פורום ניתוחי אף - עמוד 119
גולשים יקרים, מענה לשאלות חדשות יתאפשר במגוון הפורומים האחרים.
-
הקטנת מערות האף /נחיריים
מירית 11/03/2011 | 10:59שלום דר' אלדד אני כבת 45 בחורה נאה, אך הבעיה שלי בפנים היא שמערות האף שלי קצת מוגדלים, העצם של האף בסדר גמור וגם בפרופיל האף נראה בסדר , רק בחזית הפנים מפריע לי הנחיריים הגדולים. כל השנים חששתי לעשות ניתוח פלסטי כי אני חוששת שאולי התוצאה תהיה גרועה , כלומר נחיר אחד קטן נחיר אחד גדול, או אי סימטריה, חוץ מזה שאני עגולה בפנים, ואני מפחדת שאם אקטין את הנחיריים זה יראה מוזר , לכן אני מתייעצת איתך האם יש סיבות לחששות שלי או שזה ניתוח שעובר בהצלחה ? אודה על תשובתך המקצועית והאמינה.פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה הקטנת נחיריים
דר' אלדד זילברשטיין 11/03/2011 | 12:26מירית שלום, ניתן להקטין את הנחיריים בלבד מבלי לשבור את העצם או להקטין את שאר האף אם הדבר נחוץ מבחינת הפרופורציות של מבנה האף. תמיד קיים חשש לאסימטריה - בכל ניתוח, אך אין סיבה לחשוש מכך במיוחד.
-
-
ניתוח אף כושל
נטלי 10/03/2011 | 08:41שלום , אני בת 18 ועברתי ניתוח אף לפני שנה . לא הייתי כלכך מרוצה מהתוצאות של הניתוח , המנתח אמר לי לחכות שנה לתוצאות הסופיות .. ועם השנה האף רק גדל וצורתו התכערה עוד יותר . ביקשתי שיעשה לי ניתוח חוזר , והוא אמר לי שאין אפשרות לנתח את האף שוב וזה יפגע באף שלי . זה הגיוני ? אוו שאינו דובר אמת ? תודה רבה , מחכה לתשובה :) יום טוב!פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה תיקון ניתוח אף
דר' אלדד זילברשטיין 11/03/2011 | 12:20נטלי שלום, כמובן שאי אפשר לענות לשאלתך מבלי לבדוק אותך ולהבין בדיוק מה מפריע לך. נכון הדבר שניתוח חוזר עלול להיות מורכב יותר מהניתוח הראשון אך עדיין אין פירוש הדבר שלא ניתן לבצע זאת. לעתים הסיכון שבניתוח חוזר עולה על הסיכוי לשיפור ואז לא מומלץ לבצעו. לסיכום בלי בדיקה מדוקדקת לא ניתן לומר לך אם ניתן או לא ניתן לשפר את מראה האף.
-
-
ניתוח פלסטי באף
רונן 01/03/2011 | 10:19ד"ר זילברשטיין שלום, אני רוצה לעשות ניתוח פלסטי באף ורציתי לדעת כמה זמן אחרי הניתוח אפשר לצלול בים בעומק של עד 20 מ'? תודהפתח בחלון חדש-
תשובת מומחה ניתוח אף וצלילה
דר' אלדד זילברשטיין 01/03/2011 | 18:19רונן שלום, קשה לדעת בדיוק את התשובה לשאלתך כיוון שהדבר תלוי בקצב ההחלמה והירידה בנפיחות. להערכתי זמן סביר הוא משהו שבין חודש וחצי לשלשה חודשים
-
-
לאחר ניתוח מחיצת אף
אסנת 13/02/2011 | 11:27ד"ר שלום לפני שבוע עברתי ניתוח במחיצת האף. עד כה היה לי רק מעין דימום יבש כזה של קרישי הדם או של הגלדים. הבוקר התעוררתי עם דימום נוזלי שנפסק אחרי מס' דקות. האם זה סביר? תודהפתח בחלון חדש-
תשובת מומחה ניתוח אף דימום לאחר ניתוח מחיצה
דר' אלדד זילברשטיין 13/02/2011 | 14:49אסנת שלום, אם הדימום נפסק נראה שאין מקום לדאגה. בכל מקרה דווחי על כך למנתח/ת שלך. החלמה מהירה.
