פורום בוטוקס ומילוי קמטים - עמוד 86
-
רדיאסהניה 15/08/2017 | 12:52שלום.לפני כשבוע וחצי הזרקתי רדיאס בסנטר, אני מרגישה נפיחות כמו גוש תקוע בסנטרעדיין האם זה נורמלי? מתי אמורה לרדת הנפיחות?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
בהמשך
הניה 15/08/2017 | 19:00תןדה רבה דוקטור על המענה המהיר , זה ממש לא מובן מאליו.הרגעת אותי.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
גוש מציק
ד"ר מוני פרידמן 15/08/2017 | 18:54במידה והגוש מציק לך תחזרי לרופא לביקורת בהקדם. יתכן ובבדיקה ירגיע אותך ויסביר לך למה לצפות. בכל מקרה יש מספר טכניקות שבהן ניתן לטפל בגוש סורר.הוסף תגובה
-
בהמשך
הניה 15/08/2017 | 18:44דוקטור, הגוש בסנטר לא בולט חיצונית אבל במגע אני מרכישה אותו וזה מציק לי, האם זאת נפיחות? אני חוששת שזה יתקבע חלילה ,הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
גושים לאחר הזרקת רדיאס
ד"ר מוני פרידמן 15/08/2017 | 18:23הניה תחזרי בהקדם לרופא. במידה וזה לא שטף דם, על ידי לחיצות ניתן לעצב ולהשטיח את הגוש. במידה והגוש אינו בולט או מפריע אסתטי עדיף לא לגעת בו . בכל מקרה זה יסתדרהוסף תגובה
-
בהמשך
-
מילוי בחומר juvidermEden 12/08/2017 | 22:37מה ידוע על חברת גו'בידרם למילוי קמטים?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
תשובה
ד"ר מוני פרידמן 15/08/2017 | 18:31היי נויה אני מבין שיש לך קשר מסוים לרופא הנ"ל. אני מנסה להשאיר את הפורום מקצועי ולענות על שאלות ספציפיות. הרופאים שאני ממליץ הם מהכרות אישית או שראיתי את עבודתם אם תשימי לב לא המלצתי על עצמי שאני מזריק כבר מעל 7 שנים את כל החומרים ,או על אישתי טלי שהיא מהפלסטיקאיות המובילות בארץ מאותה סיבה. יש מספיק פורומים שניתן להמליץ או לקבל המלצות(הבעיה שחלק מההמלצות מטעם ורק חלק ממטופלים אמתיים ולכן לדעתי הם פחות מקצועיים). אני לא מעוניין להתנצח אתך ולכן אודה לך אם לא תגיבי בפורום אם את רוצה להעיר לי את מוזמנת לפנות לאימייל שלי dr.mony@gmail.comהוסף תגובה
-
המלצה לרופא פלסטי שמזריק חומרי מילוי ובוטוקס
נויה 15/08/2017 | 11:32יכולה להמליץ לך על מנתח פלסטי עם ידי זהב שגם משתמש, אגב בחומר ג'ובידרם כמו גם סטילאג' ורסטילן שהם חומרים מעולים לא כדאי לקחת סיכון ולהזריק בכל מקום ההמלצה שלי היא ד"ר אבנר בן שושן שיש לו קליניקה ברמת אביב וקליניקה נוספת באשדוד. מומלץ ביותר!!!הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
ג'יובידרם
ד"ר מוני פרידמן 13/08/2017 | 17:17היי עדן ג'ובידרם היינה סדרה של חומרי מילוי לקמטים ונפחים המבוססת על חומצה היאלורונית. החומר מיוצר על ידי אלרגן שהיא חברה ענקית (טבע קנתה חלק ממנה) ומשווקת בארץ על ידי טרדיס-גט שגם משווקת את הBOTOX (גם מיוצר על ידי אלרגן) הוחמר עצמו טוב ,נעים לעבודה ועם תוצאות טובות. בשני האחרונות החל שיווקה של סדרת vycross מכילה את הוולומה,ווליפט והוולבלה . לטענת החברה מכילים טכנולוגיה ייחודית ולכן החומרים מחזיקים יותר זמן ויותר בטוחים. זאת אחת הסיבות שהסדרה הזאת יותר יקרה משאר הסדרות ולמעשה מרוב החומצות. לחומצות של ג'ובידרם יש אישור FDA האמריקאי (דבר שמבטיח בטיחות גבוה של החומרים) עכשיו רק נשאר למצוא רופא שיודע להזריק ואת יכולה להיות רגועה :)הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
תשובה
-
רדיאסהניה 25/06/2017 | 23:26שלום, מבקשת המלצה לרופא שמומחה בהזרקת רדיאס .בבקשה זה דחוףהוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
רדיאס
ד"ר מוני פרידמן 15/08/2017 | 18:20מאחר ורדיאס מבוסס על חלקיקי סידן לא ניתן להמיס אותו כמו חומצה היאלורונית. הוא נספג בצורה הדרגתית. הבעיה כשנוצרים סיבוכים כגון חסימת כלי דם או גושים. מסכים שרדיאס אינו מוזרק וגם לא מתאים לכל אחד ולמעשה מומלץ להזריק אותו עם קנולה למניעת חדירה לכלי דם. כל מטופל שסבל מהרפס חייב לדווח לרופא. יש כאלה שממליצים על טיפול מונע לפני ויש כאלה אחרי. ההרפס באף לא קשור לרופא המזריק או לניסיון שלו. ההרפס לא מגיע מהרדיאס אלה נמצא אצל המטופל ועל ידי גירוי מקומי יכול להתפרץ. לפעמים המטופל אינו יודע שהוא נשא של הווירוסהוסף תגובה
-
radias
נויה 15/08/2017 | 12:26אכן השימוש בחומר המילוי ראדיאס מצריך רופא מנוסה.. יש לי חבאה שעשתה הזרקה לאף ( עושים זאת לשם פיסול האף ולמי שלא רוצה לעבור ניתוח אף מכל מיני סיבות) ויצא לה מדהים.. לעומתה, יש לי חברה שכנראה גילתה רגישות לחומר מאיזו שהיא סיבה ונוצר לה הרפס על האף זו הסיבה שרופא מומחה יכול להזריק וכדאי לבדוק טוב טוב.. חוכמת ההמונים/חברות וכו'הוסף תגובה
-
רדיאס
הניה 28/06/2017 | 00:30תודה רבההוסף תגובה
-
תשובת מומחה
לידע כללי
ד"ר מוני פרידמן 27/06/2017 | 21:41היי הניה לידע כללי רדיאס (חומר מילוי על בסיס סידן) הוא חומר מצוין באינדיקציות המתאימות. אני חושב שרוב הרופאים שמשתמשים בו חייבים להיות מנוסים בחומרי מילוי מאחר ואת הרדיאס לא ניתן להמיס. מאחר והחומר עצמו יקר ודורש ניסיון בטכניקת ההזרקה הוא פחות נפוץ בקרב רופאים מתחילים. יתכן ולחברה המשווקת יש רשימת רופאים מומלצים או לפחות שמשתמשים. תחפשי בפייסבוק רדיאס בהצלחההוסף תגובה
-
תשובת מומחה
רדיאס
-
כאב נוירולוגי בפנים והזרקת חומצה ורסטילןשוש 11/08/2017 | 13:40יש לי כאב נוירולוגי סוג של טרגימנלי בצד ימין בפנים שהופיע לאחר עקירה אני מעוניינת מאוד בהזרקת רסטילן וחומצה הילארונית האם זה אפשרי? תודה על התייחסותךהוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
כאב נוירופטי והזרקה
ד"ר מוני פרידמן 13/08/2017 | 07:15היי שוש על פניו אין מניע מהזרקת חומר מילוי. אני הייתי מאוד נזהר מאחר ואין לדעת אם הלחץ החדש שייווצר לא יחמיר את הכאב הקיים. במידה ומאוד חשוב לך אני ממליץ על הזרקה הדרגתית במספר ססיות ולראות איך את מגיבה. בהצלחההוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאב נוירופטי והזרקה
-
בקשת המלצה על רופאאריאל 07/08/2017 | 20:52שלום, אני מבקש המלצה על רופא להזרקת בוטוקס למניעת הזעת יתר באיזור החזה. תודה רבההוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
הזעת יתר בבית החזה
ד"ר מוני פרידמן 08/08/2017 | 06:59ממליץ על ד"ר עופר לנדאוהוסף תגובה
-
הזעת יתר
אריאל 07/08/2017 | 23:38תודה על התגובה המהירה. ההזעה היא בקו שמתחת לחזה והייתי רוצה מישהו עם ניסיון ולכן מחפש המלצה ספציפית. שוב תודה ולילה טובהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
הזעת יתר
ד"ר מוני פרידמן 07/08/2017 | 21:56אם מדובר בבתי שחי אז זו פעולה פשוטה שכל רופא אמור לדעת אני מבצע את זה כבר 7 שנים ללא בעיות . זה לא מצריך כישורים מיוחדים תוצאות נשמרות לכחצי שנההוסף תגובה
-
תשובת מומחה
הזעת יתר בבית החזה
-
חומצה היאלרונית בשפתייםבת אל גרשון 31/07/2017 | 13:40היי,אתמול עברתי עיבוי שפתיים בעצמות חומצה הילארונית(מזרק אחד בלבד)ואני לא ממש רואה תוצאות,חברה שעברה הזרקה אמרה לי שעם הזמן החומר נפתח בשפתיים ונותן תחושה של מראה מלא יותר,אשמח לדעת האם זה נכון?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
המשך
ד"ר מוני פרידמן 02/08/2017 | 21:45היי בת אל אני ממליץ שתמתיני כ3 שבועות עד חודש. במידה ועדיין את לא מרוצה מהנפח אך בסה"כ חל שיפור שווה לחזור לאותה רופאה. לפעמים נשארה שארית שניתן להוסיף. קל מאוד להתאכזב ממילוי שפתיים . בכל מקרה מומלץ ברר באיזה חומר בדיוק השתמשו לפני פניה לרופאים אחרים. לכל חברה יש סדרה שלמה של חומצות לפני סמיכויות שונות . הדבר מצריך התאמה אישית לפי השפתיים ומבנה הפנים של כל מטופל. בהצלחההוסף תגובה
-
המשך תשובה
בת אל גרשןן 02/08/2017 | 00:36את האמת שיש אבל משום מה היום הפיעו לי שטפי דם נוספים שאני מבינה שוב שזה לגיטימי,אחכה לעצתך שהכל יעבור ואראה מה קורה ובצידת הצורך אשקול להזריק עוד מזרק אני לא כלכך מרוצה מהרופאה שלי,האם אפשר להגיע אליך להזריק ד"ר?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
המשך
ד"ר מוני פרידמן 02/08/2017 | 00:08בגדול צריכה להיות פרופורציה מסוימת בין השפתיים כאשר השפה העליונה שליש והתחתונה שני שליש. לפעמים היחס שונה בתלוי למבנה הפנים תבדקי כאשר את מחייכת אם יש שינויהוסף תגובה
-
תודה על התשובה
בת אל גרשןן 01/08/2017 | 13:51היי ד"ר לשאלתך אני בת 27,בקשר לנפח היו לי שפתיים בשרניות גם לפני פשוט רציתי להגדיל את השפה העליונה.. בכל מקרה אני ממש מודה לך על ההתחייסותהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
מילוי שפתיים
ד"ר מוני פרידמן 01/08/2017 | 06:50היי אני לא יודע בת כמה את וכמה נפח היה חסר השפתיים. שטפי הדם יעברו באמת תוך מספר ימים קשה לדעת תצטרכי להתאזר בסבלנות בכדי לראות את התוצאות. בדרך כלל יש שיפור של כ10-20% בנפח. אם את מאוכזבת עכשיו אז אני חושש שתצטרכי עוד חומר אבל רצוי להמתין ששטפי הדם יספגו ותהליך ספיגה הנוזלים יושלם שזה יקרה תוך שבועיים שלושה.הוסף תגובה
-
המשך לשאלה
בת אל גרשןן 31/07/2017 | 22:48התכוונתי באמצעות ד"ר,סליחה פשוט כתבתי מהר... השפה באמת הייתה נפוחה מיד לאחר ההזרקה והיום זה נראה לי כיאלו עשיתי דבר לכן רציתי לדעת האם זה המצב הנתון ואצטרך לשלם לעוד זריקה?או שיש סיכוי שאכן השפתיים יקבלו נפח בעוד כמה ימים עקב התיישבות של החומר וספיחת נוזלים?יש לציין שכרגע יש לי שטפי דם בשתיי צדדי השפה העליונה ולהבנתי זה בסדר וזה יעבורהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
הזרקת חומצה לשפתיים
ד"ר מוני פרידמן 31/07/2017 | 22:40לא הבנתי למה הכוונה עיבוי שפתיים בעצמות? התנהגות החומצה משתנה מאדם לאדם, בין החומרים וקשורה גם לטכניקת ההזרקה . לפעמים מופיע נפיחות מידית שלאחר מכן פוחתת ולפעמים עקב ספיחת נוזלים הנפיחות ממשיכה בימים שלאחר ההזרקה. זאת אחת הסיבות שלרוב מעדיפים להתחיל עם מזרק אחד ובביקורת להחליט איך ממשיכים . יתכן ואת מעוניינת בהבלטה יותר משמעותית של השפתיים ולכן מזרק אחד לא יספיק. אני נוהג להתחיל עם מזרק או פחות, להשלים בביקורת לאחר חודש את המזרק או להוסיף עוד בצידת הצורך. להוסיף תמיד ניתן אך לטפל בעודפים יותר מסובך .הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
המשך
-
הזרקה לא מוצלחתריקי 30/07/2017 | 00:17שלום רב, לפני כשבוע וחצי עברתי הזרקת חומצה היאלרונית ללחיים לטשטוש קמטים והרופא מצא לנכון להזריק גם בוטוקס לאיזורים אלה. מאז אני מרגישה מעוותת בחלק הימני של השפה והלחי הימנית. הדיבור מעוות וכל תזוזה של האיזור נראית מגוחכת. גם הפנים בכלל נראים רע יותר ואני מרגישה שהזדקנתי בעשרים שנה. מה עושים?? גם עם הסטטוס וגם עם החומצה. זקוקה נואשות להתייחסותך...הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
תופעות לוואי של בוטוליניום טוקסין
ד"ר מוני פרידמן 31/07/2017 | 07:54היי ריקי קרוב לוודאי שהעיוות נגרם מהזרקת הבוטוקס . ישנה שאלה שעולה שוב ושוב אצל המטופלים האם המצב יחזור לקדמותו או שמא יחמיר הנושא נבדק והמצב תמיד יחזור למצב הבסיסי שהיה לפני ההזרקה. יש הטוענים שמאחר והבוטוקס מחליש את השרירים לאורך זמן ועל-ידי כך מפחית את הקמטים , המצב אף יהיה טוב יותר לאחר שהשפעת הבוטוקס פגה. אני מבין אותך אבל באמת שאין מה לעשות אלה להמתין. אני מבין את הכעס הזה כלפי הרופא ואני גם חוויתי אותו אבל תזכרי שכוונת הרופא הייתה טובה ותופעות לוואי קורות לצערנו גם אצל הכי טובים. אני כן חושב ששווה לחזור לביקורת אלה אם כן התרשמת בצורה שלילית מהיחס שלו. תחזיקי מעמדהוסף תגובה
-
תודה ומספר הבהרות
ריקי 30/07/2017 | 23:33ראשית, תודה על המענה המפורט והיחס החם. לשאלותיך, העיוות התחיל מספר ימים לאחר ההזרקה. החומרים הוזרקו לטשטוש קמטוטים בלבד ולא להרמות וכד... לצערי, האנשים הקרובים מרגישים בשינוי.. הוא די בולט. אין מצב שאחזור לרופא זה, גם לא למטרת תיקונים.. אסבול בשקט תקופה מסוימת.. אבל מנסיונך, לא מדובר בנזק בלתי הפיך?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
הזרקה לפנים
ד"ר מוני פרידמן 30/07/2017 | 22:48היי ריקי חסרים לי מספר פרטים. האם העיוות התחיל מיד לאחר הניתוח או מספר ימים. האם הוזרק לך חומר סמיך למילוי לחיים והרמתם או רק לטשטוש קמטים בצורה שטחית. ידוע שהבוטוקס מתחיל להשפיע 3-4 ימים אחרי ההזרקה. במידה והבוטוקס גרם לעיוות לצערי איני איש בשורות . תצטרכי להמתין עוד מספר שבועות עד לשיפור במידה והעיוות הופיע מידי וכן הוזרק לך בצידי האף אז העיוות כנראה נגרם עקב הזרקת חומצה ,שגורמת ללחץ מקומי זה אמור להשתפר תוך מספר ימים. במידה ולא משתפר ניתן להמיס. תחזיקי מעמד הכל יחזור לקדמותו. אל תדאגי מתגובות כי רוב המכרים במילא לא ישימו לב. בכל מקרה תחזרי לביקורת אצל הרופא לפעמים ניתן לשפר את המצב על ידי הזרקה נוספת לקבלת סימטריההוסף תגובה
-
תשובת מומחה
תופעות לוואי של בוטוליניום טוקסין
-
מילוי שפתייםדור 29/07/2017 | 10:51שלום, לפני שבועיים וחצי עברתי הליך למילוי שפתיים בפעם הראשונה. לאחר מכן, ראיתי שיש לי אי סימטריות ברורה, השפה התחתונה שמוטה ונוצרו לי כדורים. לפני כשלושה ימים חזרתי לתיקון, יש שיפור אבל נוספו לי עוד כדורים. לטענת הרופא, בשל היסטוריית ההרפס שלי, החומר ״נתקע״, ויש לעשות עיסויים יומיים וללחוץ על הכדורים כדי שיתפוצצו ויתפזרו באזור, רק שאני לא רואה שזה עושה משהו 1. מה ניתן עוד לעשות? 2. האם ההזרקה תמיד מתבצעת רק בשולי השפה? איך ניתן לטשטש את השפה התחתונה שנראית שמוטה, היות ושול השפה נפוח? תודה רבה!!!הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
הזרקה לשפתיים
ד"ר מוני פרידמן 30/07/2017 | 23:12היי דור יתכן והרופא התכוון שהוא חושד שיש צלקות בשפה עקב ההרפס. אני אישית לא נתקלתי בתופעה כזאת. לא ניתן לפוצץ ולא ניתן לפזר באזור ,אבל כן ניתן להשטיח גושים בולטים. כנראה הרופא רצה להסביר לך בצורה ציורית את שעליך לבצע. במידה והגושים לא מציקים ולא נראים לעין עדיף לעזוב אותם בשקט. אפשר להמיס גושים אם כי אני לא אוהב . דווקה בשפתיים נוצרת בצקות מקומיות לאחר המסה. יש מספר טכניקות להזרקה ותלוי מה רוצים להשיג. האם יש צורך רק בקונטור ,נפח או בניסיון להרים שפה ? לפי זה ניתן להחליט באיזה עומק מעוניינים להזריק. מאחר ולרוב ההזרקה בשפתיים נספגת יחסית מהר והאסימטריה לא מאוד בולטת ניתן להמתין. קשה להרים שפה תחתונה שמוטה . בכל מקרה ממליץ שתפני שוב לביקורת ותסבירי לרופא שטיפל בך את מה שמפריע. תחזיקי מעמד.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
הזרקה לשפתיים
-
טיפול קוסמטי לאחר הזרקות חומצה הילרוניתחנה 30/07/2017 | 11:23שלום רב ברצוני לברר, האם טיפול אצל קוסמטיקאית בה מבוצע פילינג מסיכה והוצאת שחורים וכו' יכול להזיק או לגרוע מהזרקת החומצה ההילרונית, זאת אומרת להרוס את ההזרקות כי הפילינג שלה מכיל חומצות כלשהן. תודה מראש חנההוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
טיפול קוסמטי לאחר הזרקה
ד"ר מוני פרידמן 30/07/2017 | 22:29אין בעיה לבצע טיפול קוסמטי בהמשך לטיפול בהזרקות זה לא מבוצע באותם עומקים ולכן גם החומרים לא חודרים לעומק של ההזרקות אלה מאוד שיטחי. בכל מקרה לא מומלץ טיפול 4 שעות אחרי בוטוקס ולא מומלץ לחץ חזק על מקומות ההזרקה פילינג קל של קוסמטיקאית אינו מהווה בעיההוסף תגובה
-
תשובת מומחה
טיפול קוסמטי לאחר הזרקה
-
כהויות מתחת לעינייםרונית 17/07/2017 | 21:23אני סובלת מכהויות מתחת לעיניים מגיל צעיר. בשנתיים האחרונות עקב בעיות שינה והעובדה שרזיתי בפנים הכהויות החמירו. עשיתי 2 טיפולי לייזר שהעור לא הגיב להם טוב ויצאו לי שטפי דם. שמעתי שישנם קרמים להבהרה שיכולים להקל קצת על הכהות כדוגמת laor או royal care. אתה מכיר את הקרמים הנ"ל? או יכול להמליץ לי על טיפול אחר? כדוגמת לייזר פיליניג ששמעתי שגם יכול לעזור מאוד לתופעה? אשמח לעזרההוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
כהויות מתחת לעיניים
רונית 23/07/2017 | 14:21תודה רבה לך על הייעוץ ד"ר.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כהויות סביב לעינים
ד"ר מוני פרידמן 19/07/2017 | 08:25כאשר העור שמתחת לעיניים כהה מהעור הרגיל, העיניים נראות כאילו הן שקועות. כהות זו היינה למעשה הצל של העפעף התחתון שמוטל בשקע. במקרים שבהם ישנה כהות ללא שקע יתכן והיא נובעת מזה שהעור דק והנימים שמתחתיו נראים לעין. הפיגמנטציה נגרמת כתוצאה מנטייה גנטית, חשיפת יתר לשמש, שינויים הורמונליים ועוד. הטיפול משתנה עקב הסיבה. ניתן למלא שקעים עם חומצה היאלורונית. לפיגמנטציה יש מגוון טיפולים ממשחות הבהרה ועד לייזרים. יש לקחת בחשבון שלא ניתן להפטר מהכהויות בטיפול חד פעמי ולמעשה זאת סדרת טיפולים שתשפר את המצב ולאחר מכן יש צורך בתחזוקה כל מספר חודשים. ממליץ שתגיעי ליעוץ לרופא עור שמתעסק באסתטיקה או למרפאה ותיקה שמשלבת בין טכנולוגיות והזרקות. הזרקות באזור העין נחשבת לפעולה מעט יותר מאתגרת שדורשת ניסיון לגבי קרמים אני לא מבין מספיק וקשה לי להאמין שהאפקט משמעותי אבל תבדקי בפורומים מתאימים או אצל קוסמטיקאית אמינה. המשחות עם חומרים פעילים יותר דורשים מרשם רופא. בהצלחההוסף תגובה
-
כהויות מתחת לעיניים
נושאים מרכזיים
-
טיפולים וניתוחים קשורים
- סקולפטרה
- ניתוח עפעפיים, הרמת עפעפיים
- הסרת נקודת חן
פורומים נוספים בתחום
פורוםבוטוקס ומילוי קמטים
בפורום בוטוקס ומילוי קמטים ניתן להתייעץ עם ד"ר מוני פרידמן, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום בוטוקס ומילוי קמטיםפורוםהפלה, הפסקת הריון
בפורום הפלה, הפסקת הריון ניתן להתייעץ עם ד"ר יובל אור, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום הפלה, הפסקת הריוןפורוםניתוחים פלסטיים ומתיחת בטן אחרי ירידה במשקל
בפורום ניתוחים פלסטיים ומתיחת בטן אחרי ירידה במשקל ניתן להתייעץ עם ד"ר טלי פרידמן, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום ניתוחים פלסטיים ומתיחת בטן ...פורוםניתוח הרמת עפעפיים ופלסטיקה של העין
בפורום ניתוח הרמת עפעפיים ופלסטיקה של העין ניתן להתייעץ עם ד"ר אהוד רייך, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום ניתוח הרמת עפעפיים ופלסטיקה ...פורוםניתוחי חזה קוסמטיים
בפורום ניתוחי חזה קוסמטיים ניתן להתייעץ עם ד"ר שגית משולם-דרזון, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום ניתוחי חזה קוסמטייםפורוםניתוחי ריאות, בית חזה
בפורום ניתוחי ריאות, בית חזה ניתן להתייעץ עם ד"ר רונן גלילי, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום ניתוחי ריאות, בית חזה