פורום רפואה סינית - עמוד 18
-
golden book herbalדית 16/10/2016 | 21:12קיבלתי מתנה...מספר חבילות של כדורים אלו. האם כדאי לקחת להעלאת אנרגיה? האם יש תופעות לוואי?למה הם יכולים לתרום?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
פורמולה
M.A. DIP AC מיכל שלזינגר 27/10/2016 | 00:44שלום אני אישית לא מכירה את הפורמולה הזו. פורמולה יש להתאים באופן אישי למטופל ולמקרה. פורמולה שאינה מותאמת למטופל א. לא תועיל ב. עלולה אפילו להזיק. מטפלים שהוכשרו ברפואת צמחים יתאימו לך פורמולה שתועיל לך. כמובן שהבסיס לבריאות הוא קודם כל אורח חיים נכון - תזונה מדויקת שינה ומנוחה פעילות גופנית ורגיעה והפורמולה היא רק תוסף. הרבה בריאותהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
פורמולה
-
עייפות תשישות ודכדוךרינת 03/10/2016 | 19:52שנה נפלאה לכם. בשבוע האחרון אני מרגישה עייפות ותשישות עיניים יבשות חוסר חשק לזוז קשה לי לצאת החוצה וללכת קשה לי ברגליים מרגישה שאין לי כוחות אני בת 47 ורציתי לדעת לפי הרפואה הסינית האם ניתן לטפל בזה ומה עושים בטיפול למי לפנות? תודה רבה ושנה טובה.הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תודה רבה מיכל
רינת 09/10/2016 | 12:31חיממת לי את הלב אני מאחלת לך גמר חתימה טובה.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
רפואה שלמה ואשמח לסייע לך
M.A. DIP AC מיכל שלזינגר 08/10/2016 | 19:44הרבה בריאות ורפואה שלמה גם לאביךהוסף תגובה
-
תודה מכל הלב מיכל
רינת 06/10/2016 | 17:36אני מאוד מעריכה את זה שיהיה לך גמר חתימה טובה,תודה.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
שיפור מרץ וחיוניות
M.A. DIP AC מיכל שלזינגר 06/10/2016 | 15:16שלום רינת ספורט ותזונה טובה תמיד משפרים מצב רוח. כמובן שחשוב להתיחס לבדיקות דם ולבחון שהתזונה שלך מתאימה ומספקת. לגבי רפואת אנרגיה גופנפש - אם התזונה אינה מספקת כמובן שזה לא יוכל לעזור. יש לטפל בבסיס - בגוף תחילה. -- מה הכי מתאים לך מבחינה טיפולית? לא מכירה אותך ולצערי אין דרך לעזור מבלי לפגוש את המטופל. אשמח לסייע לך במרפאה מוזמנת לפנות אלי ל 052-8728526 ואשמח לעזור שנה טובה והרבה בריאותהוסף תגובה
-
שאלה אחרונה וסליחה על ריבוי השאלות
רינת 06/10/2016 | 14:44עם במקרה ולא תסכימי לתת לי טיפ ואני אבין את זה אז רציתי לדעת מכל מה שאת מטפלת בגוף נפש מה הכי מתאים לי לטיפול כדי שאוכל לקרוא על זה באינטרנט ולנסות. שוב תודה רבה.הוסף תגובה
-
שאלה נוספת למיכל
רינת 06/10/2016 | 13:21מיכל קודם כל גמר חתימה טובה יש לי שאלה נוספת אני כתבתי לך בזמנו ואני גם יודעת שאת עובדת ביצירת אנרגיות שונות טיפול גוף נפש ודברים כאלה ורציתי לשאול אותך רק עם את מסכימה כמובן אבא שלי בזמן האחרון במצב לא כל כך טוב והוא היה כמה פעמים בבית חולים והאנרגיה שלי ירדה לי גם אני חושבת שבין היתר החולשה שלי נובעת מזה והמוטיבציה ירדה לי עם את מסכימה את יכולה לתת לי טיפ איך אפשר לעלות את האנרגיה שלי חזרה?כדי שאוכל לחזור לעצמי? אני ממש מודה לך מכל הלב.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
רפואה סינית ועייפות