-
-
חודשיים וחצי לאחר ניתוח אף
מישהי 04/11/2010 | 21:53עשיתי ניתוח אף רפואי ואסתטי לפני חודשיים וחצי.. אך כעת וגם ממש לאחר הורדת הסעד- ניתן לראות בבירור כי לא הורידו לי מספיק סחוס מהרוחב של האף חוץ מהתשובה המצופה (=לחכות חצי שנה) מה עוד ניתן לעשות? האם אפשר לבצע סוג של "שאיבת שומן" לאף? במקרה שלא ניתן- אם אצטרך לעבור ניתוח תיקון (בזמן המתאים כמובן) האם רק לצורך הורדת הסחוס צריך לעבור את הפרוצדורה גם דרך הנחיריים וכ'ו..? (כולל סכנת ההצטלקות..) כי אני כבר מרגישה בוודאות שנחיר שמאל שלי חסום וקוטרו קטן יותר מנחיר ימין אני מפחדת שניתוח תיקון יחריף את זה. מבקשת תשובה מפורטת ומוסברת תודה:)פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה ניתוח אף
דר' אלדד זילברשטיין 12/02/2011 | 09:31מישהי שלום, הורדה נוספת של סחוס נעשית דרך הנחיריים. אין הדבר אמור להשפיע על היקף הנחיר אך עשוי לעשות את הנחיר צר יותר - אם הבנתי נכון את מעוניינת שקצה האף יהיה צר יותר מהתוצאה כעת. בכל מקרה לא ניתן לבצע "שאיבת שומן" לאף
-
-
ברוכים הבאים (לת)
דר' אלדד זילברשטיין 12/02/2011 | 09:16לגולשי INFOMED שלום, ברוכים הבאים לפורום ניתוחי אף ופנים. בפורום אנסה לענות במרב המהירות והמקצועיות לשאלותיכם בנושא ניתוחים אסתטיים ומשחזרים של האף והפנים. מטרת הפורום היא לענות לשאלות ומצוקות של הגולשים. הפורום לא יכול בשום אופן להחליף שיחה אישית עם מנתח/ת לפני ניתוח ובוודאי לא ביקורת אצל מנתח/ת לאחר ניתוח. אשתדל לענות ולהתייחס לשאלות המועלות באופן העדכני והמדוייק ביותר ואתם מוזמנים לשתף את הגולשים בכל בעיה בתחום. במידה ואין השאלה מתאימה לפורום זה אעביר אותה לפורום המתאים. לא אתייחס בפורום לאיכותם של רופאים שונים (כולל שלי!) ולא אתן "ציונים" לרופא כזה או אחר. גלישה מהנה ומעניינת.פתח בחלון חדש -
המלצה על מנתח (לת)
ליאורה 21/01/2011 | 22:57היי, שמעתי הרבה דברים טובים על ד''ר רוני מוסקונה, והבנתי שיש לו שם טוב. האם אפשר לקבל חוות דעת מקצועית עליו?פתח בחלון חדש -
ניתח פוליפים באף (לת)
דרור פרי 31/10/2010 | 13:58שלום רב ד"ר רצינו לדעת את הסיכונים לניתוח פוליפים באף,בתנו בת השנתיים צריכה לעבור ניתוח שכזה בבית החולים "אסותא" המנח הוא ד"ר אייל רווה כמו כן רצינו את המלצתך על המנתח ,ואם אפשר לכתוב קצת מה זמן ההחלמה מניתוח שכזה תודה מראש וכל טובפתח בחלון חדש -
ניתוח באף להסרת פוליפים ולתיקון המחיצות (לת)
כוכב 31/10/2010 | 02:11שלום דוקטור,אני בן 20 חייל וספורטאי כדורגל. אני צריך לעבור ניתוח בלי נדר עוד שבוע והשאלה שלי היא כזאת כמה זמן ייקח לי להתאושש מהניתוח ולחזור לפעילות? והאם זה יכול לפגוע לי במראה החיצוני של האף או של כל איבר אחר? תודה רבה רבה אני אשמח אם תענה.פתח בחלון חדש -
ניתוח מורכב (לת)
מלי 24/10/2010 | 13:17שלום דר' זגהר האם אפשר בניתוח לתיקון מחיצה עקומה לבצע גם הקטנת האף והאם ההחלמה תהיה קשה יותר? תודה מליפתח בחלון חדש

פורומים נוספים בתחום
פורוםטיפולי פוריות
פורום טיפולי פוריות מנוהל ע"י פרופ' יעקב אשכנזי, מומחה בתחום הפריון, פוריות האישה, פוריות הגבר והפריה חוץ גופית. היכנסו עכשיו והתייעצו עם מומחה/ית!
לפורום טיפולי פוריותפורוםהריון ולידה
פורום הריון ולידה ניתן להתייעץ עם ד"ר עמנואל אטלי, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום הריון ולידהפורוםפסיכיאטריה
בפורום פסיכיאטריה ניתן להתייעץ עם פרופ' ערד קודש, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום פסיכיאטריהפורוםגניקולוגיה
בפורום גינקולוגיה ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום גניקולוגיהפורוםאף אוזן גרון
בפורום אף אוזן גרון ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום אף אוזן גרוןפורוםגסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים
בפורום גסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום גסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים