פורום פוריות והפריה חוץ גופית (IVF) - עמוד 479
גולשים יקרים, מענה לשאלות חדשות יתאפשר במגוון הפורומים האחרים.
-
הורמונים משתוללים (לת)
נעמי 16/08/2010 | 15:08שלום רב, אני בת 40.5 והאמת די מיואשת..מפברואר בטיפולים, חצי שנה שבהם חודשיים עם איקקלומין ופעם אחת עם גונאל F. בשאר החודשים אינני מצליחה לקבל הורמונים מאחר והכל השתבש לי. אני מציינת שיש לי ילד 1 בן 19. ועברתי 3 הפלות יזומות האחרונה בערך בגיל 27.כל הבדיקות מראות לכאורה שהכל בסדר,אבל הגיל הוא הגורם המרכזי. עברתי 7 הזרעות עד כה. אני חודשיים ללא טיפול הורמונלי.ב- 5/6 הזרקתי וב- 11/6 היתה הזרעה.חודש לאחר מכן התפספס לי הטיפול כיוון שהרופא שלי לא היה. והחודש ככה, קיבלתי מחזור ב- 25/7 (איחר לי יומיים) ב- 26/7 ביצעתי בדיקת דם LH 8.5. ESTRADIOL 454. PROG 2.5 . הערכים היו גבוהים לתחילת טיפול לכן הוחלט לתת לי גלולות להורידם קיבלתי YAZ למשך שבועיים. ב- 12/8 (יומיים לפני המחזור)שוב בדיקות LH 2.9. FSH 1.2. ESTRADIOL 1602. PROG 1.2. ב- 15/8 (יום שני למחזור) LH 3.6. FSH 2. ESTRA 2876. PROG 1.4 .ברצוני לציין שהמחזור שלי כל 28 יום וביוץ סדיר (עד לפני הטיפולים) מעולם לפני כן לא עברתי טיפולים. מחר אמורה להגיע לרופא לאולטראסאונד לבדוק מה קורה איתי. האם אני מבייצת עם המחזור? אז באמת מה קורה איתי מה לא בסדר?? והאם אני לא יכולה לסיים אם ההזרעות האלה ולהגיע לטיפולי פוריות? האם לא מספיק 7 הזרעות כדי להבין שזה לא הולך?? לדברי הרופא שלי עדיין לא קיבלתי מספיק הורמונים כדי להגיע לשלב הזה. תודה על הסבלנות .אבל גילי זה מה שמלחיץ כאן. תודה תודהפתח בחלון חדש -
IVF
דנה 16/08/2010 | 10:29שלום, אני אחרי הפרייה שלישית. רציתי לדעת אחרי כמה ימים ההפריה נקלטת?פתח בחלון חדש-
היייי
סיון 16/08/2010 | 14:16אומנם אני לא רופאה אבל גם עוברת הפריה ... ולפי מה שאני ידועת ההשרשה מתבצעת ביום השלישי רביעי מיום החזרת העוברים . בהצלחה
-
-
אוביטרל במינון גבוה (לת)
גלית 15/08/2010 | 13:36היי, אני בטיפול פריון, ולאחר 18 ימים של הזרקות פיוריגון במינונים שונים. הייתי אמורה-ביום ה19- להזריק אמפולה וחצי של אוביטרל (של 250 - כל אמפולה) בפועל- בטעות- לחצתי עד הסוף והזרקתי לעצמי גם את כל האמפולה השניה. לאיזו תוצאה הטעות הזו עלולה לגרום??פתח בחלון חדש -
מחזור ופוריות
טל 29/07/2010 | 21:56האם יש השפעה של מחזור לא סדיר לבין כניסה להריון?? בת 25 והמחזור אינו סדיר,ברצוני לדעת אם תיהיה לי בעיה להכנס להריון ?פתח בחלון חדש-
כדאי להסדיר את המחזור אבל בלי גלולות...
רוני 15/08/2010 | 12:49הי טל, אני הייתי עם ווסת לא סדירה שנים. בגיל 18 התחלתי לקחת גלולות בהמלצתו של הגניקולוג שלי. אחרי שהפסקתי (לפני 5 שנים), קיבלתי ווסת פעמיים ואזס היא פשוט נעלמה. הגוף שלי פשוט לא ידע כבר מה לעשות "לבד". אני חושבת שיש קשר לבעיות פוריות כי כך היה לאחותי הגדולה בזמנו. אני עשיתי דיקור סיני ונתנו לי גם צמחים ואחרי חודשיים חזרה הווסת...והיום אני מקבלת כל 30 יום בלי עזרה הורמונלית... המדקרת שלי בכפר הירוק ליד רמה"ש ושמה נעה קרן. אשמח להעביר לך טלפון אם מתאים...בהצלחה
-
-
בדיקת סי. טי אגן (לת)
מ. 14/08/2010 | 09:36רציתי לדעת האם בדיקת סי.טי אגן שערכתי לפני כשנתיים והתמקדה בין השאר בשחלות, יכלה לגרום לנזק לביציות.פתח בחלון חדש -
לא מגיבה לזריקות פיורגון
סיגל כהן 09/08/2010 | 10:22היי לכם, אני בת 42 מטופלת בזריקות פיורגון כבר 7 ימים 350ML. היום לאחר מעקב זקיקים ובדיקת דם הודיעו לי כי אני לא מגיבה לפיורגון אין התקדמות והם ממליצים להפסיק את הטיפול. לאחר התיעצות נוספת עם הרופאה הפרטית שצלה אני מטפלת, החלטנו כי נמשיך עם הטיפול בעוד 3 ימים במינון גבוה יותר 450ML מה הסיבה כשלא מגיבים לפיורגון ? יש האיזה טיפול נוסף או מקדים שניתן לבצע ? האם תגובה לפיורוגון שונה בכל חודש ? מה ניתן לעשות בכדי לשפר את התוצאה אודה לכם על תשובתכםפתח בחלון חדש-
פריוגון
תמי 11/08/2010 | 16:01היי סיגל אני שמחה לשמוע שהכול הולך כמו שצריך הגונל F הוא חומר דומה אבל לפני זה תתיעצי עם הרופא שלך לגבי גונל F ואני מקווה שלא היה צורך בזה שהיה לך בהצלחה ובע"ה תצאי בידים מלאות. תמי -
פריוגון
סיגל 10/08/2010 | 06:45היי תמי, תודה על תגובתך, ושמחה לשמוע שיש אמצעים אחרים להתגבר על הבעיה. בכל בסדר עם ההזרקות, החומר מוחדר לגוף אני בודקת בכל פעם שרמת החומר באמפולה יורד 350ML אי אפשר לפספס. לגבי לגונלF האם זה דומה לפריוגון או חזק יותר ? ברגע אני מזריקה מינון גבוה יותר 450ML - ומקוה לטוב -
פריוגון
תמי 09/08/2010 | 17:34היי סיגל שמי תמי וגם אני מטופל IVF ואת לא צריכה להיות לחוצה את בטוחה שאחומר מוזרק לגוף ???? אני יגיד לך למה אני שואלת כי יש משהי מטופלת IVF יחד איתי וכשהיא היתה הולכת להזריק במרפא שלה האחות לא היתה מושכת את העט כלפי חוץ ובמשך שבועים של זריקות היא ראתה שעט מלא בגלל זה !!! אז תבדקי את זה ועם לא זאת הבעיה! אז הם יראו שזה לא הולך הם יחליפו לך לגונלF זה לא סוף הטיפול יש עוד תרופות שאפשר לקחת תתיעצי עם הרופא שלך בהמשך שהיה לך בהצלחה תמי .
-
-
לאחר הפרייה חוץ גופית שלישית (לת)
לימור 10/08/2010 | 16:00אני 6 ימים לאחר הפרייה חוץ גופית פעם שלישית הייתי מאוד רוצה לדעת אם יש סימנים כלשהם להיריון והשרשה אני מרגישה מידי פעם לחץ בבטן התחתונה. אני עם תמיכה של אנדומטרין ואסטרופם. תודה.פתח בחלון חדש -
בדיקת זרע (לת)
אמיר 09/08/2010 | 13:25להלן תוצאת בדיקת הזרע שלי מיום 19/07/2010 נפח דגימה סמ"ק 3 צמיגות : תקינה PH:7.7 ריכוזסמ"ק 355 תנועה 15% תנועה פרוגרסיבית תקינה % : תנועה פרוגרסיבית איטית %:50 תנועה במקום % :50 צביעת אאוזין % צורות פתלוגיות 95% תאור :nek and tail pathology תאים עגולים , סמ"ק 10X6 סיכום בדיקה : astheno-teratozoospermi מה משמעות הבדיקה ? האם יש סיכוי להיריון טבעי ?פתח בחלון חדש -
וריקוצלה ופעילות גופנית אחרי הניתוח. (לת)
אברהם סרי 09/08/2010 | 03:18שלום רב . נמצא שיש לי וריקוצלה חמורה באשך שמאל וקלה בימין . נקבע לי ניתוח עם דר' יגאל מדג'ר לטיפול בבעייה . השאלה שלי היא --כמה זמן מתום הניתוח אוכל לשוב לפעילות גופנית מלאה אני רץ ריצות ארוכות - מתאמן למרתון. האם יש חשש אחרי הניתוח לחזור לרוץ ?פתח בחלון חדש -
הצילוווווווווווווו
דקלה 04/08/2010 | 21:50לצערי בעלי מעשן חשיש על בסיס יומי ולדעתי אילו כמה פעמים ביום כבר שנים ארוכות למרות כל המלחמות כלום לא עוזר איתו בנוסף לכל ה"תענוג" אנחנו לא מצליחים להיכנס להריון כבר שנתיים כל הבדיקות שלי הראו שהכל תקין ואף בעבר הייתי בהריון(הפלה) בדיקות הזרע שלו הראו בעיה בתנועתיות.. האם זה קשור לעישון? אודה לכם אם תענו לי בהקדם האפשרי במידה וכן אשמח אם תפנו אותי לאתר שאוכל להציג בפניו את העובדות. תודה :(פתח בחלון חדש-
תשובה
בילבי 08/08/2010 | 11:38יש אפשרות כזו מחקרים מראים קשר בין עישון ואיכות זרע ירודה כדאי לך לברר על הזרעות
-

פורומים נוספים בתחום
פורוםטיפולי פוריות
פורום טיפולי פוריות מנוהל ע"י פרופ' יעקב אשכנזי, מומחה בתחום הפריון, פוריות האישה, פוריות הגבר והפריה חוץ גופית. היכנסו עכשיו והתייעצו עם מומחה/ית!
לפורום טיפולי פוריותפורוםהריון ולידה
פורום הריון ולידה ניתן להתייעץ עם ד"ר עמנואל אטלי, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום הריון ולידהפורוםפסיכיאטריה
בפורום פסיכיאטריה ניתן להתייעץ עם פרופ' ערד קודש, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום פסיכיאטריהפורוםגניקולוגיה
בפורום גינקולוגיה ניתן להתייעץ עם ד"ר נסיה לנג פרנקו, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום גניקולוגיהפורוםאף אוזן גרון
בפורום אף אוזן גרון ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום אף אוזן גרוןפורוםגסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים
בפורום גסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום גסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים