פורום הריון ולידה - עמוד 1211

-
כאבים למטה
רותם 22/10/2012 | 04:05שלום, אני בהריון שני בסוף שבוע 30 ויש לי כשבוע כאבים מסביב לאזור הנרתיק (מרגיש כמו שבר או לחץ)בלילה כאשר רוצה להתהפך במיטה או שרוצה לקום, לרוב כמה דקות אחרי שהולכת או יושבת זה די עובר. עד כ כל ההריון היה תקין ולא סבלת כלל מאיזה שהם כאבים או בעיות. מה יכולה להיות הסיבה לכאב?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה כאבים בנרתיק
ד"ר שרון מסלוביץ 22/10/2012 | 15:54שלום רותם. בכאב שאת מתארת משותף להרות רבות לקראת השליש השלישי במהלכו החלק המתקדם של העובר לוחץ על אברי האגן ובינהן עצבי תחושה וגורם לכאב ולחץ בנרתיק. הכאב מטריד מאד אך אינו מסוכן ואינו מרמז על לידה מוקדמת. בהצלחה, שרוןהוסף תגובה
-
-
הריון וגלולות
מיכל 21/10/2012 | 22:43שלום, אני מעוניינת להיכנס להריון.אם מפסיקים שימוש בגלולות ,ביוץ חוזר באותו חודש או שהשפעת הורמונים ממשיכה גם לאחר מכן? תודההוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה הריון וגלולות
ד"ר שרון מסלוביץ 22/10/2012 | 15:52שלום מיכל. הביוץ יכול לחזור ממש עם הפסקת הגלולות (יש מקרים לא מעטים של ביוץ ואף הריון אפילו אם שוכחים גלולה...). בהצלחה, שרוןהוסף תגובה
-
-
איבחון סכרת הריון בשבוע 40
רוית222 21/10/2012 | 21:25הי, בצעתי את הבדיקת העמסת סוכר בזמן שהייתי צריכה ויצא שאני לא צריכה לעשות את הבדיקה המשנית של ה100 אני בשבוע 40 + 4 ובגלל שהעובר שלי שוקל 4.100 חושדים שאולי בכל זאת יש לי סכרת הריון, מחר אני בבדיקה, אבל ממש בלחץ מישהי פה יודעת מה זה אומר, אם מאבחנים סכרת בשלב כל כך מאוחר? מה הסכנות? הבנתי מהבית חולים, תל השומר, שאם אכן יש לי סכרת, שהם ממליצים על קיסרי, אבל לא חובה, מה דעתכם? ובעיקר אשמח לשמוע אם יש סיכון לעובר שלי, משהו שקרה לו עד עכשיו מבלי שידעתי שיש לי סכרת אני ממש בלחץ ואשמח לשמוע אם יש כאן בנות שזה קרה להן ביחידת הניטור של תל השומר, עברתי מוניטור תקין, מי שפיר תקין ודופק עובר תקין, ולא היתה שום בעיה, מלבד הגודל של העובר. אגב, במשפחה של בעלי כולם נולדו בין 3900 ל 4200, כי הם מאד גבוהים, ולא היו עם סכרת, זה קשור? כל מידע יעזור לי, תודה מראש!הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה סכרת הריון
ד"ר שרון מסלוביץ 22/10/2012 | 15:51שלום רוית. אם הערכת המשקל מעל 4000 גר' ומאבחנים סכרת בשלב זה - ההמלצה תהיה לעבור ניתוח קיסרי כדי להמנע מכליאת כתפיים לאחר יציאת הראש שהוא סיבוך אופייני לסכרת במשקלים גבוהים. זה המקום להזכיר שרוב העוברים הגדולים אינם לאמהות סכרתיות וכי מרבית הסיכויים שהעובר שלך גדול עקב הפוטנציאל הגנטי שלו. בהצלחה, שרוןהוסף תגובה
-
-
הערכת משקל שבוע 39
אני 21/10/2012 | 18:46שלום רב, להלן תוצאות הערכת המשקל שעשיתי היום (שבוע 39+2) B.P.D 89 מתאים לשבוע 36+4 FEMUR 70 מתאים לשבוע 35+5 H.C 317 מתאים לשבוע 35+1 AC 313 מתאים לשבוע 35+3 W.E 2740 מי שפיר AFI 98 יש לציין שעד כה תוצאות האולטרסאונד היו תואמות לשבוע ההריון האם התוצאות הנ"ל מדאיגות?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה הערכת משקל
ד"ר שרון מסלוביץ 22/10/2012 | 15:49שלום לך. הגיעי להערכה באחת ממרפאות או מוקדי קופת חולים. יש לעבור על התיק ולהחליט בהתאם האם יש מקום לזירוז לידה. בהצלחה, שרוןהוסף תגובה
-
הערכת משקל- תגובה
אני 21/10/2012 | 21:44הערכה קודמת ביצעתי בשבוע 30+2, וממוצע השגימות התאים לשבוע זה. מדובר בזכר לא ביצעו זרימת דם בחבל הטבורהוסף תגובה
-
תשובת מומחה הערכת משקל
ד"ר שרון מסלוביץ 21/10/2012 | 19:39שלום לך. הערכת משקל אינה עומדת בפני עצמה. היא חלק ממערך שיקולים מרוכב הנועד לבחון את בריאותו של העובר. מתי ביצעת הערכה בפעם האחרונה? האם מדובר בזכר או נקבה? האם ביצעו זרימות דם בחבל הטבור? שאלתך מורכבת מכדי לענות עליה בפורום באינטרנט. ממליץ לך לפנות עם כל הנתונים לרופא המטפל. בהצלחה, שרוןהוסף תגובה
-
-
הריון תאומים וכאבים באגודל
עדי 20/10/2012 | 07:29שלום ד"ר , אני בהריון תאומים שבוע 30+ בשבוע האחרון החלו לי כאבים חזקים בכפות הידיים באצבעות כאשר אני מקפלת את האצבעות הכאב הגדול הוא בעיקר באגודל כאשר אנילוחצת אני מרגישה שהעצם מאוד כואבת , מה זה אומר? יש לציין אני עם סכרת הריונית אבל מאוזנת כי אני עם דיאטה ומעקב, כל בוקר אני עם סוכר 75-80 . דבר נוסף לחץ דם נמוך80-90\ 50-60 ןהמוגלובין נמוך 9-10 . תודה עדיהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
כאבים באגודל
עדי 21/10/2012 | 22:07תודה רבה רבה על תשומת הלב ותגובתך . המשך שבוע טוב ויישר כוח על עבודתך ותרומתך. עדיהוסף תגובה
-
תשובת מומחה הריון תאומים וכאב ביד
ד"ר שרון מסלוביץ 21/10/2012 | 14:18שלום עדי. בכל הריון ובמיוחד בהריון תאומים מצטברים נוזלים ברקמות הרכות של הגפיים דבר המוביל ללחץ על עצבי כאב ולעיתים קושי בתפקוד. במרבית המקרים התופעות חולפות לאחר הלידה. הסכרת שלך מאוזנת היטב וההמוגלובין סביר. בהצלחה, שרוןהוסף תגובה
-
-
שאלה בנוגע להריון ולהפלות
גלי 21/10/2012 | 11:43ד"ר שלום :) רציתי לשאול איזה סימנים צריכים להזהיר אותנו שמשהו לא תקין? הרי מבדיקת האולטרסאונד הראשונה שבה מגלים דופק ועד לשקיפות העורפית ובין השקיפות לסקירה המוקדמת לא הולכים לרופא הנשים לראות שהכל תקין ודווקא בשבועות אלה (עד שבוע 20) מתרחשות רוב ההפלות הטבעיות. אז איך יודעים שהכל שם תקין? שיש דופק? זה נשמע נורא לחשוב שהכל בסדר ולהגיע לאחת הבדיקות ולגלות שבעצם לא.. והאינטרנט מלא בסיפורים כאלה.. יש סימנים שיכולים להצביע על כך שמשהו לא תקין ושחלילה אין דופק לעובר? האם ברוב המקרים כשמשהו לא תקין זה יתבטא בכאבי בטן חזקים ודימום? תודה! גליהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה הריון והפלות
ד"ר שרון מסלוביץ 21/10/2012 | 14:40שלום גלי. זוהי הבעיה הגדולה באינטרנט. המידע שם מורכב מסיפורים אישיים שמעצימים את התחושה שכל הריון סופו באסון. הרי הרה שהריונה היה תקין, רגיל ומשעמם לא תדווח על כך באינטרנט ואילו מישהי שרוצה לשתף אחרים באסונה - תכתוב וכך נוצר עיוות הפרסום באינטרנט. הרוב המכריע של ההריונות מסתיים בכי טוב. אין צורך לבדוק דופק על בסיס יומי לעובר או לילוד לאחר לידתו...אכן בחלק מן המקרים , גם אם לב העובר חדל מלפעום - לא יהיו כל סימנים אך מצד שני , הדבר נדיר ולא ניתן לחיזוי או לטיפול. חשבי חיובי. גם ללא קשר להריון. אי אפשר לחיות בפחד ממה עלול לקרות לנו. תהני מהרגע ומההריון התקין ובצעי את בדיקות השיגרה אלא אם יש צורך רפואי בבדיקו נוספות. בהצלחה, שרוןהוסף תגובה
-
-
שריר נתפס
בר 20/10/2012 | 23:26שלום ד"ר מסלוביץ, אני בשבוע 15, מזה כשבועיים קורה שאני מתעוררת בלילה (1-2 פעמים בשבוע) כשהשריר באחורי השוק (התאומים?) נתפס לי. לרוב זה קורה באותה רגל, למעט פעם אחת שקרה בשתי הרגליים יחד. אני יודעת שזו תופעה שקורית בהריון, אבל נדמה לי שרק בשלבים מאוחרים יותר? כמו כן, ביומיים האחרונים, אחרי הפעם האחרונה שזה קרה, יש לי תחושה קצת מוזרה ברגל. קשה לי להגדירה אבל מעין כבדות מסוימת.לא משהו שמגביל אותי. רציתי לשאול האם זה נשמע תקין ומוכר או שאני צריכה לברר את העניין. האם זה יכול להיות גם סימן לקריש דם, או שאני מגזימה?.. תודה רבה על תושבותיך המפורטות והסבלניות! שבוע טובהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תודה רבה :-)
בר 21/10/2012 | 17:49שוב..הוסף תגובה
-
תשובת מומחה שריר שנתפס
ד"ר שרון מסלוביץ 21/10/2012 | 14:32שלום בר. את צודקת! התכווצויות בשריר התאומים הינם שכיחות בהריון וסיבתן אינה ברורה. לעיתים הן נובעות מחוסר מגנזיום או אלקטרוליטים אחרים אך ברוב המקרים לא נמצא דבר. אין להם קשר לקריש דם ברגל. בצעי בדיקות דם לשלילת סיבות ברות טיפול ואם לא נמצאו - קבלי זאת כחלק מהחבילה הכוללת של ההריון...בהצלחה, שרוןהוסף תגובה
-
-
שימוש בבלון אפי-נו
חנה 21/10/2012 | 16:31שלום, רציתי לדעת האם העובדה שאני סובלת מבקע מפשעתי מונעת ממני שימוש בבלון?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה בלון אפי-נו
ד"ר שרון מסלוביץ 21/10/2012 | 17:18שלום חנה. לא. אין קשר בין השימוש בבלון לבין הבקע. בהצלחה, שרוןהוסף תגובה
-
-
כתמים חומים שבוע 15
R15 20/10/2012 | 19:56שבוע טוב, אני בשבוע 15 עם GBS חיובי. הבוקר היו לי בניגוב כמה כתמים חומים בודדים, ללא דימום אדום ממש. הם התמעטו בניגוב חוזר ולאחר מכן כבר לא הופיעו, גם לא במהלך היום. האם יש סיבה לדאגה? תודה!הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תודה רבה!!
R15 21/10/2012 | 15:09:)הוסף תגובה
-
תשובת מומחה כתמין חומים
ד"ר שרון מסלוביץ 21/10/2012 | 14:24שלום לך. אין כל קשר ל GBS ואין סיבה לדאגה. אם הכתמים הופכים לדימום פעיל ברור שעלייך לפנות לבדיקה. אם לא - התעלמי מהם. בהצלחה, שרוןהוסף תגובה
-
-
ערכי בדיקת דם hcg
מנסה מאד 21/10/2012 | 13:46אני לוקחת איקאקלומין זה החודש השני במינון של 50 גרם. ביום החמש עשרה לביוץ עשיתי בדיקת דם וזו התוצאה: hcg 0.03 IU/L מה זה אומר?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה בדיקת HCG
ד"ר שרון מסלוביץ 21/10/2012 | 14:41טרם....בהצלחה, בעתידהוסף תגובה
-
נושאים מרכזיים
-
מחלות קשורות
-
לידת עכוז
-
הפלות חוזרות
-
טיפולים וניתוחים קשורים
-
שאיבת ביציות
-
הקפאת ביציות
-
בדיקות קשורות
-
בדיקת טיי-זקס
-
אולטרסאונד עמוד שדרה
-
תרופות קשורות
-
בלאומיצין PFI
-
נומגסטרול + אסטרדיול (זואלי)
-
מונחים קשורים
-
אם פונדקאית
-
אורגזמה

פורומים נוספים בתחום
פורוםטיפולי פוריות
פורום טיפולי פוריות מנוהל ע"י פרופ' יעקב אשכנזי, מומחה בתחום הפריון, פוריות האישה, פוריות הגבר והפריה חוץ גופית. היכנסו עכשיו והתייעצו עם מומחה/ית!
לפורום טיפולי פוריותפורוםהריון ולידה
פורום הריון ולידה ניתן להתייעץ עם ד"ר עמנואל אטלי, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום הריון ולידהפורוםגניקולוגיה
בפורום גינקולוגיה ניתן להתייעץ עם ד"ר נסיה לנג פרנקו, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום גניקולוגיהפורוםביוץ והזרעה
פורום ביוץ והזרעה מנוהל ע"י ד"ר גיל ירושלמי, רופא בכיר ביחידה להפריה חוץ גופית, מרכז רפואי ע״ש חיים שיבא, תל השומר. היכנסי עכשיו והתייעצי עם מומחה/ית!
לפורום ביוץ והזרעהפורוםנטורופתיה
בפורום נטורופתיה ניתן להתייעץ עם גב' רעות דביר, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום נטורופתיהפורוםסקירת מערכות
בפורום סקירת מערכות ניתן להתייעץ עם ד"ר יזהר ארז, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום סקירת מערכות