פורום אטופיק דרמטיטיס מבוגרים וילדים - עמוד 6

-
אטופיק דרמטיטיס - תרופה dupixent
רגב 10/09/2018 | 15:28שלום, קראתי שיש תרופה חדשה לטיפול באטופיק דרמטיטיס. האם שמעת עליה ? האם מומלצת ? אציין כי פרופ׳ שמר אבחן אצלי אטופיק לפני מספר חודשים, מאז מופיע גרד ותפרחת לסירוגין, לעיתים גרד בלתי נשלט. מטופלת בתרכובת של משחות הכוללות אנטי היסטמינים וסטרואידים, וטלפאסט להקלה. תודההוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
אטופיק דרמטיטיס קשה
אילנה אלרן 12/04/2021 | 21:42שלום רב, הילד שלי סובל מאטופיק דרמטיטיס קשה מאוד מגיל חודשיים - בכל אזורי הגוף. כיום הוא בן שנתיים ו4 חוד'. מטופל בסטרואידים קבוע כולל תכשירים טבעיים. שום דבר לא ממש עוזר. ההפוגות אצלו מאוד קצרות - מס' ימים בלבד. כמובן שהלילות מאוד קשים. האם ניתן במקרה כזה לבקש מרשם חריג לתרופה החדשה?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה דופיקסנט
ד"ר רמית מעוז-סגל 19/01/2019 | 13:09בוודאי. מדובר בנוגדן מונוקלונלי. הזריקה ניתנת כל שבועיים באופן תת עורי. הסבר נוסף יתקבל במרפאההוסף תגובה
-
Dupixent
איתמר 18/01/2019 | 17:01שלום, רציתי לדעת האם את מטפלת עם Dupixent ופרטים נוספים על הטיפולהוסף תגובה
-
תשובת מומחה דופיקסנט
ד"ר רמית מעוז-סגל 10/11/2018 | 22:25עור או אלרגולוג-אימונולוגהוסף תגובה
-
איך מקבלים מרשם
ניר 10/11/2018 | 21:27האם רופא משפחה יכול לתת מרשם לתרופה או רופא רק רופא עור ואם כן איזה מהם מומחה לתרופה ?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה דופיקסנט
ד"ר רמית מעוז-סגל 10/11/2018 | 12:34אני כמובן משוחדת קצת אבל ההמלצה שלי היא פנייה לאלרגולוג- אימונולוג - חד משמעית, בשל הראייה היותר כוללת ( מערכת החיסון בכללותה ולא רק העור)הוסף תגובה
-
מרשם
אמיר 10/11/2018 | 12:30תודה. את הטופס ממלא רופא משפחה או רופא עור? איך מומלץ להתחיל את התהליך?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה דופיקסנט
ד"ר רמית מעוז-סגל 10/11/2018 | 11:58יש מחקרים עם תוצאות טובות בנערים ונערות בגיל ההתבגרות. ניתן גם למלא טופס 29ג ( לבקש אישור מיוחד)הוסף תגובה
-
מתאים \ מותר גם לילד בגיל 13 וחצי?
אמיר 10/11/2018 | 11:36קראתי שמאושר מגיל 18. השאלה האם זה נכון, מה הסיבה והאם יכול במקרים מסויימים להיות מאושר גם בגיל מוקדם יותר?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה דר רמית מעוז סגל
ד"ר רמית מעוז-סגל 11/09/2018 | 20:21את מוזמנת להכנס לאתר שלי לצורך קבלת פרטי ההתקשרות ולקבוע תור במרפאה. בברכההוסף תגובה
-
אטופיק
רגב 11/09/2018 | 16:26תודה רבה איך אני יכולה להגיע אלייך ?הוסף תגובה
-
דופיקסנט
דר רמית מעוז סגל 11/09/2018 | 16:03מדובר בתרופה ביולוגית והיא נמצאת בסל הבריאות בישראל לטיפול באסטמה של העור בדרגה קשה. התרופה מוכרת לי כמובן ויש תוצאות מצויינות במחקרים וגם במטופליםהוסף תגובה
-
-
אטופיק וחיסון קורונה
אני 21/03/2021 | 19:24יש לי אטופיק בתשע השנים האחרונות, אם כי, בשנה האחרונה, הגרד נרגע ולא מגרד לי יותר מפעם מדי פעם... ידוע שאצלי יש קשר בין לחץ נפשי לגרד ומקומות עבודה גרמו לי ללחץ נפשי. לגבי החיסון, אני לא רוצה להתחסן כי אני מפחדת שהחיסון לקורונה יגרום לגרד לחזור. יש סיבה לחשוש?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה חיסון קורנה
ד"ר רמית מעוז-סגל 22/03/2021 | 11:17יש להגיע לייעוץ פרטני במרפאה לקבלת המלצה לגבי חיסון קורנההוסף תגובה
-
-
אטופיק אלרגיות וחיסון קורונה
רפאל 18/12/2020 | 17:12שלום, האם יש מניעה לחיסון קורונה לחולי אטופיק הסובלים גם מאלרגיות ?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
חיסון לחולי טופיק
רוני 09/03/2021 | 10:55תהליך החיסון כנגד קורונה לחולי טופיק דרמטיטיסהוסף תגובה
-
תשובת מומחה חיסון קורונה
ד"ר רמית מעוז-סגל 19/12/2020 | 10:55בהחלט עלולה להיות הגבלה. כדאי להגיע לייעוץ מסודר במרפאההוסף תגובה
-
-
אדמומיות וצריבה מסביב לעיניים
אורן 06/02/2021 | 13:56שלום רב, בשנים האחרונות אני סובל לסירוגין מתופעה של אדמומיות וצריבה מסביב לעיניים, ומטופל באלוקום. לאחר בירור נוסף עלה חשד שמדובר באטופיק דרמטיטיס כתגובה אלרגית לקרדית. האם קיים טיפול מתאים יותר לתגובת הצריבה והאדמומיות מסביב לעיניים או שאלוקום זה הטיפול הנכון גם לטווח הארוך? תודה.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה אקזמה סביב לעיניים
ד"ר רמית מעוז-סגל 07/02/2021 | 07:51אלוקום מבוסס על סטרואידים וזה לא פתרון טוב למרוח סביב העיניים בצורה כרונית - נא להגיע לייעוץ מסודר אשמח לעזור בהתאם לתפרחתהוסף תגובה
-
-
בן 27 אטופיק דרמטיטיס
יניר 17/01/2021 | 16:17שלום, אשמח לקבל המלצה לקרם גוף, סבון ושמפו המתאימים לאטופיק דרמטיסיס. רוב התכשירים שמצאתי באינטרנט יקרים מאוד - A-derma, Kamedis, לה רוש-פוזה וכו'. היחיד שמצאתי שאינו יקר הוא לקטופיל אבל לא כתוב במפורש שהוא מתאים לאטופיק דרמטיטיס. האם קיימות אופציות זולות?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה תכשירים זולים
ד"ר רמית מעוז-סגל 07/02/2021 | 07:50למיטב ידיעתי אקווה קרם הוא הקרם הזול ביותר והוא. מצוייןהוסף תגובה
-
-
אקזמה בכף היד שום דבר לא עוזר
ירון 01/01/2021 | 10:25שלום . יש לי אקזמה בכף היד כבר חצי שנה באיזוא הזרת , כמותחים את היד זה נראה כאילו יש מלא נקודות או שלפוחיות כאלה. ניסיתי קמאגיס לשבועיים היד נראתה נפלא אך אחרי הפסקה של המשחה אחרי כמה ימים הכל חוזר . מנסה בפנטן וגם סבוקלם לידיים , הכל קצת מרגיע אבל רק מחמיר. מה אפשר לעשות . האם יש משחה שמחסלת את זה לתקופה יותר ארוכה ? האם זה יכול להיות בעיה אחרת בגוף ? אני נחשב בריא, בן 30 לא במגע עם חומרים מיוחדים חוץ מסבון לשטיפת כלים שגם שם אני שם כפפות כמה שאפשרהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה אקזמה
ד"ר רמית מעוז-סגל 01/01/2021 | 10:40להגיע לייעוץ בבקשההוסף תגובה
-
-
שאלה
ניקי 21/12/2020 | 16:02שלום רב, אשמח לדעת האם תיהיה לי מגבלה באימוץ כלב אם אני חולת אוטופיק דרמוטיטיס, וכמובן אם יש טיפול לכך . תודה מראשהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה אימוץ כלב
ד"ר רמית מעוז-סגל 22/12/2020 | 09:39בעקרון אם אין תסמינים של נזלת אלרגית או אסטמה אין מניעה מאימוץ כלב. למען הסר ספק ניתן לבצע תבחין עורי לכלב אצל אלרגולוגהוסף תגובה
-
-
טיפול בעור פנים בוגר עם אקזמה
עירית 13/12/2020 | 09:36שלום, אני בת 53 . מזה שנים סובלת מאקזמה בפנים באזורים נקודתיים. גם בגוף יש אקזמה (אין אבחון חד משמעי,שלילית לבדיקות אלרגיה ) . העור מתחיל להתבגר ולהתקמט . האם טיפולים עם הזרקות חומרי מילוי מותרים? איך אני בודקת שלא אפתח תגובה אלרגית לא מבוקרת?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה הזרקת חומרי מילוי
ד"ר רמית מעוז-סגל 13/12/2020 | 13:12לא ניתן לענות באופן גורף. כדאי להגיע לייעוץ פרטניהוסף תגובה
-
-
האם מדובר בתורשה?
bhby 15/10/2017 | 10:54שלום, יש לי ילד בן 3. ביצענו מספר בדיקות דם (כי לגדול שלנו בן 9 יש אטופיק דרמטטיטיס ואלרגיה לקרדית האבק). התוצאה של בדיקת lg-e total היא 976.3 U/ml כשהטווח הוא 0-60. מה זה אומר? מבינים שזאת חריגה רצינית. שאלנו את רופאת המשפחה אמרה שיש אלרגיה ובגיל כזה לא ניתן לבדוק למה הילד אלרגי. נשמע קצת תמוה.. אמרה לביניתיים שניתן להשתמש בתכשירים של הילד הגדול (זה אומר סירופ לורתרים / אריוס, טיפות עיניים אופטילסט ומשחות: אקווה קרם, אלוקום ומקלחת רק עם לקטופיל- טיפול קבוע הניתן מידי יום ביומו.נשמח למידע מה ניתן לעשות בעניין. חשוב לציין שלאחרונה נראים סימני אטופיק בעור (גירודים) והעיניים אדומות וצורבות. האם לבצע בדיקות במרפאת אלרגיה או שזה ברור שהילד הקטן הולך בעקבות הגדול? תודה רבההוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה אימונוגלובולין e
ד"ר רמית מעוז-סגל 19/09/2020 | 17:01תקיןהוסף תגובה
-
רמת ה- IGE בדם
מרים 19/09/2020 | 10:00לד"ר רמית מעוז סגל שלום רב ושנה טובה. אני בת 75 ורמת ה-IGE בדם היא:47.3IU/ml האם זה גבוה? בתודה מריםהוסף תגובה
-
רמת IGE גבוהה
ד"ר רמית מעוז סגל 01/11/2017 | 22:26כן רמת ה- IGE שלו גבוהה, אבל זה די טיפוסי לאסטמה של העור כדאי להבדק ע"י אלרגולוג מומחה כדי לקבל פרטים נוספים על מצבו הרפואי על מנת להמליץ האם יש צורך בבדיקות אלרגיה נוספות בברכה,הוסף תגובה
-
-
הקשר בין אלרגיה לחלבון החלב לבין אטופיק דרמטיטיס
לילך 15/09/2020 | 12:40אני מעוניינת להבין האם יש קשר בין אלרגיה לחלבון החלב בתנוקות לבין אטופיק דרמטיטיס והאם מתן פורמולה מפורקת כמו נוטרמיגן יכולה לסייע בהפחתה או מניעה של האטופיק אני שואלת בגלל הפרוביוטיקה שיש בה?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה אלרגיה לחלב
ד"ר רמית מעוז-סגל 16/09/2020 | 18:58יש קשר. כיום הגישה הטיפולית מאד השתנתה לגבי זה. לגבי פרוביוטיקה- יש עבודות מחקריות שהצביעו על הטבה מסויימת עם פרוביוטיקה.הוסף תגובה
-
נושאים מרכזיים
-
בדיקות קשורות
-
מבחן שילינג
-
המאגלוטינינים בקור
-
מיפוי כליות
-
תרופות קשורות
-
זרבקסה (ספטולוזאן/טזובקטם)
-
דפראסירוקס
-
מונחים קשורים
-
בלוטות לימפה, קשריות לימפה
-
אגלוטינוגן
-
אורתוסטטי

פורומים נוספים בתחום
פורוםראומטולוגיה
בפורום ראומטולוגיה ניתן להתייעץ עם ד"ר זיו פז, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום ראומטולוגיהפורוםסרטן המעי הגס
בפורום סרטן המעי הגס ניתן להתייעץ עם ד"ר רונן ברנר, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום סרטן המעי הגספורוםלופוס ומחלות אוטואימוניות
בפורום לופוס ומחלות אוטואימוניות ניתן להתייעץ עם פרופ' ננסי אגמון-לוין, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום לופוס ומחלות אוטואימוניותפורוםמרפאת מטיילים רמב"ם
בפורום מרפאת מטיילים רמב"ם ניתן להתייעץ עם ד"ר עמי נויברגר, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום מרפאת מטיילים רמב"םפורוםגסטרו ומחלות כבד
בפורום גסטרו ומחלות כבד ניתן להתייעץ עם ד"ר שי מטלון, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום גסטרו ומחלות כבדפורוםסרטן הלבלב
בפורום סרטן הלבלב ניתן להתייעץ עם ד"ר רונן ברנר, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום סרטן הלבלב