פורום הפלה, הפסקת הריון - עמוד 4
גולשים יקרים, מענה לשאלות חדשות יתאפשר במגוון הפורומים האחרים.
-
ביוץ לאחר הפלה (לת)
אנונימית 17/05/2022 | 18:47היי, ב29.4 עברתי הפלה באמצעות ציטוטק (הייתי אמורה להיות שבוע 12 ובפועל העובר הפסיק להתפתח בגודל שמתאים לשבוע 8 ונמצא ללא דופק אז נקבע שמדובר בהפלה נדחית). במשך כיום סבלתי מדימומים כבדים ולאחר מכן כשבוע של דימומים קלים יותר עד שהסתיים לגמרי. ב10.5 ביצעתי בדיקת בטא שהתוצאה בה היתה 9.8 ב11.5 ביצעתי אולטרסאונד שבו הרחם נמצא נקי ורירית מעט דקה (הרופאה לא כתבה את העובי המדוייק, אלא רק שמעט דקה). ב16.5 ביצעתי בדיקת בטא נוספת שבתוצאה שלה נכתב קטן מ-7. רציתי לשאול מתי בערך אמור להגיע הביוץ הקרוב? והאם ייתכן שפספסתי אותו כבר?פתח בחלון חדש -
הפלה (לת)
מתעניינת 02/05/2022 | 13:10עברתי הפלה בשבוע 5. לאחר בדיקה הרחם נקי- עברתי בדיקת בטא וזה ירד ל-150 אחרי שבוע ל-19 ועכשיו שוב אחרי שבוע ל-2.3. האם זה כבר נקרא שזה התאפס?פתח בחלון חדש -
פתולוגיה תוכן הריוני. (לת)
שרון 28/04/2022 | 02:47בת 44, הריון IVF ראשון. גרידה בשבוע 8 שהתאים לשבוע 6. היה קוטב עוברי. 2 שקי חלמון במראה לא תקין. שאלה ראשונה: קיבלתי מחזור כעבור פחות מ 4 שבועות. האם תקין? שאלה שניה: הגיעו התוצאות של הפתולוגיה ואני מוטרדת. אבחנה ופרטים קליניים: Missed abortion Aspiration Curettage following abortion תיאור מאקרוסקופי: מס קטעי רקמה אפורים בלתי סדירים בנפח 10 סמ״ק. לא נראתה רקמה ספוגית באופן מאקרוסקופי. מנסה להבין מה זה רקמה אפורה ומה שמשמעות של זה שהיא בלתי סדירה. והכי מוטרדת מהרקמה הספוגית. נשמע כמו משהו שצריך להיות ולא היה וזה לא תקין. האם זה אומר שהיה הריון ללא שליה? יש בעיה בגוף שלי שלא מייצר שליה בהריון?פתח בחלון חדש -
הפסקת הריון (לת)
תמוש 27/04/2022 | 00:35לביתי היה הריון שבוע 6 הרופא לא שמע דופק.יש דימומים היתה בבית חולים,שמעו דופק,חזרה לרופא נשים אמר העובר לא התפתח ,הפלה,ברצוני לבקש איך אפשר לטפל בעמוקה מבחינה רוחנית כל היום בוכה,והאם ההפלה לא תפגע לה להיכנס להריון,והיכן יש רופאים תומכים ,מאוד רוצה עוד ילד.יש ילדה בבית.איך מחזקים אותה נפשית ,לכל אורך הדרך.האם קיים מקום כזה,או רופא,פתח בחלון חדש -
CRL של 3.7 לשבוע 6 יום 1 (לת)
בלה 25/04/2022 | 11:56האם זה תקין או נמוך מדי? האם זה יכול להעיד על בעיות בכרומוזמים?פתח בחלון חדש -
שאריות הריון לאחר הפלה תרופתית (לת)
שני 24/04/2022 | 17:09שלום, לפני כחודש וחצי עברתי הפלה תרופתית באמצעות ציטוטק, לאחר שלושה שבועות הגעתי לביקורת, שם נאמר כי נותרה שארית הריון ולכן עליי לקבל מנה שניה של ציטוטק ולחזור שוב לביקורת. מנה שניה של ציטוטק לא גרמה לדימום ובביקורת חוזרת נראה שאריות 15*20 מ"מ. הומלץ לי לחכות למחזור ובמידה ועדיין תהיה שארית לגשת להיסטרוסקופיה. לאחר מחזור נראה כי עדיין נותרה שארית, אך קטנה יותר בגודל 6 מ"מ. השאלה שלי- האם לגשת להיסטרוסקופיה כפי שהמליצו לי, או לתת לגוף שלי עוד הזדמנות להוציא את השארית שנותרה במחזור הבא? האם יש מקרים בהם כל השארית יצאה במחזור הבא? תודה על העזרהפתח בחלון חדש -
הפסקת הריון היטרוסקופיה (לת)
שואלת 18/04/2022 | 19:48שלום עברתי הפלה לפני חצי שנה בגלל הריון שלא התפתח. בהתחלה בציטוטק ושזה לא עזר עברתי גם גרידה. חודש אח"כ הייתי בבדיקת רופא נשים שאמר שהכל בסדר. מאז הגרידה לא מצליחה להכנס להריון ונהיו לי שיבושים במחזור. האם לדעתך כדאי לי לעשות היטרוסקטיפה או כל בדיקה אחרת ? אני מוכנה גם לעשות בפרטי. תודה.פתח בחלון חדש -
בטא לא תקין (לת)
בלה 18/04/2022 | 12:47שלום, עשיתי החזרת עובר בן 5 ימים ב-30 במרץ. 13 ימים לאחר מכן הבטא שלי היה 1138, שזה מאוד גבוה לשבוע רביעי. לאחר יומיים (48 שעות) זה עלה רק ל-1504 (עליה של 32%). ולאחר 24 שעות נוספות ל-1971. אני בת 36. אולטרסאונד וידא שזה אכן עובר אחד ושההריון בתוך הרחם, אך עדיין לא היה דופק (נבדק לאחרונה בדיוק ב-5 שבועות כך שזה אולי מוקדם מדי). אני מאוד מודאגת מכך שמספרי הבטא שלי משונים ולא תקינים - תחילה מאוד גבוהים מוקדם מהרגיל ולאחר מכן עליה קטנה מאוד. כרגע אני מודרכת להמתין ולראות איך יתפתחו הדברים, אך אני חוששת שאם ההריון ימשיך כרגיל, אני אגלה בשלב מאוחר יותר (חודש מתקדם) שיש בעיה של כרומוזומים בעובר. האם אתה מכיר מקרים כמו שלי? מה לדעתך יכולה להיות המשמעות של המספר הגבוה בשבוע רביעי ואז העליה הנמוכה? האם זה יכול להעיד על בעיה בעובר? תודהפתח בחלון חדש -
הפלה ללא הרדמה (לת)
בלה 18/04/2022 | 00:49שלום, האם ניתן לבצע שאיבה וגידה (כלומר את תהליך ההפלה כולו) בשבוע 10 ללא הרדמה כללית? את השאיבה של הביציות עשיתי ללא הרדמה וזו הייתה בחירה טובה מאוד עבורי. תודהפתח בחלון חדש -
חשש לתסמונת דאון
אור 11/04/2022 | 06:42בת 43 שקיפות וסקירה תקין. בדיקת סקר גנטי - 90% סיכוי לתסמונת דאון. מה הסיכוי שבמי שפיר יתגלה שהכל תקין?פתח בחלון חדש-
זיבה שטופלה בתרופה לפני שפרצה אפילו !! האם תפריע לפוריות ?
אליעזר 15/04/2022 | 07:59זיבה שטופלה בתררופה עוד לפני שפרצה החוצה(קרה באקראי )..לא אמורה להפריע לזרע מפני שכנראה לא נגרם נזק ...אין חסימה -אין זיהום ..אז יצור הזרע למעשה נשאר ברובו תקין . -
תשובת מומחה תשובה
ד"ר יובל אור 11/04/2022 | 07:34אם הסיכון שניתן לך הוא 90%, כלומר שיש 10% לטעות.
-

פורומים נוספים בתחום
פורוםטיפולי פוריות
פורום טיפולי פוריות מנוהל ע"י פרופ' יעקב אשכנזי, מומחה בתחום הפריון, פוריות האישה, פוריות הגבר והפריה חוץ גופית. היכנסו עכשיו והתייעצו עם מומחה/ית!
לפורום טיפולי פוריותפורוםהריון ולידה
פורום הריון ולידה ניתן להתייעץ עם ד"ר עמנואל אטלי, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום הריון ולידהפורוםפסיכיאטריה
בפורום פסיכיאטריה ניתן להתייעץ עם פרופ' ערד קודש, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום פסיכיאטריהפורוםגניקולוגיה
בפורום גינקולוגיה ניתן להתייעץ עם ד"ר נסיה לנג פרנקו, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום גניקולוגיהפורוםאף אוזן גרון
בפורום אף אוזן גרון ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום אף אוזן גרוןפורוםגסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים
בפורום גסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום גסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים