פורום השתלת שיער - עמוד 2
גולשים יקרים, מענה לשאלות חדשות יתאפשר במגוון הפורומים האחרים.
-
חשיפה זמנית לשמש
תומר 09/11/2022 | 17:30היי עברתי השתלה לפני שישה ימים. אני יודע שאסור להיחשף לשמש ישירה. היום היה מזג אוויר יחסית חורפי ובדרך חזרה בערך רבע שעה עד לבית ״תפסה״ אותי שמש חורפית אך חזקה והרגשתי מעט שורף בראש (אולי בגלל זה אולי לא) רציתי לדעת אם החשיפה בזאת עלולה לגרום לנזק לקרפקפת/השתלים? תודה 🙏פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה חשיפה לשמש לאחר השתלת שיער
איילת גייר - השתלת שיער 10/11/2022 | 10:54תומר שלום חשיפה לשמש ישירה וקופחת על הראש שלך במהלך השנה הקרובה צריך להימנע אני מנחה אחרי 10 ימים אם יש חשיפה לשים כובע אתה בימים ממש ראשונים ואין ספק ששמש ישירה על הקרקפת הרגישה שלך שעברה תהליך משמעותי - זה לא נעים האם נזגרם לך נזק לנזקיקים - אין לי שום יכולת לדעת ההנחיה היא לא לחשוף את הראש והזקיקים לשמש ישירה ולפרק זמן ארוך לדעתי - רבע שעה זה לא פרק זמן ארוך בשביל לעשות נזק תשמור על עצמך בעיקר בימים הקרובים בחודש הראשון - אחכ לחזור לשגרה קצת שמש לא מזיק אף פעם ההנחיה היא לא לשזף את הראש ואת השיער החדש - שמש ישירה ולזמן ארוך לא טובה גם לשיער הטיבעי שלך - לשים כובע בהצלחה
-
-
גרד לאחר השתלת שיער
מישהו 27/10/2022 | 00:22שלום איילת יקרה ותודה על המענה בפורום אני 4 ימים אחרי השתלה, מנסיונך מה מומלץ להרגעת גרד באזור המושתל ובאזור התורם?פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה גירודים באזור תורם ואזור מושתל אחרי השתלה
איילת גייר - השתלת שיער 01/11/2022 | 18:25היי שלום באזור התורם יכולים לעזור - מים קרים - להשפיץ , לשים שקיות קפואות על האזור (חומוס אפונה מהמקפיא ) - בגדול קירור האזור יכול לעזור גם משחה כגון - בפנטן יכולה מאוד להרגיע לפעמים אנחנו ממליצים על טיפות פנסטיל - לגירודים ממש קשים באזור השתלים - לא לגעת !!!! להתאפק לא לגעת - לשים משחה לא שמים כלום מקסימום מקסימום להשפריץ מלמעלה מים קרים בגדול להתאפק לפחות עד היום העשירי בהצלחה
-
-
השתלה
הדר 16/09/2022 | 00:26שלום, הלכתי לייעוץ בארץ אצל אחד ה-מומחים ונאמר ככה: אצל נשים השתלה עובדת כשיש קרחת ולי אין,כלומר יש לי שיער (דליל ביותר) ולכן ההשתלה לא תיתפס. 1-האם זה נכון 2-האם אפשר לבוא ייעוץ אצלך? תודה תודהפתח בחלון חדש-
תשובת מומחה השתלת שיער לנשים
איילת גייר - השתלת שיער 17/09/2022 | 08:27הדר שלום, נשים לא סובלות מהקרחה, סגנון איבוד השיער אצל רוב נשים במבנה הקלסי הוא דילול שיער בקדמת הראש עד הקודקוד (המלבן מקו המצח עד תחילת העורף ) הדילול נראה דיפוזי יש שיער אבל גם חסר הרבה שיער לרוב המשתילים, ובצדק, זו השתלה לא פשוטה - יותר קל להשתיל שיער על משטח נקי משיער = קירח לדעתי גם עניתי לך בקבוצה של המושתלים על שאלה דומה - גם השתלה במרווחים צרים מידי יכולה לפגוע בשיער הקיים ולכן תיאום ציפיות ובדיקה יסודית חייבת להתבצע, כי בטח עדיף לא לפגוע במצב הקיים יש יותר מאופציה אחת לתת פיתרונות לנשים עם שיער דליל - מטיפולים לחיזוק ועיבו השיער הקיים ועד השתלת שיער סינתטי למי שאין מאיפה לקחת תרומה כמובן שאת מוזמנת ויכולה להגיע לייעוץ אצלנו ואפילו לבקש שיתאמו לך ספציפית איתי תתקשרי לכוכבית שלנו - יקבעו איתך בהצלחה
-
-
חבלה בטיסה לאחר ניתוח השתלת שיער
מיכל 08/09/2022 | 13:24שלום איילת, לפני מספר ימים בני עבר השתלת שיער בטורקיה. יום לאחר הניתוח לפני ההמראה לישראל הדיילת נפלה עליו והפילה עליו תיק כבד על איזור ההשתלה. האיזור דימם. אודה לייעוצך מה חשוב לעשות במצב כזה בתודה לךפתח בחלון חדש-
תשובת מומחה חבלה באזור ההשתלה במהלך 10 הימים הראשונים לאחר ההשתלה
איילת גייר - השתלת שיער 10/09/2022 | 22:07מיכל שלום ציער אותי מאוד לשמוע, אחד הסיכונים לחזור מטורקיה או מחו"ל עם השתלה טריה על הראש - היא הסיפור שאת מתארת. כמובן שמבלי לראות את הנזק שנגרם - קשה מאוד להעריך ב 10 הימים הראשונים לאחר ההשתלה אני מתייחסת אליהם כימים קריטים. (ככל שמתרחקים מיום ההשתלה כך זה פחות קריטי ) הזקיקים מאוד פריכים על הראש לא הדימום מפריע כי הקרקפת רגישה וכל נגיעה קלה יכולה לגרום לדימום בטח מכה משמעותית מה שקריטי פה הוא שמכה כזו יכולה להזיז ולהרוס זקיקי שיער שהושתלו במיקום ספציפי ולגרום להם לנזק לא הפיך אזורי שניזקו בצורה קשה = לא יגדל בהם שיער חדש. אין ממש מה לעשות צריך להמשיך לשמור על מה שיש על הראש אם נגרם נזק לחלק מהזקיקים יש מצב שתצטרכו לבצע תיקון להשתלה הזו. בהצלחה
-
-
ויטמינים ותוספים
מישהו 16/08/2022 | 23:37שלום איילת, אני בן 37, איזה מינונים של דקל ננסי וביוטין צריכים לצרוך לאחר השתלת שיער ולאיזו תקופה? האם כדאי להתחיל לצרוך עוד לפני ההשתלה? תודהפתח בחלון חדש-
תשובת מומחה צריכת תוספי מזון - ויטמינים לפני ואחרי השתלה
איילת גייר - השתלת שיער 10/09/2022 | 22:02שלום אני לא נטורופאטית ולא מומחית בתוספי מזון. אני יכולה לשתף בידע שלי ובפרוטוקול טיפול שיש לנו בקליניקה שבנינו ביחד עם המנהל הרפואי שלנו שהוא רופא עור הידע והמחקרים סביב דקל ננסי - שמתיימר לתת חלופה לחומרים שיודעים לעצור את פעילות ה DHT בגוף - מוגבלים באפקטיביות שלהם ואפשר לקרוא עליהם בהרחבה בגוגל ביוטין נחשב חומר שתומך מאוד בתהליך צמחיה והזנה של השיער אבל הוא אחד ממגוון גדול יותר של רכיבים שיכולים לעזור. אנחנו לא ממליצים על צריכה מבודלת של דקל ננסי וביוטין. אם רוצים לעזור בתהליך הצמיחה לאחר השתלה - אנו ממליצים על שנה של לקיחת ויטמינים יש מגוון פורמולות שתומכות תהליכי צמיחה של שיער - תוכל למצוא אותם על מדפים בפארם אני ממליצה מאוד על הפורמולה של מנטופ. ןיטמינים לפני השתלה לא יכולים להזיק לשיער אבל כמובן שלא יגרמו לצמיחת שיער איפה שאין לך כבר קרחת. וכאמור הפרוטוקול שלנו לויטמינים לאחר השתלה היא לתת את הבוסטר הזה עד שנה מיום השתלה ולא פחות מחצי שנה בהצלחה
-
-
שיטת מיקרוליינס
פרידה 06/08/2022 | 07:29שלום מהן הסכנות בשיטת מיקרוליינס להשלמת שיער? אודה לך על תשובה מפורטת. תודהפתח בחלון חדש-
תשובה לשאלה
פרידה 06/08/2022 | 09:55תודה -
תשובת מומחה מיקרוליינס להשלמת שיער
איילת גייר - השתלת שיער 06/08/2022 | 07:53פרידה שלום אין לי מספיק ניסיון עם השיטה ולכן לא אוכל לתת לך תשובה מפורטת למיטב הבנתי מדובר על סוג של קעקוע על העור אני ראיי עבודות ממש גרועות שהחומר התפשט וניהיה פשוט כתם שחור על הקרקפת וגם עבודות מאוד יפות וטיבעיות אולי זה פונקציה של זמן מהעבודה אולי יש שיטות יותר מתקדמות שלא גורמות לצבע לדהות ולהתפשט צריך לבדוק את זה לעומק אני כאמור לא מספיק מבינה בזה בהצלחה
-
-
תיקון קטן להשתלה שבוצעה
מרדכי 05/08/2022 | 13:22שלום, אני בחור בריא בן 34. לפני כשבוע ביצעתי השתלת שיער בארץ וכעת אני בהליכי החלמה. ההשתלה הייתה לכמות מועטה יחסית של זקיקים באזור המפרצים. לצערי אני מבחין עכשיו שאין סימטרייה בין צד ימין לשמאל ונדרש מילוי נוסף בצד ימין. השאלה שלי היא מה ניתן לעשות במקרה כזה. האם ניתן לעשות בזמן הקרוב השלמה של החסר, או שנדרשת המתנה ארוכה עד ביצוע פרוצדורה נוספת? בברכה, מרדכיפתח בחלון חדש-
תשובת מומחה תיקון השתלה - שבוע אחרי השתלה
איילת גייר - השתלת שיער 06/08/2022 | 07:51מורדכי שלום שבוע אחרי השתלה יהיה מאוד קשה לדעת אם אכן יש לך בעיה או אסימטריה - חלקים בראש יכולים להיות עדין נפוחים מה שמעוות את אזורי ההשתלה בכול מקרה צריך להמתין לפחות חודש שכל האזור נרגע כדי לראותבצורה יותר ברורה אם יש בעיה. אם אכן יש בעיה - מה שסביר לעשות ומוקבל בכול מקרה זה לחכות לתהליך הצמיחה. באופן טיבעי אנחנו לא סימטריים יש גם מצב שצמיחת השיער שלך תיראה טיבעית - כרגע אתה חווה את זה כקו - אבל שיגדל שיער זה יראה פחות לינארי וצריך להיראות יותר טיבעי אם עדין אחרי צמיחת שיער (בטווח של 6-9 חודשים אחרי השתלה ) עדין תחשוב שזה לא נראה לך תקין - והחברה תסכים לבצע לך תיקון תיקון מבצעים מינימום אחרי 9 חודשים עד שנה מהשתלה לשאלתך אם אפשר להיכנס כרגע לתיקון - לדעתי בשום מקום רציני לא יעשו לך כרגע שום התערבות נוספות - זה לא נכון ולדעתי גם לא אפשרי מבחינת הפציעה שיש לך באזור התורם בהצלחה
-
-
השתלת שיער חוזרת
גל 23/05/2022 | 22:05האם יש דבר כזה שמשרד הבריאות הטורקי מחייב בבדיקות בעלות לצורך השתלת שיער חוזרת שלא הצליחה במלואה... כלומר השיער דליל לכן יש צורך בתיקוניםפתח בחלון חדש-
תשובת מומחה האם משרד הבריאות הטורקי מעורב בלויות של השתלה חוזרת ?
איילת גייר - השתלת שיער 28/05/2022 | 20:42גל שלום מעולם לא שמעתי דבר כזה. משרד הבריאות הטורקי מעורב בעלויות של השתלה חוזרת ?? מי אמר לך דבר כזה ? תבדוק טוב שלא מנסים להוציא ממך כסף במרמה בהצלחה
-
-
השתלת שיער
התמעניינת 26/04/2022 | 11:16האם יש פה נשים שעשו השתלת שיער בטורקיה או בארץ?פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה השתלות שיער לנשים בטורקיה או בישראל
איילת גייר - השתלת שיער 26/04/2022 | 19:51שלום לך, הפורום פה לא פתוח לתגובות לכן זה לא הפורום לקבל בו המלצות מלקוחות אם את שואלת אז כמובן שמבצעים השתלות לנשים גם בארץ וגם בטורקיה יש היום שיטות שיודעות לעזור לנשים לעבור את התהליך המורכב הזה מבלי לגלח את כל שיער הראש חשוב שתגשי לייעוץ פרונטלי ותשמעי ממקור ראשון אבחון קודם כל אם את מתאימה לא כולן מתאימות שיראו לך תוצאות של עבודות שביצעו בהצלחה
-
-
איפה כדאי לעשות השתלה ? מתכנן השתלת שיער בקרוב
אלעזר 30/01/2022 | 01:33הי, אני מתכנן השתלת שיער. איפה הכי כדאי לעשות ? אני רוצה להוציא על זה מקסימום 20000 שח (אפשר יותר אם זה יהיה משהו ממש טוב). אני חושב לעשות ביוון. מעדיף לא בטורקיה העויינת. אשמח לשמוע ממישהו שעשה או שמכיר! תודהפתח בחלון חדש-
השתלת שיער
יוסי 09/03/2022 | 13:57היי מצאת מישהו טוב לא בטורקיה -
תשובת מומחה איפה כדאי לעשות השתלה ?
איילת גייר - השתלת שיער 01/02/2022 | 22:56אלעזר שלום הפורום פה לא ממליץ על איפה לעשות השתלת שיער לא בארץ ולא בעולם. לשאלה הזו, זה כנראה לא המקום הנכון גילוי נאות הוא שאני בעלת עסק המבצע השתלות שיער גם בישראל וגם מחוץ לישראל אני יכולה להתייחס ענינית ולהגיד לך שבתקציב של 20 אלף שח אתה יכול לבצע השתלה בישראל ביותר ממקום אחד ובידיים בטוחות ומקצועיות תחקור תברר אתה תמצא. בהצלחה
-
פורומים נוספים בתחום
פורוםטיפולי פוריות
פורום טיפולי פוריות מנוהל ע"י פרופ' יעקב אשכנזי, מומחה בתחום הפריון, פוריות האישה, פוריות הגבר והפריה חוץ גופית. היכנסו עכשיו והתייעצו עם מומחה/ית!
לפורום טיפולי פוריותפורוםהריון ולידה
פורום הריון ולידה ניתן להתייעץ עם ד"ר עמנואל אטלי, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום הריון ולידהפורוםפסיכיאטריה
בפורום פסיכיאטריה ניתן להתייעץ עם פרופ' ערד קודש, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום פסיכיאטריהפורוםגניקולוגיה
בפורום גינקולוגיה ניתן להתייעץ עם ד"ר נסיה לנג פרנקו, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום גניקולוגיהפורוםאף אוזן גרון
בפורום אף אוזן גרון ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום אף אוזן גרוןפורוםגסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים
בפורום גסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום גסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים