פורום בוטוקס ומילוי קמטים - עמוד 30
-
חומצה הילרוניתטלטול 06/12/2021 | 19:48האם הגיוני ביום שהזריקו לי את החומצה במצח יהיו גושים קטנים ? נאמר לי בקליניקה שכן בודקת כאן על מנת לא להיכנס ללחץ . תודההוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
הזרקה למצח
ד"ר מוני פרידמן 19/12/2021 | 20:28יש המון משתנים שאיני יודע. לא יודע איזה חומצה ,באיזה סמיכות ,לאיזה מטרה ולאיזה עומק הוזרקה החומצה. אני בטוח שהרופא ידע לענות על שאלה כל כך טריוויאלית.הוסף תגובה
-
חומצה הילרונית
טלטול 19/12/2021 | 18:44האם הגיוני שחומצה הילרונית במצח משאירה גבשושים כבר מעל שבועים ? האם המצב תקין ?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
גושים לאחר הזרקה
ד"ר מוני פרידמן 17/12/2021 | 20:29הזרקה למצח עם מדובר על חומצות עדינות לשיפור מרקם העור הינה מאוד שיטחית ולכן חומר לוקח מספר ימים עד שנספגהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
הזרקה למצח
-
מילוי לאחר המסת חומצההילה 05/12/2021 | 22:35בעקבות מילוי חומצה היאלרונית בשפתיים, ביצעתי המסה של החומצה. כמה זמן לאחר ההמסה אוכל לבצע מילוי מחדש? ( נאמר לי שהחומר הממיס ממשיך "לעבוד" זמן מסוים)הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
המסה
ד"ר מוני פרידמן 17/12/2021 | 20:29בדרך כלל ממתינים כשבועייםהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
המסה
-
בוטוקס בסנטרדודו 09/10/2019 | 20:29אני בן 70 בריא לחלוטין לפני שבוע עשיתי טיפול חוטים בצוואר, נראה שלא היו כל בעיות ושזה עבר בהצלחה, כמו כן בסנטר יש לי ממקדימה 2 בליטות של הגיל , ובקשתי מרופא העור מתמחה באסתטיקה, אם אפשר לעדן אותם, אז הוא הזריק לי מעט בוטוקס בשני המקומות, במרכז השרירי , ומאז השפה התחתונה לא יורדת מספיק כשאני מחייך, וגם כשאני אוכל, ופותח את הפה לא מצליח להוריד את השפה מתחת לשינים התחתונות,כמו בעבר, מתי השריר יחזור לתפקד מלא כמו בעבר, וזה מאוד מדאיג אותי האם נגרם לי נזק או יעבור, רופא עור טוען שעוד שבועיים הכל יחזור לקדמותו ? מה דעתך?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
הזרקת בוטוליניום לסנטר
ד"ר מוני פרידמן 17/12/2021 | 20:26היי ליאור, השפעת הבוטוליניום תפוג בהדרגה. אין ממש דרך לזרז את הפגת החומר. סבלנות בלבד. זה יחזור למצב הקודם. אין מה לדאוגהוסף תגובה
-
בוטוקס
ליאור 17/12/2021 | 19:18הזריקו לי בוטוקס באיזה הסנטר בצורה מוגזמת, מאז השפה התחתונה שלי משותקת.. והצד השמלי של השפה העליונה נפול. רציתי לשאול אם יכול להיות שהיתה זליגה למעלה עקב ההזרקה? אני ממש מודאגת ממה שקרה. עבר כבר חודש וזה ללא שיפורהוסף תגובה
-
בוטוקס
דודו 23/10/2019 | 18:34היי ד"ר פרידמן מודה לך על התשובה הכנה עזרתה לי להירגע ,להתאפס, להמתין בסבלנות , ולשכוח ממה שקרה , תודה רבההוסף תגובה
-
תשובת מומחה
המשך
ד"ר מוני פרידמן 23/10/2019 | 16:42הי דודו זאת סוגיה שאין עליה הסכמה והיא מאוד אינדיבידואלית. תופעות לוואי וסיבוכים עלולים לקרוא בכל פעולה רפואית. לכל רופא מזריק ישנם מיקרים של תופעות לוואי לא רצויות ואפילו סיבוכים. כאשר הרופא לא נוטל אחריות ,הרבה מהמקרים מסתיימים בכעס מצד המטופל. לגבי הפיצוי יש שמחזירים את עלות הבוטוליניום או מזריקים ללא עלות בפעם הבאה ויש כאלה שאינם מתייחסים כלל לעוגמת הנפש של המטופל. בכל מקרה משפטית עד כמה שבדקתי אין תביעות על הזרקת בוטוליניום מאחר ואין נזק או נכות תמידית ולכן אין גם פיצוי. לא יודע להגיד לגבי עוגמת נפש אבל כמובן שאני לא עורך דין וזכותך להתייעץ עם עורך דין. כך בחשבון שעוד כחודש התסמינים יחלפו. אני ממליץ להיזהר גם מביצוע שיימינג מאחר וזאת עילה לתביעה ויש כבר פסקי דין נגד מטופלים שביצעו שיימינג.הוסף תגובה
-
תופעות לוואי בוטוליניום
דודו 22/10/2019 | 18:39שלום ד"ר רציתי לשאול אותך אני סובל נפשית ופיזית כבר 3.5 שבועות , מהזרקת הבוטוקס הרשלנית וחסרת האחריות של הרופא , ששתקה לי את שריר השפה התחתונה , ולא יודע מתי זה יסתיים ומרגיש יום יום רע מאוד מזה, אולי לא יהיה לך נוח מהשאלה אבל ענה לי בכנות, הרופא שעשה לי את זה יכול להסתתר מאחורי המילים זה יכול לקרות לפטור עצמו מכל אחריות לסבל שלי, או הוא צריך לשאת באחריות לשלם לפחות פיצויי הולם , שארגע ואבין שהוא לא שם פס עלי, ומשתמט, מה דעתך ?הוסף תגובה
-
תופעות לוואי בוטוליניום
דודו 12/10/2019 | 20:20שלום ד"ר פרידמן מודה לך על העצות , איישם אותם. התשובות וההתייחסות הרצינות שלך כל כך מעודדות ונותנות כוח להמשך פעילות להתגבר על הנזק שנגרם, אלף תודות.הוסף תגובה
-
המשך
ד"ר מוני פרידמן 12/10/2019 | 19:31לא שמעתי על זה אבל מה יש להפסיד? הבוטוליניום לא נמצא בגוף ואתה לא יכול להזיק. הייתי ממליץ שתנסה להפעיל את השריר בכל זאת כמה שתוכל. יתכן וזה גם יזרז.הוסף תגובה
-
תופעות לוואי בוטוליניום
דודו 12/10/2019 | 19:22שלום דוקטור קיבלתי המלצה מרופא אחר כלהלן: לפעמים עיסוי המקום בתדירות גבוהה במשך היום עוזרת להאיץ את פירוק הבוטוקס. מה דעתך ?? כדאי להשקיע מאמץ בעיסוי המקום כל היום כאשר אני יכול, או זה לא יעזור ?? או זה יכול לגרום נזק אולי ?? יש עוד אמצעי שיכול לזרז ביטול השפעת הבוטוקס ? תודה רבההוסף תגובה
-
תשובת מומחה
המשך
ד"ר מוני פרידמן 09/10/2019 | 22:13היי דודו קשה לצפות במדויק אבל לרוב תפקוד השרירי חוזר הרבה לפני ה3 חודשים. תלוי גם בכמות היחידות שהוזרקו. שמור על אופטימיות שנה טובההוסף תגובה
-
בוטוקס בסנטר
דודו 09/10/2019 | 20:56כלומר לא ניתן לדעת כמה שבועות ההשפעה של הבוטוקס תעלם, כלומר אני והמזל שלי , יתכן שזה יגיע ל 3 חודשים ? תודההוסף תגובה
-
תשובת מומחה
תופעות לוואי בוטוליניום
ד"ר מוני פרידמן 09/10/2019 | 20:49היי דודו קורה לפעמים שהבוטוליניום מתפשט מעבר לתכנון המקורי. השרירים יחזרו לתפקוד הרגיל בתוך מספר שבועות. לא תישאר השפעה לטווח ארוך. ההשפעה של הבוטוליניום היא תמיד זמנית.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
הזרקת בוטוליניום לסנטר
-
המסהדנה 01/12/2021 | 19:52היי דוקטור רציתי לשאול האם לאחר המסת חומצה באף חומצה היאלרןנית טבעית יכולה להתפרק גם כן?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תודה
דנה 05/12/2021 | 15:02תודה רבה דוקטור !הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
המסה
ד"ר מוני פרידמן 04/12/2021 | 16:47ההיאלז מפרק את החומצה שהוזרקה. אני מניח שמלתחילה הזרקת חומצה כי היה צורך. זה ימיס את החומצה שהזרקת כך שודאי יפיע על נראות האף. אין לזה שום קשר לחומצה הטבעית שלא מושפעתהוסף תגובה
-
המשך
דנה 02/12/2021 | 12:47אני לא הייתה ברורה ככ, השאלה שלי, ה אם בעקבות המסה חוזרת באף החומצה ההיאלרןנית הטבעית מתפרקת גם כן, והאם זה יכול להשפיע על נראות האף?הוסף תגובה
-
המשך
דנה 02/12/2021 | 12:16גם אם הומס לי מספר פעמים באזור באף לאחר שהתוצאה הייתה לא טובה ?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
המסה
ד"ר מוני פרידמן 02/12/2021 | 08:25זאת המסה מאוד נקודתית כך שאין שום בעיה. החומצה הטבעית שלנו מתפרקת כל יומיים שלושההוסף תגובה
-
תודה
-
תרכובת קליגמן לפיגמנטציה ובוטוקסנופר 23/02/2021 | 16:24האם אפשר להתחיל להשתמש במשחה כמה ימים לאחר הזרקת בוטוקס? תודההוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
כפותנידיים וקליגמן
ד"ר מוני פרידמן 04/12/2021 | 16:51אני מניח שזה לא ישפיע ולא יבהיר אבל אני ממליץ שתפני לרופא עור עדיף משהו שמתעסק באסתטיקה,שיכול לאבחן ולהציע את הטיפול הכי טוב. כנראה שלייזרים או ipl יעילים יותרהוסף תגובה
-
הבהרת כפות הידיים
יעל 03/12/2021 | 17:26רציתי לדעת אם ניתן להבהיר כפות ידיים כהות משמעותית משאר הגוף.לא ממחלה ולא דלקת ולא פטריה..פשוט ככה הן.האם תרכובת קליגמן עוזרת והאם ניתן להשיג בקופות החוליםהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
המשך
ד"ר מוני פרידמן 27/02/2021 | 21:12הבוטוליניום נפלט מהגוף תוך מספר שעות לאחר שגרם לשיתוק העצב והשריר. קליגמן משפיע רק על העור.הוסף תגובה
-
בוטוקס
נופר 26/02/2021 | 00:53תודה רבה על המענה ... זה לא יפגע בוטוקס ?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
קליגמן
ד"ר מוני פרידמן 25/02/2021 | 08:26אין בעיההוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כפותנידיים וקליגמן
-
המסת חומצה היאלרוניתיולי 04/12/2021 | 16:08היי דוקטור. השאלה שלי האם לאחר המסת חומצה ישנו איבוד נפח הנגרם כתוצאה מההמסה והאם המצב יחזור לקדמותו?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
המסה
ד"ר מוני פרידמן 04/12/2021 | 16:48החומצה שהוזרקה תתמוסס. אם מלתחילה היה חסר אז זה לא יתמלא בחומצה טבעיתהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
המסה
-
הזרקה על ידי קנולהשיר 02/12/2021 | 06:46שלום רב רציתי לשאול האם אפשר להזריק לשפתיים את שיטת הפפיון על ידי צינורית הקנולה או שרק על ידי מזרק?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תודה רבה
שיר 02/12/2021 | 08:54המון תודה !! לאחרונה שאלתי אותך מספר שאלות וענית כל כך יפה עם סבלנות והסברים.מעריכה מאוד🤗הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
פפיון
ד"ר מוני פרידמן 02/12/2021 | 08:28עד כמה שידוע לי לא ניתן. ההזרקה היא עדינה שיטחית עם מחט בעלת קוטר מינימלי. לא ניתן להגיע לרמת דיוק כזאת עם קנולה בינתים אני מניח שהרופאים האסתטים ברוסיה עובדים על זה.הוסף תגובה
-
תודה רבה
-
חומצה היאלרונית באףרונית 30/11/2021 | 11:21היי! עשיתי לפני כמה ימים חומצה בחלק העליון של האף (החלק שקרוב לגבות) למילוי שקע שהיה לי. אני די מתחרטת שעשיתי את ורציתי לדעת האם ניתן להמיס את החומצה באזור הזה או שזה מסוכן? וכמה זמן בערך מחזיקה החומצה באף? והאם יש משהו שאני אישית יכולה לשים באזור כדי לזרז את תהליך ההספגה של החומצה? (קומפרסים קרים/חמים?) תודה!הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
אף
ד"ר מוני פרידמן 30/11/2021 | 11:35תלוי בסוג וסמיכות החומצה. הרופא שלך ידע הכי טוב. זה יכול לנוע בין מספר חודשים לשנה ויותר. אם תגשי אליו עכשיו אולי הואמיוכל לעצב את זה עדייןהוסף תגובה
-
חומצה היאלרונית באף
רונית 30/11/2021 | 11:28תודה רבה על המענה המהיר! אתה יודע כמה זמן חומצה מחזיקה באף?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
המסה
ד"ר מוני פרידמן 30/11/2021 | 11:27להמיס הרבה פחות מסוכן מאשר להכניס חומצה. אין שום בעיה להמיס. אין לך דרך לזרז כי זאת פעילות אנזימטית של הגוף אשר מפרקת בהדרגה את החומצההוסף תגובה
-
תשובת מומחה
אף
-
חומצה בסנטרשיר 29/11/2021 | 13:20שכחתי להוסיף שאני גם רצה 5 פעמים בשבוע אולי זה יעזור להתמוססות החומר בסנטר?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
חומצה וספורט
ד"ר מוני פרידמן 30/11/2021 | 11:28רצוינלהתיעץ עם הרופא שלך. אני לא מגביל בפעילות ספורטיביתהוסף תגובה
-
שאלה נוספת
שיר 30/11/2021 | 06:15מתי מותר לחזור לרוץ אחרי ההזרקת החומצה בסנטר?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
ספורט וספיגת חומצה
ד"ר מוני פרידמן 30/11/2021 | 00:34כנראה שפעילות ספורטיבית גורמת להשפעה למשך זמן קצר יותר של הבוטוליניום וספיגה יותר מהירה של החומצה.זאת התחושת בטן של המזריקיםהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
חומצה וספורט
-
חומצה בסנטרשיר 29/11/2021 | 13:18שלום רב , עשיתי חומצה בסנטר ומאוד אהבתי ( בפעם הראשונה ) זה היה עדין ועידן לי את הקמטויטים.וכשבאתי לביקורת הוסיף לו עוד חומר ועכשיו אני לא אוהבת. נראה לי סנטר עשוי מדי. מתי יתחיל להספג ? שאלה שניה: לפני הרבה שנים עשיתי חומצה בקמטי הצחוק ומחזיק לי המווון זמן ( בפעם השלישית שעשיתי זה לפני שנתיים ושמןנה חודשים ועדיין לא נספג) שזה מצוין. אבללל הסנטר אמור להחזיק יותר מקמטי הצחוק?שואלת כי רוצה שהסנטר יחזור למצב של אחרי ההזרקה הראשונה שאהבתי.הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
הזרקה לסנטר
ד"ר מוני פרידמן 30/11/2021 | 00:41סנטר ממלאים עם חומר יותר סמיך שגם נספג יותר לאט. תמתיני כמה שבועות שהבצקת תרד והחומצה תתקבע עד שתחליטי אם את אוהבת או לא . אין לי הסבר להמצאות החומר בקמטי הצחוק אבל זה בהחלט עשוי להיותהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
הזרקה לסנטר
פורומים נוספים בתחום
פורוםבוטוקס ומילוי קמטים
בפורום בוטוקס ומילוי קמטים ניתן להתייעץ עם ד"ר מוני פרידמן, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום בוטוקס ומילוי קמטיםפורוםהפלה, הפסקת הריון
בפורום הפלה, הפסקת הריון ניתן להתייעץ עם ד"ר יובל אור, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום הפלה, הפסקת הריוןפורוםניתוחים פלסטיים ומתיחת בטן אחרי ירידה במשקל
בפורום ניתוחים פלסטיים ומתיחת בטן אחרי ירידה במשקל ניתן להתייעץ עם ד"ר טלי פרידמן, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום ניתוחים פלסטיים ומתיחת בטן ...פורוםניתוח הרמת עפעפיים ופלסטיקה של העין
בפורום ניתוח הרמת עפעפיים ופלסטיקה של העין ניתן להתייעץ עם ד"ר אהוד רייך, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום ניתוח הרמת עפעפיים ופלסטיקה ...פורוםניתוחי חזה קוסמטיים
בפורום ניתוחי חזה קוסמטיים ניתן להתייעץ עם ד"ר שגית משולם-דרזון, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום ניתוחי חזה קוסמטייםפורוםניתוחי ריאות, בית חזה
בפורום ניתוחי ריאות, בית חזה ניתן להתייעץ עם ד"ר רונן גלילי, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום ניתוחי ריאות, בית חזה