פורום שאיבת שומן, מתיחת בטן והצרת היקפים - עמוד 3
גולשים יקרים, מענה לשאלות חדשות יתאפשר במגוון הפורומים האחרים.
-
שאיבת שומן ומתיחת בטן (לת)
מיטל 03/02/2021 | 22:46עשיתי שאיבת שומן בירכיים לפני 3 חודשים ויש לי עור רפוי וכהה בירכיים האם זה נורמלי? עשיתי גם מתיחת בטן באותו מעמד והבטן עדיין נפוחה ...הגיוני ?פתח בחלון חדש -
בודי טייט (לת)
דניאל ק. 31/01/2021 | 22:13מתכננת לעבור בודיטייט באזור הירכיים והברכיים. אצל דר גלזינגר,אשמח להמלצות ותובנות מאנשים שעברו תהליך זה גם אצל רופאים אחריםפתח בחלון חדש -
שאיבת שומ
ורד 27/10/2016 | 10:23שלום אשמח אם מי שעברה ניתוח שאיבת שומן וירכיים תוכל לשתף אם מרוצה מתןצאותפתח בחלון חדש-
שאיבת שומן מהירכיים
בחורה 30/11/2020 | 21:41עוד לא עשיתי, אני מעוניינת לעשות! -
שאיבת שומן מהירכיים
בחורה 15/11/2020 | 21:50שלום אפשר לדעת אצל מי עשית את הניתוח? וכמה עלה לך? -
שאיבת שומן מהירכיין
בחורה 15/11/2020 | 21:31שלום ברצוני לדעת איפה עשית את הניתוח, ומה התוצאה, והאם עשית מתיחה אחרי הניתוח, וכמה עלה? אני מעוניינת מאוד לעשות את הניתוח הזה. -
המלצה
נרום 16/08/2018 | 00:49המלצה על שם מנתח לשאיבת שומן הירכיים. מניסיון בלבד -
שאיבת שומן בירכיים
ליאת 13/05/2017 | 10:04אשמח לדעת אצל מי ומה העלות -
שאיבת שומן
אלינור 25/04/2017 | 08:26ורד אני עברתי ניתוח שאיבת שומן מהירכיים וזה פשוט חלום! ממליצה לך בחום והכאבים ממש לא רציניים בכלל
-
-
שאיבת שומן מהבטן
לונה 16/02/2020 | 15:32היי, מעוניינת לדעת ההבדלים בין שאיבת שומן עם גלי רדיו (הבודיטייט), לעומת שאיבה עם החדרת תמיסת מי מלח (הקונבנציונאלית). מה קורה עם העור לאחר השאיבה? שתי השיטות הינן בהרדמה מקומית! ה-BMI שלי הוא 24. תודה!פתח בחלון חדש-
שאיבת שומן מהירכיים
בחורה 15/11/2020 | 21:48שלום יש לי שאלה, אפשר לעשות את הזריקות האלה בירכיים, ולהתעלם מכל מצבור הדומן שיש לי, או שלא? וכמה זריקות אני צריכה? תודה -
זה תלוי כמה ליטר שומן את רוצה להוריד
רונית 07/05/2020 | 04:48אני הזרקתי 70 זריקות ואכן אחרי שלושה חודשים השומן התוך ביטני פשוט התמוסס. עשיתי את זה אצל בחור בשם איציק. אם תרצי תוכלי לדבר איתו ב- 0507830000 -
ליפוליזיס
שני 02/05/2020 | 15:17אורית אשמח אם תוכלי לתת פרטים פרטי Maleny123@walla.com -
הכי כדאי זה המסת שומן בזריקות ליפוליזיס
אורית 18/04/2020 | 12:58לי הזריקו 20 זריקות ליפוליזיס באיזור הבטן. ובתוך שלושה חודשים ירד כל השומן. וכל זריקה עולה 300 שח. כשבכל טיפול מזריקים בין 2-4 זריקות מקסימום
-
-
המסת שומן בקור
ג'אזמין 19/06/2018 | 18:01היי ד"ר אברהמי יקר, רציתי לדעת כמה דברים: 1. האם יש סוגים שונים של מכונות שעושות את טיפול ההמסה בשומן. אם כן, האם כשאני הולכת לפגישת יעוץ עלי לברר את סוג המכונה וכו' על מנת לדעת לבדוק יעילות של הטיפול. אם יש מכונות שמתאימות יותר\ פחות..(למשל כמו טיפולים להשרת השיער, יש טיפול בליזר\ אינפרה וכו). תודה:) 2.איזה סיבות יכולות להשפיע\ לא לשפיע על על יעילות הטיפול על גופי. לא מצאתי מספיק מידע על כך באינטרנט. 3.לסכרת סוג 1 (מאוזנת) האם יש סיבה שלא רצוי בה לבצע את הטיפול?פתח בחלון חדש-
שאיבת או המסה
בחורה 15/11/2020 | 21:36שלום יש לי שאלה, האם היית ממליץ לי על שאיבת שומן או המסת שומן מהירכיים, מה עדיף? ומה התוצאות היותר בטוחות? יש לי הרבה עודף שומן מהירכיים. -
תשובת מומחה המסת שומן בקור
דר' יואב אברהמי 22/06/2018 | 09:34היי ג'אזמין, 1. יש סוגים שונים של שיטות להמסת שומן, ועבור כל שיטה פותחו מספר מכשירים שונים על ידי חברות מסחריות שונות. המגוון מאוד גדול. רצוי לברר בכל מקום אליו את פונה לייעוץ באיזה מכשיר הם משתמשים, מה הם היתרונות שלו על פני מכשירים אחרים והאם יש להם גם מכשירים אחרים. נכון להיום אין מחקר מהימן שהראה עדיפות לשיטה כזאת או אחרת או לחברה מסחרית כזו או אחרת. 2. הסיבה העיקרית היא תזונה מאוזנת, עדיף לשמור על דיאטה כשמבצעים את הטיפול. כמו כן אין הטיפול מתאים לאנשים עם השמנת יתר (BMI של 30 ומעלה). 3. לפני טיפול הייתי פונה לרופא המטפל בך בסוכרת ומביא ממנו מכתב המאשר לבצע טיפולי המסת שומן. בהצלחה, ד"ר יואב אברהמי
-
-
הקפאת שומן
רונית 11/06/2019 | 13:56שלום אני מעוניינת לעשות הקפאת שומן בקור. שאלתי היא האם זה באמת עובד,למי מיועד ההליך הזה,כמה טיפולים צריכים לעשות עד שרואים תוצאות?.אשמח גם לשמוע חוות דעת/המלצות של אנשים שעברו את ההליך הזה. תודה רוניתפתח בחלון חדש-
תראי באתר cryolipolysis.co.il
אור 07/06/2020 | 17:57זה תהליך מאוד פשוט יחסית ותוצאות תוך חודשיים -
בוודאי שזה עובד. אבל רק אחרי חודשיים
טליה 07/06/2020 | 17:54אני עשיתי במספר איזורים והתחלתי לראות תוצאה רק אחרי חודש וממש ראו אחרי חודשיים. זה פשוט לא יאומן איך שזה עובד אני עשיתי בקליניקה של ליאת 073-3425003 היא לוקחת 350 שח לאיזור -
הקפאת שומן בהיריון
ללה 20/05/2020 | 10:06אני אמורה לעשות טיפול שלישי ואחרון להקפאת שומן שעזר לי לרדת בהיקפים. גיליתי שאני בתחילתו של היריון.. שבוע 6 מה הסיכון אם אחליט לעשות את הטיפול? -
תשובת מומחה מענה להקפאת שומן (בת שבע בייטש מנהלת תחום עיצוב הגוף ופלסטיקה CARE LASER)
בת שבע בייטש 11/06/2019 | 14:27הליך הקפאת שומן מתאים למטופלים בעלי BMI תקין (לא מתאים למטופלים עם BMI מעל ל 30....) אשר מעוניינים להפטר ממאגרי שומן באזורים שקשה להפטר בדיאטה או בחדר כושר באזורים בטן עליונה תחתונה ,שיפולי הגב מאחור מותניים וירכיים פנימיות וחיצוניות כמות הטיפולים הינה בין1- 3 טיפולים, (בהתאם למצב המטופל/ת)בתהליך הקפאת שומן מתבצע הרס של תאי השומן ע"י קור, מניסיוני טיפול מוצלח מאוד ,עם תוצאות טובות ,חשוב לציין כי הצלחת הטיפול תלויה גם באורח חיים של המטופל (תזונה, שתיה, ופעילות ספורטיבית)/ בהצלחה
-
-
זריקה להמסת שומן
נני 26/11/2018 | 08:58שלום ד״ר מה היעילות של זריקות ממיסות שומן? עד כמה קילוגרמים ניתן להוריד בעזרתן? האם אתה ממליץ בכלל? גובה 1.53 משקל 75פתח בחלון חדש-
המסת שומן בסנטר
סיסטוקס 18/04/2020 | 12:54נכון להיום כבר אושר הפוספאטידילכולין להמסת שומן בזריקה. רק שבסנטר ובאיזורים קטנים יספיק זריקה אחת. ובאיזור הבטן תצטרכי לפחות 50 זריקות כשכל זריקה עולה כ 300 שח Abc-israel.it/landing -
תשובת מומחה זריקה להמסת שומן
דר' יואב אברהמי 26/11/2018 | 10:12שלום נני, זריקות להמסת שומן (klybella) מיועדות רק להמסת שומן בסנטר / צוואר והן עדיין אינן מאושרות בארץ. ד"ר יואב אברהמי
-
-
20 קילו מיותרים, איזו פעולה תתאים לי
איזבל 18/04/2020 | 09:03אני בת 49 ילדתי לראשונה בגיל 44 עד ההריון משקלי היה 59 גבהי 1.60 הייתי מרוצה מהמראה שלי, טיפולי ההפריה וההריון גרמו לעליה של 20 קילו אותם אינני מצליחה להוריד, גם לא מעלה מזה 6.5 שנים כלום, כלומר מה שעלה בהריון נשאר ובעצם לא שמנתי מאז, אינני מצליחה להוריד במשקל, אני עייפה מכל הדיאטות ויודעת שאם אוכל לבצע פרוצדורה זה יעזור, אני אוכלת בריא מאוזן ובאמת לא משמינה מההריון, שאלתי האם יש איזשהו הליך שכן מתאים לי לעזרה רק להוריד, אני יודעת בוודאות שלא אעלה לאחר מכן וזה ישמר.פתח בחלון חדש-
המסת שומן בזריקות ליפוליזיס יעזרו לך
סיסטוקס 18/04/2020 | 12:48החומר הפעיל בליפוליזיס זה הפוספאטידילכולין. אם יתנו לך אותו גם בהזרקה וגם בעירוי יחד. תוך שלושה חודשים את תורידי לבד את המשקל המיותר. תוכלי לדבר איתי ואסביר לך יותר 0507830000
-
-
מתיחה לאחר קיסרי
יולדת 31/07/2019 | 08:57נותרתי עם הרבה עודפים באזור הבטן לאחר ניתוח קיסרי. האם ניתן לבצע מתיחת בטן למרות שמתכננת ילדים נוספים? כנראה גם הם יוולדו בקיסרי..פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה מתיחת בטן לאחר ניתוח קיסרי
ד"ר אסף אולשינקה 31/07/2019 | 23:13שלום ומזל טוב ליולדת, בהחלט אפשר לבצע ניתוח מתיחת בטן עם תכנון ילודה נוסף. ניתוח מתיחת בטן בהחלט הוא האופציה הנכונה לטיפול בעודפי עור ועל פי רוב הצלקת בו היא נמוכה יותר מזאת של הקיסרי, ככה שתשאר רק צלקת אחת של הניתוח. כן יש להתחשב לגבי הכוונה להריון נוסף, בסוג הניתוח (בעיקר האם עושים פליקציה - הצמדה של שרירי הבטן) ובתזמון - אין טעם/לא כדאי לבצע ניתוח אם מתוכנן הריון במהלך השנה לאחר הניתוח. בהצלחה, ד"ר אולשינקה
-
-
הפרשות מהטבור
עידית 19/05/2019 | 10:05שלום! לפני כשנתיים עברתי ניתוח מתיחת בטן מלאה. בחודש האחרון הטבור מפריש ומתייבש מפריש ומתייבש והעור אדום. יש לציין שיש לי עור עדין במיוחד . וגם סבוריאה. למי לפנות בענין לרופא עור או כירורג? תודהפתח בחלון חדש-
תשובת מומחה הפרשה מהטבור
ד"ר אסף אולשינקה 19/05/2019 | 19:26שלום עידית, אני ממליץ לפנות לשניהם. רופא עור ולכירורג הפלסטי המנתח. נשמע כי הבעיה קשורה לסוג העור שלך ויתכן ורופא עור יתן מענה לכך, אבל יתכן ויש קשר גם לניתוח מתיחת הבטן (תפר? אחר?). תרגישי טוב, ד״ר אולשינקה
-

פורומים נוספים בתחום
פורוםטיפולי פוריות
פורום טיפולי פוריות מנוהל ע"י פרופ' יעקב אשכנזי, מומחה בתחום הפריון, פוריות האישה, פוריות הגבר והפריה חוץ גופית. היכנסו עכשיו והתייעצו עם מומחה/ית!
לפורום טיפולי פוריותפורוםהריון ולידה
פורום הריון ולידה ניתן להתייעץ עם ד"ר עמנואל אטלי, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום הריון ולידהפורוםפסיכיאטריה
בפורום פסיכיאטריה ניתן להתייעץ עם פרופ' ערד קודש, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום פסיכיאטריהפורוםגניקולוגיה
בפורום גינקולוגיה ניתן להתייעץ עם ד"ר נסיה לנג פרנקו, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום גניקולוגיהפורוםאף אוזן גרון
בפורום אף אוזן גרון ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום אף אוזן גרוןפורוםגסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים
בפורום גסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום גסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים