פורום סרטן העור וניתוחי מוז (מוס) - עמוד 7
-
התאמת לנטיגו מליגנה לניתוח מוז
שלומית 06/10/2021 | 17:44האם לנטיגו מליגנה בפנים (מאושר בביופסיה, יש צורך להסיר גם את השוליים) מתאים לניתוח מוז?פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה לנגיטו מליגנה לא נחשב סרטני
ד"ר עופר ארנון 11/10/2021 | 18:20אבל יש רופאים שחושבים שיש להסירו לגמרי. ניתן לבצע כריתה בהליך שנקרא Slow Mohs כריתה עם תשובה של הערכת שוליים לאחר 24 שעות. רפואה שלמה
-
-
סרח עור בצבע שחור
מאי 13/09/2021 | 18:40שלום אני בת 39. יש לי בית שחי סרח עור בהיר שהוא איתי כ 20 שנים והכל בסדר. לפני כמה ימים שמתי לב שמתחת לחזה בבטן העליונה באזור שיש בו הרבה חיכוך צמח סרח עור בצבע חום ככה מעיין שחור.בעצם סרח עור שבולט מהעור ולא כואב. האם רוב הסיכויים הם שאפשר להיות רגועים וזה לא מסוכן? תודה מראשפתח בחלון חדש-
תשובת מומחה נגע עור
ד"ר עופר ארנון 03/10/2021 | 22:12לא ניתן לשלול ממאירות על סמך תיאור של מטופל / ת. ככל אדם יש לעבור סקירת נגעים כל שנה אצל רופא עור. יתכן וכדאי להבדק. רפואה שלמה
-
-
כתם שחור תחת ציפורן בבוהן כף רגל ימין
ימ 21/10/2017 | 23:39שלום דוקטור, היום במקרה שמתי לב לכתם שחור מתחת לציפורן בבוהן כף רגל ימין. יתכן וקיבלתי מכה ומדובר בהמטומה אך אינני זוכר וכמובן שהאינטרנט דאג להפר את מנוחתי אחרי שקראתי שיכול להיות שמדובר במלנומה. מצורפת תמונה אודה לך אם תעיף מבט ותתן חוות דעתך שכמובן לא תהווה תחליף לבדיקת רופא אך אשמח לדעה בעינין. המון תודות. http://tinypic.com/r/wtwpw8/9פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה כתם כהה מתחת לציפורן
ד"ר עופר ארנון 03/10/2021 | 17:21יכול להיות המטומה ( דם) כתוצאה ממכה. או חס וחלילה סרטן. אם הנקודה קיימת ולא זזה יחד עם הציפורן לכיוון קצה הציפורן, יש לבצע ביופסיה . בבקשה להראות לרופאה עור או פלסטיקאי. רפואה שלמה -
כתם שחור מתחת לציפורן בזרת הרגל
מיכל גוזי 02/10/2021 | 16:13אני מורחת לק ברגליים באופן קבוע כל שבוע במשך שנים! השבוע שמתי לב שבציפורן של הזרת יש לי כתם שחור מתחת לציפורן. משהו שמעולם לה היה. רציתי לדעת ממה זה ןמה ההשלכות. -
תשובת מומחה בשתי הבהונות מקטין הסיכוי למלנומה
ד"ר עופר ארנון 25/10/2017 | 12:26אבל לא מבטל אותו. גש להבדק. -
בוהן רגל ימין ועכשיו גם בוהן רגל שמאל
ימ 24/10/2017 | 23:34שלום דוקטור בהמשך לשיחתנו שמתי לב שבנוסף לרגל ימין אט אט מתפס לו כתם שחור ככל שגדלה הציפורן גם ברגל שמאל. כמובן שקבעתי תור לרופא אך זמן ההמתנה לא קצר ואשמח אם תעיף מבט כי נראה שהכתם לא סטטי ומתפס ככל שהציפורן גדלה. לפני מספר שבועות לבשתי גרביים עם ציפורניים שלא קצצתי זה זמן מה ונורא נורא כאב לי בבוהנות של 2 הרגליים בנוסף אני סובל בפטרת חמורה שמסרבת לעבור עוד מתקופת הצבא (בן 32) האם יש קשר? תודה רבה. מצרף קישור ל3 לתמונות. https://imgur.com/a/hx9d5 -
תשובת מומחה כתם מתחת לציפורן מלנומה או המטומה
ד"ר עופר ארנון 23/10/2017 | 11:27על מנת להבדיל יש לבצע ביופסיה -
המטומה
ימ 23/10/2017 | 05:15תודה על תשובתך דוקטור. האם יש אפשרות שמדובר בהמטומה למראה עין? תודה רבה. -
תשובת מומחה כתם כהה מתחת לציפורן = חשד למלנומה
ד"ר עופר ארנון 22/10/2017 | 20:45יש לבצע ביופסיה, לא ניתן לשלול ממאירות במראה עיניים. רפואה שלמה -
כתם שחור תחת ציפורן בבוהן כף רגל ימין
ימ 21/10/2017 | 23:42שלום דוקטור, היום במקרה שמתי לב לכתם שחור מתחת לציפורן בבוהן כף רגל ימין. יתכן וקיבלתי מכה ומדובר בהמטומה אך אינני זוכר וכמובן שהאינטרנט דאג להפר את מנוחתי אחרי שקראתי שיכול להיות שמדובר במלנומה. מצורפת תמונה אודה לך אם תעיף מבט ותתן חוות דעתך שכמובן לא תהווה תחליף לבדיקת רופא אך אשמח לדעה בעינין. המון תודות. https://imgur.com/a/fRsB3
-
-
הוצאת ליפומה מהמצח
בר 10/09/2021 | 02:16האם יתכן מצב שלאחר הוצאת חיפומה מהמצח מעל הגבה שתהיה בעיה של ירידה בתחושה בחצי קרקפת ? והאם זה משהו שעם הזמן חולף ?וממה זה נובע ? תודה רבהפתח בחלון חדש-
תשובת מומחה חוסר תחושה
ד"ר עופר ארנון 12/09/2021 | 09:33כן, בזמן כריתת גידול (גם שפיר) יש סיכון של פגיעה בעצבים. הפגיעה נפוצה יותר כאשר מדובר בגידול תת עור, לדוגמה ליפומה. הפגיעה יכולה להיות חלקית ואז תסתדר או מלאה ואז רוב הסיכוי שלא תסתדר. יש להפגש עם הרופא המנתח ו להתיעץ איתו. בקשר להמשך בירור ו או טיפול. רפואה שלמה
-
-
שיזוף בריא
עמית 27/07/2021 | 11:39שלום. במשך שנים נהגתי להסתובב עם חולצרה קצרה בקיץ וכתוצאה מכך הידיים שלי ואיזור הצוואר והעורף שחומות מאוד, ואילו האיזורים המכוסים שהם הכתפייפ,החזה,הבטן והגב בהירים מאוד. זה נראה ממש לא טוב ואני מאוד רוצה לטפל בזה, ועם זאת אני לא רוצה לסכן את עצמי במחלות עור וקרינה מסוכנת. מהם הדרכים להשתזף ללא סיכון בריאותי? לפי מה שקראתי עד כה כל שיזוף הוא מסוכן מבחינה בריאותית, והדבר היחיד שלא מסוכן הוא קרם שיזוף – הבעיה איתו היא שהוא פתרון למספר שעות או ימים ואני רוצה לפתור את בעיית הפרש השיזוף באופן קבוע. מה אפשר לעשות?פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה שיזוף
ד"ר עופר ארנון 22/08/2021 | 19:04יש מכונים שצובעים את הגוף., פתרון למס חודשים.. אין פתרון קבוע. רפואה שלמה
-
-
-
תשובת מומחה צוואר
ד"ר עופר ארנון 22/08/2021 | 19:04כן רפואה שלמה
-
-
SCC לאחר ניתוח מוהז באף
פיטי 01/08/2021 | 23:13נרשם לי טיפול במשחת אפודיקס. גם לאחר 5 ימים, אין כל תגובה/אדמומיות. מה זה אומר? תודה.פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה אפודקס
ד"ר עופר ארנון 22/08/2021 | 19:02יש לבצע על פי המלצת הרופא ולחזור אליו לבדיקה נוספת . רפואה שלמה
-
-
לאחר הסרת שומה דיספלסטית
שרית 16/08/2021 | 06:04שלום בת 43 הורידו לי שומה דיספלסטית ביד שמאל שהיתה בין הכתף למפרק לפני שלוש שנים נשארה צלקת ( לאחי היה מלנומה ) אני ימנית ואת החיסון הראשון והשני נגד קורונה אני בחרתי לעשות ביד ימין , אני ביקשתי שיחסנו אותי ביד ימין השאלה היא אם אין בעיה הפעם שיחסנו אותי ביד שמאל בצד שהורידו את הנקודה כול עוד לא מזריקים על הצלקת , הצלקת שיש היא לא על הכתף אלא ממש באמצע בין הכתף למפרק כי אני ימינית ופעם שעברה כאבה לי היד מאוד מהחיסון והיה קשה לי לתפקד עם יד שמאלפתח בחלון חדש-
תשובת מומחה חיסון
ד"ר עופר ארנון 22/08/2021 | 19:01אין משמעות לבחירת צד, בהזרקת חיסון. מה שתבחרי. רפואה שלמה
-
-
צלקת מניתוח מוז
שרה 10/08/2021 | 09:08צלקת מניתוח מוז, בפנים, נראית מאוד לא טוב. יש דרך לשפר? אולי בניתוח נוסף? תודהפתח בחלון חדש-
תשובת מומחה שיפור צלקת
ד"ר עופר ארנון 22/08/2021 | 19:01יש להבדק על ידי רופא פלסטיקאי רפואה שלמה
-

פורומים נוספים בתחום
פורוםטיפולי פוריות
פורום טיפולי פוריות מנוהל ע"י פרופ' יעקב אשכנזי, מומחה בתחום הפריון, פוריות האישה, פוריות הגבר והפריה חוץ גופית. היכנסו עכשיו והתייעצו עם מומחה/ית!
לפורום טיפולי פוריותפורוםהריון ולידה
פורום הריון ולידה ניתן להתייעץ עם ד"ר עמנואל אטלי, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום הריון ולידהפורוםפסיכיאטריה
בפורום פסיכיאטריה ניתן להתייעץ עם פרופ' ערד קודש, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום פסיכיאטריהפורוםגניקולוגיה
בפורום גינקולוגיה ניתן להתייעץ עם ד"ר נסיה לנג פרנקו, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום גניקולוגיהפורוםאף אוזן גרון
בפורום אף אוזן גרון ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום אף אוזן גרוןפורוםגסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים
בפורום גסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום גסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים