פורום שאיבת שומן, מתיחת בטן והצרת היקפים
גולשים יקרים, מענה לשאלות חדשות יתאפשר במגוון הפורומים האחרים.
תיקון אסתטי של פקטוס אקסקוואטום אצל ילדה בת 15.8 באמצעות שאיבה והזרקת שומן (לת)
אמא של 28/05/2023 | 11:14שלום, הבת שלי מועמדת לניתוח לתיקון אסתטי של פקטוס אקסקוואטום באמצעות שאיבה והזרקת שומן במרכז הרפואי שמיר אסף הרופא. המועד מתקרב ואני קצת בלחץ. רציתי לשאול כמה שאלות: 1. אחרי שנבחנו כל מיני אפשרויות של ניתוח גרמי, שתלים וכו', הגיעו הרופאים למסקנה שהזרקת שומן שאוב (שומן שלה) תיתן את התוצאה הכי יפה, ואז הומלץ לנו לעבור את זה בבית חולים ציבורי (שמיר אסף הרופא) ולא ברפואה הפרטית. בית חולים ציבורי זה קצת מלחיץ אותי. מה אתם חושבים והאם אני בידיים טובות? 2. אין לבת שלי כמעט עודפי שומן. היא יחסית רזה. השאיבה תתבצע מאיזור הירכיים. דיברו איתנו על אפשרות לאי סדירויות של העור לאחר השאיבה. אני חוששת שנבוא לתקן איזור אחד ונקלקל איזור אחר. האם האי סדירויות האלה זה משהו נפוץ? באיזה תדירות זה קורה? האם יראו את זה בצורה בולטת אם שואבים מהירכיים? האם צפויות גם צלקות עגולות של הצינור ממנו שואבים? זה בולט? זה יטשטש עם הזמן? האם הגיל הצעיר שלה מהווה יתרון לנושא הצלקות והאי סדירויות של העור? 3. בנושא ההחלמה - הבנתי שהכאבים הם בעיקר באיזור ממנו שואבים. על כמה זמן החלמה מדובר פחות או יותר? איך וכמה היא צפויה להיות מוגבלת? תודה רבה מראשפתח בחלון חדששאיבת שומן מאכזבת (לת)
מתוסכלת 12/03/2023 | 16:25היי עברתי שאיבת שומן במותניים .עבר חודש אבל יש אי סימטריה בצדדים . משהו מעוות ולא נראה טוב למרות שכן הניתוח צמצם היקפים . אבל מה זה שווה שאני עם עיוות לא יפה ? בנוסף .... יש עדיין שומן במותניים. האם עליי לדרוש ניתוח תיקון ומתי ? באיזה שלב .תודהפתח בחלון חדשזריקת ליפוליזיס במרווח של שבוע בין טיפול לטיפול-המסת שומן
הילה 29/06/2022 | 13:09שלום, לפני כמה ימים הזריקו לי סך כולל של 5 מ״ל ל2 איזורים בגוף (בטן וסנטר כפול), נאמר לי שאני יכולה להגיע לזריקה נוספת עוד כמה ימים (מרוול של שבוע בין טיפול לטיפול) במקום לחכות 8 שבועות בין הטיפולים. האם זה מסוכן? והאם זה יעיל או שהחומר פשוט יספג כ״עודף״?פתח בחלון חדשהמסת שונן
לילוש 04/02/2023 | 17:47היי אפשר לדעת איפה עשית
תופעת לוואי אחרי המסת שומן בשיטת neck tite (לת)
המאוכזבת 26/12/2022 | 22:02אני אחרי 4 שבועות של טיפול ה neck tite אצל ד"ר אן גורביץ וזה עיקם לי את כל הפה והוא לא נפתח בצד שמאל כמו כן הצוואר שלי מלא בגבשושיות וממש לא נראה יפה, האם פגיעה בעצבים זה יכול להיות מצב בלתי הפיך או שזו תגובה טיבעית אחרי טיפול כזה?פתח בחלון חדששאיבת שומן (לת)
שם טוב 26/12/2022 | 12:55שלום אני גבר מעל 50 עוסק בפעילות גופנית באופן קבוע שנים אבל תמיד בעודף שומן בבטן. נכון להיום יש לא מעט אופציות לסילוק שומן ורציתי לדעת מה האופציה הטובה ביותר להסרת מצבור דומן של שנים ולא מדובר בהרבה שומן כך שבסופו של דבר תהיה בטן אסתטית. תודהפתח בחלון חדשהקפאת שומן בקור וטווח בטחון לכניסה להריון
פולי 01/06/2018 | 11:16שלום, מקריאה על טכניקת הקפאת שומן בקור, הבנתי שהשומן ממשיך להתפנות מהגוף במשך מספר חודשים לאחר הטיפול. בכל המקומות נאמר שאסור לבצע את הטיפול בהריון (זה הגיוני) השאלה היא כמה זמן מראש מומלץ להפסיק טיפולים כאלו אם מתכננים הריון? תודהפתח בחלון חדשהריון
נויה 21/12/2022 | 20:31האם אישה בהרין ממש בהתחלה האם מותר לה לעדות המסת שומןתשובת מומחה המסת שומן לפני הריון
דר' יואב אברהמי 18/06/2018 | 12:29היי ג'אזמין, להבדיל ממתיחת בטן שאכן לא רצוי להיכנס אחריה להריון, בהמסת שומן אין מניעה כזאת. בברכה, ד"ר יואב אברהמיתשובת מומחה תודה על התגובה, שאלת המשך
דר' יואב אברהמי 18/06/2018 | 12:27היי פולי, אין אף מחקר שמתבצע על נשים בהריון. בטיחות של טיפול או תרופה חדשים נבדקים רק על אנשים בריאים - ובדרך כלל בעיקר על גברים, כי לרוב הם אלה שמתנדבים למחקרי בטיחות. אם את רוצה וודאות מוחלטת אני מציע לך להימנע מכל טיפול או תרופה. בברכה, ד"ר יואב אברהמיהמסת שומן לפני הריון
ג'אזמין 18/06/2018 | 11:17היי ד"ר אברהמי, אשמח גם להבין בהמשך לשאלה זו, אם עדין לא נכנסתי להריון עד היום וארצה בעתיד- אם לא תהיה עם זה בעיה, כמו שיש עם ניתוח של מתיחת העור בבטן (אני יודעת שמומלץ לעשות זאת רק שלא מתכננים יותר להכנס להריון). תודה:)תודה על התגובה, שאלת המשך
פולי 06/06/2018 | 12:18תודה ד"ר אברהמי, ובכל זאת ברשותך שאלת המשך: האם בוודאות לא תתכן בעיה בהריון לאחר טיפול כזה, למרות שהשומן ממשיך להתפנות מהגוף במשך מספר חודשים לאחר הטיפול? האם נעשו על כך מחקרים? ושוב תודהתשובת מומחה הקפאת שומן בקור וטווח בטחון לכניסה להריון
דר' יואב אברהמי 03/06/2018 | 18:52היי פולי, אין צורך להפסיק מראש כשרק מתכננים הריון. אם תגלי שאת בהריון הפסיקי את הטיפולים. בהצלחה, ד"ר יואב אברהמי
לאחר בודי טייט
סיון 09/01/2016 | 18:13שלום לכן, העליתי כאן שאלה בנוגע לשאיבת שומן לפני רציתי להודות על מהירות התגובה. אני כותבת כאן שוב כי עברתי הליך של בודי טייט בזרועות ובבטן לפני מס ימים, אני נכון לעכשיו מאוד מרוצה מההליך אין לי ממש כאבים אני בעיקר עם בצקות וכבר רואה שינוי, אני רוצה להמליץ על אופטימל שם עברתי את הניתוח מאוד מקצועיים ומלווים אותך לאורך כל התהליך ברמה שלא תיאמן. זו לא פרסומת אלא חוויה אישית שלי שרציתי לשתף בגלל העדר המלצות ותגובות באינטרנט שחיפשתי לפני הניתוח. מוכנה לענות לכל שאלה שיש למישהי בנושא! בהצלחה לכולם.פתח בחלון חדשמרוית
רוית 07/08/2022 | 11:36היי סיון. תודה ששיתפת. באמת קשה למצוא על בודי טייט מידע והמלצות. האם תוכלי לשלוח לי תמונות )כמובן שאת לא חייבת לחשוף פנים) ולומר לי בבקשה מה המחיר לכל איזןר שעשית? אני מוכנה לשלם אבל כל כך קשה לעשות את הצעד כשאין מושג מה התוצאות.בודי טייט
מיכל 31/10/2021 | 16:31אצל מי עשית את הבודי טייט?בודי טייט
אנונימי 14/08/2020 | 17:26שלום רציתי לדעת האם בעקבות שאיבת בודיטייט יש חשש ואף קטן ביותר לרגישות יתר המתבטאות בתחושות זרמים קלות לתקופה ארוכה אפילו מספר שנים בתור אחת שעברה את השאיבה הזו וסובלת מזה למעלה מ-4 שנים ולא נמצא פתרון בידי הרופאים. נ.ב הכאב במגע עם מכנס באזור השאיבה. נקודת מרכז הבעיה נמצאת כארבעה סנטימטרים מעל הפיקה של הברך ויש תחושה לנפיחות קלה על ידי לחיצה בלבד ולא במבט חיצוני. אשמח אם תוכל לעזור לי כיוון שאני מתרוצצת שנים אצל רופאים רבים שלא מזהים מה יש לי. אמנם, יש לי 3 בלטי דיסק אך, הרופאים לא רואים קשר כלל בין זה לבין התחושות ברגליים כיוון שהם לא לוחצים על העצבים. דרך אגב, אם הבגדים רחבים אז התחושות כמעט ולא מופיעות. כלומר, הדבר מתעצם כאשר הבגדים פחות רחבים. הבדיקות שנעשו שללו את הדברים הבאים; סכרת בעיות בבלוטת התריס בדיקות דם מקיפות תקינות ואף, ניסיתי רפואה אלטרנטיבית כגון: דיקור, פולסיים חשמליים וכיוצא בזה. רפואה זו הובילה לשיפור קל אך לא משמעותי במיוחד מה עלי לעשות? הניתוח שעברתי התבצע בשאיבה של 5 ליטר בשני הירכיים בסהכ הכל כלומר כ - 2.5 ליטר בכל ירך. בנוסף לכך, הירכיים לא שוות בהיקפן נמצא הפרש של 3-4 סנטימטרים. הירך בעלת ההיקף הגדול יותר היא הכואבת.היי
סינדאני 15/09/2016 | 23:03היי תוכלי לומר לי אם עשית המסת שומן או ניתוח ?מלווה
סיון 13/05/2016 | 20:43רינת הייתה המלווה שלילא מתחזה חמודה
סיון 13/05/2016 | 20:42לא מתחזה חמודה הייתי בחול מס חודשיםבודי טייט
סיון 13/05/2016 | 20:40היי אני כבר מס׳ חודשים אחרי ומרוצה, מה שכן אני לא עברתי הריונות כך שאני לא יודעת אם זה מתאים, בכל מקרה בחזרה היא דיי מיידית מס׳ ימים וחוזרים לעיניניםלאחר בודי טייט
סיון 13/05/2016 | 20:40רינתבודי טייט
סיון 13/05/2016 | 20:35רינתסיון מתחזה
תמר 13/05/2016 | 15:41שימו לב שהיא הגיבה ברצף מהיר בצורה מחשידה..אחכ כבר לא הגיבה כלליצירת קשר
רויטל 11/04/2016 | 09:36הי סיוון , אשמח לקבל פרטים נוספים. חושבת על לבצע את ההליך.שאיבת שומןו באופטימל
יפה 03/04/2016 | 12:16סוון, מי היתה המלווה שלך מהפגישה עם הרופא עד לחתמת הסכם?היתייעצות
מריה 01/04/2016 | 18:23שלום סיון רציתי לקהל טל שלך על מנת להיתייעץ איתך לגבי בודי טייט בבטן. האם זה פוטר בעיה עור רפוי אחרי לידות?בודי טיייט
סיגל 07/03/2016 | 12:02תוכלי לחזור אליי אני פשוט לא יודעת מה להחליט ואשמח שתייעצי לי 0502727273 סיגל.בודי טייט
נושית 29/02/2016 | 22:24היי סיון, אשמח לקבל פרטים אני בדיוק מתעניינת לגבי בודי טייט בזרועות ובבטן. כמה זמן החלמה? כמה ס"מ הורידו לך? האם במקרה הזה בודי טייט עדיף על טכניקות אחרות להצרת היקפים במקומות הללו? האם הבודי טייט בשני האיזורים היו באותו זמן? יש לי תינוק בן שנה וחצי, האם אוכל להרים אותו אחרי כמה זמן? האם צריך ללכת עם חגורות אלסטיות גם בזרועות? אשמח לתשובותמתלבטת...
עינת 25/02/2016 | 10:10הי סיון, אני שוקלת לעשות בודי טייט בבטן, אחרי 2 קיסרי. איך התוצאות היום, חודשיים אחרי? את מרוצה? האם החזרה לשגרה היא מיידית? תודה!בודי טייט
אלמונית 30/01/2016 | 14:19היי סיוון בודי טייט זה המסת שומן בגלי רדיו?מה שעושים בפרופורציה?לאחר בודי טייט
סיון 13/01/2016 | 12:50היי מוניק, להפתעתי הניתוח היה מאוד קל באופן יחסי, למעט היום הראשון שהיו לי כאבים לא מאוד קשים אופטלגין ממש סייע, הכאב הוא בהחלט נסבל ולא רציני אני יומיים אחרי כבר ניקיתי את כל הבית :) מה שכן היום הראשון הוא דיי קשה לא מבחינת הכאבים אלא מהבחינה שיש נזילות מהחתכים שמבצעים של חומר ההמסה, זה מאוד לא נעים, למחרת בבוקר זה הפסיק. הדבר שבעיני הכי קשה הוא לסבול את המחטבים 3 שבועות, קצת מתיש. העלות משתנה מאדם לאדם כי זה תלוי בגודל השאיבה, זה נע בין 12000-15000 לאזור הבטן אבל אל תתפסי אותי במילה. בהצלחה!שאלה מניסיון שלך
מוניק 13/01/2016 | 10:45סיון, אני מעוניינת בבודי טייט בטן. אין שום אינפורמציה של אלה שעברו ולכן מבקשת ממך כל מידע אפשרי. תוכלי בבקשה להגיד מניסיונך כמה זה כואב אחר כך? אני מאוד חוששת מהכאב ומההחלמה. אימא לילדים וצריכה לתפקד... בנוסף מה העלות של השאיבה מהבטן? לא רוצה לבזבז זמן סתם ואחכ לגלות שאני לא יכולה לעמוד בתשלום.לאחר בודי טייט
סיון 09/01/2016 | 19:36הרופא הוא ד״ר הלוי רופא מאוד נעים סבלני ומקצועי ובסניף ירושלים הניתוח נעשה ברמת גן.בודי טייט
שלומית 09/01/2016 | 18:46היי סיון תודה על השיתוף באיזה סניף היית ומי הרופא שעשה לך את הטיפול?
שאיבת שומן (לת)
שימי 08/07/2022 | 10:38שלום אני כשבועיים וחצי לאחר שאיבה בבטן,גב,מותניים וירכיים בירך.אחת יש גלים לאורך כל הירך האם ישאר ככה?פתח בחלון חדשהמסת שומן בלייזר (לת)
מאיה 06/06/2022 | 16:49שלום אני יושבת על המסת שומן בלייזר לאחר דיאטה נשארה עדייו בטן שאני לא מצליחה להוריד. רשמי לדעת מה אחוזי ההצלחה והאם השיטה בטוחה?פתח בחלון חדשנמק אחרי ניתוח מתיחת בטן
לימי 17/04/2018 | 14:27לפני חודש עברתי ניתוח מתיחת בטן ושאיבת שומן. לאחר הניתוח שבו הרופא לא חבש את הפצע (התפר היה פתוח ללא חבישה) ולא הכניס נקזים, נוצר זיהום והצטברות נוזלים וכן נמק בדופן הבטן ונוצרו חורים גדולים. נכנסתי לניתוח שני כדי לנקות את הדלקת ולנקז את הנוזלים. לאחר עוד עשרה ימים נכנסתי לניתוח נוסף ע"מ לחתוך את הנמר. סהכ 3 ניתוחים בתוך 28 יום. כרגע אני יומיים לאחר הניתוח השלישי. אציין גם שיש לי המוגלובין נמוך כבר מספר שנים. הכאב הוא כמובן גדול ולעיתים בלתי נסבל. למה עלי לשים לב? מה לדרוש מהרופא? האם מומלץ ללכת לרופא נוסף לקבל חוות דעת נוספת? האם זה תקין??פתח בחלון חדשבטן
אורית 15/04/2022 | 17:52שאלה לגסי עם זיהום?מה אמרו לך?וממה זה ניהיה?היי
שולי 09/03/2022 | 01:09עם זיהום?אחרי הטרייה מנמק אחרי ניתוח שאיבה ומתיחת בטן
ג'סי 05/03/2022 | 19:12שלום עברתי לפני כ 28 ימים ניתוח שאיבה ומתיחת בטן אחרי כשבוע נהיה לי נמק אמרו כי הייתי מעשנת! עשו לי הטרייה ונשאר כמו חור גדול פתוח ,המנתח שלי לא מהארץ לצערי פניתי לכירורג בקופ"ח והוא השאיר את זה פתוח ,אני משתמשת בחבישה סילברסל השאלה איך וכמה זמן לוקח עד שהחור הזה שיחלים??מתיחת בטן
שני 01/02/2022 | 22:36לפני 3 שנים ביצעתי שאיבת שומן אני מעוניינת במתיחת בטן האם קיים סיכונים לזה?אני ממש חוששת שלא יוכל לעבור את הניתוח בגלל סיכון מוגברתשובת מומחה נמק אחרי ניתוח מתיחת בטן
דר' יואב אברהמי 01/05/2018 | 23:27שלום לימי, למרבה הצער לניתוח מתיחת בטן יכולים להיות סיבוכים כמו נמק של מתלה העור. לפי מה שאת מתארת נראה שהרופא שלך "עם יד על הדופק" ומבצע הטרייה של הרקמה הנמקית. את השאלה "למה לשים לב" עלייך להפנות לרופא המנתח שלך. לדעתי הדרישה היחידה שלך ממנו צריכה להיות שיהיה זמין אלייך ולשאלותייך. אם זה מתקיים והוא זמין עבורך ועונה לשאלותייך אינני חושב שמומלץ ללכת לרופא אחר. הרופא שניתח אותך בדרך כלל יהיה הכתובת הנכונה כי הוא זה שביצע את הניתוח ויודע מה הוא עשה במדוייק. אם את לא מצליחה להשיג אותו או מישהו מהצוות שלו, או שהוא אינו נותן לך מענה, אזי בהחלט הייתי פונה לחוות דעת שנייה אצל מומחה לכירורגיה פלסטית. מאחל לך החלמה מהירה, ד"ר יואב אברהמי
פורומים נוספים בתחום
פורוםטיפולי פוריות
פורום טיפולי פוריות מנוהל ע"י פרופ' יעקב אשכנזי, מומחה בתחום הפריון, פוריות האישה, פוריות הגבר והפריה חוץ גופית. היכנסו עכשיו והתייעצו עם מומחה/ית!
לפורום טיפולי פוריותפורוםהריון ולידה
פורום הריון ולידה ניתן להתייעץ עם ד"ר עמנואל אטלי, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום הריון ולידהפורוםפסיכיאטריה
בפורום פסיכיאטריה ניתן להתייעץ עם פרופ' ערד קודש, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום פסיכיאטריהפורוםגניקולוגיה
בפורום גינקולוגיה ניתן להתייעץ עם ד"ר נסיה לנג פרנקו, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום גניקולוגיהפורוםאף אוזן גרון
בפורום אף אוזן גרון ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום אף אוזן גרוןפורוםגסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים
בפורום גסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום גסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים