פורום סרטן העור וניתוחי מוז (מוס) - עמוד 9
-
חודשיים אחרי ניתוח מוס
חיים פ 04/03/2021 | 17:23מבקש לדעת איזו משחה ניתן לשים על האזור. יש שם קשקשת קלה והאזור מגורה תודהפתח בחלון חדש-
תשובת מומחה קרם גוף
ד"ר עופר ארנון 29/03/2021 | 18:30כאשר אין פצע פתוח. ניתן למרוח קרם גוף או שמן שקדים. רפואה שלמה.
-
-
ניתוח מוס אצל ילדה בת 6
איתי 16/03/2021 | 12:17האם ניתן לבצע ניתוח מוס לילדה בת 6 שהומלץ לה לכרות שומה גדולה ובולטת (היסטוריה של מלנומה במשפחה) ואם כן איך מגיעים לזה?פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה שבדרך כלל לא מסירים דומה בניתוח מוהס.
ד"ר עופר ארנון 29/03/2021 | 18:29מעונינים בניסטולוגיה רגילה ולא בחתך קפוא. הצלקת לא תהייה שונה בניתוח מוהס. לכן המלצתי - כריתה רגילה. רפואה שלמה.
-
-
ניתוח לתיקון פגם אסטטי אחרי ניתוח מוז
שרון 27/03/2021 | 10:47שלום רב, נותחתי לפני שמונה חודשים בשיטת מוז בכנף האף. התוצאה איננה אסטטית והייתי מעוניינת לתקן את הפגם האסטטי. למי אוכל לפנות?פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה צלקת לא יפה
ד"ר עופר ארנון 29/03/2021 | 18:27לכל פלסטיקאי השייך לאיגוד הישראלי לכירורגיה פלסטית..גם אלי.. אפשר לשלוח צילום ל oferarnon@gmail.com רפואה שלמה
-
-
ניתוח מוס אצל ילדה בת 6- המשך (לת)
איתי 16/03/2021 | 12:21בהמשך לשאלה שכחתי לציין כי השומה נמצאת במקום בולט יחסית (בירך מתחת לקו הבגד ים). נאמר לי שבניתוח רגיל תהיה צלקת של לפחות 3 ס"מפתח בחלון חדש -
פס שחור דק בציפורן ( ברגל )
מורי 20/02/2021 | 15:01שלום אשמח לדעת אם זה אומר משהו ? והאם זה מצריך בדיקת רופא ?פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה פס צבעוני בציפורן
ד"ר עופר ארנון 28/02/2021 | 18:04אם יש פס בציפורן ללא סיפור של חבלה. זהו חשד לנגע צבעוני ולא ניתן לשלול מלנומה ללא הסרת הציפורן ונטילת ביופסיה. לסיכום יש להראות לרופא עור.. יתכן גם פטריה.... רפואה שלמה.
-
-
החלמה לאחר ניתוח
מאיה 03/02/2021 | 09:36שלום, לפני כחודשיים עברתי ניתוח מוז באף. מראה האף משתפר לאט לאט. רציתי לשאול, מתי האדמומיות הקיימת, צפויה לחלוף לחלוטין?פתח בחלון חדש-
תודה רבה על המענה
מאיה 05/02/2021 | 09:00תשובתך עודדה אותי :) -
תשובת מומחה אודם לאחר ניתוח
ד"ר עופר ארנון 04/02/2021 | 18:08נשאר במשך מספר חודשים.. מקסימום כשנה וחצי.. רפואה שלמה..
-
-
ניתוח מוז
בני 24/01/2021 | 19:22הוזמנתי לניתוח מוז, וחושש מאוד מהכאב, אם צריך להגיע לעומק. מהי רמת שיכול הכאב? תודהפתח בחלון חדש-
תשובת מומחה כאב
ד"ר עופר ארנון 25/01/2021 | 14:45כאבים אמורים להיות רק בהזרקה.. בזמן הניתוח לא אמורים להיות כאבים. רפואה שלמה
-
-
-
תשובת מומחה הטיפול בצלקת הינו ההמלצות שקיבלת לאחר הניתוח
ד"ר עופר ארנון 17/01/2021 | 21:14כאשר הכל תקין חבישה יומית עם משחה לרוב מספק את התוצאנ הטובה ביותר. אך לכל רופא המלצות שונות. כדאי לדבוק בהמלצות הרופא המנתח. רפואה שלמה. -
נגע פתוח מתחת לגבה קרוב לעפעף.
שמרית 28/12/2020 | 11:06מטופלת בביליסון במרפאת מעקב עור מושתלים.מושתלת כליה. דווקא הטיפול באפוקס הרע את המצב וגם אפלומיסין לא עוזר. ד"ר דוידוביץ' מבילינסון ממליצה על כירורג פלסטי . אני מוטרדת מהקרבה לעין. אשמח אם תקבל אותי . שמרית. -
תשובת מומחה טיפול בצלקת
ד"ר עופר ארנון 22/12/2020 | 16:29כמובן , בהתאם לסוג הצלקת. בביקורת לאחר ריפוי הפצע, המנתח יבדוק את הסוג של הצלקת וימליץ על טיפול. רפואה שלמה...
-
-
קרם אפודיקס וחיסון קורונה
מאיר 22/12/2020 | 09:14לדר עופר הנכבד שלום .אני בן72 מורח כעת את הקרם ביד שמואל כ10 ימים מתוך 21 יום שאני צריך.שאלתי האם אני יכול להתחסן בחיסון הקורונה בזמן הטיפול או רק לאחר הטיפול ומתי.בברכה מאיר.פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה להתחסן לקורונה
ד"ר עופר ארנון 22/12/2020 | 17:38אין קשר בין הדברים. גש להתחסן. רפואה שלמה.
-
-
ניתוח מוז
אליהו 13/12/2020 | 02:06איך אפשר לקבוע תור להוצאת קרצינומה bcc בשיטת מוז 0506775010פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה מוהס בבית חולים ציבורי . מנתח, דר ארנון עופר.
ד"ר עופר ארנון 13/12/2020 | 14:25להלל יפה וואצאפ לנטלי +972 54-4560173 לברזילי הפנייה למייל belav@bmc.gov.il ללא עלות וללא תור לכל קופות החולים רפואה שלמה
-

פורומים נוספים בתחום
פורוםטיפולי פוריות
פורום טיפולי פוריות מנוהל ע"י פרופ' יעקב אשכנזי, מומחה בתחום הפריון, פוריות האישה, פוריות הגבר והפריה חוץ גופית. היכנסו עכשיו והתייעצו עם מומחה/ית!
לפורום טיפולי פוריותפורוםהריון ולידה
פורום הריון ולידה ניתן להתייעץ עם ד"ר עמנואל אטלי, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום הריון ולידהפורוםפסיכיאטריה
בפורום פסיכיאטריה ניתן להתייעץ עם פרופ' ערד קודש, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום פסיכיאטריהפורוםגניקולוגיה
בפורום גינקולוגיה ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום גניקולוגיהפורוםאף אוזן גרון
בפורום אף אוזן גרון ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום אף אוזן גרוןפורוםגסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים
בפורום גסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום גסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים