שלום..
פורום סקירת מערכות
נעשה כמיטב יכולתנו לתת מענה מהיר, עד 72 שעות, תודה על סבלנותכן

ד"ר יזהר ארז מומחה לסקירת מערכות פרטית
-
שלום..
אושרית 26/11/2014 | 17:10ערב טוב אני בת 26 הריון תאומים שבוע 17 4+ אחרי ivf והיום בצעתי סקירת מערכות מוקדמת עובר 1 תקין ברוך ה' עובר 2עם קו אמצע עם סטיה קלה מהמרכז ללא עדות לסימני קורפוס קלוזום דפנות הפנים של חדר המוח בלטרליים מרוחקים מקו האמצע חלקו האחורי של הורמיס עדין לא נסגר .ע"ש טורקלי עם טישטוש קל במרכז מה זה אומר?זה יכול להסתדר? אני לא יודעת מה לעשות אני רק בוכה ובוכההוסף תגובה
-
תשובת מומחה אבחנה מוטעית
פרופ' יגאל וולמן 27/11/2014 | 09:04כמובן שהאבחנה עשויה להיות מוטעית עקב שבוע ההריון המוקדם לכן המלצנו על בדיקה נוספתהוסף תגובה
-
אבל...
אושרית 27/11/2014 | 08:48הבדיקה עצמה לא היתה וגינלית היא היתה בטנית האם בכול זאת יכול להיות שההבחנה מוטעתהוסף תגובה
-
-
תודההההה
אושרית 27/11/2014 | 08:44תודה רבה על האופטימיות והתקווה שבעזרת ה' נשמע רק בשורות טובות אמן!הוסף תגובה
-
תשובת מומחה סקירה תאומים
פרופ' ירון צלאל 27/11/2014 | 02:57שבוע 17 זה שבוע ״ רע״ לבצוע סקירה. מאוחר מדי לבצוע סקירה וגינלית ומוקדם מדי לקבוע נחרצות על מומים בעיקר במח!! מציע להפסיק לבכות ולהגיע לסקירה טובה בשבוע 20-21 ורק אז להמשיך בירור וכוהוסף תגובה
-
תשובת מומחה סקירה
פרופ' יגאל וולמן 26/11/2014 | 17:40על פי הכתוב קייםחשד לחסר התפתחות של הקןורפוס קלוזןפ הייתי פונה לחוות דעת נוספת בהצלחההוסף תגובה
נושאים מרכזיים
-
מחלות קשורות
-
לידה שקטה
-
לידת עכוז
-
טיפולים וניתוחים קשורים
-
שאיבת ביציות
-
תחליף אסטרוגן
-
בדיקות קשורות
-
נוגדנים לטוקסופלזמה
-
בדיקת דופלר
-
תרופות קשורות
-
נפארלין
-
נומגסטרול + אסטרדיול (זואלי)
-
מונחים קשורים
-
דגימת סיסי שליה (CVS)
-
הזרעה

פורומים נוספים בתחום
פורוםטיפולי פוריות
פורום טיפולי פוריות מנוהל ע"י פרופ' יעקב אשכנזי, מומחה בתחום הפריון, פוריות האישה, פוריות הגבר והפריה חוץ גופית. היכנסו עכשיו והתייעצו עם מומחה/ית!
לפורום טיפולי פוריותפורוםהריון ולידה
פורום הריון ולידה ניתן להתייעץ עם ד"ר עמנואל אטלי, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום הריון ולידהפורוםגניקולוגיה
בפורום גינקולוגיה ניתן להתייעץ עם ד"ר נסיה לנג פרנקו, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום גניקולוגיהפורוםביוץ והזרעה
פורום ביוץ והזרעה מנוהל ע"י ד"ר גיל ירושלמי, רופא בכיר ביחידה להפריה חוץ גופית, מרכז רפואי ע״ש חיים שיבא, תל השומר. היכנסי עכשיו והתייעצי עם מומחה/ית!
לפורום ביוץ והזרעהפורוםסקירת מערכות
בפורום סקירת מערכות ניתן להתייעץ עם ד"ר יזהר ארז, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום סקירת מערכותפורוםאורוגניקולוגיה, דליפת שתן ורצפת האגן
בפורום אורוגניקולוגיה, דליפת שתן ורצפת האגן ניתן להתייעץ עם ד"ר יאיר דייקן, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום אורוגניקולוגיה, דליפת שתן ...