פורום השתלת שיער
גולשים יקרים, מענה לשאלות חדשות יתאפשר במגוון הפורומים האחרים.
- השתלת שיעריוסי 19/04/2023 | 08:42שלום יש לי מספר שאלות ברשותך 1) האם בהשתלת שיער בשיטת DHI ניתן להגיע לצפיפות שיער טובה יותר ביחס לשיטות האחרות? ( אני מדבר על מרחק בין שתל לשתל) 2) האם ניתן להשתיל שיער על צלקת שנוצרה מהשתלת שיער ? ( השתלה של FUT) 3) עשיתי בעבר שתי השתלות שיער בשיטת FUT על אותו איזור במפרצים , צפיפות השיער יפה ולא ניתן להגיע לצפיפות גבוהה יותר , לשאלתי כיום האם בשיטת DHI ניתן להגדיל את הצפיפות ולהשתיל בין השיערות באיזור שהושתל בעבר? 4) האם את משתמשת בשיטת DHI?פתח בחלון חדש
- תשובת מומחה שאלות על השתלת DHI איילת גייר - השתלת שיער 19/04/2023 | 10:08יוסי שלום שיטת ה DHI להשתלת שיער נהנית מיחסי ציבור ושיווק שלדעתי לא תומכים את המציאות בשטח זו השתלה שיש לה יתרון ברור כשמדובר על השתלה שהיא דיפוזית בין שיער קיים, בהשתלה שרוצים לעבות שיער בתוך שיער קיים מבלי לגלח את קדמת הראש ביחס לשאלה שלך אם זו שיטה שיכול לבצע צפיות יותר גדולה - התשובה היא חד משמעי - לא להיפך. FUE - מאפשרת ציור ושליטה הרבה יותר מדוייקת וקביעת צפיפות יותר קלה לביצוע.השתלה על החלק האחורי של העורף היא בעיתית גם בשל המיקום וגם השתלה על צלקת לא תמיד נתפסים זקיקים כי לא בטוח שיש כלי דם שחוצים את הצלקת- צריך לבדוק אפשר לעבות צפיפות רק אם יש שבילים ומרחק בין זקיק לזקיק באזור שאתה רוצה לעבות. צריך מקום כדי לדחוף עוד זקיקים מבלי לפגוע בזקיקים מימין או משמאל.- צריך לראות אותך ולבחון את האופציה. אצלנו בקליניקה גם בישראל וגם בטורקיה אנו מבצעים השתלות DHI - בוודאי בהצלחה
- תשובת מומחה שאלות על השתלת DHI
- שתי שאלות טכניות לגבי ההשתלהמאיר 06/04/2023 | 13:12שלום איילת, ראשית - תודה על המענה המקצועי והמפורט בפורום. שתי שאלות: 1. האם ניתן לשלוט על כיוון הצמיחה של השיער המושתל? השתלתי לפני שנה שיער במפרצים, אבל לא רק שעובי השיער עבה יותר משאר האזור, אלא שגם כיוון הצמיחה של השיער שונה: במקום שהשיער יצמח בכיוון הטבעי (אצלי הצמיחה הטבעית היא לכיוון קדמת הגוף), הוא צומח לכיוון מעלה כמו קוצים. האם זה משהו שהרופא המשתיל יכול לשלוט עליו, או שהזקיק החדש תמיד מושתל אנכית לראש ואין שליטה על כיוון צמיחתו? 2. אומנם ההחלמה הייתה טובה, אבל אחת הבעיות בתוצאה הסופית אצלי היא שכאשר השיער יחסית קצוץ או קצוץ לגמרי, רואים את ההבדל בינו לבין השיער הטבעי. נראה כאילו יש לי 'טבעת' מסביב לקרקפת. השאלה שלי היא אם אפשר להשתיל מעט שיער במקום שכבר יש מעט שיער טבעי, כדי שהתווך בין האזור המושתל לטבעי לא יהיה כל כך בולט. תודה, מאירפתח בחלון חדש
- תשובת מומחה האם ניתן לבצע השתלה על האזור הטבעי בקדמת הראש (שבו יש עדיין שיער, אך דק יחסית) ובכך "לעבות" את האזור ולטשטש את התווך בין אזור המפרצים המושתל לבינו? איילת גייר - השתלת שיער 12/04/2023 | 19:54בהחלט כן - למרות שאני מסייגת להגיד שבלי לראות אותך פרונטלית יש מצב שיכול להיות פער בין מה שאתה חווה כדליל וחייב עיבוי לבין מה שאנו נראה בפועל לכן אני עונה כן - לשאלה התיאורטית שלך ולא למצב האישי שלך אוכל לתת לך תשובה אישית על מצבך רק לאחר בדיקה פרונטלית. בהצלחה
- הבהרהמאיר 11/04/2023 | 18:03תודה על המענה המפורט. רק כדי לוודא שהבנתי: במידה שיש מספיק שיער באזור התורם מאחורי הראש, ניתן לבצע השתלה על האזור הטבעי בקדמת הראש (שבו יש עדיין שיער, אך דק יחסית) ובכך "לעבות" את האזור ולטשטש את התווך בין אזור המפרצים המושתל לבינו?
- תשובת מומחה כיווני צמיחה והבדלים בין שיער טיבעי למושתל איילת גייר - השתלת שיער 09/04/2023 | 21:40מאיר שלום, אתה שואל שאלות חשובות אני אנסה לענות ולהסביר את הפער שאתה חווה באופן כללי אתה מבין שהשיער המושתל נילקח משיער הראש שלך - כך שמצד אחד אנו מגדלים שיער ראש טיבעי שלך - בדרך כלל הפערים לא אמורים להיות מאוד בולטים אבל !! ויש פה אבל מאוד חשוב השיער המושתל נילקח מחלקים של אזור העורף שלנו שההגדרה שלו (זו שמאפשרת בכלל את התרומה וההשתלה) שמדובר בשיער עמיד יותר עבה וחזק יותר מהשיער הקדמי השיער הקדמי בגלל התכונות העדינות שלו מושפע יותר מפעילות הורמונלית כמו גם ממתח מחלה תזונה עישון ולכן נגרם לו נזק יותר בקלות. נזק = נשירת שיער אז כן יש הבדלים מהותיים בין השיער המושתל לטיבעי ולפעמים שהפער באיכויות השיער של העורף יכולות לבלוט יותר ששיער הקדמי עדין ודק. מהניסיון שלי לפעמים גם הבדלים בולטים יותר בפרקי זמן של כמה שנים (לוקח זמן לשערה להבין איפה היא שתולה - אני מכירה את זה מהשתלת גבות ) ולפעמים אנו יכולים לראות שינוי ועידון של השיער המושתל הקדמי אז אולי יש למה לצפות - זה לא ודאי אבל אפשר לנסות לשמור על אופטימיות :-) לגבי כיווני הצמיחה - ברור שיש משמעות ליד המשתילה לקבוע כיווני צמיחה רוב הרופאים ישתילו בצורה אחידה לפי כיווני צמיחה ידועים וקבועים על הראש שעיר הפוך או צמיחה לא שגרתית יכולה להיות מתוקנת בהשתלת שיער כמו גם השתלה שהיא לא מספיק מקצועית ועובדת לא לפי כיווני השיער הטבעיים שלנו (לכולנו אותם כיוונים בגדול ) נראות לא אחידה או לא ברורה של שיער מושתל יכולה להיגרם מהשתלה של כמות זקיקים מוגבלת על אזורי השתלה גדולים, פיזור גדול מידי יכול לייצר צפיפות לא מספקת ומרחק גדול בין הזקיקים בטח בשיער קצוף הוא בולט יותר השתלות שיער יפות יותר תמיד בשיער ארוך יותר מאשר קצוץ - האורך מאפשר לשחק עם השיער ולהסתיר את זה שבצעם אף השתלה לא באמת יכולה להחזיר את כמות הזקיקים שאבדה על הראש - אנו משחקים משחק שגם הלקוח צריך להבין אותו ולשחק עם השיער לטשטש את הפער לשאלה אם אפשר לתקן את ההשתלה שלך - צריך לראות אותך. לבחון את האזור התורם לבדוק אם עדין אפשר לקחת ממנו תרומה משמעותית ואם יש מרווחים מספקים לשתול בין לבין השיער המושתל שלך עוד שיער זו בהחלט אפשרות זו נקראת השתלה לחיזוק העיבוי של השיער שלך באזור ההשתלה הראשונה - זה מאוד מקובל ונכון לפעמים לבצע השתלה שניה על אותו אזור (כאמור רק אם זה אכן אפשרי ) כדי לעבות את התוצאה ולהוסיף זקיקים ושיער על אותו שטח עבודה בהצלחה
- תשובת מומחה האם ניתן לבצע השתלה על האזור הטבעי בקדמת הראש (שבו יש עדיין שיער, אך דק יחסית) ובכך "לעבות" את האזור ולטשטש את התווך בין אזור המפרצים המושתל לבינו?
- ויאגרהזורו 05/02/2023 | 20:12האם מותר ליטול ויאגרה לאחר השתלת שיער ואם כן לאחר כמה זמן ?פתח בחלון חדש
- תשובת מומחה ויאגרה אחרי השתלת שיער ? איילת גייר - השתלת שיער 11/02/2023 | 22:15שלום ראשית אני חוזרת וכותבת - אני לא רופאה ולכן זו שאלה שבכול מקרה אתה צריך לשאול את הרופא שנותן לך מרשם לתרופה. אני כן יכולה להגיד שבכול מקרה 10 ימים לאחר השתלה אנו מבקשים לא לבצע פעילות גופנית בכלל כולל הימנעות מקיום יחסי מין - כדי לא לעלות דופק יתר על המידה בימים אלו בהצלחה
- תשובת מומחה ויאגרה אחרי השתלת שיער ?
- השתלת שיער סינתטיתמי 05/02/2023 | 11:34האם אפשר אחרי השתלת שיער סינתטי לבצע החלקת שיערפתח בחלון חדש
- תשובת מומחה לבצע החלקה אחרי השתלה של שיער סינתטי ? איילת גייר - השתלת שיער 11/02/2023 | 22:13תמי שלום שיער סינתטי יש לו אורח חיים מוגדר - לא כתבת איזה סוג שיער השתלת - תבדקי מה היצרן אומר על אורך החיים הזה השיערה עוברת בלאי טיבעי של שמש סירוק מקלחות צבע ועוד החלקה היא תהליך מאוד אגרסיבי !! גם לשיער טיבעי וגם לשיער סינתטי אני מנחה את המושתלות שלנו לא לבצע החלק על שיער סינתטי - זה יכול לקצר משמעותית את הזמן של השיער על הראש שלך בהצלחה
- תשובת מומחה לבצע החלקה אחרי השתלה של שיער סינתטי ?
- נורווד 2עומרי בניה 03/02/2023 | 12:37שלום, אני בן 36 ובריא בסה"כ. השאלה שלי היא האם לגבר בגילי שהתחיל בשנים האחרונות לסבול מנשירת שיער שכיום נמצאת בסולם נורווד 2 מומלץ כבר עכשיו לעבור ניתוח או האם מומלץ לחכות כמה שנים? מה אם אני אעבור ניתוח והנסיגה בקו השיער תמשיך?פתח בחלון חדש
- תשובת מומחה לבצע השתלה בגיל 36 איילת גייר - השתלת שיער 04/02/2023 | 22:07עומרי שלום השתלת שיער אף פעם לא עוצרת נשירת שיער - כך שזו פעולה שיכולה להשלים בכול רגע נתון שמבצעים אותה אזורים שהם אין לך שיער או שיש שיער דליל השיער שאנו משתילים הוא שיער שלא נושר הוא עמיד את הנזק ההורמונלי שיש לשיער באזורי ההשתלה אף פעם אנו לא יכולים לערוב או לדעת בוודאות לאיזה סוג הרקחה לקוח יגיע .... לאיזה נרווד אבל יש סטטיסטיקה - בדרכ - גבר שהגיע לגיל 36 עם עדין די הרבה שיער על הראש וההקרחה שלו בעיקר קדמית נסיגה של מפרצים כו שאתה מתאר - הסיכוי שבעשור הקרוב הוא יהפוך לנרווד 8 הוא כמעט ולא סביר בדרכ הקרחה הורמונלית מתייצבת לקראת גיל 40-45 השלאה אם להמתין או לא היא שאלה מאוד אישית למה להמשיך להסתובב עם חוסר של שיער עוד כמה שנים ? מה שנעשה לך היום נעשה גם בעוד כמה שנים ואם תמשיך להקריח אז יהיה לך עוד פחות שנים להינות שיער משולב גם שלך וגם מושתל באזור אבל אלו שאלות חשובות ובדרכ בייעוץ פורנטלי אפשר להסביר בהרחבה גדולה יותר איך אנו מבצעים השתלות קדמיות שלוקחות בחשבון אופציה להמשך נשירה באזור. אני ממליצה שתלך לייעוץ פרונטלי ותנסה לקבל ייעוץ מורחב למצבך כיום עם ראיה לעתיד. בהצלחה איילת גייר
- תשובת מומחה לבצע השתלה בגיל 36
- השתלת שיעראילן 24/01/2022 | 09:59אני עשיתימהשתלת שיער לפני חודש והולך עם כובע כול היום האם זה מזיק ומתי אפשר להשתמש בסטרואוידים לניפוח שריריםפתח בחלון חדש
- תשובת מומחה עישון קנאביס לאחר השתלת שיער איילת גייר - השתלת שיער 24/01/2023 | 08:54גוני שלום תוכל למצוא הנחיות שונות אצל רופאים וקליניקות שונות יש הסכמה גורפת שצריך להימנע מעישון כמה ימים לפני וכמה ימים אחרי השתלה - זה כולל גם עישון של קנאביס הסיבות קשורות גם לזרימת דם יותר מואצת בתהליך ההשתלה שיכול לעכב את ביצוע התהליך גם כי מגיע פחות חמצן לזקיקים בימים הקריטים שלהם בתהליך ההטמעה הראושני שלהם בקרקפת וגם העישון עצמו הוא סוג של לכלוף שמקיף את האזור החיצוני של ההשתלה ובימים הראשוניים יכול להיות עם סיכון מוגבר יותר לזיהום. בהקשר הזה אין אבחנה בין עישון ניקוטין לעישון קנאביס אז מחכים לפחות 3 ימים עדיף שבוע - אלו ההנחיות אצלי בקליניקה בהצלחה
- עישון קנאביס אחרי השתלת שיער,??ג׳וני 23/01/2023 | 21:44האם מותר לעשן קנאביס אחרי השתלת שיער?
- תשובת מומחה כובע וסטרואידים לאחר השתלת שיער איילת גייר - השתלת שיער 16/02/2022 | 18:23אלן - זה לא אידאלי ללכת עם כובע כל היום - הקרקפת לא נושמת מספיק אני מקווה שזו לא קסדה :-) הם זה יזיק להשתלה שלך - אין לי מושג סטרואידים יכולים להיות טריגר לנשירת שיער אנו לא ממליצים לצרוף סטרואידים כלל אחרי השתלת שיער.
- עישון קנביס לאחר השתלת שיערדודילה 15/02/2022 | 23:37האם אפשר לעשן קנאביס לאחר השתלת שיער? האם זה פוגע ואם כן עד כמה, תודה
- תשובת מומחה צריכת סטרואידים לאחר השתלת שיער איילת גייר - השתלת שיער 09/02/2022 | 11:16לא ממולצת כלל - סטרואידים יכולים לעודד ולהחמיר בעיות של נשירה. למי שישי נטיה להתקרחות צריך להימנע לחלוטין לצרוך סטרואידים
- תשובת מומחה שימוש בסטרואידים לניפוח שרירים לאחר השתלת שיער איילת גייר - השתלת שיער 03/02/2022 | 22:18אילן כמו שהבטחתי לך התייעצתי עם צוות הרופאים שלנו ההמלצה אחרי השתלה היא לא לצרוך סטרואידים לכל תקופת ההחלמה - לפחות שנה, אם רוצים להחמיר אם רוצים להקל - לפחות 3 חודשים ראשונים אחרי השתלה לא לצרוך.
- תשובת מומחה ללכת עם כובע אחרי השתלת שיער ? איילת גייר - השתלת שיער 01/02/2022 | 23:01אילן שלום עם איזה כובע אתה הולך כל היום ? ולמה ? אתה חייב ? אתה רוצה ? זה כובע הדוק אטום ? זה קסדה ? האם זה טוב לסגור את הראש כל היום בלי איורור - לא זה פחות אידיאלי גם אחרי השתלה וגם בלי קשר להשתלה השיער שלנו הוא איבר חיי שצריך אוויר אור יום גם הזקיקים חדשים שלך עוד מעט יתחילו לבצבץ הייתי נותנת להם קצת יותר מרווח מאוורר. לגב סטרואידים - אני לא יודעת לתת תשובה רפואית - אני אתייעץ עם המנהל הרפואי שלי ואחזור אליך עם תשובה ממליצה בנוסף להתייעץ עם הקליניקה שאצלה ביצעת את ההשתלה.
- תשובת מומחה עישון קנאביס לאחר השתלת שיער
- טיפול prp לחידוש גדילת שיערבלורית 19/01/2023 | 23:00שלום, אני עם שיער דליל ומפרצים, המצב הולך ומתקדם וקיבלתי המלצה על טיפול prp שיוכל לעצור את הנשירה ולהחזיר חלק מהשיער שאבד. אשמח לשמוע האם נכון והאם יש המלצות על רופא מסוים. אני מבין שהתחום ללא רגולציה שמחייבת שרופא עור יטפל. ביררתי עם דר' אמיר קורן, גיא שלום ואורי איתן. אשמח לדעת אם יש המלצה על אחד מהם או רופא אחר והאם הטיפול אמין ומה הסיכונים. אני גם מבין שהוא ללא אישור FDA תודהפתח בחלון חדש
- תשובת מומחה טיפולי פלזמה איילת גייר - השתלת שיער 22/01/2023 | 22:45טיפולי פלזמה הוא טיפול שבו החומר העיקרי בטיפול נתרם עי המטופל נלקח דם מהוריד עובר תהליך של הפרדת תאים בצטנרפוגה שבסופו נפרד נוזל הפלזמה שמכיל את החומרים האיכותיים שהגוף שלנו ניזון ממנו זה תיאור לא מדעי של הטיפול את החומר הצהוב הזה שמכיל כאמור חלבונים סוכר הורמוני גדילה וכו - מזריקים בחזרה לאזורים בקרקפת למה? כי לתת הזנה ישירה לזקיקי השיער השערה מוזנת עי מחזור הדם בגוף שאמור להסיע מזון לשערה - מקרים של דילול ונשירת שיער יכולים לנבוע מחוסר אספקה של מזון לשיער (מסיבות שונות ) הזנה כזו ישירה ואינטנסיבית בהחלט נותנת בוסט לשיער הקיים לפעמים יכולה לעזור לזקיקים שעוד לא מתו סופית אבל זה לא טיפול שיכול להצמיח שיער חדש במקום שאין בו זקיקי שיער שיש בו כבר קרחות זה בהחלט יכול לעצור נשירה אבל זה לא טיפול בשורש הבעיה, זה טיפול נקודתי ולכן אם הוא עוזר סביר להניח שתצטרכי לחזור ולבצע אותו לאורך השנה אני לא ממליצה על הטיפול למי שיש לו ציפיה להצמיח שיער חדש זה טיפול מאוד טוב לנשירה ביחד עם פרוטוקול טיפול נוסף של ויטמינים ומינוקסי כל רופא או קליניקה יש לה את הפרוטוקולים שלה אני לא נמצאת פה על תקן להמליץ על רופאים או לכוון לקליניקות מסויימות לכן לא אוכל לתת לך המלצה או הפניה לרופא מסויים יש ברשת וגם באתר שלי חומר נוסף ומורחב בנושא שימור שיער וטיפולי פלזמה בהצלחה
- תשובת מומחה טיפולי פלזמה
- השתלת שיער סינטטיכרמלה 07/12/2022 | 21:47עשיתי השתלת שיער סינטטי אצל דר' צחי שלקוביץ בחודש פברואר 2022. יש לי סימנים אדומים וגם פצעים וגלדים במקומות ההשתלה. הרופא נתן לי אנטביוטיקה וגם עכשיו אני לוקחת אנטיביוטיקה וזה עדיין לא משתפר. מה אפשר לעשות?פתח בחלון חדש
- תשובת מומחה השתלת שיער סינתטי איילת גייר - השתלת שיער 10/12/2022 | 21:52כרמלה שלום יש יותר כמה סוגים של שיער סינתטי - לא ברור לי מה השתלת? איפה באיזה חלקים של הראש את מטופלת אצל רופא מעולה ומנוסה אני הייתי ממליצה לחזור אליו ולהיצמד להנחיות שלו שיער סינתטי באופן כללי יכול לייצר תגובות אישיות על הקרקפת, בדרכ מצריך טיפול מאוד מוקפד ושמירה על הייגנה באזור ההשתלה אני חוזרת ומייעצת לך לחזור לרופא ולקבל הנחיה וטיפול ישירות ולא לסמוך על שום הנחיה מגורם שלא מכיר ולא ביצע לך את ההשתלה בהצלחה
- תשובת מומחה השתלת שיער סינתטי
- השתלה - התייעצותפייר. 06/12/2022 | 19:11היי, משיטוט בפורום נתקלתי בתשובתייך (הנהדרות, תודה) על כך שגם לאחר השתלה רמות הDHT לא "משתנות לטובה" ועדיין יכולה להיות נשירה. השאלות שלי הן אלו, ברשותך. 1. האם זהו הכרח לקחת תוספים על מנת למנוע מהשיער המושתל לנשור? 2.יווצא לי לראות בFAQ של מרפאות מוכרות מידע בו נאמר כי השיער המושתל נלקח מאזור לא נושר ובעקבות כך לא ינשור, זאת בנוסף למידע שקראתי ממושתלים שחוו נשירה לאחר שהפסיקו עם התרופות.. (גם לאחר מספר שנים! חשוב לציין) מצד שלישי שמעתי גם כי היום הדבר הוא "מומלץ" מוגדר כ"עצה" ע"י הרופאים. כאמור סתירה, מה באמת קורה? ההתלבטות היחידה שלי באם לבצע את הפרוצדורה היא ההתחייבות ללקיחת/נטילת/מריחת התרופות. האם הדבר הוא הכרח? מודה לך על הקדשת הזמן מראש, פייר.פתח בחלון חדש
- מודה לך מאוד על התשובה המפורטת.פייר 07/12/2022 | 14:55תודה רבה.
- תשובת מומחה DHT - פוגע רק בחלק משערות הראש לא בכול שיער הראש איילת גייר - השתלת שיער 07/12/2022 | 10:27פייר שלום אני שמחה שאתה מתעניין ומוצא טעם ושכל בתשובות שלי פה - תודה אני אנסה לעשות לך סדר DHT - הוא אנדרוגן שיושב על הסטסטרון ופוגע בזקיקי שיער הראש לנו הנזק ההורמונלי הזה פוגע בשערות בקדמת הראש עד אזור העורף = כל המלבן מקו המצח ועד תחילת העורף הסיבה שלוקחים תרומה בהשתלת שיער מאזור העורף וצידי הרקות מעל האוזניים הוא שהשיער באזורים האלו אדיש לפעולת הנזק של ה DHT לכן אתה יכול לראות הרבה מבודרים או גברים קרחים לגמרי שאין להם שערה על המבלן הזה אבל כל הרצועה מסביב אוזניים ועורף יש שיער בריא גודל צומח - אני קוראת לו רצועת בן גוריון :-) ולכן גברים שממשיך לנשור להם שיער - ינשור שיער שמגיב לפעילות של האנדרוגן וזה יהיה השיער הטיבעי שלהם באורי ההקרחה הקלאסים אבל שיער מושתל שמגיע מאזורי הרצועה בעורף הוא אדיש בתכונות הגנטיות שלו לפגיעה הזו ולכן שיער מושתל לא נושר גם כשהו מושתל באזורים קדמיים או בקודקוד לכן אין פה סתירה יש רק לעשות סדר עם המיגע שאתה מצטט או קורא מקווה שעזרתי אני ממליצה שתגיע לייעוץ מסודר שתקבל הסבר והכוונה אישית למצב האישי שלך על הראש אין השתלה אחת דומה לשניה באמת ייעוץ מותאם אישי לוקח בחשבון מגוון רחב של פרמטרים - גיל , מצב בריאותי , סגנון הקרחה , איפיון של אזור תרומה ועוד בהצלחה
- מודה לך מאוד על התשובה המפורטת.
- תוספי ויטמינים לאחר השתלת שיעראלעד 14/11/2022 | 14:31אני בן 37 (וחצי), לאחרונה ביצעתי השתלת שיער בשל הקרחה בינונית (לא נוראית). כעת אני מעוניין ליטול ויטמינים אך חושש מדקל ננסי. 1. האם קריטי בגילי תוספת דקל ננסי? הבנתי שכל עניין הDHT לקראת גיל 40 שולי למדי. 2. האם קיימים תוספים לגבר ללא תוספת דקל ננסי? תודהפתח בחלון חדש
- תשובת מומחה תוספי מזון לאחר השתלת שיער איילת גייר - השתלת שיער 14/11/2022 | 17:29אלעד שלום אני לא רופא ולא נטורופתית - ולכן אנני יכולה לתת לך ייעוץ מקצועי מספק לשאלות שלך מהידע שלי אין שום מניעה בשום גיל לצרוך דקל ננסי בטח שהוא חלק מתוך תוסף מזון המכיל עוד סוגים נוספים של חומרים שטובים לשיער הראש גם התכונות המופלאות שמיחסים לדקל ננסי כעוצר תהליך הורמונלי של DHT שפוגע בזקיק השערה - הוכרח במחקרים קליניים כפעיל רק ב עד כ 40% עצירה שזה בעצם אחוז שמסמן יותר האטה של התהליך מאשר באמת עצירה שלו זה נכון שמתקרבים לגיל 40 יש פחות השפעה של DHT על השיער אבל גם זה נתון שאין בו ודאות מלאה ויש גברים שממשיכים להקריח הורמונלית גם לאחר גיל 40 - כך שבכול מקרה נוכחות של דקל ננסי רק יכולה לעזור. כך שמהניסיון שלי תשובתי היא, שאין לזה משמעות בטח לא כזו שמזיקה. לשאלה אם יש תוספי מזון לשיער ללא דקל ננסי - גם אין לי תשובה חקירה בגוגל בטח יכולה לעזור לך לגלות את התשובה.
- תשובת מומחה תוספי מזון לאחר השתלת שיער
פורומים נוספים בתחום
פורוםטיפולי פוריות
פורום טיפולי פוריות מנוהל ע"י פרופ' יעקב אשכנזי, מומחה בתחום הפריון, פוריות האישה, פוריות הגבר והפריה חוץ גופית. היכנסו עכשיו והתייעצו עם מומחה/ית!
לפורום טיפולי פוריותפורוםהריון ולידה
פורום הריון ולידה ניתן להתייעץ עם ד"ר עמנואל אטלי, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום הריון ולידהפורוםפסיכיאטריה
בפורום פסיכיאטריה ניתן להתייעץ עם פרופ' ערד קודש, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום פסיכיאטריהפורוםגניקולוגיה
בפורום גינקולוגיה ניתן להתייעץ עם ד"ר נסיה לנג פרנקו, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום גניקולוגיהפורוםאף אוזן גרון
בפורום אף אוזן גרון ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום אף אוזן גרוןפורוםגסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים
בפורום גסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום גסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים