פורום סרטן העור וניתוחי מוז (מוס) - עמוד 6
-
ביופסיה (לת)
רונן 25/12/2021 | 18:44היי, בן 38, בריא בדר״כ. לפני כחודש עברתי ניתוח להוצאת גוש בעור ובתת עור. תוצאות הביופסיה: Skin of right upper back excisional biopsy 1- consistent with arteriovenous hemangioma 2 - the lesion not seen in surgical margins אשמח להסברפתח בחלון חדש -
הסרה וביופסיה של נגע על תנוך האוזן
צליל 20/12/2021 | 16:05הסירו לבעלי נגע על תנוך האוזן ושלחו לביופסיה.לאחר כחודש הפלסטיקאי ביקש לקבוע תור נוסף להסרה נוספת של האיזור מסביב לנגע שהיה. מה זה אומר? בעלי לא זוכר באיזה מונח הרופא השתמש לגבי סוג התאים שנמצאו (לא צוין ממאירות).נדמה לא אטיפיים... אני מודאגת...פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה כריתה נוספת
ד"ר עופר ארנון 20/12/2021 | 16:18קשבנו להתיחס לשאלה ללא אבחנה.. לא עושים שוב ניתוח לנגע שפיר, רק ממאיר… איזה? לשאול ולקבל בכתב מהרופא המנתח… רפואה שלמה …
-
-
ציסטה או המנגיומה
דוד 06/12/2021 | 14:08שלום ד״ר. בן 38 בריא. לפני כשנתיים החל להתפתח לי גוש קטן בשכם. בתחילה הגוש נראה כפצעון תת עורי ולאחר שניסיתי לפוצץ אותו יצאו לי על העור כמה נקודות אדומות כמו כלי דם . האבחנה הקלינית של שלושה רופאי עור הייתה המנגיומה ושאין מה לעשות עם זה, אך לי זה הציק אסתטית. לפני כמה ימים הסרתי את הנגע בניתוחון קטן. המנתח אומר שזו ציסטה חלב ושלח לבדיקה פתולוגית. את כלי הדם הקטנים הוא צרב עם מכשיר. מטריד אותי עניין כלי הדם (נגע וסקולרי) יכול להיות שזו גם ציסטה וגם המנגיומה, או שכלי הדם מבשרים על משהו מסוכן יותר? אציין שהגוש קיים שנתיים בערך וגדל בכמה מילימטרים רק אחרי שדקרתי אותו עם מחט וניסיתי לפוצץ אותו.פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה ציסטה והמנגיומה
ד"ר עופר ארנון 06/12/2021 | 16:52הינם נגעים שפירים.. אין חשש וחשד לכלום, מלבד צלקת.. רפואה שלמה
-
-
כתם שחור בציפורן
מאיה 28/11/2021 | 11:40הי דוקטור, מזה מספר חודשים הופיע כתם שחור מוזר באצבע אגודל ברגל שמאל ללא חבלה. חלק החל להתפשט ושינה את צבעו אבל יש נקודה של שטף דם שלא זזה ממקומה ונראת אותו הדבר. מה אני אמורה לעשות מאחר והחל לכאוב לי כאב כאילו עוד שניה נתלשת לי האגודל מהמקוםפתח בחלון חדש-
כתם שחור בציפורן
מאיה 30/11/2021 | 17:47יש תור לרופא עור לבקש שיבצעו ביופסיה? -
תשובת מומחה ביופסיה
ד"ר עופר ארנון 30/11/2021 | 17:44לגשת לרופא עור או פלסטיקאי לבדיקה ואולי ביופסיה. רפואה שלמה..
-
-
ציסטה חלבית (לת)
דוד 27/11/2021 | 09:46שלום ד״ר. בן 38 בריא. לפני כשנתיים החל להתפתח לי גוש קטן בשכם. בתחילה הגוש נראה כפצעון ולאחר שניסיתי לפוצץ אותו צמחו גם מן כלי דם כאלה מעליו. האבחנה הקלינית של שלושה רופאי עור הייתה המנגיומה ושאין מה לעשות עם זה, אך לי זה הציק אסתטית. לפני כמה ימים הסרתי את הנגע בניתוחון קטן. המנתח אומר שזו ציסטה חלב ושלח לבדיקה פתולוגית. את כלי הדם הקטנים הוא צרב עם מכשיר. מטריד אותי עניין כלי הדם (נגע וסקולרי) יכול להיות שזו גם ציסטה וגם המנגיומה, או שכלי הדם מבשרים על משהו מסוכן יותר?פתח בחלון חדש -
אפודקס שלב הריפוי (לת)
ענת 24/11/2021 | 18:56סיימתי את הטיפול ב 5FU לפני 5 ימים. אני מטופלת כעת בבטאקרוטן G אך העור סדוק, פצוע ויבש מאד. האם ניתן למרוח משהו נוסף לשימון או לחות ? אם כן, מה ? תודהפתח בחלון חדש -
השעות בהן החשיפה לשמש מסוכנת בחורף (לת)
נתי 09/11/2021 | 18:43שלום, אני ברמת סיכון גבוהה לחלות בסרטן העור. ע"פ מידע באתר של האגודה למלחמה בסרטן- החשיפה המסוכנת לשמש היא בין שעות 10:00 ל 16:00. מכיוון ששעון חורף זז שעה אחת אחורה וזמן השקיעה של השמש ירד משמעותית, אני רוצה לדעת אם כעת ע"פ השעון הנוכחי שעות החשיפה המסוכנות הן בין 09:00 ל 15:00 או עדיין בין 10:00 ל 16:00?.פתח בחלון חדש -
כתם מתחת לציפורן
מילי 07/11/2021 | 08:36שלום רב. באגודל כף הרגל יש לי זמן רב, אולי שנתיים ציפורן חבולה. היא סדוקה בחלק העליון שלה וחלק מהציפורן טיפה מנותק( בעבר ממש כל הרבע העליון היה שבור) . לאחרונה הסרתי לק ואחרי תקופה ארוכה מאוד של חודשים שבהם לא ראיתי את הציפורן, ראיתי כתם באמצע הציפורן. מין כחול-אפור- לבן- חום, בצורת אליפסה רוחבית. ייתכן שזה כתם שנמצא אצלי המון המון זמן. קבעתי בדיקת רופא כמובן אבל עד אז רציתי לדעת האם יש עוד סיבות להופעת כתם כזה מלבד מלנומה. תודה רבהפתח בחלון חדש-
תשובת מומחה כתם כהה מתחת לציפורן
ד"ר עופר ארנון 07/11/2021 | 18:15יכול להיות גם סתם חבלה.. כאשר במשך מספר חודשים הכתם לא זז או הופך לפס. ניקח ביופסיה.. רפואה שלמה
-
-
ניתוחי b.c.c
ניסן ילין 17/10/2021 | 11:49יש לי ריביו ורוצה לעשות ניתוח להורדת נגעים בהרדמה כלליתפתח בחלון חדש-
תשובת מומחה כריתת נגעים בהרדמה כללית
ד"ר עופר ארנון 25/10/2021 | 10:08בכל מחלקה פלסטית בבתי החולים הציבוריים.. במידה ולא מאשרים. כל מנתח פלסטי יוכל לבצע בחדר ניתוח פרטי. רפואה שלמה .
-
-
בדיקות דם לגילוי מוקדם
ירון 06/10/2021 | 14:09שלום, אני אחרי גילוי מלנומה In situ שהוסרה בהצלחה ואני בשכבת סיכון. לכן, כל שנה אני עושה בדיקת מיפוי שומות, בדיקת אולטרסאונד לגילוי בלוטות לימפה מוגדלות ובדיקת דם כלליות כולל LDH וספירת דם. שאלתי היא: האם יש בדיקות דם נוספות וחדשניות או בדיקות אחרות שכדאי לעשות לגילוי מוקדם של סרטן? בתודה מראש,פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה אין בדיקת דם לגילוי מוקדם של סרטן עור
ד"ר עופר ארנון 11/10/2021 | 18:21רפואה שלמה
-

פורומים נוספים בתחום
פורוםטיפולי פוריות
פורום טיפולי פוריות מנוהל ע"י פרופ' יעקב אשכנזי, מומחה בתחום הפריון, פוריות האישה, פוריות הגבר והפריה חוץ גופית. היכנסו עכשיו והתייעצו עם מומחה/ית!
לפורום טיפולי פוריותפורוםהריון ולידה
פורום הריון ולידה ניתן להתייעץ עם ד"ר עמנואל אטלי, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום הריון ולידהפורוםפסיכיאטריה
בפורום פסיכיאטריה ניתן להתייעץ עם פרופ' ערד קודש, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום פסיכיאטריהפורוםגניקולוגיה
בפורום גינקולוגיה ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום גניקולוגיהפורוםאף אוזן גרון
בפורום אף אוזן גרון ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום אף אוזן גרוןפורוםגסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים
בפורום גסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום גסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים