פורום בעיות בזיקפה, אימפוטנציה

-
זריקה לפיו (לת)
דוד 27/03/2025 | 19:37אחרי שאני מערבב את החומרים ויש לי מזרק מוכן, כמה זמן ניתן להניח במקרר?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
בעיה בזיקפה, תרופות לא משפיעות
ירון ווסרמן 20/03/2025 | 20:37שלום ד״ר. אני בן 47 גובה 174 משקל 95, עושה הליכות ומתאמן כל יום. תרופות קבועות: 120 מג סימבלטה. 160/5 אקספורגֿ. 80 מג ריטלין LA. ו 0,5 מג אריפליי. ניסתי לקחת טאדם 5 ו 20 לא עזר. לקחתי וויאגרה לא עזר. סיאליס 5 ו 20 גם לא עוזר. קראתי על ההזרקות לפין ואני לא מעוניין בפיתרוןן הזה. התחלתי עכשיו טיפול בכיסא אלקטרומגנטי שמחזק את רצפת האגן. איזה עוד פתרונות עומדים לרשותי?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
רמת הטסטוסטרון שלי עומד על 20.40
ירון 21/03/2025 | 11:01קופח לאומיתהוסף תגובה
-
-
-
שפיכה הפוכה (לת)
אבי 06/02/2025 | 06:28אני שלושה חודשים אחרי ניתוח ערמונית שפירה בשיטת רובוט דה וינצ׳י באיכילוב, קיימתי יחסי מין וחוויתי שפיכה הפוכה ,שהייתה מאוד לא נעימה סוג של צריבה שלקח מספר דקות עד שזה נרגע, האם זה התופעה השכיחה? ואם כן מה ניתן לעשות?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
דם בזרע, זקפה חלשה מאוד, חוסר חשק. (לת)
מוטרד מאוד 18/01/2025 | 21:27שלום. אני בן 34. לאחרונה אני מרגיש שהפין ממש מכווץ, מתקשה לעמוד. אוננתי ושפכתי , אבל כמעט ולא היתה זקפה. והזרע היה בצבע חום בהיר. זה הטריד אותי, אחרי שעה ניסיתי לאונן שוב, ועוד פעם גמירה ללא זקפה צבע זרע חום. למחרת שוב פעם אוננתי, היתה זקפה חלקית יחסית קשה, אבל ראיתי כמו קריש דם מיובש בזרע והצבע של הזרע היה ורדרד. אני מרגיש תחושה מוזרה בפין, הוא מכווץ מאוד כשהוא במצב רפוי. בימים האחרונים בקושי עומד לי, אין זקפת בוקר, וגם שעומד זה חלקי לא קשה.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
שימוש בטדאם
אלוני 14/10/2022 | 00:13היי, הרופא רשם לי טדאם במינון יומי 5 מג , האם אחרי שאני גומר עדיין תהיה זקפה ? אם אקח 20 מג לפני האקט האם אז תמשיך זקפה אחרי הגמירה או לא ?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
זיקפה
ירון 08/01/2025 | 14:37האים אפשר להשתמש במשאבת ואקום לזיקפה.אים אני נוטל מדללי דםהוסף תגובה
-
בעיית זיקפה.
דוד 21/12/2024 | 07:40לקחתי כדור טאדם 10 ולא היתה זיקפה. האם טאדם 20 יפעל טוב יותר?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה טאדאם
ד"ר נחום זילבר 07/11/2022 | 06:00כל כדור יש לו סיבה אחרת ללקיחתו ובהתאם גם ההשפעה. באופן כללי 5 מג נלקח פעם ביום . 20 מג נלקח כ4 שעות לפני המגע.הוסף תגובה
-
-
אין זיקפה (לת)
אורן 01/01/2025 | 08:26היי,לאחר אוננות טיפה אגריסיבית מהרגיל אני חש מזה יומיים הפרעות בזיקפה,אין זקפה בעת גירוי מיני ויזואלי,ואין זקפת בוקר,חשוב לציין שלא הייתה נפיחות או דימום או כל שינוי צורה כלשהו. אני חייב עצה דחופה כדי לדעת איך להתגלגל מכאןהוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
שאלה כללית (לת)
אנונימ 23/12/2024 | 13:06שלום לעיתים הזקפה מגיעה רק אחרי גירוי מיני בהתחכחות ,לאחר שיש תחושה של גירוי חזק כמו לפני גמירה ואז מופיעה . האם זה מעיד על משהו בעייתי ?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
זקפה חלשה לאחר חבלה (לת)
Sahar 17/12/2024 | 19:40אני בן 33 ולפני 8 חודשים קיבלתי מכה חזקה בפין בזמן זקפה, היו לי כאבים עזים באותו רגע ללא סימנים מיוחדים, לא הופיע זקפה במשך כמה שבועות אחרי המכה. לימים הבחנתי בשקע ולצידו 2 גושים רוחביים קטנטנים כמו מכתש בגוף הפין היכן שהפין התקפל בעת החבלה, הוא הפך נוטה ברמה מזערית לצד ויש כאבים קלים בפעולה ובמנוחה, בנוסף הפין הפך חבוי מה שלא היה לפני כן. הקושי המרכזי הוא זקפה חלשה מאז המכה, לא מצליח להגיע ולשמור עליה חזקה מספיק כמו שהיתה לפני. הייתי אצל מספר אורולוגים שלא נתנו לי תשובות ברורות, אמנם לא שללו שאולי מדובר בפיירוני אבל טענו שכרגע לא ניתן לאבחן או לטפל ולא הקדישו תשומת לב לשקע והגושים הקטנים בטענה שגויה כי כך נראה עור הפין שלי למרות שאני משוכנע ויודע שהגושים בגוף הפין, כמו כן טענו שכנראה חסר לי טסטסטורון (למרות שהיתה לי זקפה מרשימה וחשק מיני רב לפני התאונה). הפין מתפקד ברמה סבירה רק בנטילת סיאליס. מה מומלץ לעשות? מתוסכל מאד מהמצב ומהיחס של הרופאים וחושש שהמצב הופך לכרוני בגילי הצעיר.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
בעיה בזקפה (לת)
רוני 21/11/2024 | 19:49שלום במהלך יחסים פתאום הוא נפל.. מאז לא מצליח להעמיד לסירוגין חשק מיני ירד טסטוסטרן 15 ערמונית 3.2*3.9*3 משקל 20 Psa 0.644 Tsh 1.65 Ldl 88 Hdl40 Lh 2.1 Prolactin 163 ביצעתי אקו לב ואקג מאמץ וגם סיטי עורקיים כלילים הכול תקין ביצעתי דופלר פין לפני הזרקה psv 28 Edv0 אחרי הזרקה psv 46 Edv 5 RI 0.9 קוטר לפני 0.5 קוטר אחרי 1 האם הנתונים תקינים ?האם מעיד על אין אונות פסיכולוגית? כי זקפות בוקר לסירוגין מקבל תודההוסף תגובה
פתח בחלון חדש
נושאים מרכזיים
-
בדיקות קשורות
-
תרבית נוזל ערמונית
-
טסטוסטרון זמין בדם
-
נוגדני עגבת
-
תרופות קשורות
-
פוספומיצין
-
זרבקסה (ספטולוזאן/טזובקטם)
-
טראזוסין
-
מונחים קשורים
-
חיים עם סרטן הערמונית
-
אבוביות נושאות זרע
-
רצפת האגן
רופאים בתחום

פרופ' גיל רביב
אורולוגיה
מנהל היחידה לפיריון הגבר/אנדרולוגיה,רופא בכיר במחלקה האורולוגית ורופא בכיר במרכז לבריאות מינית בשיבא

פרופ' אמנון זיסמן
אורולוגיה
אורולוג מנתח, מנהל המחלקה האורולוגית במרכז רפואי שמיר (אסף הרופא)

ד"ר גד נוימן
אורולוגיה
5.0
( 8 חוות דעת )
"רופא נעים הליכות, קיבל אותי במאור פנים, הסביר על הבדיקה והתוצאות האפשריות, עורך מעקב וזמין לכל שאלה בטלפון"

פרופ' גיל רביב
אורולוגיה
מנהל היחידה לפיריון הגבר/אנדרולוגיה,רופא בכיר במחלקה האורולוגית ורופא בכיר במרכז לבריאות מינית בשיבא

פרופ' אמנון זיסמן
אורולוגיה
אורולוג מנתח, מנהל המחלקה האורולוגית במרכז רפואי שמיר (אסף הרופא)

ד"ר גד נוימן
אורולוגיה
5.0
( 8 חוות דעת )
"רופא נעים הליכות, קיבל אותי במאור פנים, הסביר על הבדיקה והתוצאות האפשריות, עורך מעקב וזמין לכל שאלה בטלפון"

פרופ' גיל רביב
אורולוגיה
פורומים נוספים בתחום
פורוםבעיות בזיקפה, אימפוטנציה
בפורום בעיות בזיקפה, אימפוטנציה ניתן להתייעץ עם ד"ר נחום זילבר, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום בעיות בזיקפה, אימפוטנציהפורוםסרטן הערמונית
בפורום סרטן הערמונית ניתן להתייעץ עם מומחי מרפאת אורולוגים אורומדיק, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום סרטן הערמוניתפורוםמחלות מין
בפורום מחלות מין ניתן להתייעץ עם ד"ר רונן הולנד, לשאול שאלות בתחום, בטיפול בקונדילומה, ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום מחלות מיןפורוםהצרת נרתיק
בפורום הצרת נרתיק ניתן להתייעץ עם ד"ר שרון ברכר זכאי, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום הצרת נרתיק