M.A. DIP AC מיכל שלזינגר 06/10/2016 | 00:20שלום לך רינת מאוד חשוב כמובן גם לערוך בדיקות מעבדה - לוודא שאין חוסר בברזל, B 12, וכמובן לבדוק האם בלוטת התריס מאוזנת. בגילך סביר שהאסטרוגן נמוך יותר לעומת מה שהיה בגיל צעיר יותר אבל בלוטת התריס אמורה להמשיך ולתפקד באורח מאוזן לאורך החיים ולכן חשוב לבדוק גם את תפקודה. כפי שדרור עמיתי הציע מאוד כדאי לפנות למטפל שיערוך אבחנה מדויקת על פי סימנים סיניים + בדיקות מעבדה ויתאים לך טיפול מדויק. רפואה שלמה בריאות שנה נפלאההוסף תגובה
-
תשובת מומחה
רפואה סינית ועייפות
Dip.Ac דרור וייסר 03/10/2016 | 20:47שלום רינת ייתכן והסימנים שאת מתארת הם תחילת גיל המעבר , צריך כמובן לעשות אבחנה מבדלת ולהגיע לשורש הבעייה יש טיפול באמצעות דיקור סיני , צמחי מרפא סיניים , המלצות תזונתיות וטיפולים נוספים בהתאם לאבחנה לפרטים נוספים מוזמנת ליצור קשר בברכת שנה טובה דרור וייסרהוסף תגובה
-
תודה רבה מיכל
-
מתן פורמולות צמחים סיניות לתינוקבוריס_ל 05/10/2016 | 20:56שלום רב, יש לנו תינוק בן שנה ו-4 חודשים שסובל לעתים קרובות מאוד מנזלת, גודש באף ושיעול מלווה בליחה המצריכים מאיתנו טיפול באינהלציה ותרסיס לאף. לאחרונה, ברפואה משלימה של כללית, המטפלת בדיקור סיני המליצה לנו באופן כללי על פורמולות צמחים סיניות בתמצית מרוכזת (של ברא) להתמודדות עם גודש באף. רציתי להתייעץ האם בטוח לתת לתינוק בגיל כזה את הפורמולות הללו ואיך למעשה עלינו להתאים לו את המינון הנכון? שאלה נוספת, עד כמה מהר ניתן להיווכח האם הפרמולות מסייעות לבעיה או לא? תודה, בוריסהוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
פורמולה סינית לגודש באף - לתינוק
M.A. DIP AC מיכל שלזינגר 06/10/2016 | 00:17שלום לך בוריס בד"כ בתינוקות אני מטפלת באמצעות הומוטוקסיקולוגיה - פחות בצמחים סיניים. לגבי מינונים לתינוק אם אתה בוחר לתת לו צמחים סיניים של חברת ברא - הכי טוב שתבדוק איתם / או עם המטפלת שהמליצה לך על המינון המדויק. שאלת לגבי זמן התגובה ויעילות - באמצעות טיפול בצמחים ללא כל שינוי תזונתי יהיה פחות אפקט משמעותי ולאורך זמן. מסיבה זו חשוב תמיד לשלב גם הנחיות תזונה מדוייקות. אני משלבת תזונה על פי סוג דם ודגשים מעולם הרפואה הסינית. רפואה שלמה לך ולמשפחתך שנה טובההוסף תגובה
-
תשובת מומחה
פורמולה סינית לגודש באף - לתינוק
-
האם יש תחליף טבעי לתרופות מסוג SSRI?דן 26/09/2016 | 22:04שלום אני משתמש מזה כמה שנים בתרופה לוסטרל בעיקר בגלל חרדה והתקפי פאניקה, כמובן שגם למצב רוח, אבל הסיבה העיקרית שהביאה אותי לשימוש בתרופה קונבנציולית זה בגלל ההתקפי הפאניקה. זה לא העלים הכל, אבל בהחלט אפשר לומר שהתקפי פאניקה אין לי. העניין הוא שמאז שאני משתמש בתרופה עליתי לא מעט במשקל, ואני חושב שזה גם בגלל התרופה, ועל אף שאני לא אוכל יותר מפעם, וכן כיום אני עושה הליכות באופן קבוע, עדיין יש את הבעיה עם המשקל. רציתי לנסות להפסיק את הלוסטרל (קיבלתי את זה מרופא המשפחה), כמובן בהדרגה. קראתי שיש תוספים שיכולים להוות תחליף לא רע לתרופות ממשפחת ה SRRI כמו הלוסטרל למשל, ומועילים לחרדה ודכאון ומניעת התקפי פאניקה. אשמח לקבל הכוונה ועצה בעניין, מה מומלץ לעשות. ספציפית יצא לי לקרוא על 4 תוספים: 1. BCM-95 Bio-Curcumin 2. SAM-e (מחירו יקר) 3. L-Tryptophan 4. היפריקום (על זה קראתי שיש גם תופעות לוואי, והוא פחות מתאים לחרדה אלא מועיל יותר לדכאון) מה מהם מומלץ? ומה המינונים המומלצים בשביל להשיג תועלת ממשית, ולהחליף את הלוסטרל. תודה רבההוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
טיפול בהתקפי חרדה ופאניקה - תחליף טבעי לתרופות מסוג SSRI
M.A. DIP AC מיכל שלזינגר 26/09/2016 | 22:33שלום דן אני מבינה את ההסתייגות שלך מהמשך טיפול בלוסטרל על כך ההשלכות ותופעות הלוואי וכמובן התלות וההתמכרות שהיא יוצרת. לשאלתך: יש להתייחס לתוספי תזונה באופן רציני וזהיר ולהתאים אותם באופן מדויק למטופל. כאשר פונה אלי מטופל אני קובעת עימו פגישה ראשונית שאורכה שעה וחצי - תשאול מדוקדק אבחון התאמת תזונה תוספים ולעיתים גם תרופות הומיאופתיות וכמובן המלצות לאורח חיים. ומשלבת דיקור. אני ממשיכה ללוות אותו בפגישות שבועיות (בשלב הראשוני) ומשלבת שיטות טיפול מאוד מדוייקות ויעילות - דיקור, שיטות אנרגטיות שונות שמסייעות להשגת איזון גופנפש - אקסס קונשסנס, אייפק, ביואורגונומי, NLP תטא הילינג ועוד. טיפול הוליסטי שכזה מניב תוצאות נפלאות שמסייעות למטופל להשיב את איכות החיים שלו.ההתייחסות אל המטופל היא הוליסטית גופנפש. מאוד לא נכון ולא יעיל לטפל במתן תוספים בלבד ובוודאי לא להתאים אותם בצורה שטחית. מתן טיפול שאינו מתאים במקרה הטוב - לא תועיל ובמקרה הפחות טוב - ממש עלול להזיק ולסכן את המטופל. אשמח לסייע לך. מוזמן ליצור קשר ולתאם תור לטיפול. שתהיה שנה טובה שנת בריאותהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
טיפול בהתקפי חרדה ופאניקה - תחליף טבעי לתרופות מסוג SSRI
-
בקשר לתרופות נגד דיכאוןאילנה 22/09/2016 | 11:40הי. אני בת 43 נוטלת כדורים נגד דיכאון ורוצה להפסיק עם זה.מה ניתן לעשות ברפואה סינית כדי לטפל בדיכאון ללא תרופות? האם זה אפשרי?האם אפשר לשלב טיפול רפואה סינית עם כדורים? אשמח לדעת מה השיטה בטיפול.אני מודה לכם.הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
טיפול בדיכאון ברפואה סינית ושילוב עם ביואורגונומי ו/או שיטות אחרות גופנפש
M.A. DIP AC מיכל שלזינגר 25/09/2016 | 13:35שלום לך אילנה הטיפול של ביואורגונומי הוא טיפול אנרגטי ומאזן גופנפש. תוכלי לקרוא על כך ברשת. כפי שציינתי אני משלבת את הביואורגונומי עם שיטות נוספות וכך התוצאות יעילות ומהירות יותר. רפואה שלמההוסף תגובה
-
שאלה נוספת ברשותך
אילנה 25/09/2016 | 11:46את מטפלת בביואורגונומי ובאמת מישהי שאני מכירה עושה את הטיפול הזה ורציתי לשאול עם כדאי לי ומה עושים בטיפול הזה? בנוסף לטיפולים אחרים שאת עושה? האם זה גם שייך בין היתר לכדורים שהזכרתי? חשוב לי באמת לדעת מה זה טיפול ביואורגונומי. אני מודה לך.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
הפסקת תרופות נוגדות דכאון באמצעות רפואה סינית
M.A. DIP AC מיכל שלזינגר 25/09/2016 | 09:25שלום לך אילנה באופן עקרוני ניתן לטפל באמצעות רפואה סינית (צמחים , דיקור, תזונה) גם ללא תרופות. כשמגיעים אלי מטופלים שסובלים מדיכאון ועדיין לא התחילו טיפול תרופתי התגובה לטיפול היא מהירה יחסית והתוצאות מצויינות. לעומת זאת, כאשר מגיעים מטופלים שמטופלים כבר באמצעות תרופות נוגדות דיכאון התהליך ממושך ומורכב יותר, זאת כיוון שהתרופות יוצרות תלות והגמילה אורכת זמן. כמובן שגמילה מתרופות נוגדות דיכאון נעשית בליווי של פסיכיאטר. רק רופא רשאי להחליט על צמצום / הפסקת תרופות. בטיפול אני משלבת גם שיטות שונות לצד הרפואה הסינית וזאת כדי לייעל את האפקטיביות הטיפולית. משלבת אקסס, אייפק, ביואורגונומי, NLP ועוד. מוזמנת ליצור קשר אשמח לסייע לך הרבה בריאותהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
טיפול בדיכאון ברפואה סינית ושילוב עם ביואורגונומי ו/או שיטות אחרות גופנפש
-
אכלזיהסתיו 25/09/2016 | 02:29שלום, רציתי לדעת אם ידוע על טיפול העוזר לכאבים הנובעים מאכלזיה? אשמח לשמוע כל פתרון שכן מדובר בכאבים איומים ובלתי נסבלים אשר מפריעים רבות למהלך היום יום. תודה!הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
הקלה וטיפול באכלזיה ברפואה משלימה
M.A. DIP AC מיכל שלזינגר 25/09/2016 | 09:57שלום לך סתיו אכלזיה מאוד מקשה על היומיום ופוגעת באיכות החיים. ניתן להקל ולטפל באמצעות שילוב של דיקור, תזונה, תוספים מאוד מדוייקים ומותאמים אישית. אני משלבת גם טיפולי גופנפש אנרגטיים שמאוד מסייעים ומייעלים את הטיפול: תטא הילינג אייפק, ביואורגונומי, אקסס ועוד אשמח לסייע לך מוזמנת ליצור קשר הרבה בריאותהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
הקלה וטיפול באכלזיה ברפואה משלימה
-
מוצרי חלב ורפואה סיניתאיילת 18/09/2016 | 20:30שלום הבנתי שהפסקה של מוצרי חלב יכולה להפחית בליחה. כמה זמן לוקח עד שמגיע שיפור בעקבות הימנעות ממוצרי חלב?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
הורדת מוצרי חלב ונזלת
M.A. DIP AC מיכל שלזינגר 20/09/2016 | 23:58שלום לך הורדת מוצרי חלב לבד בד"כ אינה מספיקה לפתור בעיות של ליחה. ישנם מוצרים נוספים שעלולים לגרום ללחות - ליחה. לחות במערכת העיכול (כפי שהרפואה הסינית מגדירה זאת) מתבטאת גם בליחה במערכת הנשימה. תזונה מותאמת אישית היא קריטית. יש להתאים את התזונה על פי המצב הבריאותי של המטופל אני מתאימה את הטיפול התזונתי על פי שילוב של תזונה על פי סוג דם + דגשים מעולם התזונה הסינית. מאוד מועיל ואף חיוני לשלב פורמולת צמחים - כמובן מותאמת אישית. טיפול שכזה מביא לתוצאות מהירות יחסית. אשמח לסייע לך מוזמנת לפנות אלי רפואה שלמה מיכל שלזינגר 052-8728526הוסף תגובה
-
תוהה
נירה 19/09/2016 | 14:18נטורפתית שאני מטופלת אצלה אמרה לי שלוקח שלושה חודשים עד שיש לזה השפעה ממשית ומדקר סיני אמר לי שלושה שבועות. מבלבל קצת...הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
מוצרי חלב
Dip.Ac דרור וייסר 18/09/2016 | 22:53שלום איילת סדר גודל של שבוע בברכה דרור וייסרהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
הורדת מוצרי חלב ונזלת
-
גלוטןנועה 08/09/2016 | 14:06יש לי שאלה- האם לפי הרפואה הסינית הפסקת אכילת גלוטן יכולה להקל על דלקת סינוסים ופוליפים באף? הפסקת מוצרי חלב לא הביאה עימה שום הטבה ועכשיו המדקר אמר לי להפסיק גלוטן. זה לא קל כל השינוים האלה אבל מנסה להימנע מניתוח...הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
גלוטן ורפואה סינית
M.A. DIP AC מיכל שלזינגר 08/09/2016 | 15:39קראי שוב את מה שהסברתי: יש בעיה גם בפחמימות פשוטות - פסטה, לחם וכו'. אבל מומלץ לפנות למטפל שינחה אותך בתזונה מדוייקת ומותאמת אישית. יש להתיחס לנטיה הבסיסית שלך לייצר לחות - ליחה . בהצלחההוסף תגובה
-
תודה ו...
נועה 08/09/2016 | 15:35בעצם לדעתך זה מיותר שאני אפסיק לאכול גלוטן? אין לי צליאק. המדקר אמר לי לא לאכול בכלל דברים שיש בהם גלוטן כןלל פסטות, לחם, פתיתים וכו...הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
גלוטן ורפואה סינית
M.A. DIP AC מיכל שלזינגר 08/09/2016 | 14:53שלום לך נועה הרפואה הסינית המסורתית לא התייחסה לגלוטן. הפסקת מוצרי חלב לבדה לא תמיד תניב תוצאות בקשר לדלקתיות, ליחה וסינוסיטיס. יש לשלב תזונה מדוייקת ומותאמת אישית (אני משלבת בטיפול התייחסות על פי גישת סוג דם + אלמנטים מעולם התזונה הסינית). כמוכן מומלץ לשלב צמחים כך תוכלי לצפות לתוצאות הרבה יותר יעילות ומדוייקות. לגבי גלוטן - כמובן שמי שסובל מצליאק על פי אבחנה של בדיקת מעבדה ובדיקה פולשנית - חשוב שימנע באופן מוחלט מתזונה המכילה גלוטן. לגבי כל השאר - מבחינה מחקרית אין לזה משמעות. אבל - כמובן שפחמימות פשוטות (עוגיות, עוגות, ממתקים, משקאות ממותקים) שומנים מחמירות בעיית ליחה. ניתוחי פוליפים אינם פותרים את בעיית השורש - של ייצור ליחה בגוף ובכל מקרה יש צורך לטפל באמצעות תזונה מדוייקת וצמחים . רפואה שלמההוסף תגובה
-
תשובת מומחה
גלוטן ורפואה סינית
-
אנרגיה נמוכהדנה 03/09/2016 | 12:00שבת שלום. האם ניתן לטפל בחולשה ואנרגיה נמוכה כגון: עייפות חוסר חשק לעשות שום דבר,דכדוך,זה מה שאני מרגישה אני בת 50 אשמח לדעת מה עושים בטיפול,עם אכן זה מתאים ברפואה סינית. תודה ושבת נעימה.הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
אני מודה לכם
דנה 03/09/2016 | 17:20נראה לי שזה יהיה טוב עם אלך לטיפול,שבוע טוב לכם.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
אנרגיה נמוכה ודכדוך- גיל 50
M.A. DIP AC מיכל שלזינגר 03/09/2016 | 15:25שלום דנה יקרה כפי שציין דרור האבחון המדויק הוא קריטי לטיפול מדויק ומוצלח. הסימפטומים שאת מתארת שכיחים יחסית אצל נשים סביב גיל המעבר . לעיתים סביב הפסקת מחזור , או "גמגומים" של המחזור (מגיע... מאחר... הפסיק ... וכו'). תזונה מותאמת אישית - מניסיוני שילוב של תזונה על פי סוג דם + דגשים מעולם הידע בתזונה סינית הינם שילוב עוצמתי ביותר לשיפור אנרגיה פיזית. כמובן שדיקור. דכדוך, עייפות וחוסר חשק - הם שילוב סימפטומים פיזי ורגשי. לכן גם הטיפול מחייב גם התייחסות רגשית- נפשית. מסיבה זו אני משלבת בטיפול כלים עוצמתיים נוספים לצד הכלים של הרפואה הסינית. אני משלבת גם NLP, אקסס קונשסנס, ביואורגונומי, אייפק ועוד. שילוב הכלים הנ"ל נותן תוצאות מדוייקות, יעילות ומהירות. אשמח לסייע באבחון וטיפול מיכל שלזינגר רפואה סינית אינגגרטיבית התמחות בגינקולוגיה ופוריות גופנפש WWW.HEALTHYU.CO.IL 052-8728526הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
רפואה סינית ואנרגיה נמוכה
Dip.Ac דרור וייסר 03/09/2016 | 12:22שלום דנה יש טיפול לתסמינים שאת מתארת אם זה בעקבות גיל המעבר או בעקבות גורמים אחרים ( צריך לאבחן) . הטיפול לרוב מתבסס על דיקור סיני , צמחי מרפא, תזונה ... וטיפולים נוספים בהתאם לאבחה בברכה דרור וייסר , רפואה סינית http://www.drclinic.co.il/index-16.htmlהוסף תגובה
-
אני מודה לכם
-
הרפס גניטלי בגבר - התפרצות ראשונהמשה 25/08/2016 | 00:05לפני כ 12 יום קיימתי יחסים מוגנים ובכל זאת יומיים אחרי הופיעו לי שלפוחיות בחיבור בין הפין לאשכים. אתמול היה לי גם חום וחולשה. בדיקות דם להרפס אמנם יצאה שלילית אבל הבנתי שאינדיקציה לנוגדנים תהיה רק כ 3 חודשים לאחר החשיפה. לכן אני מניח שמדובר בהרפס. קראתי שלאחר ההתפרצות הנגיף עובר למערכת העצבים בעמוד השדרה. לכן שאלתי היא, האם כל עוד אני עדיין בשלהי ההתפרצות הראשונית, האם יש איזשהי דרך, אפילו בטיפול אלנטרטיבי, למנוע את ההגעה שלו למערכת העצבים? האם ככלל לרפואה הסינית יש מענה אפקטיבי להרפס גניטלי?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
התפרצות הרפס גניטלי
M.A. DIP AC מיכל שלזינגר 03/09/2016 | 15:29שלום לך משה יחסים מוגנים - קונדום לצערי אין די בהם כדי להגן מפני הרפס. זאת מכיוון שכל איזור אברי המין , כולל מפסעות הוא "מדבק". מה שכן, בשלב שבו אתה נמצא, אני משלבת דיקור יחד עם פורמולה הומוטוקסיקולוגית וזה בהחלט יכול לעצור את ההתקדמות. אשמח לסייע לך בברכת בריאות שלמה מיכל שלזינגר רפואה סינית אינטגרטיבית גופנפש WWW.HEALTHYU.CO.IL 052-8728526הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
התפרצות הרפס גניטלי
נושאים מרכזיים
-
טיפולים וניתוחים קשורים
- הרפיה
- דמיון מודרך
- עיסוי רפואי
- הרפיית שרירים הדרגתית
- פלדנקרייז
-
מונחים קשורים
- סומטי
- מיינדפולנס
- דיקור (אקופונקטורה)
פורומים נוספים בתחום
פורוםטיפול בכאב
בפורום טיפול בכאב ניתן להתייעץ עם גב' דנה רובין, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום טיפול בכאבפורוםרפואה סינית ומערכת העיכול
בפורום רפואה סינית ומערכת העיכול ניתן להתייעץ עם DIP.AC.HERBS אבי פלד, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום רפואה סינית ומערכת העיכולפורוםרפואה סינית
בפורום רפואה סינית ניתן להתייעץ עם יוסי לוי, Dipl CM, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום רפואה סיניתפורוםאוסטאופתיה
בפורום אוסטאופתיה ניתן להתייעץ עם גברת אורית ישראל, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום אוסטאופתיהפורוםפסיכותרפיה
בפורום פסיכותרפיהניתן להתייעץ עם גב' רונית חיימוב, הדרך של רונית, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום פסיכותרפיהפורוםתהליך ניווני של עמוד השדרה
בפורום תהליך ניווני של עמוד השדרה ניתן להתייעץ עם מר בני בקיש, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום תהליך ניווני של עמוד השדרה