דלג לתוכן

פוליפים באף

פורום רפואה סינית

יוסי לוי - Dipl CM

יוסי לוי - Dipl CM

4.9
( 33 חוות דעת )
שמי יוסי לוי ואני מטפל ברפואה סינית עם התמחות בדיקור סיני למעלה מ-25 שנים. במהלך השנים עזרתי בריפוי בעיות רפואיות במבוגרים וילדים כגון כאבי גב, כאבי ראש, חרדות, בעיות במערכת בעיכול ועוד. הניסיון הרב שצברתי עם השנים מאפשר לי לאבחן באופן מדוייק ומהיר של הבעיה ולהתאים, טיפול באמצעות דיקור סיני וכוסות רוח. כשמטופל מגיע אליי לקליניקה, אני דואג שירגיש בטוח ונינוח. אני מוודא שאני מבין בדיוק את הכאב או הבעיה, ומציע את הטיפול הנכון להבראה מלאה ושיפור איכות החיים שלך. לאחר מאות ואף אלפי מטופלים והצלחות, אני מאמין שאוכל לעזור גם לך. פרסומים נוספים: כתבה בישראל היום כתבה בארץ 050-7334277
רופאים בתחום
 קרן עקיבא - N.D נטורפתית
קרן עקיבא - N.D נטורפתית נטורופתיה
5.0
( 7 חוות דעת )
"ממליצה מאוד על קרן! פשוט מדהימה, מקשיבה, מכילה ומקצוענית אמיתית! היא עזרה לי מאוד וסייעה לי כל כך! אחרי שכבר התייאשתי מהמון רופאים וטיפולים, היא פשוט סידרה אותי מחדש"
ד"ר סמואל זיתון
ד"ר סמואל זיתון פסיכיאטריה
5.0
( 12 חוות דעת )
"ד"ר זיתון טיפל בי בהקשר של חרדה ו-ADHD. דרך הרבה שאלות הוא ניסה להבין בדיוק את המצב הספציפי שלי והייתה אינטואיציה טובה שכן הטיפול שהעניק לי עבד. הוא היה מאוד נחמד וסבלני והסביר לי בנועם את ההגיון מאחורי כל המלצה שלו. חוץ מזה, הוא מוכן לעשות מעל ומעבר כדי לעזור לכל מטופל עם הנסיבות הספציפיות שלו - גם אם הן מורכבות. אני ממליץ בחום!"
 דנה רובין
דנה רובין טיפול בכאב
4.9
( 14 חוות דעת )
"אני מטופלת אצל דנה כבר מעל שנה. היא תמיד מאוד קשובה ורגישה לתכנים ולבעיות שאני מביאה לטיפול. שיטות הטיפול שלה מגוונות ומרתקות. קשה להסביר אבל יש שם איתה אנרגיה מסוג אחר. היא סופר מקצועית ותמיד בודקת בכמה מקורות איך לפתור או לסייע בבעיה. כאבים פיזיים ורגשיים מדוברים ונפתרים. ממליצה בחום לכל מי שרוצה לפתוח את הראש ואת הלב - להיפגש עם דנה לטיפול קסום מסוג מיוחד"
הצטרפו לניוזלטר השבועי של אינפומד

פורומים נוספים בתחום

פורוםטיפול בכאב

בפורום טיפול בכאב ניתן להתייעץ עם גב' דנה רובין, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!

לפורום טיפול בכאב

פורוםרפואה סינית ומערכת העיכול

בפורום רפואה סינית ומערכת העיכול ניתן להתייעץ עם DIP.AC.HERBS אבי פלד, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!

לפורום רפואה סינית ומערכת העיכול

פורוםרפואה סינית

בפורום רפואה סינית ניתן להתייעץ עם יוסי לוי, Dipl CM, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!

לפורום רפואה סינית

פורוםאוסטאופתיה

בפורום אוסטאופתיה ניתן להתייעץ עם גברת אורית ישראל, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!

לפורום אוסטאופתיה

פורוםפסיכותרפיה

בפורום פסיכותרפיהניתן להתייעץ עם גב' רונית חיימוב, הדרך של רונית, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!

לפורום פסיכותרפיה

פורוםתהליך ניווני של עמוד השדרה

בפורום תהליך ניווני של עמוד השדרה ניתן להתייעץ עם מר בני בקיש, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!

לפורום תהליך ניווני של עמוד השדרה
באנר הצטרפות

רופא, אתה עדיין לא חלק מאינדקס המומחים שלנו?

שווה לך להצטרף!
youtube ערוץ הוידאו של
Infomed
הפייסבוק
שלנו
instagram האינסטגרם
שלנו