פורום אלרגיה
גולשים יקרים, מענה לשאלות חדשות יתאפשר במגוון הפורומים האחרים.
-
מכשיר bionette ביונט
עידו 20/08/2017 | 18:20היי היי, האם אתה או מישהו מהפורום פה ממליץ על שימוש במכשיר ביונט בטיפול בנזלת אלרגית כרונית ומרגיזה שתוקפת לאורך כל ימות השנה?פתח בחלון חדש-
ביונט
ביונט 17/07/2023 | 11:23מכשיר ללא הצלחה -
ביונט
ח.ב. 31/03/2022 | 07:19חברה ללא שירות המכשיר התקלקל לאחר חצי שנה ולא החליפו מ.ד.ס. -
ביונט
ר. 08/01/2020 | 10:25אודה לך באם תשלחי לי גם מחקרים -
מכשיר עם פעולה זהה
vnaeh; 29/06/2018 | 18:35חפשו באיביי. מחיר בסביבות 100 ש"ח ואף כולל פעילות כפולה . לרשום:Hailicare Rhinitis Allergy Care -
תשובת מומחה אין חשש
ד"ר קובי שדה 13/03/2018 | 09:23 -
מכשיר ביונט
אבי 12/03/2018 | 15:41שלום דר שדה האם לדעתך המכשיר ביונט הוא בטוח לשימוש? האם כדאי לנסות...ומקסימום הפסדנו כסף...או שיכול לגרום לנזק או סרטן? -
מכשיר ביונט
אבי 12/03/2018 | 15:41שלום דר שדה האם לדעתך המכשיר ביונט הוא בטוח לשימוש? האם כדאי לנסות...ומקסימום הפסדנו כסף...או שיכול לגרום לנזק או סרטן? -
מכשיר הביונט
דורית 14/02/2018 | 12:09יש המון משתמשים מרוצים ביותר . נשמח לשלוח לך מחקרים . אנא שלח לנו את המייל שלך ל: info@mdspharm.co.il -
תשובת מומחה מכשיר
ד"ר קובי שדה 21/08/2017 | 08:17יש אנשים שעזר להם יש רבים שלא. לא בוצע אף פעם מחקר משמעותי ...
-
-
אלרגיה למזון
לילי 14/11/2017 | 10:37שלום, בני בן ה- 16.5 אובחן כאלרגי למזון בעקבות דלקת בושט מסוג E.O.E,רופא הגסטרו אמר כי ניתן לאבחן לאיזה מזון הוא אלרגי רק באמצעות דיאטה ארוכה השוללת מזונות אלרגניים. האם יש דרך אחרת לאבחן זאת או טיפול אחר ? כיום הוא מקבל כדורים אומפרדקס פעמיים ביום . תודה מראש.פתח בחלון חדש-
יש מכשיר ביקום שמאבחן.
MM 13/07/2023 | 21:29https://www.youtube.com/watch?v=i91VsBTgrTo&list=PLVhydD74kAbWEd4T0M93ZdCDYStP8aCy5&index=14 -
פתרון מושלם
MM 13/07/2023 | 21:28https://www.youtube.com/watch?v=i91VsBTgrTo&list=PLVhydD74kAbWEd4T0M93ZdCDYStP8aCy5&index=14 -
תשובת מומחה בדיקוות
ד"ר קובי שדה 14/11/2017 | 11:13ניתן להעזר גם בבדיקות דם לאלרגיה או בתבחינים עיי מדבקות - במידה ויש בכך צורך או כדאיות -
אלרגיה למזון
לילי 14/11/2017 | 11:07תודה על תשובתך, היינו אצל רופאת אלרגיה אשר בצעה את התבחינים על העור , לא נמצא דבר והיא טענה כי סוג האלרגיה שיש לבני לא ניתן לאבחן כך,שאלתי האם יש דרך אחרת לאבחן לאיזה מזון הוא אלרגי? -
תשובת מומחה אבחנה
ד"ר קובי שדה 14/11/2017 | 10:48בחלק מהמיקרים ניתן לאבחן זאת באמצעות תבחיני אלרגיה ולכן מומלץ שתגיעו לבירור
-
-
אלרגיה לפירות ים . (לת)
Noga 06/07/2023 | 20:20האם יש קשר בין אלרגיה לפירות ים לבין אלרגיהה ליוד ולכספית. אני סובלת מאלרגיה חריפה לפירות יפ שרימס קלימרי ועוד... האם אני רגישה גם לכספית וליוד.פתח בחלון חדש -
האם אני סובל מאלרגיה? (לת)
מ.כ. 05/07/2023 | 22:27שלום, אני בן 42, סובל מזה כשנה מתופעות שנראות כתופעות אלרגיות שונות שמחריבות את איכות חיי. מכאבי ראש ביום ובלילה, לחץ באף בין העיניים בעיקר בשכיבה, גירויים ודלקות חוזרות בעיניים כולל שטפי דם בעין ספונטניים בעין אחת, כלזיון, טינטונים, תחושה של חולי כמעט תמידי כמו שפעת ללא חום ותחושה של ליחה קבועה בפה ולפעמים צריבה. התופעות בעיניים מתגברות מאוד בשינה עד כדי כך שאני חייב לפקוח את העיניים כל כמה זמן כדי "לשחרר" את הנוזלים והלחץ שמצטבר. מדי פעם מתעורר עם אף סתום לחלוטין עד כדי כך שמרגיש שאני נחנק ומתעורר. כמו כן, אחת לכמה זמן אני מתעורר בבוקר עם שטף דם כמו שתיארתי למעלה. עשיתי אינסוף בדיקות שלא מצאו דבר. בדיקות דם, סיטי ראש, מספר רופאי עיניים ששללו כל בעיה בעיניים, פה ולסת, בדיקת נוירולוג ועוד. לאחרונה עשיתי בדיקה אצל רופא אלרגיה שעשה בדיקת אלרגיה בעור שהראתה אלרגיה לקרדית האבק ולפרוות של חיות אבל שלל שהתופעות שתיארתי קשורות לאלרגיה. אין לי חיות מחמד בבית. אני רוצה לציין שלפני כ-7 שנים התחלתי לפתח תופעות אלרגיות קשות של נזלת, גרד בעיניים וחולשה קשה אחת לכמה ימים במשך מספר שנים ונפסק בבת אחת עד כמה שזכור לי כשעברתי דירה. אבל לפני קצת יותר משנה התחילו התופעות שתיארתי למעלה ברמות משתנות. בבדיקות דם יש גם כמות נמוכה יחסית של כדורויות דם לבנות מאז שהתחילו התופעות האלרגיות. קראתי שיש קשר אבל אני ממשיך בירור. טופלתי תקופה בטלפסט ללא שיפור וכעת מטופל במיזולן פעם ביום (כשבועיים). אני חושב שיש איזשהו שיפור אבל בוודאי לא משמעותי. רופא א.א.ג משוכנע שאני סובל מתופעות אלרגיות והמליץ על חיסון. האם התופעות שתיארתי אכן מצביעות על אלרגיה? אם כן, האם עליי לחזור לרופא אלרגיה או שיש מכונים יעודיים שמתמתחים בזה? אני מוכן לפנות גם באופן פרטי לרופא הטוב ביותר שיצליח למצוא את הגורם לבעיה. אני מאוד מתקשה לנהל חיים נורמליים מאז שהכל התחיל...פתח בחלון חדש -
שכונות בירושלים ללא עצי זית רבים (לת)
שרה גרגי 02/07/2023 | 15:13שלום. אני גרה בפסגת זאב בירושלים, ואני אלרגית לפריחת האביב , במיוחד לעצי זית - שיש רבים כאלה בפסגה. לכן אני רוצה לעבור דירה לשכונה אחרת בירושלים. מישהו יודע באלו שכונות אין כל כך הרבה עצי זית?פתח בחלון חדש -
שכונות בירושלים שאין יחסית עצי זית רבים (לת)
שרה גרגי 02/07/2023 | 15:12שלום. אני גרה בפסגת זאב בירושלים, ואני אלרגית לפריחת האביב , במיוחד לעצי זית - שיש רבים כאלה בפסגה. לכן אני רוצה לעבור דירה לשכונה אחרת בירושלים. מישהו יודע באלו שכונות אין כל כך הרבה עצי זית?פתח בחלון חדש -
אלרגיה לבוטנים (לת)
לינוי 27/06/2023 | 16:02שלום הבן שלי בן שנתיים ו8 חודשים בערך נולד ב23.9.2020 בגיל 5 חודשים חשפנו אותו לחמאת בוטנים ביום שלישי לחשיפה הייתה לו פריחה רצינית בגוף ,עשינו לו בדיקות דם לאלרגיה לפני חודשיים בערך ומאז הוא מצויד עם מזרק אפיפן, דיברנו היום עם הרופאה אלרגיה ואמרה שעשתה לו טסטות לכל סוגי הפיצוחים ,(אני אישית לא ראיתי את זה במסמך סיכום ביקור וגם רופאת ילדים לא ראתה) ,בכל מקרה רופאת אלרגיה אמרה לנו בכל סוף שבוע לחשוף את הבן שלי לסוג אחד של שקד או אגוז או כל פיצוח אחר במשך 3 ימים כל סוף שבוע סוג אחד בלבד,למשל סוף שבוע אחד אגוזי מלך ואז סוף שבוע לאחר מכן אגוז לוז,השאלה היא כזו הבן שלי בגן תקשורת ואם כל סוף שבוע נחשוף אותו אז הוא יפסיד גן ביום שישי וזה קריטי האם אפשר לחשוף להכל ביחד את כל הסוגים ביחד למרות שרופאת אלרגיה לא אמרה את זה או שאפשר לתת לו יום חמישי אחרי גן שישי אחרי גן ושבת בבוקר ,האם זה בסדר ?ככה הוא לא יפסיד גן אשמח לתשובה מהירה פשוט רופאת האלרגיה לא מעוניינת כבר לשמוע את השאלות שלנו ואין לי למי לפנותפתח בחלון חדש -
אלרגיה בעיניים (לת)
חגית 17/06/2023 | 09:46שלום רב פיתחתי אלרגיה של נפיחות אודם וגרד לאחד התכשירים בו אני משתמשת אולי אפילו לבוטוקוס שהזרקתי אם כי התגובה הופיעה רק חודש אחרי. אני לא יודעת איך להתגבר על זה ומה לעשות כדי למנוע את ההישנות של זה. אשמח להכוונה כי התור למרפאת אלרגיה רק עוד חודשיים. כמו כן האם כאשר העיניים נפוחות בשיא התופעה כדור נגד אלרגיה ( טלפסט) מפחית את התגובה? או רק מרגיע את הגרד כי הכדור מאוד מעייף אותי הלכתי לרופא עיניים ששלל את העיניים מכל וכל ואמר שזה לגמרי חיצוני נתן לי משחת עיניים עם אנטיביוטיקה, אני ממש מיואשת אשמח להכוונהפתח בחלון חדש -
אלרגיה לחומרים משמרים
הילה 18/10/2019 | 17:11שלום, אני כבר כמה חודשים סובלת מהתנפחות בעור (כמו עקיצות יתוש גדולות) בדר״כ בשעות הלילה ואני חושדת שזה קורה בעקבות אלרגיה למזון כלשהו. ניסיתי לצמצם את האופציות ואני חושבת שזו אולי אלרגיה לחומר משמר כלשהו. האם ישנן בדיקות אלרגיה לחומרים משמרים? אשמח להכוונה. תודה!פתח בחלון חדש-
יש אלרגיה ועוד איך
לאה 12/06/2023 | 18:49ביתי אכלה בעבודה ארוחות בוקר. ביניהן כל מני סלטים קטנים חומוס כרוב-יום אחד חזה כולה כתמי ענק על כל הגוף טסנו לבית חוליםשם קבעו אלרגיה לחומר משמר כדורים אנטי אלרגים-ובעבודה למוחורת הפסיקו הקשר אם. הספק- מאז שומרים לא לאכול כמעט לגמר דימורים,כל מני קבבים שניצלים מהמוכנים שבסופרים-כי מכילים המון חומר משמר! ואין אחרגיה. יש בדיקות יש האלרגים לחתולים!!!! בני היסתבר אלרגי לצבע הכתום שמובף לאותם שניצלים ולמשקה אורנג'דה-אז להיבדק ולהישמר מהמשמר!!! -
אלרגיה ליונים
Naamonet 28/09/2021 | 19:40אני סובלת מאלרגיות מזה כשנה עקב חשיפה ממושכת ליונים,ככל הנראה בגלל כיני היונים ואני רוצה לבדוק אופציה לחיסון או טיפות נגד זה -
חומרים משמרים
לאה 23/09/2021 | 04:01שלום דוקטור וגמר חתימה טובה ומועדים לשימחה! ראשית אלרגיה לחומרים משמרים מופיעה כמו כתמים חומים לפעמים על חלק הגוף ולעיתים על כל הגוף. שמנית למה הרופאים חא גורדים ממשרד הבריאות שיחייב את כל רשתות המזון לציין מה יש איזה סוג חומר משומר זה כלל לא מופיע. שלישית האם חומרים משמרים יכולים לגרום נזק לאלרגים לכבד או לגוף ביכלל? ארבע האם אתה עובד מטעם משרד הבריאות או אחת מקופות החולים ואם כן היכן,? ואם לא היכן ניתן למצוא אותך איך כל הסידור לתאום בדיקה? ושאלה נוספת האם אלרגים לחומרים משמרים יכולים לקבל את שלושת זריקות החיסון? והאם אסטמאטים שמופיעה אצלם פריחה. מחום ממזון לרוב כתומים. יכול לקבל חיסון או אסור. והאם מי שסובל מבעיות כבד בעבר הרעלה תעשייתית ומאהן בכיס מרה וסכרת אם חשד של איזה גידול על הלבלב יכול להיתחסן או אסור להם? אשמח לתשובה בכבוד ותודה מראש לאה -
תשובת מומחה ח. משמרים
ד"ר קובי שדה 19/10/2019 | 09:17יש המון חומרים משמרים . רובם לא נבדקים במרפאות הרגילות ובבתי חולים . אצלי במרפאה ניתן לבדוק את רובם. תלוי כמובן מה סןג האלרגיה ומה החשד
-
-
אלרגיה (לת)
אבי 08/06/2023 | 14:13לאחר תגובה אלרגית (השערה - כדור שלקחתי) המלווה בקוצר נשימה קשה נפיחות שפתיים וגירודים, קבלתי טפול מיידי בסטרואידים ואנטי היסטמין. בעקבות הטיפול מצבי חזר לשגרה. קבלתי מרשם ל-20 מ"ג פרדניזון (2 ביום) * 5 ימים. מדוע חייב להמשיך הטיפול עוד 5 ימים אם חזרתי לשגרה (בהנחה שלא אחסף יותר לאלרגן)פתח בחלון חדש

פורומים נוספים בתחום
פורוםטיפולי פוריות
פורום טיפולי פוריות מנוהל ע"י פרופ' יעקב אשכנזי, מומחה בתחום הפריון, פוריות האישה, פוריות הגבר והפריה חוץ גופית. היכנסו עכשיו והתייעצו עם מומחה/ית!
לפורום טיפולי פוריותפורוםהריון ולידה
פורום הריון ולידה ניתן להתייעץ עם ד"ר עמנואל אטלי, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום הריון ולידהפורוםפסיכיאטריה
בפורום פסיכיאטריה ניתן להתייעץ עם פרופ' ערד קודש, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום פסיכיאטריהפורוםגניקולוגיה
בפורום גינקולוגיה ניתן להתייעץ עם ד"ר נסיה לנג פרנקו, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום גניקולוגיהפורוםאף אוזן גרון
בפורום אף אוזן גרון ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום אף אוזן גרוןפורוםגסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים
בפורום גסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום גסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים