פורום ביוץ והזרעה - עמוד 382
ד"ר גיל ירושלמי
-
הזרעה- לא מצליחה להבין...
ורד 22/06/2012 | 13:21שלום רב , אני פוליציסטית בת 26 בריאה בד"כ... לאחר 3 מחזורי איקקלומין ללא תגובה.. עברנו להזרעות כרגע בזריקות לפני הזרעה ראשונה.. אקצר.. אני מזריקה פיוריגון במשך19 ימים... בתחילה מינון של 58 יחידות רירית 8 מ"מ ללא שינוי... וזקיקים ימין 2X11 ושמאל 1X13 לאחר שבמשך מספר ימים (8) לא הייתה תגובה לזריקות והזקיק נשאר בגודל 13 העלו לי מינון ל66 יחידות לאחר כ5 ימים הזקיק היה בגודל 14 מ"מ והרירית ללא שינוי העלו שוב מינון ל75 יחידות והיום הזקיק של 14 מ"מ פשוט נעלם ונצפה בשחלה השנייה זקיק אחד בגודל 11 מ"מ וכל השאר קטנים הרירית התעבתה ל9 מ"מ אני יודעת שפוליציסטיות יש סכנה מגיורי יתר ולכן הכל איטי... ואני בדרך כלל סבלנית אבל לפי בדיקות הדם ככל לא היה ביוץ! והטכנאית חיפשה מספר פעמים את הזקיק ולא מצאה כך שלא נראה לי שהיא פספסה אני פשוט לא מצליחה להבין מה קרה.. ביקשו ממני להמשיך עוד 3 ימים במינון של 75 יחידות פיוריגון אבל זה יוצא שאני כבר 3 שבועות מזריקה ואני לא מבינה מה יכול להשתנות עכשיו מה הטעם? האם ייתכן שלא תהיה הזרעה כלל? עוד לא היה ביוץ יכול להיות שכלל לא יהיה? הייתי מאוד סבלנית עד עכשיו אני פשוט מתחילה להלחץ כי אני לא מבינה... אודה מאוד מאוד על תשובתךהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
סבלנות
ד"ר גילה בן דוד 24/06/2012 | 23:35ורד שלום לא יכולה לענות על שאלתך ללא קבלת תמונה שלמה, שזה אומר מה היה בתמונת הדם בכל בדיקה ובדיקה של מעקב הזקיקים. בכל מקרה הטיפול בנשים פוליצסטיות ובעיקר במחזור הראשוני יכול להיות מאוך ממושך ומייגע ולהמשך מספר שבועות. לפעמים כלל לא מצליחים להשיג ביוץ והזרעה אלא זה טיפול לצורך מציאת המינון הנכון בשביל טיפול הבא. בנוסף, בטיפול במרפאה הפחד הוא פחות מגרוי יתר שחלתי, ויותר מהריון מרובה עוברים. עדיף להיות סבלנים בטיפול,שגם אם אורך זמן בסופו של דבר הוא זמני. מאשר לסיים עם הריון מרובה עוברים עם השלכות לכל החיים. בהצלחההוסף תגובה
-
דר של רב
ורד 12/07/2012 | 11:35ד״ר שלום רב פוליציסטית בת 26 לאחר חודש וחצי של הזרקת פיוריגון כאשר העלו מינון לאט עד ל92 יחידות הגיע הביוץ, אבל הפעם לאחר הזרעה ראשונה נאמר לי שהזרע בינוני( עשינו בדיקת זרע לפני כ5 חודשים ויצא תקין) לאחר השבחה יצא Motility99% וריכוז תאים 3 כפול עשר בשישית מה הסיכוי להריון בזרע בינוני? תודה רבה על תשובתךהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
הזרעה
ד"ר גילה בן דוד 13/07/2012 | 10:16שוב שלום ורד. אני שמחה שהסבלנות השתלמה, וביוץ הגיע. גם בהזרעה עם זרע בינוני יש סיכוי להריון, ובעיקר אצל נשים צעירות. בהצלחה.הוסף תגובה
-
-
ביוץ
מיכל 21/06/2012 | 16:57שלום, בת 30 מעוניינת כבר כ-4 חודשים להכנס להריון לאחר 4 הפלות טבעיות. מחזור אחרון 04.06 מחזורים לא סדירים כל 30-35 יום. בבדיקת דם ביום 15 למחזור E2= 282 פרוגסטרון 1.72 קורטיזול 670 מתי ביוץ? כל כמה זמן אסטרדיול עולה? יכול להיות שהחודש לא היה ביוץ או אולי הוא עוד יגיע? ללא ביוץ, יש וסת? קורטיזול בגבול עליון יכול לגרום להפלות והפרעות בהפרשת פרוגסטרון ואסטרוגן? תודההוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
ביוץ
ד"ר גילה בן דוד 24/06/2012 | 23:11שלום מיכל ע"פ רמת האסטרדיול הנמוכה את עדיין רחוקה מביוץ. אולי הוא עוד יגיע. גם ללא ביוץ עדיין יכול להיות דימום. מכיוון שכבר הרית לפחות 4 פעמים, ברור שיש לך ביוצים עצמוניים גם אם לא ממש סדירים. לגבי קורטיזול גבוה - זה לא הקורטיזול הגבוה שגורם להפרעות בוסת אלא מה שגורם לקורטיזול להיות גבוה. לגבי בדיקה בגבול העליון - קודם כל לחזור על הבדיקה. בהצלחההוסף תגובה
-
-
-
סליחה לא הספקתי לכתוב את השאלה...
בשורות טובות 21/06/2012 | 14:59שלום רב לך, החודש לקחתי איקקלומין ע"פ הנחייתו של רופא לפיריון שמטפל בי (1/2 כדור למשך 4 ימים). ביצעי מעקב זקיקים (יום 14 למחזור)שהראה כי אתמול היה לי זקיק 19 ורירית 11.6 (דוגלס חופשי מנוזל) הרופא אמר שהיום בלילה יתקים להשערתו ביוץ ולכן ביצעתי בדיקת דם שתוצאותיה: PROGESTERONE 1.16 NMOL/L ESTRADIOL(E2) 2248.00 PMOL/L האם הפרוגסטרון לא נמוך מאוד? והאסטרדיול גבוה מאוד? מה קורה פה? תודה רבההוסף תגובה
-
תשובת מומחה
איקקלומין ובדיקת דם
ד"ר גילה בן דוד 24/06/2012 | 22:58שלום לך לפני ביוץ אנו מצפים לרמת אסטרוגן גבוהה. רמת האסטרדיול בבדיקה אצלך גבוהה מאוד מכיוון שאת תחת טיפול באיקקלומין, כך שזה צפוי ותקין. לפני ביוץ אנו מצפים לעליה ברמת הפרוגסטרון. הפרוגסטרון אצלך לא מאוד נמוך ובכל מקרה אין לנו רפרנס לבדיקה קודמת. סך הכל התגובה שלך לאיקקלומין ע"פ תמונת הדם היא טובה. בהצלחה.הוסף תגובה
-
-
אוביטרל (לת)
מיקי 22/06/2012 | 14:02שלום, אני אשמח להבין מה בדיוק עושה האוביטרל - האם הוא גורם לביוץ תוך מספר שעות מדויק לאחר הזרקתו (36?) או "רק" מכוון את הביוץ לטווח הזמן שבין הזרקתו ועד מספר שעות לאחר מכן. מה זה אומר מבחינת מועד ההזרעה האופטימלי ביחס למועד ההזרקה? תודה רבה ושבת שלום!הוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
ביוץ
רינה 18/06/2012 | 12:23יש לי שאלה על הביוץ אני מקבלת מחזור כל 30 ימים קיבלתי מחזור ב27 לפברואר ב26 למרס ב25 לאפריל ווסת אחרונה הייתה ב24 למאי לפי מחשבון ביוץ דרך האינטרנט תחילת הפוריות שלי היא ב5 ליוני ותאריך הביוץ הוא ב9 ליוני וסוף הפוריות זה היום מ6 ליוני התחלתי לעשות בדיקת ביוץ כל יום ב6 7 ו8 לחודש קו הבדיקה היה בהיר מקו הביקורת אז ככה שחשבתי שבתשישעי הקו יהיה כהה יותר ויהיה לי ביוץ בתשיעי בדקתי ב10 וגם 11 ליוני והקו היה חלש או בהיר יותר מ6 ליוני מה זה אומר? שהביוץ שלי היה לפני 9 לחודש או שיכול להיות שיש אצלי משהו לא תקין דרך כבר 3 חודשים מנסה להיכנס להריון ללא הצלחה ותמיד הייתי בודקת את תאריך הביוץ שלי דרך האינטרנטהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
בדיקת ביוץ ביתית
ד"ר גילה בן דוד 19/06/2012 | 10:36שלום רינה הופעה של קו הבדיקה בבדיקות ביוץ ביתיות מדווח על עלייה בהורמון ה LH, שכיום יומיים לאחריו הביצית חורגת (ביוץ ). ישנן נשים שערכת הביוץ מוצאת אצלהן במדויק את ימי הביוץ, אך חלק מהנשים לא מצליחות למצוא את הביוץ בעזרתן. בכל מקרה לא מחליטים אם משהו לא בסדר על סמך בדיקה אחת בערכת ביוץ ביתית. נסי להתחיל את הבדיקות מוקדם יותר בפעם הבאה, ואם עדיין הבדיקה לא ברורה ניתן לבצע מעקב זקיקים וכך לקבל תשובה ודאית לגבי זמן הביוץ. רק כשליש מהזוגות נכנסים להריון תוך 3 חודשי נסיון, בינתיים לא נשמע שיש סיבה לדאגה. בהצלחה. בהצלחה.הוסף תגובה
-
ביוץ
רינה 20/06/2012 | 10:04אז היום שבו הבדיקה מראה על שני קווים (כהים) זה לא יום הביוץ אלא יומיים אחרי זה הבנתי נכון? וכששני הקווים אינם זהים בצבע זה אומר שאין ביוץ? ותודה לך על עזרתךהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
ביוץ
ד"ר גילה בן דוד 21/06/2012 | 09:49כיום עד יומיים אחרי. האינדיקציה היא הופעה של קו ולא צבע הקו.הוסף תגובה
-
-
היי
קרן 15/06/2012 | 21:54היי יש לי שאלה עם המחזור שלי כול 26 ולא 28 מתי הביוץ שליהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
זמן ביוץ
ד"ר גילה בן דוד 18/06/2012 | 09:04יום 12-13הוסף תגובה
-
-
תופעות אחרי אוביטרל
אינה 15/06/2012 | 10:15שלום, אני בת 26, סובלת משחלות פוליציסטיות. ב-30.5.12 קיבלתי זריקת אוביטרל אחרי טיפול באיקקלומין. קיימנו יחסים באותו יום ויום למחרת כפי שנאמר לנו. יום לאחר הזריקה שמתי לב שאני עושה יותר פיפי, ואפילו קמה בלילה בשביל זה. שבוע וחצי אחרי הזריקה (8.6.12) החלו לי כאבים בשדיים כמו לפני מחזור, שעדיין לא עברו. שבועיים בדיוק אחרי הזריקה (13.6.12) היו לי כאבי מחזור שנמשכו יום אחד (ללא מחזור). האם התופעות האלו קשורות בטיפולים שעברתי או במשהו אחר?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
הורמון הריון
ד"ר גילה בן דוד 15/06/2012 | 21:19אכן אלו תופעות לאחר אוביטרל, שיכולות להמשיך עקב הריון. (אוביטרל הוא בעצם הורמון הריון ). אני משערת שהמשהו האחר שאת שואלת עליו הוא הריון, ואם עדיין לא קבלת מחזור כנראה שאת בהריון. בהצלחה.הוסף תגובה
-
עדכון
16/06/2012 | 07:28תודה על התשובה. אתמול עשיתי בדיקת הריון ביתית והיא יצאה שלילית. התחלתי שוב לחוש כאבי מחזור מאוד חזקים שאף גרמו לי להתעורר בלילה, אך אין עדיין מחזור. יוצא שיש לי כאבי מחזור כבר 4 ימים, אך אין דימום. בנוסף אני מרגישה כי מעבר לרגישות בשדיים, הם גם גדלו משמעותית. למה יש לי תופעות של מחזור אף על פי שעוד לא קיבלתי? לא הייתי אמורה לקבל כבר מחזור אחרי הזריקה?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
אוביטרל ווסת
ד"ר גילה בן דוד 18/06/2012 | 09:00מחזור מופיע כשבועיים ימים לאחר זריקת האוביטרל אך אומר שוב : נשים הן לא שעון שוויצרי! והמחזור יכול להופיע מוקדם או מאוחר יותר. במידה ולא קבלת מחזור עד עכשיו חזרי על בדיקת הריון.הוסף תגובה
-
-
-
תשובת מומחה
והשאלה?
ד"ר גילה בן דוד 15/06/2012 | 21:36רינה שלום השאלה לא מופיעה.הוסף תגובה
-
ביוץ
רינה 17/06/2012 | 10:16תחזרי טיפה אחורי השאלה מופיעה בתאריך 11 ליוניהוסף תגובה
-
-
שאלה
גבי 13/06/2012 | 22:28שלום רב, במהלך טיפול הפריה חוץ גופית שאני עוברת בחו"ל, לפני יומיים בביקורת נאמר לי שהזקיקים מתקרבים לרמת בשלות אופטימלית וכי להמשיך בערב את ההזרקה במתכונת הרגילה וכי או-טו-טו אני קרבה לשלב הבא של הטיפול - לשאיבה. כשחזרתי בערב גיליתי שהושארה לי הודעה משעות צהריים להזריק מיד צטרוטייד. העניין הוא שההודעה הושארה לי כמה שעות לפני ששמעתי אותה ורק כעבור כחמש וחצי שעות מרגע ששמעתי את ההודעה הזרקתי את הצטרוטייד. התקשרתי בבהילות למרפאה לוודא שלא נגרם לי נזק מהעיכוב נאמר לי כי אין מקום לדאגה. למחרת, לאחר בדיקות דם שביצעתי נאמר לי כי באופן מאוד נדיר ובלתי צפוי הביציות התמוססו או שהשמשו במילה אחרת באנגלית שלא הבנתי אך שמשמעות הדבר היא כי הביציות ירדו לטימיון. ניסיתי לברר את פשר הדבר ונאמר לי כי האסטרדיול מאוד עלה בפתאומיות ושזה מאוד נדיר. שאלתי אם יש קשר לכך שהיה עיכוב בזריקת הצטרוטייד ונאמר לי שככל הנראה לא וכי זה יכול לקרות. האמנם??? האם אין כאן סוג של רשלנות רפואית? האם באמת אין קשר בין העליה הפתאומית באסטרדיול ולעיכוב בצטרוטייד???(לו היו טורחים להשיג אותי בנייד בו ברגע מיד הייתי מזריקה צטורטייד, אך לא התאמצו להשיג בנייד והסתפקו בהודעה במשיבון בביתי). אני בת 44, ללא ילדים וזה שבכלל הגבתי לזריקות היה בניגוד לציפיות בשל ה- FSH הגבוה שלי וה-AMH הנמוך שלי. שאלתי את הרופאה אם זה קשור לגיל, לFSH או לAMH הנמוך ונאמר לי שלא. אשמח לקבל הסבר לתופעה וברצוני לדעת האם ניתן היה למנוע זאת? האם ניתן למנוע זאת בעתיד? האם יש קשר לעיכוב של הצטרוטייד? האם יש כאן ריח של רשלנות רפואית. הייתי בדרך להפריה יקרה מאוד בכל המובנים וכעת הכל ירד לטמיון. תודה רבה.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
עדכון טעות
גבי 14/06/2012 | 01:32כתבתי בטעות שנאמר לי שהאסטרדיול זינק באופן פתאומי וטעיתי. נאמר לי שהאסטרדיול צנח באופן פתאומי. תודה.הוסף תגובה
-
עדכון נוסף
גבי 14/06/2012 | 15:48חשוב לי להדגיש שההבט המשפטי פחות מעסיק אותי ויתכן שהמינוח בו השתמשתי "רשלנות" פחות מתאים. הדבר היחיד שמעסיק אותי זה לקדם את תהליך הפריון. אך כיוון שמדובר בתהליך מאוד מורכב ורב- שלבי, שעל מרביתו אין לי שליטה (ולא רק לי, גם לצוות הרפואי אין שליטה על הכל...כפי שבטח ידוע לך) חשוב לי לוודא שכל מה שניתן לשליטתי יתבצע. על כן חשוב לי להבין ממה הדבר נבע ובמינוח רשלנות בו השתמשתי התכוונתי להבין האם בשל הכשל התקשורתי הדבר ארע או שמא זה דבר שלא ניתן לחזות או למנוע בעתיד. שכן, בכוונתי להתמיד בטיפול נוסף בתקווה ששוב אגיב. ולכן חשוב לי להבין אם הכשל נבע בעיכוב של כחמש שעות בהזרקת הצטרוטייד, או אם יש הבטים אחרים עליהם עלי לתת את הדעת. תודה רבה.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
תשובה
ד"ר גילה בן דוד 15/06/2012 | 20:47גבי שלום תודה שניסית לתאר בפרוטורוט את מהלך העניינים כדי לתת לי תמונה מלאה, אך ללא מעקב הזקיקים ובדיקות הדם אינני יכולה לדעת מה קרה. כמו כן אני לא יודעת למה הכוונה ב"הביציות התמוססו", אולי הכוונה לביוץ מוקדם מהצפוי? כך שלצערי אני יכולה לענות רק על חלק משאלותיך: לא יודעת מה היה שם, אך מה שזה לא יהיה, לא קרה בשל איחור בהזרקת צטרוטייד של 4 שעות. אם אכן מה שקרה היה בגלל חוסר מעכב (צטרוטייד), היה צריך להזריק אותו ימים קודם ולא שעות. לגבי מניעה של ארוע דומה בעתיד: תבקשי לבצע מעקבים יותר דחופים. עדיף לבצע עוד בדיקת דם ואטראסאונד לכאורה מיותרים מאשר לאבד מחזור שלם של טיפול יקר. ניתן לשקול שימוש בדקפפטיל ולא בצטרוטייד. ובעיקר כדאי לך להפגש עם הרופא המטפל ולברר על מה באמת מדובר כדי לבדוק אם אכן ניתן למנוע הישנות המקרה בטיפול הבא. בהצלחה.הוסף תגובה
-
תודה ועדכון
גבי 16/06/2012 | 21:05ראשית, הרבה תודה על תשובתך. רק לעדכן כי אני כבר כמה ימים ברציפות מזריקה את הצטרוטייד ומדי בוקר מאז תחילת הטיפול מתייצבת למעקב יומי. לגבי הדקפפטיל - בהחלט אברר זאת עם הרופא. שוב תודה רבה ושבוע טובהוסף תגובה
-
-
מעקב זקיקים+ ב.דם - משהו מוזר קורה לי בגוף....
לי-רון 15/06/2012 | 06:01שלום ד"ר גילה בן דוד, התחלתי סבב של מעקב שני לפני הזרעה ואשמח לדעת ולהבין את מושגי הערכים. לציין שאני בסבב טבעי ללא הורמונים. מרגיש לי שמשהו מוזר והזוי קורה לי בגוף שהערכים יורדים? E2 ירד מ 246 ל 70 ????? פרוגסטרון ירד מ 2.3 ל 1.7 מינוס ???? הרי אין מצב שפיספסתי כשהזקיק היה לפני יומיים 11 מ"מ ועכשיו 13 מ"מ... נתבקשתי להגיע שוב למעקב רק בשלישי-רביעי הבא... בינתיים אני דיי בלחץ ומודאגת מהתוצאות ... **תחילת מעקב לפני יומיים, יום 11 למחזור: עובי רירית 6 זקיק מוביל 11 מ"מ E-2 246 pmol/L 2.3 nmol/L פרוגסטרון LH 19.40 IU/L **היום, יום 13 למחזור: עובי רירית 5 (לא שזה משנה כבר 5 או 6 ...) זקיק מוביל 13 מ"מ ועוד זקיקים קטנים 11 מ"מ E-2 פרוגסטרון ירד מ 2.3 ל 1.7 מינוס ???? LH 20.40 IU/L מה זה הסימן הזה > ???? אני מצליחה להבין שזה סוג של מינוס שאומר מטה... אודה מאוד לתשובתך!הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
שכחתי לציין .....
לי-רון 15/06/2012 | 07:03סבב ראשון של הזרעה לא הצליח. אך הערכים בסבב היו תקינים ותמיד התקדמו ותאמו וביום ה 18 היתה ההזרעה. הווסת האחרונה היתה קשה, כואבת וארוכה- דבר שאינו אופייני לי כלל. ומלווה בקרישים. בימים האחרונים התכווצויות בבטן התחתונה. האם יש קשר בין הדברים ולבין התוצאות והערכים? אודה לתשובתך.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
מעקב זקיקים
ד"ר גילה בן דוד 15/06/2012 | 21:09שלום לי-רון הסימן > אכן אומר פחות; קטן מהערך המצויין. את לא פספסת את הביוץ. עוד לא גדל בכלל זקיק שיכול להגיע לביוץ. מצב כזה שכיח יותר אצל נשים מבוגרות עם רזרווה שחלתית נמוכה או אצל נשים צעירות עם שחלות פוליצסיטיות. אבל כמובן יכול להופיע חודש חריג כזה אצל כל אישה גם אם היא לא שייכת לאף אחת משתי הקבוצות הנ"ל. המשיכי את המעקב כפי שנאמר לך. ביוץ יכול להופיע בהמשך. בהצלחה.הוסף תגובה
-
רזרבה שחלתית נמוכה\ שחלות פוליציסטיות
לי-רון 15/06/2012 | 21:17תודה רבה על תשובתך! אני בת 34.5 לא אובחנתי באף אחת מן הקטגוריות שציינת. האם רזרבה שחלתית נמוכה או שחלות פוליציסטיות הינם משהו שהיה צריך לבדוק, או לאבחן מבעוד מועד? כיצד ניתן לאבחן ? מהם הסימנים ? האם זה הגיוני אעפ"י שבסבב קודם הכל היה תקין והערכים התקדמו והתאימו עד לביוץ?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
לא שעון שוויצרי
ד"ר גילה בן דוד 15/06/2012 | 21:34בבקשה (: כפי שציינתי בתשובתי הראשונה חודש חריג כזה יכול להופיע אצל כל אישה! גם אם היא לא שייכת לאף אחת משתי הקבוצות הנ"ל. נשים הן לא שעון שוויצרי וזה בסדר אם חודש אחד מתנהג באופן חריג. לו היית שייכת לאחת משתי הקבוצות כבר היית יודעת ( אורך מחזורים וסדירותם, אולטראסאונד, בדיקות הורמונליות, רופא מטפל... ). אז לא צריך לדאוג אלא רק להמשיך במעקב. בהצלחה.הוסף תגובה
-
המון המון תודה!
לי-רון 15/06/2012 | 22:13תודה על תשובתך המקצועית והכנה! מאוד מעריכה! שבת שלום!הוסף תגובה
-
נושאים מרכזיים
-
מחלות קשורות
-
תאחיזה לכרומוזומי מין
-
סרטן רירית הרחם
-
טיפולים וניתוחים קשורים
-
הזרעה תוך רחמית IUI
-
שאיבת ביציות
-
בדיקות קשורות
-
17 קטוסטרואידים בשתן
-
עופרת בדם
-
תרופות קשורות
-
מטנאמין היפוראט
-
אמיקצין
-
מונחים קשורים
-
בלוטות ברתולין
-
דלקת שחלה
פורומים נוספים בתחום
פורוםטיפולי פוריות
פורום טיפולי פוריות מנוהל ע"י פרופ' יעקב אשכנזי, מומחה בתחום הפריון, פוריות האישה, פוריות הגבר והפריה חוץ גופית. היכנסו עכשיו והתייעצו עם מומחה/ית!
לפורום טיפולי פוריותפורוםהריון ולידה
פורום הריון ולידה ניתן להתייעץ עם ד"ר עמנואל אטלי, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום הריון ולידהפורוםביוץ והזרעה
פורום ביוץ והזרעה מנוהל ע"י ד"ר גיל ירושלמי, רופא בכיר ביחידה להפריה חוץ גופית, מרכז רפואי ע״ש חיים שיבא, תל השומר. היכנסי עכשיו והתייעצי עם מומחה/ית!
לפורום ביוץ והזרעהפורוםנסיון
בפורום נסיון ניתן להתייעץ עם ד"ר רופא ניסיון, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום נסיוןפורוםדיקור מי שפיר וסיסי שליה
בפורום דיקור מי שפיר וסיסי שליה ניתן להתייעץ עם ד"ר יוסי הר-טוב, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום דיקור מי שפיר וסיסי שליהפורוםגיל המעבר
בפורום גיל המעבר ניתן להתייעץ עם ד"ר ירדנה משיח, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום גיל המעבר
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
ד"ר עמנואל אטלי
ד"ר גיל ירושלמי
גב' יאנה - בדיקה קורן
ד"ר יוסי הר-טוב
ד"ר ירדנה משיח