פורום בעיות בזיקפה, אימפוטנציה - עמוד 3

-
פין נוטה כלפי מטה בזיקפה (לת)
אורי 01/05/2024 | 12:38שלום אני בן 35 מזה עשור הפין במצב זקפה ישר כלפי מטה ולא עומד זקוף בבסיסו הוא מעט רך וניתן להזיזו בזקפה לכל כיוון בלי הגבלה וכאב יש לציין שזה קרה לאחר אונונות ממושכת מספר שנים שהפין נוטה כלפי מטה בכיפוף בשכיבה על הבטן מאז יש זקפה לא תמיד חזקה ולא מחזיקה לאורך זמן בשימוש בויאגרה יש זיקפה חזקה האם המצב לפי התיאור של הפין מוגדר כמחלת פירוני או שקיים איזהו שבר בפיןהוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
רגישות בעטרה (לת)
מורדי 02/04/2024 | 12:35יש רגישות בעטרה בזמן סקס. ללא יובשהוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
טסטוסטרון (לת)
ניר 19/03/2024 | 20:49בן 48 בריא זיקפות באוננות תקינות הבעיה שאין חשק מיני אין תשוקה אין חיפוש אחרי סקס עשיתי בדיקות טסטוסטרון 16.3 האם זה חלש האם במצב כזה. אתה מוסיף טסטווסטרון ?? האם זה תקין האם טיפול ישפר את החשק. בבקשה תשובה. מפורטתהוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
זקפה לא חזקה
אבי 17/02/2024 | 08:44האם הדלול גם משפיע אני בן חמישים היתה לי זקפה חזקה רק בשנה האחרונה היא נחלשה שאני מקיים יחסיםהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה שוני בזיקפה
ד"ר נחום זילבר 16/03/2024 | 20:15לא הבנתי מה זה הדלולהוסף תגובה
-
-
שימוש ב"maca root" בשילוב עם "proavenir" (פינאסטריד) (לת)
עודד פז 22/01/2024 | 22:43שלום, אני בן 29 בריא. נוטל "proavenir" (פינאסטריד) מזה חודשיים לטיפול בנשירת שיער. לשמחתי ללא תופעות הלוואי שהוזהרתי מפניהם (ירידה בחשק המיני וכו) . אני מעוניין לשלב נטילה של "maca root" שמהבנתי הוא בעל סגולות גופניות מיניות, עוזר לריכוז, דיכאון וכו. השאלה שלי האם יש ניגודיות בין התכשירים? האם אפשרי ליטול ביחד? מה ידוע על "maca root" (לא מצאתי יותר מידי מחקרים מפורסמים) תודה רבה לעוזרים!!הוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
איהיבין b (לת)
חיים 22/01/2024 | 11:25בן 74, יש לי fsh גבוה ולכן טסטוסטרון ואסטרוגן גבוהים מהנורמה. לפי האנדוקרינולוג כנראה תאי סרטולי לא משחררים מספיק אינהיבין b. האם אפשר לבדוק את האטיולוגיה?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
מכשיר ורטיקה (לת)
Johni 14/01/2024 | 12:41מעוניין לשמוע חווד דעת לגבי מכשיר וורטיקה, לטיפול בדליפה וורידיתהוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
פין רפוי קשה
סמוי 29/09/2013 | 21:03פין רפוי קשה מאוד הוא לא נעים למגע. בנוסף על כך הוא לא מצליח להתיישר עד הסוף אונות חלקית ונראה כי הוא יתקצר .הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
פין
מושיקו 01/01/2024 | 19:51שלום אני בן 14 הפין שלי במצב רפוי הוא 8 שהוא עומד קשה הוא 15 בערך אז הבעיה היא שליפעמים הוא מצכווץ אחרי בפעילות גופנית או מיקלחת או יתקררות זה בסדר? ו שאלה שניה ליפעמים במצב רפוי שהוא מתכווץ אז אני מרגיש קצת קשיחות בפין זה בסדר? תודה על התשובות.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה בדיקה
ד"ר נחום זילבר 29/09/2013 | 22:28לפי התיאור תותב בפין או מחלה של עור הפין או של הגוף הקברנוזי. בדיקת אורולוג נחוצה בהקדםהוסף תגובה
-
-
פציעה באיבר המין כתוצאה ממתיחה חזקה
גיא 20/10/2020 | 00:21היי ד ר, לפני כשבועיים וחצי רכשתי את מכשיר האנדרו פינס. איבר המין שלי לפני השימוש היה מעט עקום (כיפוף קל, סטנדרטי) ועומד בזקפה חזקה כלפי מעלה אורך האיבר נע בין 14.5-15 ס מ. כיום לאחר שבועיים וחצי של שימוש במכשיר האנדרו פינס גולד, נתקלתי במספר שינויים: - כפי הידוע המכשיר מתבסס על מתיחת האיבר. כתוצאה מהמתיחה עד כה, האיבר הפך לרך. הקשיחות שהייתה לו לפני כן נעלמה כלא הייתה. הוא הפך לספוגי יותר והעיקום הקל שהיה לו (ככל הנראה כתוצאה מהזקפה החזקה כלפי מעלה) כמעט ונעלמה, הוא כעת די ישר אבל בהכרח גם הפך לרך. -כתוצאה מהרכות הזו הזקפה נחלשה והיא אינה מורגשת עבורי. האיבר כן עומד ומגיע לכמעט 14 ס מ (לפחות ממה שהיה לפני תחילת השימוש במכשיר) אבל אינו קשיח ואינו זקוף כפי שהיה בעבר (הלא רחוק). - בעבר לאחר שהפין היה עומד הייתי יכול לשלוט בו ולהפעיל בוסט נוסף, מעין לחיצה פנימית שגורמת לו להקשיח ולהתעבות עוד יותר ממה שהיה. כעת לאחר השימוש במכשיר העובי הזה מופיע ללא הלחיצה שלי (ולראייה כעת הוא מגיע לכ- 13.7 ס מ בעוד שבהיותו קשיח הוא היה מגיע לכמעט 15 ס מ) אך שוב הקשיחות לא מורגשת, ממש כאילו אין לי שליטה על האיבר (עומד אבל ברכות). - די איבדתי תחושה של האיבר באיזור שבו העור נמתח (גוף הפין) לראייה, משכתי את העור המקיף את איבר המין וצבטתי אותו בחזקה, לא הרגשתי דבר. -הגמירה לפני השימוש הייתה טובה מאוד, השפרצה הייתה מתבצעת מספר פעמים ביום. כעת לאחר שאני מרגיש זקפה (אבל שוב לא מלאה וללא קשיחות של האיבר) בעת הגמירה יוצא נוזל שהוא לבן יותר מהנוזל שהיה יוצא אך איננו משפריץ אלא נשפך מהאיבר בצמוד למקור השפיכה. - צבע האיבר טיפלה החוויר אך לא באופן משמעותי כלל. -אציין שהבוסט שהייתי מפעיל מהגוף בעת זיקפה (לפני השימוש במכשיר) היה מתבטא בהתארכות של חצי ס מ ובנוסף התעבות של האזור שבו נמצאת הצינורית (בתחתית האיבר) כיום לאחר השימוש (הלא ארוך) העובי הזה קיים גם בלי שאלחץ אך כיוון שהפין לא קשיח אינני מסוגל לבצע את הלחיצה מה שגורם לו להיות קצר יותר. הצינורית עצמה נהייתה עבה יותר. (אשמח שתסביר לי למה והאם זה מסוכן). לסיכום, ברצוני לדעת האם המצב מוכר?, האם זה קורה כיוון שלאחר מתיחה ארוכה האיבר צריך לנוח ועל הרקמות להבנות מחדש? האם בתום שימוש של חצי שנה כאשר אסיים את התהליך והמתיחה על הפין תופסק, הוא יחזור להיותו זקוף וחזק (קשיח, גמירה טובה ושאר הדברים שצוינו לעיל?) גם אם התוצאות הרצויות של התארכות האיבר לא תהיינה הוריד התחתון התנפח לי ומסביב באזור העטרה ניתן להבחין בפסים שחורים קטנים (איפה שבוצעה המתיחה שכנראה הייתה חזקה מדי) האם האיבר יחלים מטבעו במידה ונפגעו רקמות ו/או כלי הדם והאם יחזור שוב להיות קשיח ובעל זקפה מלאה (והאם התחושה באיבר תחזור גם היאהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
אנדרו פינס
Yosef 31/12/2023 | 20:32מה קורה אחי אני גם עשיתי שימוש במכשיר של שלושה ימים וגם קרה לי בדיוק מה שאתה מתאר אני אני רוצה לדעת האם הכל הסתדר לך והפין חזר לזיקפה חזקה או עדיין יש בעיות אם זיקפההוסף תגובה
-
תשובת מומחה המשך
ד"ר נחום זילבר 23/10/2020 | 16:27כן. תנסה אורולוג אחרהוסף תגובה
-
המשך
גיא 21/10/2020 | 23:42היי דוקטור, הייתי היום אצל אורולוג. במשפט הראשון שהתחלתי לספר לו על הבעיה ציינתי שנגרמו שינויים באיבר כתוצאה משימוש באנדרו פינס. מיד הוא עצר אותי ואמר שאינו מוכן לשמוע על זה, מבחינתו הוא לא מכיר את המכשיר. המשכתי לספר לו מה הבעיות שנוצרו אבל הוא עצר אותי בכל פעם שציינתי בעיה ואמר שהוא לא מבין את הסיפור (הרי ברור שלא יבין, הוא לא היה מוכן להקשיב לסיפור המתיחה) אמרתי לו שהוריד מתחת לפין התנפח, שהפין כבר לא קשיח כלל אלא נהיה רך ביותר, שהזקפה היא זקפה חלקית שנופלת לאחר מספר שניות והוא מצידו צעק עלי ואמר אתה יכול לבצע חדירה? אתה יכול? אמרתי לו שאיני יודע, הרי כל הסיפור התחיל לפני שבועיים. הוא המשיך ואמר אתה יכול להגיע לזקפה כן או לא, אמרתי לו שכן אבל היא לא מלאה ושאיני מרגיש את האיבר והוא אינו קשיח כמו בעבר. הוא התעלם ואמר יש זקפה או אין? אתה יכול להכניס אישה להריון? כן או לא ובזה סיים את הטיפול. הרי זאת בכלל לא התלונה שלי, התלונה היא כפי שציינתי לעיל והוא התעלם מכל התסמינים שנוצרו. רציתי לשאול האם זה לגיטימי לבצע כך בדיקה שהרי ברור שיש בעיה (היה איבר מסוים וכעת הוא השתנה ולחלוטין לא מתפקד כבעבר). האם ללכת לאורולוג אחר? אני חושש שהתגובה תהיה זהה.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה נזקים לאיבר המין
ד"ר נחום זילבר 21/10/2020 | 07:14אי אפשר לדעת מה יקרה בהמשך הזמן. הנזקים נגרמו עם השימוש במכשיר וצריך לראות אצלך מה יהיה תהליך התאוששות הפין בעתידהוסף תגובה
-
פציעה באיבר המין כתוצאה ממתיחה חזקה
גיא 20/10/2020 | 22:46השאלה, אם כעת לאחר שבועיים של שימוש והבעיות שתיארתי האם הדבר בלתי הפיך או שניתן לטפל בכך. בשל היותי בן 23 האם האיבר יכול לתקן את עצמו, האם הזקפה החזקה שנעלמה לא תוכל לחזור לאחר טיפול (העור בגוף הפין השתנה כתוצאה מהמתיחה ונהייה רופס, הוא כנראה לא יחזור לעצמו השאלה אם זה המקרה גם לגבי הזקפה עצמה והתחושה בפין שכמעט נעלמה)הוסף תגובה
-
תשובת מומחה כאבים בפין אנדרו פניס
ד"ר נחום זילבר 20/10/2020 | 20:01אנחנו האורולוגים מתנגדים ולא ממליצים למכשירים השונים באינטרנט. אנחנו רואים נזקים בפין שנמשכים זמן רב וחלקם לא חוזרים לעולם למצב תקין. אנחנו מזהירים משימוש במכשיר מסוכן זה.הוסף תגובה
-
המשך
גיא 20/10/2020 | 00:33אני מאוד מודאג מכך, לדעתי נגרם נזק מפגיעה ורידית. פגיעה בזרימת הדם. האם יש לכך טיפול והאם הוא יתקן את הבעיה לתמיד? שכחתי לציין שאני בן 23.הוסף תגובה
-
-
זריקה לפין -מקרה מוזר ומייאש
פלוני 27/12/2023 | 12:34לפני שנה וחצי היה לי כשל ביחסי מין ומאז פיתחתי חרדת ביצוע קשה, טראומה פסכילוגית שמתקשה להתגבר עליה, הייתי אצל פסכיאטר ואורולוג...קיבלתי תרופות לחרדה וסיאליס....זה עזר ברוב המקרים אבל שוב היה לי כשל עם בחורה חדשה וקיבלתי שוב טראומה, מרוב יאוש פניתי לפני חודשיים כבר לזריקות לפין רופא אורולוג רשם לי קוורג'יט 20 של פייזר, השתמשתי בזה 6 פעמים והיה מדהים זקפה חזקה וטובה.....פתאום פתאום ביום אחד בהיר לפני שבוע הזרקתי וזה לא השפיע בכלל!! ממש כלום! הזרקתי גם אתמול ושוב אותו דבר לא השפיע כלום!!!!! מה ההסבר למקרה המוזר הזה?? אני ממש מיואש ובדכאון! יש לציין שב 3 השבועות האחרונים חזרתי לקחת לוסטרל וקסנקס כנגד חרדה! האם יכול להיות שזה קשור? למרות שידוע שאין התנגשויות בין התרופות האלה לבין האפרוסטדיל!!! אז מה ההסבר! למה 6 פעמים עבד נפלא ופתאום הפסיק לעבוד??!הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
שכחתי לציין שאני בן 41
פלוני 27/12/2023 | 13:18יש לציין שאני בן 41הוסף תגובה
-
נושאים מרכזיים
-
בדיקות קשורות
-
בדיקת שתן כללית
-
אסטרדיול
-
בדיקת שתן
-
תרופות קשורות
-
דוטאסטריד
-
בלאומיצין PFI
-
פירידוסטיגמין
-
מונחים קשורים
-
אפיספדיאס
-
רצפת האגן
-
אורולוגיה
רופאים בתחום

פרופ' אמנון זיסמן
אורולוגיה
אורולוג מנתח, מנהל המחלקה האורולוגית במרכז רפואי שמיר (אסף הרופא)

פרופ' אמנון זיסמן
אורולוגיה
אורולוג מנתח, מנהל המחלקה האורולוגית במרכז רפואי שמיר (אסף הרופא)
פורומים נוספים בתחום
פורוםבעיות בזיקפה, אימפוטנציה
בפורום בעיות בזיקפה, אימפוטנציה ניתן להתייעץ עם ד"ר נחום זילבר, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום בעיות בזיקפה, אימפוטנציהפורוםסרטן הערמונית
בפורום סרטן הערמונית ניתן להתייעץ עם מומחי מרפאת אורולוגים אורומדיק, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום סרטן הערמוניתפורוםמחלות מין
בפורום מחלות מין ניתן להתייעץ עם ד"ר רונן הולנד, לשאול שאלות בתחום, בטיפול בקונדילומה, ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום מחלות מיןפורוםהצרת נרתיק
בפורום הצרת נרתיק ניתן להתייעץ עם ד"ר שרון ברכר זכאי, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום הצרת נרתיק