פורום הריון ולידה - עמוד 1176
ד"ר עמנואל אטלי
-
18 יום למחזור ודימום
לי 22/12/2012 | 10:22שלום דר שרון כתבתי לך בתחילת החודש והנה שוב משהו מתרחש היום ה 18 מאז המחזור שוב יש דם בניגוב וכאבי בטן של מחזור שתקפו אותי במהלך הלילה בצורה די חזקה לעומת הכאבים שהיו במשך היום. יכול להיות שיחסי המין שהיו כמה שעות לפני כן השפיעו על הכאב. זה הפעם הראשונה שדבר כזה קורה לי באמצע מחזור האם זה סימן נורמלי וזה ביוץ האם יש צורך להבדק?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
דימום בזמן המחזור
ד"ר שרון מסלוביץ 22/12/2012 | 13:07שלום לי. שאלתך אינה מתאימה לפורום זה של הריון ולידה. הפני אותה לפורום מתאים. בעקרון אלה יכולים להיות כאבי ביוץ אך הייתי נבדק ומבצע בדיקת על קול. בהצלחה, שרוןהוסף תגובה
-
-
הפרשה לאחר הזרעה
התוהה 22/12/2012 | 09:44שלום רב, ביום רביעי עברתי הזרעה בפעם השלישית. הפעם, ממש רבע שעה אחרי ההזרעה, הרגשתי רע מאוד, היו לי כיווצים כמו במחזור, צורך להקיא וקיבה עצבנית. חשוב לציין שבמחזור לעיתים אני מרגישה את התופעות האלה, כאבים חזקים של כיווץ ואף לעיתים הקאות בזמן מחזור. כמה ימים לפני ההזרעה קיימתי יחסי מין (עם בן זוג ישן/חדש). בימים האחרונים יש לי הפרשה צהובה עם ריח נוראי ואף היה דימום קל ביום שאחרי ההזרעה (הכינו אותי לזה בזמן ההזרעה, שעלול להיות לי דימום). בעבר, היה לי וגינוזיס בקטריאלי והריח של ההפרשה היה דומה. שאלתי היא האם יש קשר בין כל אלה. בוודאי שאלך להבדק בשבוע הבא אבל לעת עתה זה מטריד אותי מאוד ואשמח לתגובתכםהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
הפרשה לאחר הזרעה
ד"ר שרון מסלוביץ 22/12/2012 | 13:06שלום לך. זהו אינו הפורום המתאים לשאלתך. אנו עוסקים רק בהריון ולידה. בהצלחה, שרוןהוסף תגובה
-
-
מספר שאלות
סימונה 21/12/2012 | 23:15היי, אני בת 27 הריון ראשון שבוע 29(2) ויש לי 2 שאלות: עשיתי לפניי יותר מחודש ספירת דם ונמצא כי ההמוגלובין שלי נמוך(10.2) כאשר גם ההמוטקריט ( 30) וגם תאי הדם האדומים( 3.37) נמוכים מהנורמה.עקב כך הרופא רשם לי כדור פולקס אותו המליץ לקחת פעם עד פעמיים ביום. אתמול עשיתי ספירת דם חוזרת לאחר חודש שבו נטלתי את הכדורים( כדור ביום) ורמת ההמוגלובין נשארה בדיוק אותו דבר(10.2) וההמטוקריט( (29.7) והכדוריות האדומות (3.34) אף ירדו עוד קצת.בנוסף בספירת הכדורים הלבנים הערך של הבוספילים חרג מעבר לנורמה(0.23 לעומת 0.11 בבדיקה הקודמת) אם יש משהו שהיית ממליץ לעשות, האם השינוי בערך הבוסיפילים אומר משהו? עוד שאלה: בחודש וחצי האחרון אני מרגישה קושי רב בתנועה במיוחד בשעות הערב, הדבר נכון בעיקר לגבי התהפכות במיטה, או שינוי תנוחה - השרירים מרגישים דואבים ולעיתים אני סובלת מכאבים באגן או בגב. בשבוע וחצי האחרון התחילה גם תחושת צריבה חזקה באזור המפשעה. האם התופעות הללו יכולות לנבוע מעודף משקל או עייפות או יש הסבר אחר? האם יש דרך להקל? אשמח לתשובה וסליחה על התגובה הארוכה התור עם הרופא רק עוד שבוע ועד אז אני סובלת.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
המוגלובין בהריון
ד"ר שרון מסלוביץ 22/12/2012 | 13:05שלום סימונה. ההמוגלובין שלך לא מאד נמוך אלא קרוב לגבול התחתון של הנורמה בהריון (10.5). מה גם שלא כל המוגלובין נמוך הוא שווה ערך לחסר ברזל ויש לבדוק האם ההמוגלובין שלך קשור בחסר מחסני ברזל (פריטין). גם אם היה לך חסר בברזל - הטיפול הוא לא העלאת מספר כדורי הברזל (מיותר לגמרי כי הגוף מסוגל לספוג כמות מסוימת ביום שכולה מצויה בכדור בודד). ולבסוף - עליית ההמוגלובין מתבטאת רק כ 6-8 שבועות לאחר העלאת רמות הברזל באם הן נמוכות. לגבי הבזופילים - אל תנסי לפרש בעצמך את תוצאות הבדיקות....אין כל קשר בין רמת בזופילים כמו שלך ובין בעיה כלשהי. התופעות שאת מתארת אופיניות לשלב בו את נמצאת משום שהחלק המתקדם של העובר לוחץ על שרירים, גידים ועצמות באיזור המפשעה והאגן. אין הרבה מה לעשות אלא לקבל זאת באהבה כחלק מהריון. בהצלחה, שרוןהוסף תגובה
-
-
הפסקת גדילת עוברים בשבוע 32
מירי 17/12/2012 | 21:03ביתי בהריון עם תאומים לא זהים , כרגע בשבוע 34 ולפי הבדיקות יש הפסקה בגדילה במשקל העוברים משבוע 32 מדוע זה קורה ? מה עושים במקרה כזה והאם זה מצביע על בעיה בבריאותם של העוברים? כל הבדיקות והסקירות היו תקינות . אודה לתשובה מרגיעה ודחופה.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
הפסקת גדילה בשבוע 34
ד"ר שרון מסלוביץ 18/12/2012 | 09:08שלום מירי. מהי העכת המשקל שלהם? אם אכן קיימת האטה בצמיחה, הבעיה אינה בעוברים אלא בשליות. אם אכן הצמיחה נעצרת מנסים להשגיח עלייך באשפוז עד שבוע 35-36 ואז מיילדים. השאלה המרכזית היא באילו אחוזונים הצמיחה נעצרה. יש הבדל גדול בין עובר שהיה באחוזון 60 ועכשיו ירד לאחוזון 30 - חסר משמעות) לבין עוברי שהה באחוזון 15 וירד לאחוזון 4. לשם כך אני זקוק למין העוברים , הערכת המשקל שלהם והשבוע בה בוצעה ההערכה. שרוןהוסף תגובה
-
המשך הפסקת צמיחה
מירי 21/12/2012 | 17:31שלום ד"ר שרון בהמשך לתשובתך הבן 1500 הבת 1700 ההערכה בוצעה בשבוע 34 כרגע היא נמצאת בשבוע 34+5 ובאמת מאושפזת להשגחה ומוניטור ואולטרסאונד כל יום . יבצעו הערכת משקל בשבוע הבא שוב, ויילדו אותה בנתוח קיסרי בגלל המצג. לגבי האחוזונים מה שאני יודעת זה שההאטה בצמיחה היא בין השבוע ה-32 ל-34 , מה זה אומר? תודה רבההוסף תגובה
-
תשובת מומחה
האטה בצמיחה
ד"ר שרון מסלוביץ 21/12/2012 | 22:06שוב שלום. הבן אכן קטן והבת - סה"כ בסדר. אם בדיקות העל קול שלהם תקינות כמו גם הניטורים - אפשר להמתין עד שבוע 36 ולילדם בניתוח אז. עושה רושם שהיא מנוהלת כהלכה. ברוב המקרים הבעיה היא באי תפקוד השליה. לאחר הולדת התאומים - הם מדביקים במקרים רבים את קצב גדילת בני גילם. בהצלחה, שרוןהוסף תגובה
-
-
בדיקת GBS
לל 20/12/2012 | 18:41ד"ר שלום רב, אני בשבוע 36+3 ושלשום ביצעו לי בדיקת GBS התוצאה היא Gr B strep cult.scr. ורשום שם חיידק Str. agalactiae gr B מה זה אומר? ומה עליי לעשות? נ.ב. כל הבדיקות שתן ותרבית שביצעתי עד היום במהלך ההיריון כולל בדיקת שתן סטיק שעשיתי היום יצאו תקינות אודה לתשובתךהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
GBS
ד"ר שרון מסלוביץ 20/12/2012 | 19:02שלום לך. את נשאית של החיידק GBS בנרתיק או ברקטום ולכן עלייך לקבל אנטיביוטיקה (פניצילין אם אינך רגישה) דרך הוריד במהלך הלידה על מנת למנוע הדבקות של הילוד בחיידק במעברו בתעלת הלידה. בהצלחה, שרוןהוסף תגובה
-
תגובה
לל 20/12/2012 | 19:26ממצא זה לא היה אמור להופיע גם בבדיקות סטיק ותרבית? מה זה החיידק הזה? וכיצד נדבקים ממנו? מה ההשלכות ליילוד? ומתי יודעים שאינו נדבק?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
GBS
ד"ר שרון מסלוביץ 20/12/2012 | 21:24את מתכוונת האם החיידק היה אמור להופיע גם בשתן? לא הכרח. לעתים הוא מתיישב בנרתיק או בקצה מערכת העיכול. הוא אינו מסוכן כלל לאדם בוגר ולמעשה מהווה חלק מחיידקי המעי הרגילים ומשם הוא מוצא דרכו לנרתיק לעיתים. ההדבקות בו הינה מאד נפוצה (מזון) ואינה גורמת לדלקת או זיהום. מרבית הילודים שנדבקו הינם ללא כל תופעות אך שיעור זעיר מתוכם מפתח מחלה שעלולה להיות קשה אם אינה מזוהה ומטופלת. הטיפול באנטיביוטיקה פשוטה במהלך הלידה למעשה מטפל באופן סופי גם בסיכוי זעיר זה. בהצלחה, שרוןהוסף תגובה
-
תגובה נוספת
לל 20/12/2012 | 22:09באילו סוגי מזון מדובר? האם זה יכול להיעלם לבד עד הלידה? האם יש טיפול שניתן לקחת לפני הלידה? עדיף במקרה כזה ניתוח קיסרי? מותר להניק בנוכחות החיידק? איך בודקים את התינוק חלילה נדבק? אני מצטערת על השאלות המרובות, חשוב לי לקבל תשובות עוד לפני שאני אהייה אצל הרופאה כי יש זמן עד אז. תודה רבה לך על כל ההתייחסותהוסף תגובה
-
שאלה נוספת לתגובה שלי
לל 20/12/2012 | 22:13האם זה יכול לפגוע בעובר עוד לפי הלידה? שלשום ביצעתי הערכת משקל כשהייתי ב- 36+1 ותוצאה אחת היתה מתאימה לשבוע 37+2 ואילו חלק לשבוע 35+3 (רשמתי לך על כך ב- 18/12), האם יש לזה קשר לחיידק?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
GBS
ד"ר שרון מסלוביץ 20/12/2012 | 22:26קודם כל להוריד רמת לחץ. לפי השאלות שלך את נמצאת בלחץ שאינך אמורה להיות בו. זוהי בדיקה שיגרתית עם תוצאה שיגרתית המאפיינת 20% מהאוכלוסייה. בחיידק מצוי בכל מקום. אין טעם לקחת טיפול לפני הלידה כי החיידק הוא תושב מוכר וידוע של מערכת העיכול ודי במתן אנטיביוטיקה סביב הלידה כדי להגן על הילוד. אין שום קשר לניתוח קיסרי, אבל שאלת ניתוח קיסרי עולה כמעט בכל נושא הקשור להריון ולידה....מותר להניק עם החיידק. כאמור, הוא אינו מצוי על השד אלא בנרתיק ובקצה הרקטום. לגבי הילוד - יש לשאול רופא ילודים. החרדה מובנת אך קצת חורגת. נסי להרגיע. כמובן שאין כל קשר לפגיעה עכשוית בעובר שכן הוא עדיין לא עבר בתעלת הלידה...בהצלחה, שרוןהוסף תגובה
-
תודה רבה על המענה המקצועי והמהיר
לל 20/12/2012 | 22:38אתה מרגיעהוסף תגובה
-
בירור נוסף
לל 20/12/2012 | 23:43מבדיקה נוספת באתר הקופ"ח ראיתי שיש שני סעיפים של REMARKS MICRO ובאחד מהם מופיע ORDER COMMENTS ובשני מקום לקיחה משטח מהרקטום מתחת להם מופיע: Strep.gr.B rec cult. - צמיחה של ולמטה יש סעיף התאמת הטיפול לחיידק שם החיידק: Str. agalactiae gr B כלומר באף מקום לא רשום חיובי או שלילי, האם זה אומר שאני נשאית או שהבדיקה יצאה לא נקייה? ומה אומר ORDER COMMENTS? כי לא רשום שנלקח גם מהנרתיק למרות שהבנתי שכן היה צריך להופיע שוב תודה רבה לך!!הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
GBS
ד"ר שרון מסלוביץ 21/12/2012 | 08:30את נשאית. אם מצוין של החיידק ז"א שהוא צמח בבדיקה. ORDER COMMENTS מתייחס להערות הרופא שלך אם יש כאלה. בהצלחה, שרוןהוסף תגובה
-
רגישות לפנצילין
לל 21/12/2012 | 13:00שוב תודוה על המענה כיצד אני יכולה לדעת אם אני רגישה לפנצילין או לא? יש לכך בדיקה? אמא שלי רגישה (גילתה זאת רק לאחר גיל 50) ולגבי אין לי מושגהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
רגישות לפניצילין
ד"ר שרון מסלוביץ 21/12/2012 | 22:01אם את לא יודעת - כנראה שאת לא רגישה. אי אפשר לפספס רגישות. זה לא עובר בתורשה ולכן לרגישות של אמך אין רלבנטיות לגבייך. בהצלחה, שרוןהוסף תגובה
-
-
הריון תאומים - קיצור צוואר הרחם
solet 21/12/2012 | 11:38שלום לכולם, אנחנו בהריון ראשון עם תאומים לא זהים בשבוע 20. לפני שלושה שבועות בסקירת מערכות נאמר לנו שאורך צוואר הרחם עומד על 32 מ"מ. לפני שבוע בבדיקת האולטרה סאונד, הטכנאית שעשתה את הבדיקה אמרה שהצוואר התקצר ועומד על 29 . הרופא המלווה אמר שמדובר במגמה של התקצרות והוא שלח אותנו למיון. במיון בדקו אותנו שוב , ואורך צוואר הרחם היה : בלי לחץ 35 מ"מ ועם לחץ 29 מ"מ. הרופאה אמרה שזה לא מעיד על מגמה של התקצרות ושלחה אותנו הביתה עם המלצה לקחת פרוגסטרון בצורה של נר בכל ערב. ולנוח בבית שבוע. ביום הרביעי השבוע, הלכנו שוב למעקב אולטרה סאונד, ושם הטכנאית גילתה אורך צוואר של 23 מ"מ + פאנלינג!! נכנסו שוב לרופא המלווה והוא שלח אותנו מייד למיון. במיון (בית חולים קפלן) בדקו אותנו שוב וגילו שצוואר הרחם עומד בכלל על סביב ה-30 מ"מ ואין שום פאנלינג. הרופא בדק 3 פעמים ואמר שהוא לא מבין איך הטכנאית הגיעה לתוצאה שלה... וסה"כ זה אומנם יחסית קצר, אבל לא נורא. אבל להמשיך לנוח בבית. אנחנו כבר לא יודעים מה לחשוב, ועל מי לסמוך! זה קצר מאוד? או שזה סביר לשלב הזה של הריון תאומים לצאת לשמירת הריון? לשכב כל היום בבית? מותר להסתובב בקניון? לחזור לעבודה? (מתכנתת) תודה לכל העוזריםהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
קיצור צוואר והריון תאומים
ד"ר שרון מסלוביץ 21/12/2012 | 12:04שלום לך. אכן מבלבל....כמובן שלא אוכל לסייע לך לפתור את בעית עודף המידע אבל אוכל לתת לך עצה: השתדלי לבחור רופא עלין את סומכת ולדבוק בו ולמעט ללכת למיון או לטכנאיות. את אמורה להיות במעקב של הריון בסיכון. לגבי מה עושים עם צוואר במגמת התקצרות: 1. מנוחה לא מועילה כלל ואינה דוחה את מועד הלידה ועדיין כל הרופאים ממליצים עליה ואם לא - ההרה ובן זוגה לוחצים לקבל שמירה או מנוחה כך שהעובדות אינן משנות - את תקבלי שמירת הריון בדרך זו או אחרת ואני לא אנסה אפילו לשכנע אותך אחרת. 2. לשכב כל היום - לא מומלץ ואף מסוכן. 3. פררוגסטרון הוכח כלא יעיל בדחיית לידה בתאומים אך הוא גם אינו מזיק במיוחד....לא נהוג לתת אותו בתאומים. 4. הצוואר הינו איבר דחיס. כל אימת שהרחם מתכווץ - הוא נדחס מעט ואורכו הדחוס אינו אוכו האמיתי. כשהרחם רפוי - הוא שב לאורכו. זה לא נחשה לקיצור צוואר ולא מהווה גורם סיכון ללידה מוקדמת. בהצלחה, שרוןהוסף תגובה
-
-
שאלה דחופההההה פליז תענו לי בהקדם
:) 20/12/2012 | 19:49ב11 לחודש הייתי צריכה לקבל מחזור . ביומיים הראשונים היה לי הרבה חום בתחבושת בלי דימום ואחרי יון היה לי דימום ממש חזק שמלווה בכאב חזק של מחזור. (הכאב החזק היה יום אחד בל בד) שאר הימים היו כאבים חלשים. יום שני השבוע המחזור היה אמור להסתיים ולא הסתיים המשכתי לראות סימנים אדומים חזקים! מתוך סקרנות סתמית עשיתי בדיקה ביתית יצא חיובי מיד הלכתי לבצע בדיקת דם והכמותית יצאה 177 והיום אחרי יומיים ביצעתי שוב בדיקת דם וירד ל76!!! אני רוצה לדעת מה זהההה מה קורה לי והאם הכאבים שהיו לי בשבוע של המחזור היה ירידה של ההריון או לא יודעת מה! אשמח לקבל תשובה בהקדם תודה, ורד.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
שאלה דחופה
ד"ר שרון מסלוביץ 20/12/2012 | 21:27שלום לך. זהו אכן הריון הקרוי הריון כימי. הוא אינו מתפתח (בדר"כ עקב טעות בחלוקת החומר הגנטי של הביצית המופרית כך שנוצר הריון מאד לא תקין שחדל מלגדול מיד עם היווצרו). המתיני לתום הדימום ונסי להרות שוב. התופעה לא נוטה לחזור על עצמה. בעניין אחר - אין צורך לכתוב דחופהההה. אין שום דבר דחוף בשאלתך מלבד הסקרנות. זהו פורום רגוע ונעים ולא לחוץ ואני עונה כשאני יכול. בהצלחה, שרוןהוסף תגובה
-
-
בחילות שבוע 32
שלי 20/12/2012 | 16:47בתחילת ההריון סבלתי מבחילות שפסקו כשבועיים לאחר תחילת הטריימסר הראשון, לאחרונה אני חווה שוב בחילות, האם זהו מצב תקין?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
בחילות בסוף ההריון
ד"ר שרון מסלוביץ 20/12/2012 | 17:25שלום שלי. הרות רבות מדווחות על שובן של הבחילות במחצית השנייה של השליש האחרון להריון. הדבר נובע מלחץ של הרחם הגדל על הסרעפת והושט. אם הבחילות מלוות בהקאות נשנות - גשי להבדק. אם לא - יש תרופות שונות נגד בחילות שעשויות להועיל. בהצלחה, שרוןהוסף תגובה
-
תודה רבה על המענה! עוד שאלה
שלי 20/12/2012 | 18:34כמובן שהתכוונתי לציין בשאלתי שהבחילות של תחילת המחזור פסקו כשבועיים לאחר סוף הטריימסר הראשון. לפי שעה אין לי בחילות, אבל אני בהחלט חשה שהתאבון שלי יורד בגלל הבחילות, אני לא כל כך גדולת מימדים והעובר שלי לא גדול. מה בכל זאת ניתן לעשות כדי לא לחבל בתזונה?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
תזונה בהריון
ד"ר שרון מסלוביץ 20/12/2012 | 19:01שלום שלי. אכלי כפי יכולתך. אל תכריחי עצמך לאכול. מבטיח לך שלא יאונה כל רע לעובר. בהצלחה, שרוןהוסף תגובה
-
-
דימום לאחר קיום יחסי מין
אסתי 19/12/2012 | 22:31דר' שרון ערב טוב!!! אני בשבוע 32+3, הריון בסיכון גבוהה. היום אחרי קיום יחסי מין הופיע דימום קל, בצבע אדום נקי בניגוב, וכיתום על תחבושת. האם יש מקום לפנות למיון יולדות או שזו תופעה ידוע ואין מה לדאוג. לציין כי קיימנו יחסים בשעה 14:00 והדימום נמשך עד עכשיו. אודה לתשובתך המהירההוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
דימום לאחר קיום יחסים
ד"ר שרון מסלוביץ 19/12/2012 | 23:11שלום אסתי. אם מדובר רק בהכתמה דמית (כמו יום ראשון של וסת) אין צורך לפנות אך אם מדובר בדימום של ממש או בדימום עם צירים או כאבי בטן - לפנות למיון. בהצלחה, שרוןהוסף תגובה
-
דימום לאחר קיום יחסי מין
אסתי 20/12/2012 | 17:45תודההוסף תגובה
-
-
אחרי קיסרי
מודאגת 20/12/2012 | 12:48שלום דר', אני 3 חודשים אחרי ניתוח קיסרי (שני) ואני מרגישה שינויים אנטומיים בגוף: כשאני עושה פיפי אני מרגישה שלוקח לי כמה שניות עד שיוצא השתן ומעין הרגשה שכאילו הפתח של השלפוחית התרחב. בזמן יחסים ממש כואב לי החדירה גם בבדיקה של הרופא אחרי הלידה ממש כאב לי שהכניס את המכשיר (ספקולום?) האם ניתוח יוצר שינויים אנטומיים בנרתיק ובשלפוחית השתן? תודההוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
אחרי קיסרי
ד"ר שרון מסלוביץ 20/12/2012 | 17:23שלום לך. לאחר כל ניתוח יש שינויים אנטומיים קלים באיזור המנותח אך ניתוח קיסרי אינו מבוצע סמוך לנרתיק ואני מקווה שגם לא בקרבת שלפוחית השתן...ייתכן ותלונותייך מיוחסות לתחושה כללית לאחר ניתוחים של רגישות יתר לכאב בשל תהליכי ריפוי של הרקמות. בהצלחה, שרוןהוסף תגובה
-
נושאים מרכזיים
-
מחלות קשורות
-
תאחיזה לכרומוזומי מין
-
סרטן רירית הרחם
-
טיפולים וניתוחים קשורים
-
קשירת חצוצרות, עיקור חצוצרות
-
טיפולי פוריות
-
בדיקות קשורות
-
בדיקת AMH הורמון אנטי-מולריאני
-
מוקופוליסכרידים בשתן
-
תרופות קשורות
-
נונוקסינול 9 + חומצה רצינולית
-
ניטרופוראנטואין
-
מונחים קשורים
-
הזרעה
-
דירוג פיגו (FIGO)
פורומים נוספים בתחום
פורוםטיפולי פוריות
פורום טיפולי פוריות מנוהל ע"י פרופ' יעקב אשכנזי, מומחה בתחום הפריון, פוריות האישה, פוריות הגבר והפריה חוץ גופית. היכנסו עכשיו והתייעצו עם מומחה/ית!
לפורום טיפולי פוריותפורוםהריון ולידה
פורום הריון ולידה ניתן להתייעץ עם ד"ר עמנואל אטלי, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום הריון ולידהפורוםביוץ והזרעה
פורום ביוץ והזרעה מנוהל ע"י ד"ר גיל ירושלמי, רופא בכיר ביחידה להפריה חוץ גופית, מרכז רפואי ע״ש חיים שיבא, תל השומר. היכנסי עכשיו והתייעצי עם מומחה/ית!
לפורום ביוץ והזרעהפורוםנטורופתיה
בפורום נטורופתיה ניתן להתייעץ עם גב' רעות דביר, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום נטורופתיהפורוםנסיון
בפורום נסיון ניתן להתייעץ עם ד"ר רופא ניסיון, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום נסיוןפורוםדיקור מי שפיר וסיסי שליה
בפורום דיקור מי שפיר וסיסי שליה ניתן להתייעץ עם ד"ר יוסי הר-טוב, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום דיקור מי שפיר וסיסי שליה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
ד"ר עמנואל אטלי
ד"ר גיל ירושלמי
רעות מוקדס
גב' יאנה - בדיקה קורן
ד"ר יוסי הר-טוב