פורום הגדלת חזה והרמת חזה - עמוד 41
גולשים יקרים, מענה לשאלות חדשות יתאפשר במגוון הפורומים האחרים.
-
טיפול בשקעי עינים
לימור 23/03/2020 | 21:54היי דוקטור יש לי שקעים מתחת לעיניים וכתוצאה מכך יש השתתקפות לכהות האם הדרך של זריקה היא פתרון הכי טוב ?פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה טיפול בשקעי עינים
פרופ' ליאור הלר 23/03/2020 | 22:52שלום לימור לעתים קרובות אכן שקעים מתחת לעינים גורמים לאזור להיראות יותר כהה. הוספת נפח על ידי הזרקת חומצה היאלורונית יכולה לגרום לעור "להידחף" החוצה ולהיראות יותר בהיר. יחד עם זאת צריך לזכור ששיפור הנפח לא תמיד משפר גוון העור. כמובן שמבלי לבדוק אותך אי אפשר להציע בודאות טיפול אבל לפי תאור הבעיה כפי שמשתקף בשאלתך אני חושב שזריקת חומצה היאלורונית עשויה לשפר את המצב. אפשרויות יותר "קיצוניות" הם הזרקת שומן או ניתוח עפעפיים תחתונים. מציע להתחיל עם הדבר הפשוט ביותר שהוא הזרקת חומצה היאלורונית. בברכה
-
-
עישון ומריחת משחה
מיאל 19/03/2020 | 20:02היי מתי אפשר לעשן אחרי הגדלת חזה? ומתי צריך להתחיל למרוח את המשחה בתפרים ?פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה פלסטר
פרופ' ליאור הלר 21/03/2020 | 19:00מציע להיתיעץ עם הרופא המנתח -
פלסטר
כותבת השאלה 21/03/2020 | 18:59לחכות שהוא יפול? -
תשובת מומחה עוד שאלה
פרופ' ליאור הלר 21/03/2020 | 18:52לא. אין טעם לשים פולידין ל הפלסטר -
עוד שאלה
כותבת השאלנ 21/03/2020 | 18:47השאלה שלי היא האם לשים את הפולידין למרות שנשאר לי הפלסטר הקטן לאחר הניתוח -
תשובת מומחה פולידין
פרופ' ליאור הלר 21/03/2020 | 18:22זה נשמע בסדר -
פולידין
כותבת. שאלה 21/03/2020 | 18:17אני שמה פולידין ומעל גזה שיהיה חוצץ בין החזייה -
תשובת מומחה עוד שאלה
פרופ' ליאור הלר 21/03/2020 | 18:14תלוי בסוג התחבושת שיש לך. אני נוהג לשים רצועות סטריסטריפ לשבועים ואז לא צריך שום סוג של חיטוי -
עוד שאלה
מיאל 20/03/2020 | 20:03ומשחה נגד חיטוי מתי אפשר לשים? -
תשובת מומחה עישון ומריחת משחה
פרופ' ליאור הלר 20/03/2020 | 19:49שלום מיאל כעקרון אנו מבקשים לא לעשן עד חודש לאחר ניתוח על מנת לשפר את ריפוי החתך הניתוחי ולקבל צלקת יפה יותר. יחד עם זאת במקרה של ניתוח הגדלת שדים (ללא הרמה) נושא העישון פחות עקרוני. מקובל להמליץ על משחה נגד הצלקות כשלושה שבועות לאחר הניתוח. בברכה
-
-
משחה לאחר הניתוח
דניאל 17/03/2020 | 20:07דוקטור אני אחרי 9 יום לאחר הגדלת חזה איזה. משחה מומלצת לשים על התפרים?והאם צריך משחה כדי לרפא את הפצע או כדי שלא יהיה סימן?פתח בחלון חדש-
צלקת
אני 17/03/2020 | 22:42למה רק מהשבוע השלישי? והאם פולידין גם אפקטיבי ? -
תשובת מומחה משחה לאחר הניתוח
פרופ' ליאור הלר 17/03/2020 | 22:17משחת קלוקוט עבור שיפור מראה הצלקת. מציע החל משבוע שלישי. בברכה
-
-
שכיבה על הבטן
אורן 09/03/2020 | 18:55היי אני שלושה חודשים לאחר הגדלת חזה מעל השריר. לשכב על הצד כואב לע נורא ואנע רגילה לשכב על הבטן, מתי זה אפשרי? ומדוע זה לא כדאי לשכב על הבטן ?פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה שכיבה
פרופ' ליאור הלר 17/03/2020 | 22:17גם -
שכיבה
אורן 16/03/2020 | 23:30גם אם השתל הוא מעל השריר ? -
תשובת מומחה שכיבה על הבטן
פרופ' ליאור הלר 14/03/2020 | 22:40שלום אורן הייתי מציע להמתין כשלושה עד ארבעה חודשים עד שתשכבי על הבטן. הסיבה להמלצה לא לשכב על הבטן נובעת מהרצון למנוע ללחץ על השתלים. לחץ שנגרם בסמוך לניתוח יכול להזיז את השתל למקום שבו המנתח לא התכוון למקם אותו. בברכה
-
-
משחה
ליאו 15/03/2020 | 22:02אהלן.אחרי הגדלת חזה סיימתי אנטיביוטיקה לאחר שבוע שלם. והדוקטור אמר לי לשים פולידין על התפרים. האם פולידין זהה הכי טוב?או שיש עוד אופציותפתח בחלון חדש-
איחוי התפרים
כותבת השאלה 16/03/2020 | 13:52ויש זמן מסוים לאחר הניתוח ששמים? שמעתי רק לאחר שהתפרים מתחילים להיסגר זה נכון? -
תשובת מומחה משחה
פרופ' ליאור הלר 15/03/2020 | 22:51פולידין; זה בסדר גמור -
משחה
.. 15/03/2020 | 22:49אז פולידין פחות טוב? -
תשובת מומחה משחה
פרופ' ליאור הלר 15/03/2020 | 22:37שלום לכל רופא יש פרוטוקול טיפול בחתך הניתוחי. אינני יודע אם פולידין מהווה את האופציה האידאלית אבל בסך הכל זה שומר על החתך נקי. אני שתמש בסטריסטריפס חומים ומחליף אותם אחרי כ10-14 ימים והתוצאות הן טובות. מציע לשקול משחל קלוקוט שלושה שבועות לאחר הניתוח. בברכה
-
-
גודל החזה
לילי 14/03/2020 | 22:43הי דוקטור איך אדע כמה החזה ירד לי לאחר שירד הבצקת אני מפחדת שירד לי ממשעותית ולא אוהב את הגודל הסופיפתח בחלון חדש-
תשובת מומחה גודל החזה
פרופ' ליאור הלר 15/03/2020 | 22:43שלום לילי בדרך כלל הירידה בנפח שנובעת מספיגה של הבצקת היא בערך של כ10%. כמובן שזה לא ערך אבסולוטי ואין נוסחה מתמטית לחישוב שינוי נפח השד אבל בדרך כלל השינוי כוא מתון. בברכה
-
-
-
תשובת מומחה גודל השתל
פרופ' ליאור הלר 15/03/2020 | 22:40שלום נילי גודל השתל נמדד ביחס לכמות רקמת השד, רוחב בסיס השד, מבנה בית החזה וגובה. ככול שרוחב בית החזה יותר קטן כך השתל יחשב יותר גדול. המדד החזוב ביותר הור רוחב בסיס השד ביחס לרוחב בסיס השתל. בהצלחה
-
-
חזה שפיצי לאחר הגדלת חזה
רותם 05/03/2020 | 15:14שלום אני כחודש לאחר הגדלת חזה מרוצה מהגודל אך כשמסתכלים מהצד התמונה שמתקבלת היא חזה בצורה של שפיץ וזה מתסכל אני יודעת שעדיין אין צורה סופית ויש לי כעוד שבועיים להשאר אם חזיית החלמה האם זה נורמלי הצורה?פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה חזה שפיצי לאחר הגדלת חזה
פרופ' ליאור הלר 14/03/2020 | 22:48שלום רותם בדרך כלל רואים את התוצאה הסופית כ4 חודשם מהניתוח, במיוחד כאשר החזה קטן. במשך תקופה זו החזה מתרגל לשתל ומקבל צורה יותר עגולה. במקרה שלך הייתי מציע להמתין עוד מספר חודשם ואז לבדוק את הנושא. בברכה
-
-
הורדת גוש לאחר הגדלה
נועה 07/03/2020 | 16:54היי האם אפשר להוריד גושים לאחר הגדלת חזה?ומתי אפשר להוריד לאחר הניתוחפתח בחלון חדש-
תשובת מומחה הורדת גוש לאחר הגדלת חזה
פרופ' ליאור הלר 14/03/2020 | 22:46שלום נועה אפשר בהחלט להוריד גושים מהשד לאחר הגדלת חזה אבל צריך להיות זהיר על מנת לא לפגוע בשתל. אם ידוע על גוש שצריך להוציא אפשר להוציא אותו במהלך ניתוח הגדלת חזה. בברכה
-
-
הרמת חזה והגדלה
מירה 08/03/2020 | 11:22שלום דר ליאור, אני הייתי ביעוץ אצל רופא והוא אמר לי שאני חייבת הרמה והגדלה . אני בת 39 אבל נורא נבהלתי כי הוא אמר שיש בין כ 20%-30% סיבוכים עם צלקות קשות. החלמה נוראית .האם זו באמת סטטיסטיקה לניתוחים בסוג זה? קשה לי להאמין שאין אלטרנטיבה אחרת עם אחוזי הצלחה יותר גבוהים. תודה רבה מירהפתח בחלון חדש-
תשובת מומחה הרמת חזה והגדלה
פרופ' ליאור הלר 14/03/2020 | 22:44שלום מירה אחוז הסיבוכים הקשורים לניתוח זה הינו יותר נמוך. כמובן שיש משמעות אם את מעשנת, סוג העור, גודל השד ועוד. בכל מקרה מציע לשמוע חוות דעת נוספת. בברכה
-

פורומים נוספים בתחום
פורוםטיפולי פוריות
פורום טיפולי פוריות מנוהל ע"י פרופ' יעקב אשכנזי, מומחה בתחום הפריון, פוריות האישה, פוריות הגבר והפריה חוץ גופית. היכנסו עכשיו והתייעצו עם מומחה/ית!
לפורום טיפולי פוריותפורוםהריון ולידה
פורום הריון ולידה ניתן להתייעץ עם ד"ר עמנואל אטלי, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום הריון ולידהפורוםפסיכיאטריה
בפורום פסיכיאטריה ניתן להתייעץ עם פרופ' ערד קודש, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום פסיכיאטריהפורוםגניקולוגיה
בפורום גינקולוגיה ניתן להתייעץ עם ד"ר נסיה לנג פרנקו, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום גניקולוגיהפורוםאף אוזן גרון
בפורום אף אוזן גרון ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום אף אוזן גרוןפורוםגסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים
בפורום גסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום גסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים