פורום בוטוקס ומילוי קמטים - עמוד 59
-
הזרקתות בקמטי מריונטהגלית 09/12/2019 | 17:40ד"ר שלום, הזרקתי חומצה היאלורונית הכי סמיכה בקמטי מריונטה,החזיק לי חודשיים,אחרי שנה הזרקתי רדיאס ,התוצאה גם לא החזיקה יותר מחודשיים .יש לציין שהקמט עמוק במיוחד בצד שמאל,בימני יש שיפור. האם לפי דעתך ונסיונך החומרים לא הוזרקו כראוי,או שאין לצפות לתוצאה ארוכת תווך של שנה מרדיאס בקמטי מריונטה ? תודההוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
חומרי מילוי
ד"ר מוני פרידמן 12/12/2019 | 07:02היי גלית אחד הקשיים הבולטים שיש לנו כמזריקים וגם למטופלים הינו משך הזמן שחומר המילוי מחזיק. אנחנו ניזונים מדיווח היצרנים והניסיון שלנו. טווח הזמן שמחזיק הרדיאס על פי היצרנית הוא כשנה וחצי. חומרי מילוי סמיכים יכולים להחזיק כשנה ואך יותר. ידוע שאצל ספורטאים החומר מתמוסס יותר מהר וגם אצל אנשים עם מימיקה מוגברת. בנוסף מאוד תלוי בכמות ההזרקה. יש לזכור שבגוף נמצא האנזים שמפרק את החומצה והאנזים מנסה לפרק את החומצה מהשנייה שהזרקנו. במידה ומזריקים כמויות קטנות במספר מקומות מין הסתם החומצה תחזיק פחות כי האנזים יפרק אותה מכל הצדדים. רדיאס הוא חומר מצוין אבל גם הוא בהזרקה מפוזרת לא יחזיק תקופה מאוד ארוכה. במקרה שלך הייתי מתכנן מילוי הדרגתי של כל מספר חודשים כמות קטנה כדי לשמר. עם הזמן תדירות ההזרקה תפחת. לא ציינת את גילך אבל לפעמים החומצה לא תיתן מענה מספיק ויתכן ויש צורך ביעוץ פלסטיקאי .הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
חומרי מילוי
-
בוטוקס בין הגבותמיכל 08/12/2019 | 22:43שלום דר פרידמן אני בת 49 לפני 3 ימים עשיתי פעם ראשונה הזרקת בוטוקס בין הגבות ראשית, יש לי תחושה של כאב ראש עמום, האם יכול להיות קשר ומתי זה אמור להיעלם? שנית , אני לא רואה שום שינוי בנראה הקמט בין הגבות, האם זה הגיוני? תודה רבה !הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
בוטוליניום
ד"ר מוני פרידמן 08/12/2019 | 22:50כאב ראש היא אחת מתופעות הלוואי הנפוצות בהזרקת בוטוליניום.השפעת החומר מתחילה בין 3 ימים לשבוע אפילו.הוסף תגובה
-
בוטוליניום
-
קמטים ופסים מסביב לעינייםלי 08/12/2019 | 15:10שלום ד״ר, האם ניתן לטפל בקמטי צחוק ובקמטוטים עדינים מסביב לעיניים באמצעות הזרקת חומרי מילוי? תודההוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
הזרקת חומצה לקימטוטים
ד"ר מוני פרידמן 08/12/2019 | 22:48היי לי ניתן להזריק חומצה עדינה באזור. יש לקחת. בחבון העור סביב העיניים עדין במיוחד עם הרבה כלי דם. עלולה להופיע נפיחות ושיטפי דם באזור.הוסף תגובה
-
הזרקת חומצה לקימטוטים
-
בוטוקס בין הגבות (לת)מיכל 08/12/2019 | 22:35שלום דר פרידמן אני בת 49 לפני 3 ימים עשיתי פעם ראשונה הזרקת בוטוקס בין הגבות ראשית, יש לי תחושה של כאב ראש עמום, האם יכול להיות קשר ומתי זה אמור להיעלם? שנית , אני לא רואה שום שינוי בנראה הקמט בין הגבות, האם זה הגיוני? תודה רבה !הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
נפח לאחר חומצה שלא יורדמזל 28/11/2019 | 23:55היי,עברתי הזרקה בשפתיים לפני כ 5 ימים. הנפח לא ירד כלל .וניתן לומר שאפילו נראה גרוע ביותר. האם זה הגיוני שחמישה ימים לאחר הזרקת חומצה כל האזור בשפה ומעליה עדיין מאוד נפוח? אני מתחילה ממש לדאוג. מה גם שאיני יכולה לצאת מהבית כלל. המראה שהתקבל הוא כשליצן😔הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
המסה
ד"ר מוני פרידמן 02/12/2019 | 23:27היי מזל אני שמח שהמסת ואני מקווה שהכל יסתדר על הצד הטוב ביותר.הוסף תגובה
-
ביצעתי המסה
מזל 02/12/2019 | 22:26לילה טוב😊 רציתי לעדכן שאחה״צ ביצעתי המסה של החומצה . לאחר שהיום בבוקר עדיין התעוררתי עם מראה חריג בלשון המעטה. כרגע זה נראה טוב מקווה בבוקר לקום עם שפתיים תקינות ,ולא אי סימטריה או ״בורות״. תודה רבה רבה על כל העזרה💝הוסף תגובה
-
חומצה
מזל 02/12/2019 | 09:17בוקר אור שלחתי לך במייל את התמונות.(מייל מוואלה) איך שאני נראת היום שבוע אחרי ההזרקה בדיוק. ממתינה לדעתך. כרגע ממש חסרת מצב רוח מהמראה החיצוני. בכל זאת פנים וקשה להתעלם או להשלים אם זה שאני נראת מוזר. ממתינה לתשובה🙏🙏🙏הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
עיצוב שפתיים
ד"ר מוני פרידמן 01/12/2019 | 21:23אני מבין את הלחץ שלך אבל החומצה נספגת עם הזמן. יש לנו אנזים בגוף שמפרק אותה ובמיוחד באזור השפתיים היכן שיש תנועתיות רבה החומצה נספגת יותר מהר. זאת אחת הסיבות שאנחנו מזריקים חומר יותר סמיך בכדי שיישאר יותר זמן. במקרים מסוימים ניתן להמיס חומצה בשפה עם אותו האנזים שנקרא היאלורונידז. את יכולה לבקש מהרופאה. אנחנו לא אוהבים כל כך מאחר ואין שליטה ולפעמים זה ממיס יותר ממה שצריך. המייל שלי mony@drmony.co.ilהוסף תגובה
-
ערב טוב
מזל 01/12/2019 | 17:11ערב טוב 😊 חיפשתי את כתובת המייל שלך בכדי לשלוח את התמונות ,ללא הצלחה 😔. במידה ויש אפשרות לרשום אותו אשמח. בנוסף יש שיפור קל לאחר קומפרסים של קרח. למרות שבפרופיל זה נראה איום ונורא. שפתי ברווז זה מחמאה מול התיאור. גם ככה יש לי בליטה בלסת וזה מחמיר אותה פי כמה. בפעמיים הקודמות לא היה מרחק כזה . וע״פי שרואים שהנפח ירד עדיין הפרופיל מזעזע . מה יש לי לעשות בכדי שזה ישתפר? יש בכלל משהו לעשות? כי אני עושה ״עיסוי מעיכה״ ולא נראה שזה משפיע. האם לדעתך אשאר במצב הזה? סליחה שאני מטרידה אותך כל-כך, אבל אין לי למי לפנות מלבדך😢 תודההוסף תגובה
-
נפיחות לאחר הזרקה
ד"ר מוני פרידמן 01/12/2019 | 10:08הנפיחות תרד במהלך הימים הקרובים. עוד חודש יראה אחרת.תנסי לגלל למעל את השפה העליונה ולמטה את התחתונה כמה פעמים ביום. זה מעצב את השפתייםהוסף תגובה
-
בוקר טוב
מזל 01/12/2019 | 09:50בוקר אור ושבוע מבורך😊 לאחר כדורים רצופים של ארינקה,מסגים, הנעת שפתיים,ומה לא . התחלתי להפנים שחוץ מהנפיחות. לדעתי כנראה נשארה ממש מעט הרי עברו כבר 7 ימים וקמתי פחות או יותר אם אותו מראה. אז זה כנראה עודף חומר שהוזרק אמנם סימטרי לחלוטין אבל לא מחמיא ולא פרופוציונלי לפנים שלי. מקנה לי מראה ״של ליצן״ מאוד קשה לי עם זה אבל אני מבינה שאם לא השתפר עד עכשיו כנראה שזה גם לא יקרה 😔. אלפי תודות על המקצועיות ,האנושיות שלך לפני הכל . תודה תודה ושוב תודההוסף תגובה
-
נפיחות לאחר הזרקה
ד"ר מוני פרידמן 30/11/2019 | 19:44היי אני מקווה שזה ישתפר בימים הקרובים. בכל מקרה קחי עוד כדור לפני שינה. זה באמת מרדים. תנסי להניע כמה שיותר את השפתיים וגם מסז מקומי עוזר.מקווה שמחר יהיה יותר טובהוסף תגובה
-
הלכתי לכירוג של הקופה
מזל 30/11/2019 | 19:32שבוע מבורך😊 לשאלתך ,לא מעולם לא עשיתי סיליקון רק חומצה. גורבידום ועכשיו זה. כל השבת לקחתי את כדורי הארינקה . ועשיתי קומפרסים קרים ברצף. את כדורי האלרגי N . לקחתי פעם אחת והפסקתי מכיוון שההיתי רדומה בצורה בלתי מוסברת וחזקה . לדעתי יש טיפה הקלה ,אמנם עדיין יש נפיחות שלא מחמיאה . אבל הדבר היחידי שגורם לי להיות אופטימית קצת ,שתנועת השפתיים שלי עדיין אינה תקינה וחופשית(אין אפשרות לשאוב עדיין בקשית או לחילופין סגירת שפתיים לנשיקה בקלות). וזה בעצם גורם לי לחשוב שאולי עוד קיימת נפיחות שתרד. כי אם זה היה נפח מעודף חומר הרי שיכלתי לבצע פעולות אלו לא? אני טועה? מקווה ליום יותר טוב מחר. ותודה רבה רבה אכן אחפש את המייל שלך מקווה למצוא בקלות.הוסף תגובה
-
בקשר לכירורג
ד"ר מוני פרידמן 29/11/2019 | 15:21כל מי שלא מתעסק בהזרקות אין לו שום הבנה וזה די בזבוז זמן ועצבים לגשת לכירורגים כללים. הרופא משפחה מבין מותר. אני רק סיימתי מרפאה ולכן לא עניתי בזמן. הכדור לאלרגיה בסדר גמור. לאוכל החם יש השפעה מינימלית על התוצאות. אני מזריק לפעמים חומרים שונים אחד אחרי אם כי לא ברותו זמן. השניים ומעולם לא ראיתי תגובה כזאת.לא שאלתי אבל יש לך סיליקון בשפה? תנסי לעקוב אחרי זה יום יום עם צילומים ותראי אם יש שיפור.תחפשי את במייל שלי בפוסטים ותשלחי לי תמונה אם תרצי .הוסף תגובה
-
הלכתי לכירוג של הקופה
מזל 29/11/2019 | 11:09הלכתי לכירוג של הקופה מאוד היה כעוס שבאתי אמר שאין לו הבנה בכירוגיה פלסטית. בנוסף אמר שהוא לא רואה צורך לסטרואידים .ושאמשיך עם תרופות האלרגיה שהמלצת עליהם. טען שזה החמיר כי שתיתי חם בימים הראשונים ואף עשיתי אמבטיות חמות😔 האם יהיה בסדר? טוען שירד עוד מספר ימים וזה אלרגיה ובצקת ואין מה לעשות כנגד מלבד הכדורים שקניתי(בעזרתך כמובן🙏) האם להיות רגועה? תודה ענקית על הסובלנות והמקצועיות🙌הוסף תגובה
-
תגובה לתשובה
מזל 29/11/2019 | 10:20קניתי את הכדורי ארינקה והרוקח אמר שמה שרשמת לי נגד אלרגיה הראשון עם מרשם והשני חלש יחסית . נתן לי במקום כדור שנקרא N-אלרגיה. זה טוב? אחרי כמה זמן אמורה לראות שיפור? וסליחה שאני מטרידה מידיי אבל יש קשר לזה שעשיתי 2 סוגי חומצה שונים בפרק זמן קצר? זה אולי מה שגרם לתגובת הנפיחות הבילתי הגיונית? ושאלה אחרונה האם אתה ממליץ לי ללכת לרופא כירוג רגיל דרך הקופה שיראה את זה?הוסף תגובה
-
המשך
ד"ר מוני פרידמן 29/11/2019 | 09:30את יכולה לשלב כדור אנטיאלרגיהוסף תגובה
-
המשך
ד"ר מוני פרידמן 29/11/2019 | 09:29כן הכדורים עשויים לעזור. הפחד תמיד מכווית קור בהנחת קרח ישירות על העור. אבל זה לא משנה. עדיף שקיות ג'יל קרות. מאוד חשוב גם וזלין או קרם לחות לשפתיים.הוסף תגובה
-
תגובה לתשובה
מזל 29/11/2019 | 08:39אתה מקסים תודה על התשובה היסודית. האמת שאני מקבלת ממנה סוג של התעלמות ביומיים האחרונים בעיקבות כך ששלחתי הודעה ביום הראשון על אי סימטריה (ככה זה היה נראה אז ,כרגע סימטרי).והיא טענה לפתע שתיקונים מתבצעים רק לאחר חודשיים מהזרקה , כשאני יודעת שניתן לעשות לאחר שבועיים ומאז ״נעלמה ״. האם אתה ממליץ על ארינקה ככדורים או על התרופות האנטי אלרגיות שצינת? אני מעונינת ללכת לקנות. ביממה האחרונה מרחתי משחת ארינקה שהיתה לי בבית. והנחתי קומפרסים בקבוק פלסטיק קרח ישירות על המקום. החמרתי בזה את המצב?הוסף תגובה
-
יחס
ד"ר מוני פרידמן 29/11/2019 | 08:19הכוונה שהתחתונה צריכה לבלוט יותר והעליונה צריכה להיות יותר צרה. בכל מקרה אני חושב שאת חייבת בדיקה במיוחד אם יש עקצוצים. יתכן וזה כלום ויתכן שישנה בעיה שצריכה פתרון מיידי .זאת אחריות וחובת הרופא לדאוג למטופליו גם לאחר ההזרקה.הוסף תגובה
-
המשך
ד"ר מוני פרידמן 29/11/2019 | 08:13מזל ראשית את חייבת לעדכן את הרופאה ולהגיע או לפחות לשלוח לה תמונה כבר היום. לא כל כך מובנת לי ההתנהלות הרופאה במידה והזריקה לך משהו אחר ממה שהיא ציינה ,אבל בכל מקרה הרבנס אולטרה היא חומצה איכותית אז אין לך מה לדאוג מבחינת החומר. במידה וזאת רק נפיחות ובצקת אפשר לקחת תרופה אנטיאלרגית כגון טלפאסט או אלרגיקס שניתן לקנות בלי מרשם. לפעמים יש צורך במתן סטרואידים למספר ימים רק עם מרשם כמובן. גם כדורי ארניקה שניתן לקנות בבית מרקחת עוזרים. קומפרסים קרים מקומיים( לא קרח ישירות על השפה) עשויים לעזור. בדרך כלל נפיחות כזאת אמורה לרדת ולהשתפר תוך מספר ימים. במקרים קיצוניים ניתן להמיס את החומצה אבל אני לא ממליץ במידה ואין איסכמיה.הוסף תגובה
-
ההפרשים בין השפה העליונה לתחתונה
מזל 29/11/2019 | 07:34יש לציין שלגבי היחס בין השפה העליונה והתחתונה .ברור שהעליונה גדולה מהתחתונה. בעיקרון מכיוון שהשפה התחתונה אצלי בשרנית פעם שעברה גם הזרקתי רק למעלה חצי מזרק אבל אז התוצאה היתה יפה וללא הפרשים לאחר ירידת הנפח. מה גם שיש לי עיקצוצים בשפה. זה נורמלי?הוסף תגובה
-
תשובה לגבי כמות וסוג החומצה
מזל 29/11/2019 | 07:31בוקר אור ,ואלפי תודות לתשובה המהירה. כן עשינו תיאום ציפיות בעיקרון ביקשתי בסביבות החצי מזרק. בתחילה נראה לי שזה מה שהזריקה, ואז לאחר כרבע שעה מנוחה היו פערים אז הוסיפה עוד קצת חומר בצד שמאל. אולי בכל זאת הוסיפה יותר מידי? כן שמו של החומר revaesse ultra. כשהגעתי שאלתי אם היא מזרחקה לי כמו בפעם הקודמת גורבידום 3. שממנו ההיתי מאוד מרוצה. אמרה שכן וטענה שזה החומר שהזריקה.רק שיצאה מהחדר צילמתי את הקופסא והבנתי שזה חומר שונה. בנוסף קמתי בבוקר לאותו מראה נפוח מאוד.אין לי אפשרות לסגור את הפה נגיד לצורת שתיה מקש. השפתיים לא מתהדקות ונשאר חלל. גם בשתית כוס רגילה. האם זה מעיד שזה עדיין נפח ולא תוצאה סופית? הרי אם הנפח היה יורד וזה היה גודל השפתיים זו פעולה שיכלתי לבצע לא? אשמח לעזרה אני ממש מבוהלת. אני נראת מוזר . השפתיים בולטות מהפנים בצורה קריטית 😔. תודה רבההוסף תגובה
-
תשובת מומחה
מילוי שפתיים
ד"ר מוני פרידמן 29/11/2019 | 06:51היי מזל לפני מילוי יש צורך בתאום ציפיות. במידה והרופא הבין שאת מעוניינת בנפח משמעותי בשפתיים יתכן והזריק כמות גדולה וחומר בעל סמיכות רבה. בעקרון היחס בין השפה העליונה לתחתונה צריך להיות שליש ושני שליש כאשר השפה התחתונה צריכה להיות הבשרנית יותר. האם את יודעת כמה מזרקים ,איזה חומר ובאיזה סמיכות הוזרק לך?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
המסה
-
זריקה שפג תוקפה בחודשיהודית 25/11/2019 | 12:53יש לי 2 מזרקים חדשים וסגורים שאף פעם לא השתמשו בהם של חומצה הלירונית. שפג תוקפם בחודש האם זה סיכון להשתמש בהם?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
חומצה פגת תוקף
ד"ר מוני פרידמן 25/11/2019 | 22:29היי יהודית אני הייתי זורק את החומצה. בתור מטופל לא הייתי מסכים לקבל חומצה שהיא פגת תוקף ובתור מזריק שדואג למטופליו לא הייתי מעז להשתמש בההוסף תגובה
-
תשובת מומחה
חומצה פגת תוקף
-
פיסול אף לאחר ניתוחאור 21/11/2019 | 00:38שלום רב. האם יתכן שלאחר ניתוח אף החומצה לא תשאר בכלל בגלל פגיעה ברקמות? יש לי שקע קטן בקצה האף שהייתי רוצה ליישר אך הבנתי שיתכן והחומצה לא תתפוס כלל.תודה .הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
הזרקות
ד"ר מוני פרידמן 21/11/2019 | 21:16היי אור לא שייך. חומצה היאלורונית שהגוף מייצר מתפרקת תוך 48 שעות. חומצה מוזרקת שונה ומתפרקת לאחר מספר חודשים. אין בעיה להזריק למילוי ותיקון האף לאחר ניתוח. בכל מקרה יש לנהוג במשנה זהירות בהזרקות לאף במיוחד לאחר ניתוח.הוסף תגובה
-
הזרקות
-
פס כחלחל בלחי שמאלענת 17/11/2019 | 01:44עשיתי הזרקת רסטילן בלחיים לפני שבוע ויש לי פס כחלחל בלחי שמאל. מה זה? האם זה אמור לחלוף בזמן הקרוב?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תודה
ענת 17/11/2019 | 11:17בוקר טוב ד"ר פרידמן תודה רבה על תשובתך המקצועית.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
שטף דם
ד"ר מוני פרידמן 17/11/2019 | 07:15היי ענת במידה והמקום אינו רגיש או חם ממליץ מעקב בלבד(רצוי גם לעדכן ולשלוח תמונה למרפאה) , כנראה מדובר בשטף דם. במידה והפס לא יחלוף או ישתפר מאוד תוך מספר ימים תפני למרפאה. יתכן והזרקה הייתה שטחית מדי ואז החומר עלול לבלוט(סיכוי נמוך)הוסף תגובה
-
תודה
-
נפיחויות ממילוי שקעים מתחת לעינייםשרי 11/11/2019 | 15:49לפני מספר ימים עשיתי הזרקה של חומצה הילארונית מתחת לעיניים למילוי שקעים. אחרי מספר שעות הופיעו לי נפיחויות בשתי צידי העיניים באזור ההזרקה. הכהויות נשארו כמעט ללא שינוי. למה? אני בלחץ כי יש סיכוי לא קטן שהנפיחויות/בצקות לא יירדו. מה הזמן ההגיוני שנפיחויות אמורות לרדת? במקרה כזה האם המסה תפטור את הבעיה או שתגורם לבעיות אחרות באזור העין. אחרי כמה זמן אפשר להמיס והאם משחה סטרואידית או עיסוי יעזרו?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
המשך
ד"ר מוני פרידמן 13/11/2019 | 22:39לאחר בדיקת הרופא הוא יוכל להציע לך אפשרויות טיפול. במידה וישנה הטבה של הנפיחות אז ניתן להמתין אין מניע להמיס אפילו באותו היום.הוסף תגובה
-
מילוי שקעי עיניים תופעות לוואי
שרי 13/11/2019 | 15:27ההזרקה היתה ע"י קנולה והנפיחות היא מנקודת ההזרקה לאורך הקנולה שנכנסה לכיוון פינת העין הפנימית בשתי העיניים. בעין אחת הנפיחות יותר רחבה וקצת הורידה כהות ובעין השנייה הנפיחות צרה יותר ונמצאת מתחת לשקע/הכהות שנשארה ללא שינוי. אני אמורה להגיע עוד שבוע לביקורת. האם להמסה יש תופעות לוואי או סיבוכים והאם המסה אחרי שבועיים זה זמן סביר כשאין שינוי בנפיחויות ומתי אפשר לבצע מילוי מחדש עם חומר אחר והאם זה לא עדיף על משחה או מסג שאולי יעשו נזקהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
מילוי שקעי עיניים תופעות לוואי
ד"ר מוני פרידמן 11/11/2019 | 23:12דבר ראשון יש לפנות למרפאה ולהגיע לביקורת בהקדם. המסה עוזרת לבצקות או גושים אבל כדאי בהחלט מסז לימפטי ומשחה עם סטרואידים מקומית . לא אמורה להיות בעיה משמעותית לאורך זמן באזור במידה ומבוצעת המסה. המסה אפשר לבצע מידי אך הייתי ממתין לפחות חודש ולראות אם זה משתפר. מילוי לשקעי עיניים עוזר במידה חלקית להבהרת הכהות. האם הוזרק לך על ידי קנולה ? הנפיחות באזור דקירת המחט או הקנולה?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
המשך
-
צניחה של עפעף ותחושה של עין רדומהאני 09/11/2019 | 06:45היי האם בצניחת העפעף, יש תחושה כאילו העפעף רדום, וקשה להרים אותו? אני מתחילה לחשוב שאולי זה משהו יותר רציני ולא דווקא השפעה של הבוטוקס, כי אין טיפת שיפור.הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
המשך
ד"ר מוני פרידמן 09/11/2019 | 14:18היי, שוב לדעתי אין מדובר במחלה אחרת או פגיעה עצבית במהלך ההזרקה בשביל השקט הנפשי שלנו אני ממליץ שתלכי להיבדק על ידי נוירולוג. אני אשית לא מכיר מחלה שגורת לשיתוק העפעף בלבד אבל אני לא נוירולוג.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
המשך
נושאים מרכזיים
-
טיפולים וניתוחים קשורים
- סקולפטרה
- הסרת נקודת חן
- ניתוח עפעפיים, הרמת עפעפיים
פורומים נוספים בתחום
פורוםבוטוקס ומילוי קמטים
בפורום בוטוקס ומילוי קמטים ניתן להתייעץ עם ד"ר מוני פרידמן, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום בוטוקס ומילוי קמטיםפורוםהפלה, הפסקת הריון
בפורום הפלה, הפסקת הריון ניתן להתייעץ עם ד"ר יובל אור, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום הפלה, הפסקת הריוןפורוםניתוחים פלסטיים ומתיחת בטן אחרי ירידה במשקל
בפורום ניתוחים פלסטיים ומתיחת בטן אחרי ירידה במשקל ניתן להתייעץ עם ד"ר טלי פרידמן, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום ניתוחים פלסטיים ומתיחת בטן ...פורוםניתוח הרמת עפעפיים ופלסטיקה של העין
בפורום ניתוח הרמת עפעפיים ופלסטיקה של העין ניתן להתייעץ עם ד"ר אהוד רייך, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום ניתוח הרמת עפעפיים ופלסטיקה ...פורוםניתוחי חזה קוסמטיים
בפורום ניתוחי חזה קוסמטיים ניתן להתייעץ עם ד"ר שגית משולם-דרזון, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום ניתוחי חזה קוסמטייםפורוםניתוחי ריאות, בית חזה
בפורום ניתוחי ריאות, בית חזה ניתן להתייעץ עם ד"ר רונן גלילי, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום ניתוחי ריאות, בית חזה