יתרה מזה העצם של האלגוס נהיתה גדולה יותר ומעובה ובנעל שכזו זה מורגש יותר.הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
נעליים
אורתוטיסט שמואל להב 17/04/2019 | 14:27שלום, לא ידוע לי על בעיה בהרמת אזור האצבעות, כל חברות הנעליים מעצבות את הנעליים ע"פ מחקר מקיף ולכן לדעתי אפשר לסמוך על צורת הנעליים. לעניות דעתי ניתן להשתמש בנעלים, אני משתמש בכאלה. חשוב יותר לתת תשומת לב לכפות הרגלים ולמדרסים מתאימים, נראה לי שאין לך פלטפוס אלא קשת הפוכה עם גמישות יתר בגידים, מנח שנראה דומה לפלטפוס ובכל מקרה מצריך מדרסים נכונים. כמי שפונה דרך הפורום את זכאית לבדיקה בחינם עם מחשב הדריכה שלנו, לתאום: 036121070. בהצלחה וחג שמח. שמוליקהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
נעליים
-
האם הבדל של 1 ס"מ יכול לגרום לבעיות ברצפת האגן?אני 02/03/2019 | 20:42שלום, הפיזיותרפיסטית שלי מדדה ומצאה שיש הבדל של 1 ס"מ בין רגל לרגל.. האם מצב כזה יכול לגרום ללחץ על צד אחד בשרירי רצפת האגן ומשם למתיחת שרירים או כאבים באיזור? האם התאמת מדרס יכולה לשפר בהדרגה את הבעיה? תודה!הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
הבדל באורך הרגליים
אורתוטיסט שמואל להב 03/03/2019 | 07:54יכול להביא גם לבעיה עתידית בברכיים ןבגב וכן להביא לעייפות מוגברת ולשינוי גרמי בקדמת כף הרגל. אכן, מדרס שעשוי נכון יכול להקל. כמי שמגיע מהפורום הזה את זכאית לבדיקה/יעוץ בחינם, לתיאום 036121070, בריאות שלמה, שמואל להבהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
הבדל באורך הרגליים
-
מדרסים מחומר קשיח גורמים לכאב ברכיים?יונתן 21/02/2019 | 00:20יש לי זוג מדרסים שקשיחים בעקב ובאזור הקשת, נותנים תמיכה טובה לכף הרגל ומונעים ממנה לקרוס פנימה. אך בו זמנית המדרסים גם גורמים לי לכאבי ברכיים חזקים שלא קיימים ללא המדרס. ניסיתי להתרגל אליהם תקופה, אך זה פשוט בלתי אפשרי הכאבים רק מתחזקים והתייאשתי מהמדרסים. אני תוהה מה הסיבה שהמדרסים גורמים לכאב ברכיים. האם זה בגלל שהם קשיחים ושווה לנסות מדרסים מחומר רך יותר?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
התאמת המדרסים למנח כף הרגל
אורתוטיסט שמואל להב 24/02/2019 | 18:52יונתן שלום, יכולים להיות מספר גורמים: מדרס לא מתאים, זוית מנח כף הרגל לא מתאימה,תמיכה בקשת אורכית גבוהה מידי, לא ניתן זמן להתרגלות, אין בולמי זעזועים או אין מספיק בולמים.. בקיצור, אשמח שתגיע אלי לאחר תיאום ואשמח לנסות לעזור לך (עם המדרסים הקיימים במדת האפשר) , כמי שמגיע מהפורום הבדיקה ללא עלות. רק בריאות, להב שמואלהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
התאמת המדרסים למנח כף הרגל
-
מדרסגיתית 18/02/2019 | 07:55הי שמואל בוקר אור שאלה האם נכון בכל מקרס לעשות את הבועה באצבעות שמרימה ותומכת באצבעות? האורטופד לא כתב על זה כלום ומנגד זה שייצר את המדרס שלי ששאלתי אמר שהוא כבר לא עושה את זה..אלא רק למי שרגיל.. זה לא דבר שעוזר ומוריג לחץ מאזור המסרד של האצבעות? תודההוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
בדיקה נכונה ואמינה
אורתוטיסט שמואל להב 18/02/2019 | 09:28תעשה רק ע"י מי שלמד ולכן מבין . אסור לעשות מדרסים, עליהם דורכים כל היום, אצל מי שלא למד ומבין. אם תרצי שאעזור לך אשמח, צלצלי לאוריאנה 036121070 ותאמי איתה. פנייה דרך הפורום נותנת לך בדיקה ללא תשלום.הוסף תגובה
-
כרית
גיתית 18/02/2019 | 08:46הי שמואל תודה על המענה המהיר. לרוב עוסקי המדרסים אין תעטדה כזו לצערינו. אם ישנה התפתחות של בוהן קלובה הכרית המדרס עוזרת גם כן? לא נבדקתי על ידי מחשב.ישנו פחטפוס עם צניחה פנימה.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כרית מטטרסלית
אורתוטיסט שמואל להב 18/02/2019 | 08:40גיתית בוקר טוב, עושים הגבהה בקשת הרוחבית רק אם יש צורך בכך. אני רואה לפי הלחצים במחשב הדריכה אם צריך. בהצלחה נ.ב. האם בדקת שהוא מומחה, שיש לו אישור של משרד הבריאות שנקרא "הכרת מעמד"?÷רק אחד כזה מבין מה צריך לעשות.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
בדיקה נכונה ואמינה
-
מדרסים לא נוחים ומכאיבים לטחר תקופת הסתגלות ומספר תיקוניםאביב 31/01/2019 | 18:14עשיתי מדרסים אצל עופר אורטופדיה בזכרון יעקב בתחילת נובמבר 18 ועד כה לאחר מספר תיקונים ואף ביצוע של מדרס חדש לא הצליח המומחה לבצע מדרס שלא מכאיב לי מאד בגיד של קשת הרגל (תחושה של כמו מסמר ברגל). שילמתי על המדרסים האיכותיים ביותר שהיו לו להציע ואני כבר שלושה חודשים מתזז להגיע אליו כמעט כל שבועיים להתאמות תיקונים וכד' ונמאס לי. ביקשתי החזר כספי אך הוא סירב. האם יש מה לעשות? אינני רוצה כבר את שירותיו ואני רוצה לנסות מדרסים אחרים, אולי כאלה שמבצעים בתבנית גבס או פשוט שיטה אחרת מזו שהוא עובד בה. אשמח להמלצה לאיזה מדרס יכול להתאים.הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
אביב וגיתת צלצלו אלי 0522450955. שמוליק
אורתוטיסט שמואל להב 03/02/2019 | 08:36הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
החזר כספי ע"י הקופות
אורתוטיסט שמואל להב 03/02/2019 | 08:35כל מדרס שאני מכין הוא בהתאמה אישית !! אין אצלנו מדרסים מוכנים! ועדיין הקופות לפי ההסדרים שלהם מחזירות את חלקן על מחיר המדרסים.הוסף תגובה
-
חוק הצרכנות
אביב 02/02/2019 | 23:25לפי מה שהספקתי לקרוא ולהבין בחוק הצרכנות בנושא החזרת מוצרים, אכן על פי חוק מוצר בייצור אישי ולפי מידות אישיות לא חל עליו חוק החזרת המוצר ואין עליו החזר כלל אלא אם המוכר התחייב אחרת ואז זה לפנים משורת הדין.הוסף תגובה
-
החזר
גיתית 02/02/2019 | 23:19שמואל שלום אכן יש דבר כזה החזר למדרסים?מי שאמר לי מההתחלה שיש החזר זה בסרר. אבל כל השאר טוענים שבהכנה אישית לפי מידה אין החזרים למוצר. אביב-אשמח להתכתב איתך בנושא גם-מיואשת מהמצב מאוד וגם מתוזזת. שמואל-תודה רבה רבה על התשובות המהירות והשירות פה.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
החזר כספי
אורתוטיסט שמואל להב 02/02/2019 | 17:34היי אביב, הייתי מנסה לקחת מידה חדשה ולעשות לך מדרסים חדשים, אולי מחומרים אחרים. אם לאחר כל זה עדיין יש בעייה הייתי שולח אותך לרופא שיחליט אם הבעייה במדרסים או אחרת ובאם הרופא יגיד שהבעייה במדרסים אחזיר את כספך פחות 5% או 100 ש"ח הנמוך מהשתיים לפי חוק ההחזרים.הוסף תגובה
-
האם אתה היית מזכה אותי?
אביב 02/02/2019 | 10:45האם אתה היית מזכה אותי בכספי בחזרה אם לא היית מצליח להתאים לי מדרסים תוך תקופת זמן ארוכה שכזו?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
ביטול הזמנת מדרסים
אורתוטיסט שמואל להב 31/01/2019 | 21:39תמיד אתה יכול לפנות לרשות להגנת הצרכן. אני יכול להמליץ מבלי לבדוק. אתה מוזמן להגיע אלי לרמת גן. לתיאום: 036121070הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
אביב וגיתת צלצלו אלי 0522450955. שמוליק
-
מדרסים -יאושגיתית 26/01/2019 | 12:55שמואל שלום רב, אני מיואשת לגמרי.אני בת 32 עם פלטפוס וקריסה פנימה. היתי שנים רגילה ללכת עם חצי מדרס מחומר קשיח, מה איפשר להעביר מנעל לנעל גם במגפים. לאחרונה פניתי להכנת מדרסים חדשים. גם חצי מדרס. נלקחו מידות בחבישות גבס. הוכן מדרס שלא היה נוח בכלל ברגל אחת. לאחר מסכת הליכות וחזרות שונה כל פעם משהו נוסף. לבסוף באין התרגלות הוא עבר להשתמש בשיטה ל הטבעת הרגל בקצף בעמידה.הוכנס מדרס חצי שלא מרגיש תורם בכלום ואף לא נוח. בכל רגל מרגיש אחרת. שולם 1400 שח. מיאוש החלטתי לוותר וללכת למקום אחר. גם שם נלקחו מידות בקצף בישיבה בתבנית. הוכן מדרס חצי עם שיטה שהוא עובד בה שבה התחתית מחומר קשיח מאוד כמו חומר גלם משויף ועליו 2 שכבות ריפוד ובצד של הקשת כל פעם תוספות מידה אחרת שמוסיפים. החל מ5 ו7 סמ עד שמגיע לזווית נוחה. התוספות הן שיטה שלו בחנות הזו וטוען שמתרגלים הוא מדביק הכל יחדיו. מכיון שהמדרס היה מאוד עבה ולא יכל להכנס לכל נעל מסרתי כי רוצה אחרים דקים יותר. מרגישה מיואשת מאוד מההתאמה שכל פעם לוקחת זמן. בנתים אי אפשר להתנהל בלי מדרסים וחזרתי לישנים מאוד(שאולי עושים נזק כי לא תקפים כבר). יש לי גנטיקה של עצם בולטת ובכלל כל הרגל רזה מאוד והעצמות חשופות ובולטות.יודעת שההנעלה של היום הורסת את הרגלים והכל צר ונעלי שפיץ שלא תורמות. אני מאוד רוצה לרכוש גם מדרס שלם שאוכל להכניס לנעלי ספורט ולהעביר מנעל לנעל. השאלה אם רק לספורט זה תקף? או למגפים למשל אפשר מדרס שלם גם?שיתאים לכל נעל? וגם לספורט? האם חצי מדרס הוא לא טוב ?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
האם זה נכון שאפשרי לתקן פלטפוס עם כרופרקט או עם רפואה אלטרנטיבית? זה נשמע לי קצת מופרך
אורתוטיסט שמואל להב 03/02/2019 | 08:31אני מסכים איתך !!!הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
תיקון פלטפוס
אורתוטיסט שמואל להב 28/01/2019 | 12:27לא, הבנת לא נכון. המילה לתקן לא נכונה, אי אפשר לתקן פלטפוס (לתקן משמעו אין יותר פלטפוס) אפשר לתת מנח נכון לכף הרגל ומנח זה יגיע אך ורק בעזרת מדרס נכון. מקווה שהבהרתיהוסף תגובה
-
תיקון
גיתית 28/01/2019 | 11:02מקריאה באתריל האם זה נכון שאפשרי לתקן פלטפוס עם כרופרקט או עם רפואה אלטרנטיבית? זה נשמע לי קצת מופרך תודההוסף תגובה
-
תודה
גיתית 27/01/2019 | 23:15תודה רבה רבה שמואלהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
שיטות לקיחת מידה
אורתוטיסט שמואל להב 27/01/2019 | 21:47לא משנה מהי השיטה, יותר חשוב שיודעים מה לעשות ואיך לעשות. אם יש תעודה של משרד הבריאות שנקראת "הכרת מעמד" המקום יודע מה שצריך כדי ליצור מדרס נכון.הוסף תגובה
-
מדרסים שיטות הכנה
גיתית 27/01/2019 | 16:59תודה שמיאל על תשובתך המהירה. שאלה נוספת לגבי שיטות הכנת המדרסים. שיטת הדריכה בקצף לעומת השיטה החדשה שלcnc עם המכשיר שבודק אלקטרוני. מה עדיף יותר? האם נכון ומספיק בדיקה על קןבית זכןכית שמראה את מצב הרגל או שמע cnc מדויק יותר? ושאלנ נוספת-מדרס חצי (שימיש למגפים או כל נעל אלגנטית)- לא אפקטיבי כמו מדרס שלם לנעל ספורט? יש לי פלטפוס וקריסה פנימה. רב תודותהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
התאמת מדרסים
אורתוטיסט שמואל להב 26/01/2019 | 21:05היי גיתית, אני מעדיף לבדוק אותך לפני תשובתי, בואי אלי עם כל המדרסים והנעליים שלך. לתיאום, 036131070. אשתדל לעזור לך, שמוליקהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
האם זה נכון שאפשרי לתקן פלטפוס עם כרופרקט או עם רפואה אלטרנטיבית? זה נשמע לי קצת מופרך
-
החזר מדרסיםהדי 06/01/2019 | 11:19שלום, הופניתי ע"י רופא אורטופד לרכישת מדרסים, עקב בעיה בקשת ברגל אחת שגרמה לי לכאבי רגליים. קבלתי מהקופה רשימת חנויות אורתופדיות העובדות איתם. פניתי לאחת החנויות הקרובות לביתי. לקחו ממני טביעת רגל בספוג, ואחרי 10 ימים אמרו לי שהמדרסים מוכנים. לקחתי אותם, אחרי שהותאמו לנעלי והיה לי מאד לא נוח. כאבים חזקים ברגל ודקירות נוראיות. חזרתי אחרי יומיים, הטכנאי שייף את המדרסים, והורה לי להמשיך ללכת איתם. הכאבים עברו גם לרגל השנייה. אני מבקשת לדעת האם במקרה כזה (עברן 6 ימים מאז קבלת המוצר), ניתן לדרוש החלפת המוצר או החזר כספי. אודה על תגובתך.הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
החלפת מוצר
אורתוטיסט שמואל להב 06/01/2019 | 13:18לעיתים המדרס לא מתאים ויש צורך להחליפו אך זה מוקדם מידי לתהליך כזה, תני לטכנאי אפשרות לשמוע את טענותייך ולתקן את המדרס.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
מדרסים
אורתוטיסט שמואל להב 06/01/2019 | 13:15הדי שלום, האם היו לך מדרסים קודמים? כשיש כאב ברגל אחת הגוף מעביר עומס לרגל השנייה ולכן מופיעה תופעה כמו שסיפרת. צריך להתרגל למדרס, אני ממליץ ללקוחות שלי להגיע אלי רק אחרי שבועיים של שימוש לצורך בדיקה, ישנם לקוחות שצריכים להשתמש במדרס שעתיים ביום ולאט לאט להגדיל את משך זמן השימוש עד לשימוש רציף.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
החלפת מוצר
-
עמידה ממושכתאיתי 24/12/2018 | 21:01שלום רב. אני התחלתי לעבוד בתור מחסנאי. מה שאומר עבודה ממושכת על הרגליים במשך שמונה ורבע שעות. כשאני חוזר הביתה כפות הרגליים שלי מן הסתם זקוקות למנוחה. מה ההמלצות שלך למי שעובד בעבודה פיזית לכפות הרגליים?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
המלצות לעמידה ממושכת
אורתוטיסט שמואל להב 24/12/2018 | 21:491. בדוק אם אתה צריך מדרסים (אתה מוזמן להגיע אלי לבדיקה ללא עלות- 036121070, שמוליק) 2. כשתוכל הרם את הרגליים כשתוכל כמה פעמים במהלך היום 3. אורר, רחץ ונגב היטב את כפות רגליך 4. השתמש בנעליים טובות המתאימות לנפח ולרוחב כפות הרגליים לצורך יציבות ומניעת בעייה עתידית. בהצלחה, שמוליקהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
המלצות לעמידה ממושכת
פורומים נוספים בתחום
פורוםקנאביס רפואי
בפורום קנאביס רפואי ניתן להתייעץ עם מומחי בזלת פארמה, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום קנאביס רפואיפורוםמדרסים
בפורום מדרסים ניתן להתייעץ עם אורתוטיסט שמואל להב, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום מדרסים