פורום גיל המעבר

-
טיפול הורמונלי חליפי בגיל המעבר (לת)
אורית 07/04/2025 | 09:30סובלת מתסמיני גיל המעבר והרופא הציע לי טיפול הורמונלי חליפי. מה המגבלות בו? מה יכולות להיות תופעות הלוואי?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
קרם אבוסטין (לת)
שולה 05/04/2025 | 10:22שלום אני בת 85.בריאה.(ל.ד גבוה קצת).לאחרונה יש לי מעט גירוי בשפתיים למטה. הרופאה נתנה לי קרם אבוסטין. קראתי בעלון המצורף שעלול לגרום קרישי דם.לפני כמה שנים היה לי חשד לTIA.וגם בצעירותי היו לי מיגרנות כרוניות.(גם מצוין בעלון).עד עכשיו לא סבלתי פרט לגירוד פעם בכמה חודשים. אני מאד חוששת להשתמש באבוסטין. התור לרופאה שלי רחוק. מה דעתך?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
מחזור ארוך (לת)
אלונה 03/04/2025 | 09:20בת 49 בחודשים האחרונים המחזור שלי התארך מאוד – עבר להיות כעשרה ימים בעוד שבעבר היה 4-5 ימים. האם זה הגיוני לקראת גיל המעבר? או שיש צורך בבדיקה נוספת?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
מנפאוזה מוקדמת? (לת)
סבטלנה 27/03/2025 | 10:03היי, אני בת ארבעים ובחודשים האחרונים לא מקבלת מחזור באופן סדיר. לאחרונה גם הופיעו גלי חום. האם מדובר במנפאוזה מוקדמת?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
הפסקת מחזור / גיל המעבר עם גלולות (לת)
קרי 17/03/2025 | 13:06האם שמים לב לשינויים והגעה לגיל המעבר / הפסקת מחזור גם אם לוקחים גלולות? או שהגלולות מונעות מהגוף להבין את הזמן הנכון בגללן?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
גיל המעבר (לת)
שרית 11/03/2025 | 13:41שלום אני נוטלת כדורי פמוסטון במשך שנתיים אני צריכה להתחיל עם מדבקות הורמונים מתי להתחיל עם המדבקה הראשונההוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
דימום וסת בגיל 53, אחרי הפסקה של חצי שנה (לת)
אני 07/03/2025 | 03:48אני בת 53. לפני יומיים קיבלתי וסת, אחרי חצי שנה שלא קיבלתיהוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
פמוסטון 1/10 (לת)
טולה 05/03/2025 | 20:40שלום, אני בת 46 כרותת שדים דו"צ מניעתית עקב נשאות BRCA2 כמו כן לפני 7 שנים עברתי כריתת שחלות ומאז לקחתי lavial בחצי שנה האחרונה הרגשתי שזה כבר לא עושה את העבודה ופניתי ליעוץ אצל רופא המתמחה בגיל המעבר,הוא ערך לי פרופיל הורמונלי והמליץ לי על התחלת פמוסטון לאור התופעות שתארתי. אני לוקחת מזה חודש את הפמוסטון, מרגישה שזה ממש עוזר לי ובכללי מרגישה טוב. מה שקרה שהיום התחיל לי דימום, בהתחלתי חשבתי שזה בגלל דלקת בדרכי השתן כי יש לי צריבה קלה וגם חשבתי שזה דם בשתן אז קבלתי מונורול אבל התחיל לי גם דימום שכבר אין לי שנים, כמו התחלה של מחזור ואני תוהה אם זה קשור להורמונים, רשום בתופעות לוואי שזה אחת מהתופעות החמורות . האם לגשת למיון? האם זה תופעה רגילה במעבר בין ההורמונים או שזה אומר שיש בעיה וצריך לגשת להיבדק?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
דימום בגיל 51 (לת)
א מ ו ר 26/02/2025 | 10:18אני בת 51. לפני 3 ימים קיבלתי ווסת,עם דימום שנחלש ומתגבר לסירוגין,זאת לאחר ש-13 חודשים פלוס מינוס,לא קיבלתי ווסת. חשוב לי לציין,שבחודש האחרון,אני חווה סטרס נוראי ביותר,עקב מצב אישי שקשור לנישואיי. כמו כולם ניכנסתי ישר לגוגל,ורק מלקרוא את מה שכתוב שם,נבעתתי,וניכנסתי להתקפי חרדה קשים מאוד. בבקשה,תוכלו להרגיע אותי,שזה לא מה שכותבים בגוגל. אני ממש זקוקה להרגעה שלכם. בתודה מראש.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
כאבים בזמן יחסים ואחרי (לת)
פיסטוק 21/02/2025 | 08:53כשאני מקיימת יחסי מין מאוד כואב לי וגם אחרי המשגל כמה ימים למרות שאני משתמשת בסיכוך, הייתי אצל רופאת נשים ונתנה לי אינטרוזה וגם פיזיותרפיה להרחבת נרתיק מאחר שלא קיימתי יחסי מין הרבה זמן. כשניסיתי את מרחיבי הנרתיק, קיבלתי תגובה בנרתיק של גירודים ולדעתי גם פיטריה, הפסקתי ליטול את אינטרוזה, וגם את המרחיבים הגירודים נמשכו מעל שבוע למרות שלקחתי אגיסטן לא הרגשתי הקלה, היתה לי משחה שבעבר קיבלתי בטקורטן ומרחתי וזה הקל עליי, כשהפסקתי זה שוב חזר. שאלותיי 1 האם אני ארגלית למרחיבי הנרתיק האם בכל להמשיך. 2. לגבי בטקורטן האם להמשיך ואיך להפסיק?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
נושאים מרכזיים
-
מחלות קשורות
-
אנדומטריוזיס
-
וסטיבוליטיס
-
טיפולים וניתוחים קשורים
-
הזרעה תוך רחמית IUI
-
ניתוח קיסרי צרפתי
-
בדיקות קשורות
-
בילירובין (Bilirubin (Bil
-
אקו לב עובר
-
תרופות קשורות
-
בלאומיצין PFI
-
טינידאזול
-
מונחים קשורים
-
בחילות הריון
-
גורם צוואר-הרחם

פורומים נוספים בתחום
פורוםטיפולי פוריות
פורום טיפולי פוריות מנוהל ע"י פרופ' יעקב אשכנזי, מומחה בתחום הפריון, פוריות האישה, פוריות הגבר והפריה חוץ גופית. היכנסו עכשיו והתייעצו עם מומחה/ית!
לפורום טיפולי פוריותפורוםהריון ולידה
פורום הריון ולידה ניתן להתייעץ עם ד"ר עמנואל אטלי, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום הריון ולידהפורוםביוץ והזרעה
פורום ביוץ והזרעה מנוהל ע"י ד"ר גיל ירושלמי, רופא בכיר ביחידה להפריה חוץ גופית, מרכז רפואי ע״ש חיים שיבא, תל השומר. היכנסי עכשיו והתייעצי עם מומחה/ית!
לפורום ביוץ והזרעהפורוםנטורופתיה
בפורום נטורופתיה ניתן להתייעץ עם גב' רעות דביר, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום נטורופתיהפורוםסקירת מערכות
בפורום סקירת מערכות ניתן להתייעץ עם ד"ר יזהר ארז, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום סקירת מערכותפורוםאורוגניקולוגיה, דליפת שתן ורצפת האגן
בפורום אורוגניקולוגיה, דליפת שתן ורצפת האגן ניתן להתייעץ עם ד"ר יאיר דייקן, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום אורוגניקולוגיה, דליפת שתן ...