פורום שיטת פאולה
פורום זה הינו פורום תמיכה בלבד- שיתוף, עדכון והתמודדות.
-
הוצאת זרע כטריגר לדלקות פרקים (לת)
ניר 04/04/2023 | 08:37שלום רב, יש לי שאלה קצת אינטימית. אני בחור בן 40. יש לי גאוט כבר 13 שנה שהתבטא בעבר בהתקפי גאוט בכף רגל שמאל. לפני כשנתיים קיבלתי התקף גאוט חריף מאוד בכף רגל שמאל ובאיזור של גיד האכילס של רגל שמאל שריתק אותי למשך כחודש במיטה בלי יכולת ללכת בעוד הרגל נפוחה ודלקתית. מההתקף הזה לצערי הרגל כבר לא חזרה לעצמה. באופן קבוע יש כאבים בכף רגל ובאיזור של גיד האכילס, הכף רגל רגישה, ומתפתחות דלקות אחת לשבוע שבועיים בכף רגל או באיזור של גיד האכילס. שמתי לב כבר ממזמן שכאשר אני פולט זרע באופן יומיומי הדבר מעצים באופן ניכר את הדלקות והכאבים בכף רגל ובגיד האכילס וכשאני לא פולט זרע כמה ימים המצב משתפר מבחינת הדלקות במפרקים של הכף רגל. רציתי לשאול איזה חומרים הגוף מאבד בזמן פליטת זרע שגורמים לדלקת במפרקים להחמיר? יש איזה ויטמין שעלי לקחת? תוסף? יש להדגיש שאני בעיקר צמחוני. אוכל רק לעיתים בשר או דגים, אבל כן אוכל ביצים. בתודה מראשהוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
שיטת הפאולה-המלצה (לת)
yyy 09/07/2019 | 11:06הי, האם מישהו יכול להמליץ על מטפל/ת בשיטת הפאולה לרצפת האגן. רצוי באזור נתניה והסביבה.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
-
חיזוק שרירי הפה והלשון
אמא 15/01/2019 | 22:06שלום, יש לי תינוקת בת 10 חודשים, והלשון שלה כל הזמן משתרבבת החוצה, שמעתי ששיטת פאולה יכולה לעזור. אשמח לדעת איך עושים את זה, לעסות בכיוון השעון או בצורה אחרת? תודה רבה!הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
חיזוק שרירי הפה והלשון
סמדר נבו 24/02/2019 | 16:58תעקבי אחר צורת הלעיסה שלה ותשימי לב אם היא מפעילה את שתי השפתיים או רק אחת מהן. כדאי להפעיל על ידי איסוף אל המרכז באצבעותייך, עזיבה וחזרה על האיסוף את השפה שהיא אינה מפעילה. כמו כן עיסוי כדאי להתחיל מלמטה למעלה מצידי הסנטר כלפי צידי האף או העיניים, תנועות היד שלך צריכות להיות דומות למגרפה במגע נוח ונעים. בשתי ההצעות העיקרון הוא להפסיק אחרי כ 6 פעמים ולחכות כדי שהאזור שבו נגעת יתחיל לנוע מעצמו, אפשר לשחק איתה בחיקוי פרצופים שבהם את נוגעת עם קצה אצבע שלך בקצה הלשון שלך ומעודדת אותה לחזור אחרייךהוסף תגובה
-
-
כאבים במפרק הירך
רותם 10/02/2018 | 12:07שלום, אני סובלת מספר שנים מכאבים במפרק הירך שמשפיעים על הברכיים, הגב וכפות הרגליים. אורתופד איבחן דלקת במפרק, האם שיטת פאולה יכולה לעזור במקרה כזה?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה שיטת פאולה יכולה לעזור במקרה של דלקת מפרקים
אבי בחט 12/02/2018 | 05:12שלום ותודה על השאלה. התשובה הישירה לשאלתך היא שייתכן שאכן שיטת פאולה תוכל לעזור. אני עצמי הגעתי לשיטה אחרי שראיתי את השינוי המדהים על אישה שסבלה מדלקת פרקים קשה, ואחרי שתרגלה את השיטה יותר משנה באיטנסיביות ראיתי אותה שוב ולא האמנתי שזו אותה אישה! מכאן את יכולה להבין שיש סיכוי שתוכלי להיעזר בשיטה, וגם את מבינה שזה דורש תרגול ממושך ואינטנסיבי. מאוד ממליץ לעשות את זה מכיוון שעל הדרך השיטה תטפל בעוד הרבה בעיות אחרות שלא הזכרת או שאת אפילו לא מודעת אליהן! בהצלחה, אבי בחט.הוסף תגובה
-
-
שיטת פאולה וריפלוקס
עמית אלתם 14/02/2016 | 16:04ריפלוקס ובקע סרעפתי קטן, האם שיטת פאולה מנוסה בנ"ל ועוזרת, ניסיתי שיעור והתרגילים כולל שעורי הבית האיצו את הצרבת (זה החל כבר בשיעור),כך שזה כנראה השפיע אך בכיוון ההפוך, העיקר שהשפיע, האם בודאות (מניסיון ולימוד)ניתן להפוך כיוון להקלה ?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
אורן רפלוקס
אורן רפלוקס 17/03/2017 | 23:17שלום עמית ראיתי פוסטים שלך כבר במספר מקומות הראה שאני סובל מאותה בעיה שלך והייתי מאוד רוצה להתייעץ עם ניסיונך בעניין אנא צור איתי קשר או שתגיד לי איך אפשר ליצור איתך קשר אם תסכים 0524-600-081 תודה מראש!הוסף תגובה
-
-
דליפת שתן
משה 26/12/2016 | 20:37יש לי טיפטוף במהלך היום וכן מדי פעם תחושת דחיפות להשתין האם שיטת פאולה יכולה לעזור ליהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה שיטת פאולה יעילה ביותר למניעת הטיפטוף
אבי בחט 26/12/2016 | 21:45המיוחד בשיטת פאולה לעומת פיזיותרפיה, ביופידבק או תרגילי קיגל בחיבור שהיא יוצרת בין הפעילות הנכונה של שרירי רצפת האגן לבין פעילות שרירים אחרים ובמיוחד במצבי מאמץ ולחץ תוך בטני. בכך היא יוצרת סינכרון בין מערכות השרירים באופן ששרירי ריצפת האגן רק הולכים ומתחזקים עם כל פעילות אחרת ולא הולכים וקורסים בכל מאמץ קטן כמו הליכה ריצה קפיצה וצחוק. לגבי הנטייה להרגיש לחץ בשלפוחית גם כשאיננה מלאה יכולות להיות לכך סיבות נוספות שגם בהן השיטה מטפלת ככול שזה קשור למיקום איברים בחלל הבטן ולחץ מכאני על השלפוחית. שיטת פאולה הנה סוג של התעמלות טבעית שבין השאר מעודדת את הארגון הנכון של האיברים בחלל הבטן כמו את זרימת הדם אליהם ובסביבתם וכך משפרת את פעילותם, ותפקודיהם כמו גם את הבריאות הכללית של הגוף.הוסף תגובה
-
-
כאבים כתוצאה מסקוליאוזיס
ירדנה 07/05/2016 | 11:49האם ידוע לך היכן אפשר לטפל בשיטתך באיזור הקריות? תודה !הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה לשיטת פאולה יש אתר עם רשימת המורים עבור אינטגרציה מבנית נא ליצור קשר בפרטי.
אבי בחט 10/05/2016 | 16:16אם את מתייחסת לשיטת פאולה ישנו אתר רישמי לשיטה בו מופיעים כל המורים. אם את מדברת על האינטגרציה המבנית של רולף ישנה מטפלת מעולה בחיפה, אנא פני אלי בפרטי ואעביר לך פרטים. בברכה אבי.הוסף תגובה
-
-
שיטת פאולה וטונוס שרירים נמוך
טונוס 15/03/2016 | 14:32שלום רב, חברה שלי סובלת מהיפוטוניה (טונוס שרירים נמוך) ואני מעוניין לדעת כמה דברים: האם שיטת פאולה יכולה לסייע לה? אם כן, האם היא תצטרך להיות מטופלת כל חייה? מה לגבי מהלך הטיפול? האם היא אמורה לסבול מכאבים ואי נוחות? ומה לגבי תרגול בבית? האם היא אמורה לתרגל בבית ואם כן האם באופן יום-יומי למשך כל חייה?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה אין לנו סטטיסטיקה בעניין
אבי בחט 20/03/2016 | 13:40קשה לענות על השאלות מכיוון שכול מקרה לגופו. אין לנו סטטיסטיקה בעניין. יש מקורות או סיבות שונות להיפוטוניה ולכן יכולה להיות השפעה שונה על מקרים שונים, אין לי כרגע סטטיסטיקה שיכולה לעזור בעניין.הוסף תגובה
-
ועוד משהו
טונוס 15/03/2016 | 18:16עד כמה הטיפול מסייע ומשפר את איכות החיים?הוסף תגובה
-
עוד משהו
טונוס 15/03/2016 | 18:05ידוע לך כיצד הטיפול משפיע על היפוטוניים בדרך כלל? כלומר האם לאחר הפסקת הטיפול המצב יכול לחזור לקדמותו?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה שיטת פאולה יכולה לסייע
אבי בחט 15/03/2016 | 16:59שיטת פאולה יכולה לעזור מאוד במקרים של היפוטוניה. בד"כ לא צריך לסבול כאבים או אי נוחות אך וודאי יש להשקיע מאמץ כל שהו. כן השיטה בנויה על התרגול בבית ועדיף ברמה יומיומית ולפחות בהתחלה, אח"כ זה שונה מאדם לאדם, כל עוד מרגישים שדברים הולכים ומשתפרים - וודאי יש מוטיבציה להמשיך ולתרגל, יש מי שיתמידו בכך כל חייהם וברכה תבוא עליהם ויש מי שיסגלו יותר ויותר אלמנטים לתוך החיים עצמם ופחות ישקיעו זמן תרגול ייחודי, גם עליהם תבוא הברכה, ויש עוד הרבה קומבינציות ביניהם כל אחת בהתאמה אישית לאדם. אין ספק שכדאי להתחיל וללמוד ובהתחלה (שלושה חודשים ראשונים) להקדיש לכך מינימום שעה ביום, זהו פרק זמן משמעותי שאמור כבר לתת תוצאות נראות לעיין, רק אז כדאי יהיה לבחור כיצד להמשיך.הוסף תגובה
-

פורומים נוספים בתחום
פורוםטיפולי פוריות
פורום טיפולי פוריות מנוהל ע"י פרופ' יעקב אשכנזי, מומחה בתחום הפריון, פוריות האישה, פוריות הגבר והפריה חוץ גופית. היכנסו עכשיו והתייעצו עם מומחה/ית!
לפורום טיפולי פוריותפורוםהריון ולידה
פורום הריון ולידה ניתן להתייעץ עם ד"ר עמנואל אטלי, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום הריון ולידהפורוםפסיכיאטריה
בפורום פסיכיאטריה ניתן להתייעץ עם פרופ' ערד קודש, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום פסיכיאטריהפורוםגניקולוגיה
בפורום גינקולוגיה ניתן להתייעץ עם ד"ר נסיה לנג פרנקו, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום גניקולוגיהפורוםאף אוזן גרון
בפורום אף אוזן גרון ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום אף אוזן גרוןפורוםגסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים
בפורום גסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום גסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים