פורום ניתוחי מפרק הירך והברך - עמוד 66
-
שבר בצוואר הירךאביבה 16/05/2016 | 21:07לפני כארבעה וחצי חודשים שברתי את עצם הירך ועברתי ניתוח לקיבוע השבר (פלטה עם שלושה ברגים) אני עושה פיזיוטרפיה באופן אינטנסיבי מיומיים אחרי הניתוח. הרגל עדיין קצת מוגבלת , אבל הכאבים כמעט וחלפו לגמרי. אך יש לי שתי בעיות שמציקות לי הראשונה - אני ממשיכה לצלוע בהרגשה שרגל הניתוח (ימין) התקצרה לי, למרות שנאמר לי על הפיזיוטרפיסטים , הן בבית חולים והן במרפאה מחוץ כי ההבדל בין שתי הרגלים הוא בסביבות 1-2 סמ ואין לזה השפעה על הצליעה. השניה, איני מצליחה לשכב הרבה זמן על הצד השמאלי. ונאלצת כמעט כל הלילה לישון על צד ימין בלבד, המתבטא בכאבים בכתף ולאורך זרוע צד ימין עליה אני שוכבת בלילה. שאלתי היא- האם יש סיכוי שהצליעה שלי תעלם בעוד מספר חודשים ומתי אוכל לשכב בנוחיות גם על צד שמאל.בבקורת שנערכה לי כחודשיים וחצי אחרי הניתוח , הרופא לא התייחס לנושא הצליעה . תודה בעד תשובההוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
המשך
ד"ר איתי הולצר 17/05/2016 | 23:33עוד כחודשיים.הוסף תגובה
-
צליעה לאחר ניתוח צוואר הירך
אביבה 17/05/2016 | 21:28תודה רבה על התשובה המהירה. כמה זמן עוד לדעתך, עלי להמשיך בטיפולי הפיזיוטרפיה?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
תשובה
ד"ר איתי הולצר 16/05/2016 | 23:15שלום. צליעה מספר חודשים לאחר הניתוח שעברת מאד שכיחה. הצליעה יכולה לנבוע ממספר סיבות כמו פגיעה בשרירים באזור השבר והניתוח או התקצרות משמעותית של הרגל בתהליך האיחוי (בד"כ יותר מ 2 ס"מ). גם רגישות באזור הניתוח, המונעת לישון על הצד הפגוע מאד שכיחה. יש בהחלט סיכוי שיחול שיפור במהלך החודשים הקרובים אך במקרים רבים נשארת לצערנו צליעה ורגישות מקומית. המשיכי בטיפולי פיזיותרפיה בדגש על חיזוק שרירים 'אבדוקטורים' (abbdutors) - שרירי הישבן האחראים על ייצוב האגן ומפרק הירך.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
המשך
-
mri בברךלירז 16/05/2016 | 15:30היי אודה לעזרתך בפיענוך בדיקת MRI שעשתה סבתי בעקבות כאביים נוראיים בברך במשך כמה שבועות "SONK טיביאלי מדיאלי מלווה בשבר טרבקולרי לבצקת לשדית נרחבת. קרע מניסקוס מדיאלי - שורש אחורי קרעיים חלקיים ברצעות צדדיות" האם עליה לעבור ניתוח ואם כן איזה?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
תשובה
ד"ר איתי הולצר 16/05/2016 | 23:07SONK -Spontenous Osteo Necrosis of the Knee - ההסבר הרווח היום שמדובר בסוג של שבר מאמץ/אי ספיקה באזור ממוקד בברך. באותו אזור יש גם קרע במניסקוס ושילוב הממצאים מכוון לפגיעה נרחבת יותר באזור זה בברך. הטיפול בשלב הראשוני הינו מנוחה, הורדת עומס באמצעות שימוש בקביים, פיזיותרפיה ומשככי כאבים על פי הצורך. לאחר כ 3-4 חודשים יש צורך ב MRI חוזר להעריך האם התהליך הסתיים והאם נגרם נזק לסחוס המפרק. האפשרויות הניתוחיות תלויות בנתוני המקרה הספציפי וכוללות ארתרוסקופיה והחלפה חלקית של מפרק הברך.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
תשובה
-
MRI ברךקובי 16/05/2016 | 09:46שלום,לפני כ10 שנים עברתי אורטוסקופיה לאחר קרע במיניסקוס,כעת לאחר חזרת הכאבים עברתי שוב MRI ולהלן התוצאה: סימני כונדרומלציה דרגה 2 במדור חיצוני של מפרק טיביו פמורלי. ללא עדות לציסטה פופליטאלית. ציסטה סוב קורטיקלית באספקט האחורי של הטיביה הלטרלית פרוקסימלית. מה ניתן להסיק מהתוצאה? תודההוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
תשובה
ד"ר איתי הולצר 16/05/2016 | 23:00שלום. 'כונדרומלציה' - פגיעה בסחוס (כונדרו chondro). יש סימני פגיעה בסחוס המפרק בין עצם הירך (פמור) לעצם השוק (טיביה) בצד החיצוני של הברך בדרגה קלה יחסית (2 מתוך 4 דרגות חומרה) - זה יכול להסביר כאבים באזור החיצוני ו/או האחורי של הברך, במיוחד בתנועות כיפוף ויישור מאומצות. הטיפול בד"כ שמרני ומתבסס על פיזיותרפיה ומשככי כאבים. צריך כמובן להכיר את כל פרטי המקרה, הממצאים בבדיקה גופנית ולעבור על בדיקות ההדמיה עצמן - כדי לחוות דעה לגבי אפשרויות הטיפול.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
תשובה
-
החלפת מפרק אגןחולה 15/05/2016 | 22:44שלום , אמי צריכה לעבור ניתוח החלפת מפרק אגן, הבנתי שזה ניתוח מאוד נפוץ ושכיח עם סיכויי הצלחה גבוהים. עם זאת אנחנו בלבטים לגבי האם זהו ניצוח שמומלץ לבצע באופן פרטי או באמצעות הרפואה הציבורית ? אשמח מאוד לתשובתכם , בן מודאג.הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
תשובה.
ד"ר איתי הולצר 15/05/2016 | 23:01שלום. היתרון המשמעותי והעיקרי ברפואה פרטית - האפשרות לבחור מנתח/תהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
תשובה.
-
ברך אי יציבות וכאביםאלון 15/05/2016 | 18:29הופניתי ל MRI נתקבלה תשובה בקונדיל הפרמולרי המדיאלי בחלקו האמצעי לטרלי יש מוקד סחוסי-גראמי עם פרגמנט גדול של סחוס ועצם מימדי תהליך 1.2-1.2 ס"מ יש נוזל ושינויים ציסטיים מסביב לפרגמנט ואי סדירות של המשטח המפרקי . אין בצקת מח עצם מסביב לתהליך . אודה על תשובתך הבהרה של הדבר או טיפול .הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
תשובה
ד"ר איתי הולצר 15/05/2016 | 22:55שלום. בדיקת ה MRI מזהה פגיעה מקומית של עצם וסחוס בקצה עצם הירך. העדר בצקת והשינויים ה'ציסטים' מעידים על כך שלא מדובר בפגיעה חדשה - לפחות מספר חודשים, אם לא שנים. צריך להכיר את כל פרטי המקרה (היסטוריה, בדיקה גופנית ומעבר על בדיקות ההדמיה) כדי לדון בצורך ובאפשרויות הטיפול.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
תשובה
-
פענוח מיפוי עצמותדביר 09/05/2016 | 11:33עשית בדיקת מיפוי עצמות לאחר כאבים בברך ימין וזאת התשובה ..קליטת יתר פתולוגית גבול תחתון של קונדילוס פמורלי מדיאלי בברך ימין באבחנה מבדלת פגיעה ליגמנטרית , חבלה דרוש דרוש בירור מכוון ומעקב אורטפדי ללא ממצא נוסףהוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תודה רבההה
דביר 10/05/2016 | 11:05תודה רבה!!הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
תשובה
ד"ר איתי הולצר 09/05/2016 | 22:40שלום. במיפוי עצמות מוזרק חומר הנקלט במקום בו יש פעילות מוגברת של תאי העצם. פעילות מוגברת זו יכולה לנבוע מסיבות שונות כמו חבלה, עומס יתר, תהליך שחיקתי, זיהום, גידול ועוד. 'קונדיל מדיאלי' (medial condyle) - קצה עצם הירך (femur) בתוך מפרק הברך בצד הפונה לעבר הברך השניה - ראה תמונות באינטרנט. על פי הנתונים שאתה מוסר ועל פי הפענוח, הממצאים במיפוי העצמות יכולים להצביע על חבלה ברצועה ('ליגמנטרית' ligament) או בעצם. בדיקה גופנית הכרחית כדי לכוון את המשך הברור והטיפול. יש מקום למנוחה בשלב ראשון וייתכן שיהיה צורך בבדיקת הדמיה נוספת כמו MRI בהמשך.הוסף תגובה
-
המשך
דביר 09/05/2016 | 12:50בנוסף אני רץ המון כחלק מאימונים לצבא האם זה דורש ממני מנוחה ?הוסף תגובה
-
תודה רבההה
-
פענוח מיפויי SPECTזקלין 08/05/2016 | 10:28עברתי 2 US שקבע קרע במיניסקוס מידאלי ,MRI שלל השבוע ביצעתי מיפויי SPECT והתשובה: הודגם מוקד קליטת יתר בחלק פרוקסימלי באספקט לטראלי של ברך ימין. סיכום: הממצא שתואר יכול להיות על רקע טנדיניטיס ENTHESOPATHY מה זה אומר?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
המשך
ד"ר איתי הולצר 09/05/2016 | 22:52הנתונים שמסרת מכוונים לפגיעה במניסקוס ו/או רצועה - למרות שלא היתה לכך עדות בבדיקת ה MRI כפי שמסרת. ייתכן ויהיה מקום לבצע ניתוח ארתרוסקופי במהלכו ניתן לסקור את הברך ולטפל בפגיעות שונות (כמו קרע במניסקוס) במידה ותתגלנה. עדיין חסרים פרטי רקע (כמו גילך, מצבך הרפואי) והכי חשוב - הממצאים בבדיקה גופנית.הוסף תגובה
-
פענוח מיפויי SPECT
זקלין 09/05/2016 | 07:49זהו הרקע לכאב בברך: בחודש 07/15 בזמן ירידה במדרגות המחסן בעבודה דרכתי על שקית ניילון קטנה מה שגרם לרגל ימין להחליק ולהסתובב בכ-180 מעלות.בזמן הסיבוב נשמע קול מהברך וכמעט נפלתי מקומת הגלריה במחסן . מאותו היום ואילך כאבה לי הברך בעליה וירידת מדרגות הברך התנפחה לסרוגין וכאבים הלכו וגברו . בקור הכאב עצום .הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
תשובה
ד"ר איתי הולצר 08/05/2016 | 23:24שלום. U.S. אינה בדיקה טובה להדגמת קרע במניסקוס. MRI מדויקת הרבה יותר בזיהוי פגיעות במניסקוסים, אך גם בה נופלות טעויות והיא עלולה לא לזהות פגיעה קיימת. ENTHESOPATHY - תהליך דלקתי (לא זיהומי!) באזור חיבור של גיד לעצם, היכול להיגרם מסיבות שונות כמו חבלה, עומס יתר, תנועתיות לא תקינה של המפרק ועוד. צריך להכיר את היסטורית המקרה שלך, את הממצאים בבדיקה גופנית ולעבור על בדיקות ההדמיה עצמן כדי להבין את התמונה המלאה.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
המשך
-
החלפת מפרק הירךzohar 07/05/2016 | 15:51יש אפשרות להרדמה מקומית בניתוח החלפת מפר הירך? תודההוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
המשך
ד"ר איתי הולצר 09/05/2016 | 22:44לא בהכרח - מקובל להוסיף 'טשטוש' למטופלים שמורדמים אזורית. ה'טשטוש' מאפשר לא להיות מודעים למתרחש ואף לישון במהלך הניתוח. העלי את הנושא בפני המנתח/ת והמרדימ/ה.הוסף תגובה
-
המשך
zohar 09/05/2016 | 10:16והאם בהרדמה אזורית , אני יהיה ערנית לאשר מיתרחש סביבי? תודההוסף תגובה
-
תשובת מומחה
תשובה
ד"ר איתי הולצר 08/05/2016 | 23:03ניתוחי החלפת ירך ניתנים לביצוע בהרדמה 'אזורית' (regional) - פלג הגוף התחתון מורדם באמצעות זריקה לעמוד השדרה המותני. (הרדמה 'מקומית' (local) מיועדת לפעולות קטנות ושטחיות כמו הסרת נגע עורי, תפירת חתך וכדומה)הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
המשך
-
PVNS בברך בעקבות לידהאנה 05/05/2016 | 03:01שלום, יש לי נפיחות בברך שהופיעה מיד לאחר לידה (תקינה, ללא אינפוזיה). הברך כמעט ללא כאבים, הכאבים והנפיחות מחמירים לאחר עמידה ממושכת ולאחר רחצה במים. נשלחתי לפזיותפיה מאסיבית אך הנפיחות והכאבים רק החמירו עם הזמן. בדיקות דם פעמיים לאורך התקופה, בשתיהן אין סימנים לתהליך זיהומי. עתה לאחר שנה ללא שיפור נשלחתי ל-MRI עם חשד ל-PVNS. אשמח להסבר על משמעות התוצאות ודרך הטיפול הנדרשת: "נוזל תוך מפרקי בנפח מוגבר. יש האדרה של הסינוביום. באזור קדמי של המפרק יש האדרה יחסית בולטת ואזורים חסרי סיגנל בין בסריקה במשקל T2*. יש לציין מלאות וההאדרה קלה במעטפת גיד הפופליטאוס עם האדרה קלה ומוקדים חסרי סיגנל. אין מזהים ארוזיות. הממצאים יכולים להתאים ל-PVNS. הסהרונים בעלי צורה תקינה ללא קרע. הרצועות הצולבות והרצועות הצידיות קציפות ללא קרע. אין בצקת מח עצם. הסחוס המפרקי בעובי ועוצמת אות תקינים. הגידים שמורים. לסיכום: סינוביטיס עם עיבוי קל והאדרה של הסינוביום. מספר מוקדים הממוקמים בעיקר באזור האינטר-קונדילרי ומעטפת גיד הפופליטאוס החשודים למוקדים של PVNS." תודה רבה!הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
המשך
ד"ר איתי הולצר 08/05/2016 | 22:56אין קשר ידוע בין הריון ולידה להתפתחות PVNS ולא ניתן לקבוע האם הריון בעתיד יגרום להאצת התהליך או להישנותו לאחר שטופל. למעשה, אין אנו יודעים את הסיבה להתפתחות התהליך. אם יש רק מספר מוקדים של התהליך ובאזור 'נגיש', ניתן בד"כ להסתפק בניתוח ארתרוסקופי וסיכויי ההחלמה טובים - מעל 90%. מעורבות מפושטת של התהליך מחייבת בד"כ ניתוח פתוח וסיכויי החלמה פחות טובים - הישנות התהליך ב 10-30% מהמקרים. אין דחיפות לטיפול בטווח השבועות והחודשים הבודדים. ללא טיפול PVNS יתקדם בד"כ ויפגע במבני הברך. כפי שציינתי - כדי לחוות דעה במקרה ספציפי, צריך להשלים תהליך מסודר ומלא של תשאול, בדיקה גופנית ומעבר על בדיקות ההדמיה עצמן.הוסף תגובה
-
תודה! עוד מספר שאלות
אנה 06/05/2016 | 07:46תודה רבה על התגובה המהירה! אם זה לא PVNS, מה זה יכול להיות? איך פותרים דבר כזה? (לא קיבלתי מכה באזור ולכאורה בדיקות הדם שוללות תהליך דלקתי, כבר שנה עם הנפיחות, מתוכה חצי שנה עם פזיותרפיה מאסיבית וללא שיפור) בהנחה שזה כן PVNS - האם הבנתי נכון שהמוקדים הם רק קדמיים? פשוט הבנתי שאם מעורבים גם אחוריים זה מעלה את הסיכוי בצורך ניתוח פתוח ופחות סביר להסתפק בארתרוסקופיה, או שכיוון שמדובר בריבוי מוקדים בכל אופן כנראה יהיה צורך בניתוח פתוח? תוך כמה זמן לכל היותר צריך לקבוע ניתוח? (עד כמה המצב חמור/דחוף לטיפול)? מה הסיכוי לחזרה של הגידולים? (כיוון שהנפיחות הופיעה מיד לאחר הלידה (לידה ראשונה) האם יש סיבה להאמין כי הריון/לידה נוספים יגרמו להופעה מחודשת של גידולים כאלו? מה בלידה יכול היה לגרום להופעה של הגידולים הללו?) תודה!הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
תשובה
ד"ר איתי הולצר 05/05/2016 | 22:33PVNS הינו גידול שפיר (אינו שולח גרורות), אך אגרסיבי - פוגע ברקמה הסמוכה לו. הטיפול בתהליך זה הינו ניתוחי - הסרת הרקמה הנגועה בטכניקות שונות. על פי פיענוח בדיקת ה MRI הממצאים אינם חד משמעיים. ייתכן ויהיה צורך בפעולה מקדימה להוצאת דגימת ביופסיה לאישור האבחנה.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
המשך
-
אבחון MRI של הרופא: צורך בארטרוסקופיה.טל 03/05/2016 | 17:52שלום ד"ר. אני שוהה בחו"ל כעת. לפני 7 חודשים עברתי פציעת ספורט (כאשר הטריגר היה ריצה) והברך התנפחה. הפחתתי פעילות אולם לא ביקרתי רופא. רק 4 חודשים אחר-כך ביקרתי אורתופד, שניקז לי מים מהברך. חודש אחר-כך, כנראה עקב פעילות ספורטיבית שלא הייתי אמור לבצע, הברך החלה לכאוב שוב והפכה נפוחה כמו לפני ניקוז המים הראשון. חודשיים אחר-כך (אתמול) ביקרתי שוב אצל האורתופד, שניקז לי מים מהברך בשנית; הפעם הוא הוסיף גם הפנייה לבדיקת MRI (שביצעתי באותו יום). היום הגעתי לרופא, עם סיכום אבחנת ה-MRI, כפי שמצורפת מטה. הרופא אמר שאין מנוס מארטרוסקופיה. מיותר לציין שאיני נלהב מהרעיון של לרוץ לעבור ניתוח, בעיקר כאשר אני שומע עדויות ממקור ראשון על אנשים שחיים עם זה ומתגברים על זה בעצמם, ללא ניתוח. אשמח לשמוע את חוות דעתך המלומדת. בברכה. • High grade partially torn distal ACL. • Mild MCL sprain, Longitudinal horizontal in the posterior horn involved posterior root of the medial meniscus • Partially torn proximal FCL and popliteus tendon. • Oblique vertical torn entire posterior horn to body and complex torn anterior horn involved anterior meniscal root of the lateral meniscus • Mild suprapatellar bursitis.הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
המשך
ד"ר איתי הולצר 08/05/2016 | 22:36תסמונת פטלו-פמורלית תתבטא אמנם בקושי בירידה ועליית מדרגות (כמו גם בעיות אחרות בברך), אך היא לא תגרום בד"כ להצטברות נוזל תוך מפרקי בכמות מאד מוגברת שתביא לניקור הברך. בדיקת ה MRI לא מדגימה ממצאים המסבירים תסמונת 'פטלו-פמורלית', אך זה לא שולל את קיומה- האבחנה נסמכת בד"כ בעיקר על ממצאי הבדיקה הגופנית. פגיעות במניסקוסים וברצועה צולבת כן גורמים בד"כ לנוזל מוגבר בברך ולכך יש עדות בבדיקת ה MRI. לא לחינם אני מדגיש, שללא תשאול מפורט ובדיקה גופנית (ובסדר הזה...), לא ניתן להבין את משמעות הממצאים בבדיקות ההדמיה ואת התמונה המלאה של המקרההוסף תגובה
-
ד"ר הולצר - תודה רבה על התגובה המהירה
טל 08/05/2016 | 07:29אחד הדברים שמפריעים לי בתפקוד היומיומי כרגע, הוא קושי בירידה במדרגות. חקרתי מעט את הנושא, והתברר שכנראה מדובר ב-patellofemoral pain syndrome (תסמונת ברך אצנים). האם כך? ואיך זה קשור בממצאי ה-MRI הנ"ל? תודה שוב.הוסף תגובה
-
תודה רבה
טל 06/05/2016 | 07:32תודה רבההוסף תגובה
-
תשובת מומחה
המשך
ד"ר איתי הולצר 05/05/2016 | 22:13על פי ה MRI מדובר בפגיעה משולבת במספר מבנים משמעותיים לתפקוד תקין של הברך. סביר להניח שכדי לחזור לפעילויות כמו חדר כושר וטיולים רגליים תזדקק לניתוח. מצד שני, לא נשמע שמיצית את אפשרויות הטיפול השמרני, המתבסס בעיקר על פיזיותרפיה מסוגים שונים במשך מספר חודשים. כפי שציינתי בתשובה הקודמת - צריך להכיר את המקרה שלך באופן מלא ובלתי אמצעי כדי לחוות דעה. ניתוחים לטיפול בבעיות הנ"ל מכוסות על ידי ביטוחי קופות החולים.הוסף תגובה
-
תודה על המענה המהיר.
טל 05/05/2016 | 08:281. האם אפשר להבין מדבריך שניתן "להיחלץ" ממצב כזה גם ללא ניתוח? או שאם אני מתכוון להתאמן במכון כושר (לא מטעמיים תחרותיים) ולטייל במסלולים בטבע, אז אין מנוס מלבצע את הניתוח? 2. כחבר קופת חולים, האם יש לי כיסוי לניתוח הזה? המון תודה.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
תשובה
ד"ר איתי הולצר 03/05/2016 | 23:29שלום. בדיקת ה MRI מעידה על פגיעה משולבת במספר מבנים של הברך. הפגיעות המשמעותיות הינן הקרעים בשני המניסקוסים והקרע החלקי ברצועה הצולבת הקדמית. שילוב הפגיעות הנ"ל באמת מצריכות בד"כ ניתוח, בוודאי אם אתה עוסק בספורט ומעוניין לחזור לפעילות ספורטיבית, אך ההחלטה צריכה להילקח לאחר הכרת פרטיך וההיסטוריה המלאה של המקרה, בדיקה גופנית ומעבר על בדיקות ההדמיה עצמן.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
המשך
נושאים מרכזיים
-
מחלות קשורות
- פלטפוס
- עיוותים בגפיים התחתונים
-
טיפולים וניתוחים קשורים
- הרפיית שרירים הדרגתית
- יישור שיניים שקוף
-
בדיקות קשורות
- תרבית נוזל סינוביאלי
- תרבית נוזל ברך סינוביאלי
-
מונחים קשורים
- דיסק, דיסק בין חולייתי
- אגן
פורומים נוספים בתחום
פורוםניתוחי מפרק הירך והברך
בפורום ניתוחי מפרק הירך והברך ניתן להתייעץ עם ד"ר תומר כהן, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום ניתוחי מפרק הירך והברךפורוםטיפול בכאב
בפורום טיפול בכאב ניתן להתייעץ עם גב' דנה רובין, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום טיפול בכאבפורוםכאבים בכתף ובמרפק
בפורום כאבים בכתף ובמרפק ניתן להתייעץ עם ד"ר ירון סלע, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום כאבים בכתף ובמרפקפורוםאורטופדיה כף רגל וקרסול
בפורום אורטופדיה כף רגל וקרסול ניתן להתייעץ עם ד"ר אייל הלר, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום אורטופדיה כף רגל וקרסולפורוםטיפול בגלי הלם
בפורום טיפול בגלי הלם ניתן ניתן להתייעץ עם ד"ר דן צין, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום טיפול בגלי הלם