פורום הריון ולידה - עמוד 1178

-
המון תודה!!!!
רויטל 27/11/2012 | 15:53ד"ר יקר, נחשפתי אלייך דרך הפורום לצעריהרב עקב 2 הפלות נדחות חוזרות, ומשם אני ממשיכה כל הזמן לקרוא את תשובותיך לנשים שכל רצונם לצאת ב"ידיים מלאות" מחדר לידה,נשים בהריון/לפני הריון שחרדות ומבקשות לקבל מידע זמין, ההרגעה שלך האמפתיה והרצון לעזור ולענות היא יוצאת מגדר הרגיל, בלי להכירך באופן אישי, אני פשוט נפעמת, תודה רבה לך שאתה קיים ועוזר לנו הנשים שמאחורי האתר, מאחורי הפורום הזה שלך שמפיח בכל אחת ואחת מאיתנו תקווה. הרבה בריאות ושוב המון תודה....הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
גם אני
א 28/11/2012 | 17:00תודה רבה!הוסף תגובה
-
מצטרפת!
שושי 27/11/2012 | 22:35אכן אתה אדם יקר ונדירהוסף תגובה
-
-
פרוגסטרון בירידה שבוע 5
רחל 28/11/2012 | 13:42שלום, בת 37, הריון ספונטני לאחר הפלה בשבוע 7 והריון כימי. כרגע בשבוע 5+4, רואים שק הריון ברחם והבטא עולה יפה. בבדיקות דם הפרוגסטרון ירד מערך של 100nmol/L בשבוע 4+4 ל 75nmol/L היום (5+4) אני מקבלת תמיכה של אנדומטריןX2 ליום. האם הירידה ברמה צריכה להדאיג? האם יש מקום להגביר תמיכה? מהם ערכים תקינים לשלב זה של ההריון? תודההוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה פרוגסטרון
ד"ר שרון מסלוביץ 28/11/2012 | 14:37שלום רחל. מה שיקבע תא תקינות ההריון הוא בדיקת העל-קול וערכי הבטא. הפרוגסטרון פחות חשוב וטווח הערכים התקינים הינו רחב ביותר. בצעי סונר בעוד כשבוע להדגמת דופק ללא בדיקות דם נוספות שהינן מיותרות בשלב זה. בהצלחה, שרוןהוסף תגובה
-
-
וסת לאחר לידה
אני:) 28/11/2012 | 11:18שלום, אני כ-4 חודשים לאחר לידת תאומות בניתוח קיסרי. 3 חודשים לאחר הלידה הגיעו דימומים לא מסיביים למשך 9 ימים,ואז כשבועיים לאחר מכן שוב הגיעו דימומים,מסיביים והם כבר ביומם השישי בלי סימני החלשות. רציתי לבדוק אם העניין נורמלי ותקין? זו הלידה השלישית שלי ולא זכור לי מצב כזה בלידות הקודמות.. את הלידות הראשונות ילדתי רגיל. אשמח לתשובה המשך יום נעים אני:)הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה וסת לאחר לידה
ד"ר שרון מסלוביץ 28/11/2012 | 14:35שלום לך. לעיתים ישנה אי סדירות מחזור לאחר לידה המתבטאת בוסת לא אופיני. מציע לך לגשת לבדיקה ולבצע בדיקת על קול כדי לודא שחלל הרחם תקין. בהצלחה, שרוןהוסף תגובה
-
-
הריון מחוץ לרחם
מודאגת 27/11/2012 | 13:26היי ד"ר, עברתי הפלה בשבוע ה10, חיכיתי מחזור ונכנסתי להריון. כיום אני שבוע 4+5 . גיליתי את ההריון בבדיקה ביתית יומיים לפני קבלת המחזור. ההריון הזה מוזר לי, לא היו כאבי מתיחה של הרחם( שהיו לי בכל ההריונות שלי סכ"ה 3) ויש לי כאב בטן בצד שמאל וגם יש לי כאב בגב בצד שמאל. ערכתי היום בדיקה ביתית שוב ( אמנם לא שתן של בוקר ובדיקה של יצרן אחר) ויצא לי קו עדיין חלש ולא קו חזק. הכאבים לא עוברים (ואין לי כאבים בדר"כ)ואני חוששת שיש לי הריון מחוץ לרחם. מתי אפשר לאבחן את זה?מתי אפשר לראות בUS, כי אני לא רוצה ללכת סתם לרופא. היו לי 2 בדיקות בטא אז עשיתי היום בבוקר בדיקה אחת(אין תוצאות עדיין). לפני שנה וחצי עברתי ניתוח אפנדיציט( שהסתבך וגרר אחריו ניתוח נוסף כי נגרמה לי חסימת מעיים) וקראתי שניתוח בטן שהסתבך זה גם גורם סיכון להריון מחוץ לרחם. האם בשבוע קטן כמו שלי( 4+5) יש תסמינים כלשהם להריון מחוץ לרחם? אני ממש עצובה ומפוחדת.... תודההוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה הריון מחוץ לרחם
ד"ר שרון מסלוביץ 28/11/2012 | 14:34שלום לך. יש לפורום יכולת מאד מוגבלת לענות על שאלות קליניות הקשורות בבדיקה. מציע לך לבצע בטא נוסף ואז סונר לאישור מיקום ההריון בתוך הרחם. בהצלחה, שרוןהוסף תגובה
-
קיבלתי את תוצאות הבטא-850
מודאגת 28/11/2012 | 08:57הכאבים ממשיכים אבל חוץ מהכאבים בבטן בצד שמאל ובגב בצד שמאל אין סימנים אחרים. מחר אני אעשה הכפלה...אני מודאגת מהכאביםהוסף תגובה
-
-
הנקה בהריון
הריונית 28/11/2012 | 00:03ידוע לי כי אומרים שאין להרבות בעיסוי פטמות במהלך ההריון עקב הפרשת אוקסיטוצין המזרז לידה. שאלתי היא האם באותה מידה אסור להניק ילד ראשון במהלך הריון שני? האם ההנקה מסכנת את ההריון? תודה.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה הנקה בהריון
ד"ר שרון מסלוביץ 28/11/2012 | 14:33שלום לך. הדבר נבדק מכל כיוון - אין כל סכנה בהמשך הנקה במהלך הריון בכל שלב שהוא. בהצלחה, שרוןהוסף תגובה
-
-
היריון תאומים לאחד מהעוברים פסק הדופק
אור 27/11/2012 | 23:10שלום רב אני נמצאת בשבוע 18+6 להיריוני. בשבוע ה- 16 פסק הדופק לאחד העוברים והוגדרתי בהיריון בסיכון גבוה. האם מגיעה לי איזושהי קיצבה מביטוח לאומי בעבור אובדן כושר עבודה? לציין כי אין ברשותי ביטוח פרטי לאובדן כושר עבודה. תודההוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה הריון תאומים
ד"ר שרון מסלוביץ 28/11/2012 | 14:32שלום אור. אם הרופא שלך סבור כי המשך העסקתך במקום העבודה שלך יהווה סיכון לך או לעובר שנותר, עליו למלא טופס גימלה לשמירת הריון מסיבה רפואית. רופא ביטוח לאומי יחליט האם הבקשה ראויה ואם היא מאושרת הרי שאת זכאית לקבלת שכר חודשי מבלי שתופיעי לעבודה. בהצלחה, שרוןהוסף תגובה
-
-
חשש להפלה
פנינה 27/11/2012 | 20:39שלום אני שבוע שישי ויש לי דימומים חזקים כמו מחזור וכאבי בטן חזקים ועשיתי אתמול בדיקה אולטראסאונד פנימית והיא לא ראתה שק היריון עשיתי בדיקת בטא וזה ירד לי מ-1876 שהיה לי בשבוע רביעי ל-1500 היום מה זה אומר האם זהו הפסק היריון? או שיש כן סיכוי להמשך היריון תקין בברכה פנינההוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה חשש להפלה
ד"ר שרון מסלוביץ 28/11/2012 | 14:30שלום פנינה. לצערי, אם ערך הבטא ירד - ההריון אינו תקין. יש לרוקן את הרחם ולהתחיל מחדש. בהצלחה,שרוןהוסף תגובה
-
-
צבע טרי
ל 27/11/2012 | 18:36שלום רב, אנחנו מתכננים לצבוע את הבית, באותו זמן אני אהייה בשבוע 34 האם זה יכול להיות מסוכן להיות בבית בזמן הצביעה? תודה על התשובההוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה צבע לח
ד"ר שרון מסלוביץ 28/11/2012 | 14:29שלום לך. רוב הצבעים בהם משתמשים היום הינם בטוחים לחלוטין לכל אדם , גם להרה. בהצלחה, שרוןהוסף תגובה
-
-
ריצה
מימי 27/11/2012 | 16:05דר שרון שלום שאלה : האם ריצה יכולה לפגוע בהריון ? שבוע 6 .. זאת לא הייתה פעילוצ גופנית ..פשוט אחרתי לתור ורצתי חזק ! תודה רבההוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה ריצה
ד"ר שרון מסלוביץ 28/11/2012 | 14:28שלום מימי. אין כל בעיה עם ריצה מכל סוג שהוא בהריון בתנאי שלא מועדים..בהצלחה, שרוןהוסף תגובה
-
-
איחור במחזור
חדשה 27/11/2012 | 14:08אם יש איחור במחזור של כמעט 70יום, ולאחר בדיקות הריון שעושים בבית התשובה היא שלילית . ניגשתי לרופא והוא ללא בדיקה נתן לי כדורים לזירוז מחזור. האם זה בסדר לא צריך לעשות עוד בדיקה של הריון . או שרצוי לעשות בדיקת שתן נוספת בקופת חולים לוודא שאין הריוןהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה איחור במחזור
ד"ר שרון מסלוביץ 28/11/2012 | 14:27שלום לך איחור של 70 יום במחזור הינו לא שכיח ודורש בירור. בוודאי שיש לשלול הריון עם בדיקת נוספת ובדיקת על קול. אם אין הריון - יש לתת כדורים לגרימת וסת. בהצלחה, שרוןהוסף תגובה
-
נושאים מרכזיים
-
מחלות קשורות
-
הריון מדומה
-
אנדומטריוזיס
-
טיפולים וניתוחים קשורים
-
התקן תוך רחמי IUD
-
ניתוח קיסרי צרפתי
-
בדיקות קשורות
-
עופרת בשתן
-
בדיקת על-שמע (אולטרסאונד) בהריון
-
תרופות קשורות
-
בלאומיצין PFI
-
טינידאזול
-
מונחים קשורים
-
אי-פריון
-
דיספראוניה

פורומים נוספים בתחום
פורוםטיפולי פוריות
פורום טיפולי פוריות מנוהל ע"י פרופ' יעקב אשכנזי, מומחה בתחום הפריון, פוריות האישה, פוריות הגבר והפריה חוץ גופית. היכנסו עכשיו והתייעצו עם מומחה/ית!
לפורום טיפולי פוריותפורוםהריון ולידה
פורום הריון ולידה ניתן להתייעץ עם ד"ר עמנואל אטלי, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום הריון ולידהפורוםגניקולוגיה
בפורום גינקולוגיה ניתן להתייעץ עם ד"ר נסיה לנג פרנקו, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום גניקולוגיהפורוםביוץ והזרעה
פורום ביוץ והזרעה מנוהל ע"י ד"ר גיל ירושלמי, רופא בכיר ביחידה להפריה חוץ גופית, מרכז רפואי ע״ש חיים שיבא, תל השומר. היכנסי עכשיו והתייעצי עם מומחה/ית!
לפורום ביוץ והזרעהפורוםנטורופתיה
בפורום נטורופתיה ניתן להתייעץ עם גב' רעות דביר, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום נטורופתיהפורוםסקירת מערכות
בפורום סקירת מערכות ניתן להתייעץ עם ד"ר יזהר ארז, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום סקירת מערכות