פורום ניתוחי אף - עמוד 117
גולשים יקרים, מענה לשאלות חדשות יתאפשר במגוון הפורומים האחרים.
-
ניתוח צוואר
גד נבו 07/05/2011 | 19:00אלדד זיברשטיין השלום והברכה. שמי גד ואני מעונין לקבל מידע לגבי ניתוח באזור הצוואר. אני בן 47, רזה וסובל מפימת צוואר נפוחה שסיבתה גנטית. תודה, גד נבו.פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה ניתוח צוואר
דר' אלדד זילברשטיין 09/05/2011 | 14:21גד שלום, שיפור מראה הצוואר יכול להיעשות במספר אופנים. אם מדובר בצוואר בעל שומן רב יחסית וגמישות העור שמורה אז שאיבת שומן היא פתרון מצוין. אם ישנם עודפי עור אז יש צורך במתיחת צוואר הכוללת הפרדת העור מהשומן והשרירים שמתחת הסרת עודפי השומן ע"י שאיבה או ע"י חיתוכו באופן ישיר. הידוק שרירי הצוואר, הסרת עודפי העור ותפירת העור - זה "על רגל אחת"
-
-
הזרקת רדיאס לאף
אייל 08/05/2011 | 16:17שלום ד"ר יש לי אף עם מעט צניחה כלפי מטה בקצהו.האם ניתן על ידי הזרקת רדיאס לטשטש את מראה קצה האף? בתודה איילפתח בחלון חדש-
תשובת מומחה חומר מילוי לקצה האף
דר' אלדד זילברשטיין 09/05/2011 | 14:14אייל שלום, ניתן בהחלט לבצע שינויים קטנים באף בעזרת הזרקת חומר מילוי כגון רדיאס או חומצה היאלורונית. חשוב לבדוק שהעור של קצה האף אינו דק במיוחד.
-
-
(לת)
גד נבו 07/05/2011 | 18:59אלדד זיברשטיין השלום והברכה. שמי גד ואני מעונין לקבל מידע לגבי ניתוח באזור הצוואר. אני בן 47, רזה וסובל מפימת צוואר נפוחה שסיבתה גנטית. תודה, גד נבו.פתח בחלון חדש -
ניתוח יישור מחיצת האף
ברק 03/05/2011 | 11:56בס"ד שלום רציתי לדעת כמה שיותר מידע ( אפשר גם קישורים) על הניתוח וסיכוניםפתח בחלון חדש-
תשובת מומחה ניתוח יישור מחיצת האף
דר' אלדד זילברשטיין 03/05/2011 | 22:19ברק שלום. כל התורה על רגל אחת - בניתוח יישור מחיצה מפרידים את רירית המחיצה מהסחוס ואז ניתן או להסיר חלק מהסחוס העקום או לנסות ליישר אותו ולהשאיר את הסחוס במקום. חלק מסיכוני הניתוח אך לא רק: דימום, חוסר הצלחה והמשך חסימה בנשימה, פרפורציה "חור" במחיצת האף, סיבוכי הרדמה כללית או מקומית ועוד.
-
-
מכה על הגבס לאחר ניתוח אף דחוף!!!
מירית 03/05/2011 | 14:05קיבלתי מכה מחוברת די קשיחה שנפלה על האף אני אמנם עם הגבס, כשישה ימים אחרי ניתוח אבל רציתי לדעת האם יש סיכוי שזה ישפיע על התוצאות? אין דיום או סימן חיצוני לשינוי אבל אני מרגישה קצת לחץ באזור שנחבל.פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה חבלה לאחר ניתוח אף
דר' אלדד זילברשטיין 03/05/2011 | 22:16מירית שלום, לצערי כן יש סיכון להשפעה של חבלה 6 ימים לאחר ניתוח אף. כדאי שתיגשי למנתח/ת שלך אני מניח שאת ממילא צריכה להוריד מחר את הגבס?
-
-
-
תשובת מומחה המלצות
דר' אלדד זילברשטיין 03/05/2011 | 22:13שלום, מטרת הפורום היא לענות על שאלות מקצועיות ולא להוות במה לרכילות כזו או אחרת ע"י אנשים אנונימיים שעשויים להיות בעלי אינטרסים לטובה או לרעת רופא כזה או אחר. עמך הסליחה.
-
-
-
הרס לי את האף, מה לעשות?
עידית 02/05/2011 | 04:34פניתי ל*********** בגלל שהיתה לי גבשושית על האף שהציקה לי שנים. זה היה לפני שנה, הוא השטיח את האף שלי כל כך שזה ממש מכוער, מבייש לומר-זה כמו מיס פיגי. מה עושים? איך מחזירים עצם לשם?פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה שחזור שלד האף
דר' אלדד זילברשטיין 02/05/2011 | 06:56עידית שלום, במידה והשלד של האף (עצם וסחוסים) הוקטנו יותר מדי ניתן לשחזר/להוסיף לשלד ע"י השתלת סחוס מאזור אחר בגוף.
-
-
שינה לאחר ניתוח מחיצות וקונכיות
מאיר 26/04/2011 | 23:41שלום דוקטור רציתי לשאול אם לאחר הניתוח בשלב שכבר ירדו התחבושות ואסורה תזוזה של האף מותר לי לישון בכל תנוחה? או שחייב רק בשכיבה?פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה מחיצה וקונכיות
דר' אלדד זילברשטיין 28/04/2011 | 16:29מאיר שלום, לא נראה לי שיש בעיה לישון על הצד לאחר ניתוח מחיצה וקונכיות האף.
-
-
שלום דוקטור
מיכאל 20/04/2011 | 17:10זה שוב אני מיכאל בעקבות תשובתך לשאלתי אני רוצה לבוא לבדיקה מקרוב אפשר לתאם איפוא זה נמצא אני מחיפה ...תודה רבה וחג שמחפתח בחלון חדש-
תשובת מומחה תאום פגישה
דר' אלדד זילברשטיין 24/04/2011 | 11:54מיכאל שלום, אני מקבל באשדוד ובבאר שבע. טלפון לתאום: 08-6499979
-

פורומים נוספים בתחום
פורוםהריון ולידה
פורום הריון ולידה ניתן להתייעץ עם ד"ר עמנואל אטלי, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום הריון ולידהפורוםפסיכיאטריה
בפורום פסיכיאטריה ניתן להתייעץ עם פרופ' ערד קודש, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום פסיכיאטריהפורוםגניקולוגיה
בפורום גינקולוגיה ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום גניקולוגיהפורוםאף אוזן גרון
בפורום אף אוזן גרון ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום אף אוזן גרוןפורוםגסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים
בפורום גסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום גסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדיםפורוםחרדה
פורום חרדה מנוהל ע"י ד"ר יששכר הרמן, מומחה בפסיכיאטריה, לשעבר מנהל המרכז לטיפול בנפגעי סמים ביפו ואחראי על ייעוצים פסיכיאטריים בביה"ח שיבא.
לפורום חרדה