פורום רפואה סינית - עמוד 13
-
מיכל המקסימההילי 11/09/2017 | 10:17כמו שכתבתי לך למטה דוד שלי נפטר ואבא שלי שבור הוא לא אוכל לא שותה לא רוצה לדבר יש לי חרדות לגביו בהלוויה רציתי שוב את תעשי לי מצווה גדולה אבל לפחות בימים אלו איך אני יכולה להתגבר על החרדה שלי למען אבא שלי אני חזקה מצד אחד אבל מצד שני אני פוחדת לגבי אבא שלי אשמח עם תוכלי לתת לי טיפ לגבי השבוע מה לעשות שאהיה יותר רגועה בזמן שמתחיל לתקוף אותי התקף חרדה זה לא כל הזמן רציתי לשאול מתי שזה קורה לי אשמח לטיפ קטן ואחרון כי מוזיקה אני לא יוכל לשמוע וקשה לי ללכת ברגל את ממש תעשי מצווה בשבילי סליחה באמת סליחה על ריבוי השאלות אבל כל כך חיזקת אותי בימים קשים אלו עצוב לי שדוד שלי נפטר ואני רוצה לעזור לאבא שלי יש לי התקף חרדה שיקרה משהו לאבא שלי חס וחלילה אשמח לטיפ מעשי לא טיפול או משהו כזה תודה מיכל מכל הלב כמובן רק עם אם את מסכימה כי את מאוד חיזקת אותי ועזרת לי ובזכותך הרגשתי הרבה יותר טוב בימים האחרונים תודה מיכל ממש תודההוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תודה על הכל
הילי 13/09/2017 | 04:58שנה טובה ומתוקההוסף תגובה
-
למיכל
הילי 13/09/2017 | 04:57זה בסדר אני כבר מרגישה טיפה יותר טוב בזכות הטיפים שנתת לי את לא צריכה לכתוב לי אני מתגברת אני כבר עומדת על הרגליים זה כואב לי אבל אין מה לעשות זה דרכו של עולם אני מתחזקת בכל אופן תודה על כל התמיכה והעזרה מכל הלב שיהיה לך יום נפלאהוסף תגובה
-
מיכל ממש תשמחי אותי ותקלי עלי עם תעני לי פעם אחרונה בנושא זה
הילי 12/09/2017 | 05:25את מקסימה ואני כל כך נעזרת בטיפים שלך אשמח פעם אחרונה רק לשבוע הקרוב כי האובדן קשה לי ורציתי להקל על עצמי מקווה שתסכימי לסייע לי טיפ קטן בפורום ממש תודה מכל הלבהוסף תגובה
-
דבר אחרון אחרון
הילי 11/09/2017 | 11:38יש לי דפיקות לב חזקות ותופעות בגוף מה לעשות מבחינה מעשית? ולגבי זה אני לא אכתוב יותר אני כל כך מודה לך על הכל מיכל ממש תעשי לי טוב על הלב שיהיה לך יום מקסים ולגבי זה אני לא אכתוב יותר ממש תודההוסף תגובה
-
דבר אחרון
הילי 11/09/2017 | 10:56אני מתכוונת איך להיות חזקה כלפי משפחתי ואבא שלי בהלוויה ובאבל השבוע אחרי זה אני כבר אתגבר רק בשבוע הזה תודה וסליחההוסף תגובה
-
איך להיות אנרגטית בימים אלו
הילי 11/09/2017 | 10:55זו ממש שאלה אחרונה בנושא זה בפורום אבל אשמח למען אבא שלי ולמעני השבוע לפחות רק לשבוע של האבל איך להיות חזקה כלפי אבא שלי ובכלל אשמח לאחד או לשתי טיפים מעשיים בלי טיפול אני בחורה חזקה מטבעי אבל במצב כזה קשה לי ובזכות העזרה הגדולה שלך שכל כך עזרת לי אני ממש אשמח לעזרתך את תעשי בשבילי טוב על הלב והקלה ממש תודה מיכל אני מבקשת סליחה על ריבוי השאלות אבל זה השאלה האחרונה שכתבתי בנושא זה ממש תודההוסף תגובה
-
המשך
הילי 11/09/2017 | 10:20פשוט מוזיקה לא אוכל לשמוע וללכת ברגל במצבים כאלה השבוע קשה לי גם לעשות כושר קצת קשה ליבגלל זה אשמח לטיפ אחרון אחרון כמובן אם תסכימי כי זה באמת לא פורום פסיכולוגי אבל מבחינה אנרגטית איך אוכל להיות אנרגטית בימים אלו? אשמח לטיפ מעשי או שתיים תודה רבה מיכל וסליחה ממש סליחה אבל את כל כך עזרת לי ששוב פניתי אליך אין לי למי לפנות תודההוסף תגובה
-
תודה על הכל
-
שאלה למיכלהילי 05/09/2017 | 14:01שלום מיכל יקרה אני מבינה שאת מטפלת אנרגטית אני במקרה נכנסתי לפורום הנפלא שלך כי כל כך עזרת לי בקשר לטיפים אבל אני אשמח רק אם את מסכימה כי עוד פעם זה לא פורום פסיכולוגי פניתי לרופאת משפחה והיא אמרה לי שאין מה לעשות כרגע דוד שלי בלי הכרה לא יכול לנשום בזכות עצמו ויכול להיות שמעבירים אותו למוסד אבא שלי שבור נפשית כי זה אח שלו וקשה לי לראות את זה אני גרה אם ההורים ובנוסף לעצות שנתת לי ללכת לים ונשימות ומדיטציות שממש עוזרות לי ואני כל כך מודה לך אם את מסכימה ברגע שאני נשברת ואני רואה את אבא שלי ובכלל את ההורים שלי בוכים ונשברים ואני נכנסת לדיכאון בנוסף למדיטציות אולי יש לך עצה של פעולה או שתי פעולות מעשיות שאני יכולה להרים את המצב רוח בתוך הבית שאין לי אפשרות באותו רגע לצאת החוצה? משהו כללי אבל באמת אני מבינה שזה פורום רפואה סינית פשוט כל כך עזרת לי אם הטיפים שאשמח אם תסכימי ואני מאוד אודה לך ואשמח וזה יקל עלי אם את יכולה לתת לי עצה לפעולות שיכולות לעלות את המצב רוח חוץ ממדיטציות ולצאת החוצה? ואגב קניתי את התה מליסה הוא מעולה זה עוזר לי מאד אבל אחרי שעה גם שאני עושה לפעמים נשימות וזה עוזר לי כי אני לא יכולה כל הזמן לעשות מדיטציה את ממש תקלי ותשמחי אותי ממש תעשי לי מצווה אפילו לראש השנה שאני אהיה שמחה בחג אני מודה לך מאד מיכל אבל זה רק אם את מסכימה אני מתנצלת שכתבתי הרבה פשוט אני רוצה לעלות את התדר ולא יודעת איך חוץ מהליכות ומדיטציות תודה רבה ושוב שנה טובההוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
למיכל המקסימה
הילי 11/09/2017 | 09:18תודה על כל העזרה והתמיכה בפורום אני כל כך מעריכה את זה את לא תאמיני איך הרגשתי טוב בזכותך בימים הקשים שהיו לי לצערי רציתי לידע אותך שדוד שלי נפטר היום בארבע בבוקר אבא שלי שבור אבל אני צריכה להיות חזקה למען אבא שלי ובזכות העזרה והתמיכה שלך בפורום אני מחזיקה את עצמי ומיישמת כל הכבוד לך בזכותך אני מחזיקה את עצמי למרות הקושי ובימים האחרונים בזכותך הרגשתי מצוין עם הטיפים שכתבת לי בכל אופן אני גם רציתי לאחל לך ולמשפחתך שנה טובה שנת בריאות אושר ועושר ואני כל כך מודה לך על העזרה והתמיכה בפורום כל הכבוד שנה טובה ושוב תודההוסף תגובה
-
תשובת מומחה
הילי יקרה, מאחלת לך ולכל משפחתך שנה טובה והרבה בריאות
M.A. DIP AC מיכל שלזינגר 10/09/2017 | 23:38להוסף תגובה
-
תודה ממש ממש תודה
הילי 07/09/2017 | 11:17בזכותך אני מרגישה יותר טוב אני ממש מעריכה את זה מכל הלב יום נפלא וקסום שיהיה לךהוסף תגובה
-
תודה על הכל מיכל
הילי 07/09/2017 | 08:41תודה על הטיפים הנהדרים שנתת לי ועל התמיכה בפורום מאחלת לך סוף שבוע מקסים ושוב שנה טובה לך ולמשפחתך.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
מצוקה רגשית
M.A. DIP AC מיכל שלזינגר 07/09/2017 | 01:31שלום לך הילי צר לי על הקשיים שאת ומשפחתך חווים. שמחה שהרגשתך משתפרת ואפילו במעט. את יכולה לנסות גם להוריד אפליקציה של מוסיקה לריקודים / סרטוני יוטיוב עם ריקודים ופשוט לרקוד. נסי ללמוד סגנונות ריקוד שאינך מכירה, עצם ההתעסקות והמחשבה על נושא אחר יכולה מאוד לסייע. אפשר גם להוריד סרטוני אימוני כושר / יוגה וכיו"ב כמובן כאשר תוכלי כדאי מאוד לפנות לטיפול כדי לקבל הכוונה ודיוק אישי ואולי גם שילוב של פרחי באך, תרופות הומוטוקסיקולוגיות, צמחים ועוד מאחלת לכם הרבה בריאותהוסף תגובה
-
אשמח למענה
הילי 06/09/2017 | 13:40את ממש תקלי ותשמחי אותי למרות שהשאלה שלי כנראה חריגה לפורום כי זה פורום רפואה סינית אבל בכל זאת אשמח אם תתני לי עצה שתיים מבחינה מעשית בבית בנוסף לנשימות ולמדיטציות שאני מיישמת את זה בזכותך וגם בזכותך אני מרגישה הרבה יותר טוב אבל אשמח לעצה אחת או שתיים לפעולה כללית מעשית בבית בתוך הבית שתעלה לי את האנרגיה תודה רבה מיכל זה שאלה חד פעמית בנושא הזה מאחלת לך יום נפלא ותודה על כל העזרההוסף תגובה
-
רק רציתי להגיד שאני עושה את המדיטציה
הילי 05/09/2017 | 14:34ושותה תה מליסה זה פשוט גדול עזרת לי בזה מאוד.הוסף תגובה
-
פניתי לעזרה אבל ההורים שלי כרגע
הילי 05/09/2017 | 14:06אומרים לי לא ללכת אין מה לעשות אבל פשוט נשבר לי הלב פניתי לפורומים וזה לא עזר לי את היחידה שעזרת לי מאד בפורום ובזכותך אני מיישמת את מה שהצעת לי בגלל זה אני פונה אליך למרות שכרגע אני לא בטיפול אצלך אשמח אם תסכימי לייעץ לי בפורום ממש ממש תודההוסף תגובה
-
את ממש תשמחי אותי ותקלי עלי לפחות לראש השנה
הילי 05/09/2017 | 14:04אם תתני לי עצה כללית בבית לעלות את התדר ממש תודההוסף תגובה
-
למיכל המקסימה
-
תשישות תמידיתדניאלה 08/09/2017 | 09:27אני בת 47 יותר משנה שאני מרגישה תשישות תמידית לא מוסברת ללא ממצא קליני רציתי לדעת במה מטפלים? תודההוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
תשישות תמידית טיפול ברפואה סינית
M.A. DIP AC מיכל שלזינגר 10/09/2017 | 23:51שלום לך דניאלה לא תמיד ניתן למצוא הסבר סיבתי בבדיקות מעבדה או בבדיקות הדמיה. ישנן סיבות נוספות אפשריות לתשישות. פיזית / או רגשית. תזונה, אורח חיים, מתח, קונפליקטים לא פתורים , רגישות לחומרים שונים ועוד. כמטפלת ברפואה סינית שמתיחסת לבריאות באופן הוליסטי אני עורכת תשאול מקיף ובוחנת את בריאותו של המטופל מכל היבט אפשרי. אשמח לסייע לך מוזמנת ליצור קשר מיכל שלזינגר 052-8728526הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
תשישות תמידית טיפול ברפואה סינית
-
מה עושים ברפואה סינית אם דיכאוןסתיו 08/09/2017 | 20:50אני חשה דיכאון מידי פעם מועקה בלב לפעמים ערב שלם זה קורה לי במיוחד בערב מה את ממליצה כדי להרגיע את הדיכאון? כיצד מטפלים? ברפואה סינית בזה? תודה,שבת שלום.הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
דיכאון ורפואה סינית
M.A. DIP AC מיכל שלזינגר 10/09/2017 | 23:46שלום לך סתיו ניתן מאוד להקל על תסמיני דיכאון באמצעות טיפול ברפואה סינית. ממליצה לפנות למטפל שיאבחן את המקור לחוסר האיזון ויתאים לך טיפול מתאים. שילוב של דיקור, תזונה, צמחים . אני משלבת גם שיטות נוספות של גופנפש: אייפק,ביואורגונומי , ריקול הילינג, אקסס קונשסנס ועוד. מאוד כדאי לטפל. אשמח לסייע לך מוזמנת ליצור קשר. מיכל שלזינגר רפואה סינית אינטגרטיבית 052-8728526הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
דיכאון ורפואה סינית
-
חוסר אנרגיה תשישות ודכדוךהילי 01/09/2017 | 13:44שלום מיכל אני יודעת שזה לא פורום פסיכולוגי אבל דוד שלי שוכב כבר שבועיים בלי הכרה בבית חולים אבא שלי במצב נפשי לא טוב בגלל זה ועקב זה אני מרגישה חוסר אנרגיה תשושה ודכדוך אני רוצה הרבה לישון רציתי לדעת האם יש תרופה כדי להתחזק ברפואה סינית? דבר שני אם את מסכימה רק אם את מסכימה אשמח אם תוכלי לייעץ לי על אחד שתיים פעולות מעשיות כדי שאוכל קצת להתאושש והתחזק מבחינה נפשית ופיזית למרות כל מה שקורה בנוסף להצעת התרופה אני אודה לך ומברכת אותך אם תוכלי לתת לי עצה לשתי פעולות טבעיות שאני יכולה לעשות כדי להתאושש פשוט אין לי כרגע למי לפנות רק פניתי לרופאת משפחה עשיתי בדיקות בלי שום קשר והבדיקות שלי תקינות תודההוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
אמן
הילי 03/09/2017 | 14:35מתפללת שדוד שלי ייצא מזה ויחזור להכרה ויחזור לעצמו ומתפללת גם בשביל אבא שלי שירגיש טוב הוא שבור נפשית ניקרע לי הלב לראותו אותו תודה מיכלהוסף תגובה
-
שנה טובה ונפלאה גם לך מיכל
הילי 03/09/2017 | 14:33מברכת אותך בשנת אושר עושר ובריאות ותודה על עזרתך שנה טובה לך ולמשפחתךהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
הרבה בריאות ובשורות טובות לך ולמשפחתך וזו גם הזדמנות לברך בשנה טובה
M.A. DIP AC מיכל שלזינגר 03/09/2017 | 14:06הוסף תגובה
-
תבורכי מיכל
הילי 03/09/2017 | 08:36אני כל כך מודה לך עזרת לי כל כך אני יישם את את הטיפים הנהדרים שהצעת לי הקלת עלי מאד מאחלת לך שבוע נפלא ושוב תודההוסף תגובה
-
תשובת מומחה
חוס אנרגיה תשישות ודכדוך
M.A. DIP AC מיכל שלזינגר 02/09/2017 | 23:33שלום לך הילי צר לי על מצבו הרפואי של דודך ועל הקשיים המשפחתיים שאת מתמודדת עימם. מבחינת צמחים ברפואה סינית ישנן פורמולות צמחים שונות שיכולות לסייע. פורמולות יש להתאים באופן אישי על ידי מטפל. טיפול שאינו מדוייק ומותאם אישית יכול להיות במקרה הטוב לא מספיק יעיל ובמקרה הפחות טוב, אפילו להזיק. מאוד ממליצה גם על שילוב של פרחי באך מותאמים אישית . רבים חושבים כי תמצית ה"רסקיו" היא תמצית לכל המצבים . אבל המצב שונה. ד"ר באך גילה 38 תמציות שונות שנטילה של כל אחת בנפרד או שילובים ביניהן מאפשרים הקלה ואף ריפוי במצבים שונים. גם כאן מומלץ לפנות לטיפול. בכל מקרה פורמולה / פרחי באך זוהי אסטרטגיה שהיא חלק מטיפול ולא תניב תוצאות ללא שינויים נוספים. בד"כ משלבים עם דיקור, שיאצו ועוד.. מה את יכולה לעשות לבדך, מבלי לפנות למטפל? 1. הליכה במקום נעים תוך כדי נשימות איטיות דרך האף 2. טכניקות נשימה מרגיעות (אפשר לצפות בסרטוני הדרכה ביוטיוב). 3. מדיטציות (גם אפשר למצוא ביוטיוב) 4. חליטה של מליסה ו/או לבנדר - כ 4 כוסות ביום. מאוד מרגיעה. 5. שיעור יוגה 6. ישיבה מול הים. רשמתי רעיונות שניתן להשתמש בהם. מקווה שעזרתי. בריאות ובשורות טובותהוסף תגובה
-
המשך השאלה שברצוני לשאול
הילי 02/09/2017 | 15:02מיכל מאוד תשמחי אותי בעצתך לגבי טיפ מעשי מה לעשות כדי להרים את המצב רוח והאנרגיה ובקשר לייעוץ לתרופה אם יש כזה דבר ברפואה סינית אני ממש מודה לך שבת נפלאה ושבוע נפלא שיהיה לך.הוסף תגובה
-
אמן
-
שלשולים וכאבי בטן עזים במשך 3 ימיםאלי 17/08/2017 | 11:24שלום רב, אני סובל משלשולים בלתי פוסקים וככאבי בטן, היום החלו גם דקירות כל 5 דקות במחזוריות בבטן האמצעית. יש לצין כי אני כרגע בתאילנד והתופעות החלו כיומיים לאחר ההגעה. אכלתי כאן רק פירות ומיצי פירות מקומיים. בנוסף אכלתי אוכל מבית חבד (לא אכלתי אוכל מקומי) מה זה יכול להיות ואיך ניתן לטפל?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
שלשולים וכאבי בטן עזים בתאילנד
M.A. DIP AC מיכל שלזינגר 25/08/2017 | 15:03שלום אלי במקומות כאלו כדאי לשתות רק מים מבקבוקים, פירות חשוב לקלף. פירות בתאילנד יכולים להיות מזוהמים בגלל מי ההשקיה. כדי להקל על השלשול יש להפסיק לצרוך פירות טריים ומיצי פירות. מה שיכול לעזור אכילת אורז מבושל בהרבה מים. בתאילנד ניתן למצוא קונג'י - דייסת אורז. הקפד לשתות הרבה נוזלים. כדאי לפנות למרפאה. רפואה שלמההוסף תגובה
-
תשובת מומחה
שלשולים וכאבי בטן עזים בתאילנד
-
חום השחר והיקלטות הריוןדנה 23/08/2017 | 08:14שלום מיכל, האם כשהריון נקלט חום השחר בשבוע השני של השלב הלוטאלי (לאחר ההשתרשות) גבוה יותר מחודש ללא קליטת הריון באותה תקופה של המחזור, או שאם יש הריון החום בשלב הלוטאלי גבוה באותה רמה של כל חודש אחר?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
שינויים בחום השחר במקרה של כניסה להריון
M.A. DIP AC מיכל שלזינגר 25/08/2017 | 14:59שלום לך דנה קליטה להריון לא בהכרח תשפיע על עלית חום נוספת בשלב הלוטאלי (השלב שלאחר הביוץ). יתכן שהיא תהיה בדיוק כמו בשלב הלוטאלי בחודש שבו לא היתה קליטה להריון. בשורות טובותהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
שינויים בחום השחר במקרה של כניסה להריון
-
חום גבוהה לאבא שליעדי 24/08/2017 | 20:46אבא שלי בן 80 והוא סובל מאתמול מחום גבוהה שמופיע רק בלילה ,הוא נוטל תרופות ללחץ דם ולאחרונה הוא לקח כדורים לכאביי גב שציינו בפניי שהם כמו סמים וחזקים שכחתי את השם מה לעשות בבקשה אני אובדת עצותהוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
חום גבוה ופתאומי אצל אדם מבוגר
M.A. DIP AC מיכל שלזינגר 25/08/2017 | 14:56שלום לך כמובן שהכדורים לכאבים מאוד בעיתיים ומסוכנים לנטילה אבל לא בהכרח קשורים לחום הגבוה שהופיע אצל אביך. בכל מקרה כדאי שתקחי אותו למרפאה/ תזמיני רופא כדי שיבדק. חום יכול להיות קשור לדברים רבים. רפואה שלמה לאביךהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
חום גבוה ופתאומי אצל אדם מבוגר
-
אנמיה?רינת 18/08/2017 | 23:32שבת שלום. אני חווה עייפות תמידית חוסר אנרגיה אין לי כוחות רציתי לשאול עם זה תופעה של אנמיה אני ביום ראשון מזמינה תור לבדיקת דם אבל אשמח עם תוכלי לתת לי טיפ קטן לפחות עד התוצאה של הבדיקה איך אני יכולה קצת יותר להתחזק לקבל יותר כוחות,אני פשוט חסרת כוחות ורציתי גם לדעת עם אתם מטפלים בתופעה וכיצד? אני מאד אודה לך על טיפ לפחות קטן איך להתחזק לפחות עד התוצאה של הבדיקה ועד שאלך לבדיקה. אני מאוד אודה לך שתהיה לך שבת נפלאההוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
עייפות וגיל מעבר
M.A. DIP AC מיכל שלזינגר 21/08/2017 | 07:08שלום רינת האבחנה המבדלת לעייפות היא כל כך רחבה ויכולות להיות סיבות רבות: תזונה, אורח חיים, מחסור בויטמינים ומינרלים , חוסר איזון של בלוטת התריס וכמובן סיבות רגשיות. גם כאשר מדובר בגיל המעבר או חוסר איזון הורמונלי מעבר לסיבת הגיל ישנן הסיבות הבסיסיות הרגילות שציינתי. הטיפול המועיל חייב להינתן רק לאחר תשאול מפורט, התיחסות לבדיקות והתייחסות אליך באופן שלם. כל טיפול שכזה יהיה סימפטומטי בלבד ועלול אף למסך על הסיבה האמיתית. מציעה לך להמתין לתוצאות הבדיקות ובמקביל לפנות גם לטיפול ברפואה משלימה. אשמח מאוד לעזור לך, יש לי נסיון רב בטיפול במצבים של תחושת עייפות וחוסר אנרגיה. כמובן שאני מתייחסת למטופלת באופן הוליסטי לגמרי כפי שהסברתי. רק כך ניתן לראות תוצאות משמעותיות. מזמינה אותך ליצור קשר . 052-8728526הוסף תגובה
-
אגב אני בגיל המעבר
רינת 18/08/2017 | 23:33האם זה קשור לתסמין גיל המעבר? או שזו אנמיה? תודה.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
עייפות וגיל מעבר
-
שנויים במחזור בגיל המעברברכה 14/08/2017 | 14:56שלום רב, אני בת 46 בד"כ מקבלת מחזור כל 25-26 יום. לאחרונה המחזור ממש לא תקני. חודש אחד אחרי 17 יום אחכ אחרי 33 יום והחודש אחרי 20 יום. אני לא רוצה לפנות לרפואה הקונבנציונאלית כי שם יאזנו אותי ע"י הורמונים. שאלתי היא האם יש דרך טבעית לאזן את ההורמונים בגיל זה? אולי ע"י דיקור סיני בשילוב תזונה וכו.הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
טיפול טבעי בתסמיני גיל המעבר
M.A. DIP AC מיכל שלזינגר 14/08/2017 | 23:35שלום ברכה בהחלט אפשר לטפל בהצלחה רבה וביעילות בסימפטומים שונים של גיל המעבר: אי סדירות מחזור, דימומי יתר, גלי חום, בעיות שינה, עצבנות, חוסר שקט, יובש וגינלי ועוד... ניתן לעשות זאת באופן טבעי לגמרי. התאמת תזונה מדויקת ומותאמת אישית . אני משלבת תזונה על פי סוג דם עם דגשים מעולם הרפואה הסינית והתייחסות פרטנית + דיקור, צמחים והומוטוקסיקולוגיה. בהחלט רצוי ואפשר להמנע משימוש בהורמונים. אשמח לסייע לך לשפר את איכות החיים והבריאות (: מוזמנת ליצור קשר מיכל שלזינגר 052-8728526הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
טיפול טבעי בתסמיני גיל המעבר
נושאים מרכזיים
-
טיפולים וניתוחים קשורים
- פלדנקרייז
- הרפיה
- דמיון מודרך
- עיסוי רפואי
- הרפיית שרירים הדרגתית
-
מונחים קשורים
- סומטי
- מיינדפולנס
- דיקור (אקופונקטורה)
פורומים נוספים בתחום
פורוםטיפול בכאב
בפורום טיפול בכאב ניתן להתייעץ עם גב' דנה רובין, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום טיפול בכאבפורוםרפואה סינית ומערכת העיכול
בפורום רפואה סינית ומערכת העיכול ניתן להתייעץ עם DIP.AC.HERBS אבי פלד, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום רפואה סינית ומערכת העיכולפורוםרפואה סינית
בפורום רפואה סינית ניתן להתייעץ עם יוסי לוי, Dipl CM, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום רפואה סיניתפורוםאוסטאופתיה
בפורום אוסטאופתיה ניתן להתייעץ עם גברת אורית ישראל, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום אוסטאופתיהפורוםפסיכותרפיה
בפורום פסיכותרפיהניתן להתייעץ עם גב' רונית חיימוב, הדרך של רונית, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום פסיכותרפיהפורוםתהליך ניווני של עמוד השדרה
בפורום תהליך ניווני של עמוד השדרה ניתן להתייעץ עם מר בני בקיש, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום תהליך ניווני של עמוד השדרה