פורום הקטנת חזה - עמוד 4

-
הקטנת חזה
רוי 03/08/2021 | 11:58אם אין לי עקמת בגב .יש עוד נתונים בשביל שיהיה לי החזר מהקופה אם אני רוצה לעשות הקטנת חזה .אני בכללית .יש לי כאבי גב חזקים תמיד מזיעה מתחת לחזההוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה הקטנת חזה
ד"ר שגית משולם-דרזון 03/08/2021 | 13:43למיטב ידיעתי, לא. צר לי.הוסף תגובה
-
-
הקטנת חזה
חוה 06/06/2021 | 20:25אני כארבע שנים אחרי סרטן השד. השדיים שלי גדולים . האם אפשר לעשות ניתוח להקטנת שדיים?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה הקטנת חזה אחרי סרטן
ד"ר שגית משולם-דרזון 08/06/2021 | 11:20הי חוה, ניתן להקטין את השד לאחר כריתת גוש והקרנות אך הסיכונים הכרוכים בניתוח, לרבות זיהום, נמק שומני, נמק של העור או הפטמה, פתיחת צלקות- כל אלו סיבוכים שיתכנו בסבירות גבוהה יותר במצבך ולכן יש לשקול האם הניתוח הוא באמת הכרחי.הוסף תגובה
-
-
סימטריה של הפטמות
בת 26 03/05/2021 | 12:09שלום אני אשמח לדעת האם זה דבר נפוץ שנשארים עם חוסר סימטריה של חוסר סימטריה בגודל ובמיקום של הפטמות, האם יש סיבות לכך חוץ מעבודת הרופא? והאם עדיף לדבר עם הרופא על החשש הזה טרם הניתוח?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה סימטריה של הפטמות
ד"ר שגית משולם-דרזון 08/06/2021 | 11:18שלום רב, את כנראה מתייחסת לסימטריה של העטרות ולא הפטמות. תתכן מידה מסויימת של אסימטריה בין הצדדים לאחר הניתוח. אם האסימטריה היא משמעותית ניתן לתקנה. שוחחי על כך עם המנתח שלך. בהצלחה.הוסף תגובה
-
-
מתעניינת בניתוח הקטנת חזה
ויקי לוי 29/03/2021 | 08:00למי עליי לפנות על מנת לעשות את הניתוח הקטנת חזה עקב כאבי גב וכתפייםהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה מתעניינת בהקטנת חזה
ד"ר שגית משולם-דרזון 29/03/2021 | 10:49הי ויקי, ניתוח להקטנת חזה מטעמים רפואיים ניתן לעדות דרך קופת החולים או דרך חברת ביטוח פרטית אם יש לך. להתחלת התהליך, פני לכירורג פלסטי בקופת החולים או דרך חברת הביטוח. בהצלחה. דר׳ משולם.הוסף תגובה
-
-
תזמון הקטנת חזה
יעל 14/02/2021 | 21:56שלום, אני מעוניינת לבצע את ההליך להקטנת חזה, יש לי ילדים קטינים בבית- הקטנה בת 2 ואני מרימה אותה הרבה, שאלתי היא האם מומלץ להמתין שתגדל ולא אאלץ להרים אותה כל כך הרבה, האם בזמן ההחלמה מהניתוח אסור להרים או שיש מגבלות כאלו או אחרות? בנוסף אני מעוניינת לדעת האם תמיד בהקטנת חזה מכניסים סיליקון ועושים הרמה? אני מעוניינת שיראה כמה שיותר טבעי... בתודה מראש.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה תזמון הקטנת חזה
ד"ר שגית משולם-דרזון 15/02/2021 | 19:49יעל יקרה, למעט בשבוע הראשון בו אינני ממליצה להרים אם בתך, לאחר מכן אין מניעה מלהרים אותה. יחד עם זאת רצוי שלא לבצע פעילות ספורטיבית מאומצת בחודש הראשון. בהקטנת חזה לרוב לא מכניסים שתל סיליקון שהרי המטרה היא להקטין את נפח השד. שתלי סיליקון לעיתים יד צורך להכניס בזמן הרמת חזה כשהשד מאד מרוקן. ממליצה להגיע ליעוץ כדי שתדעי מה מתאים לך. את מוזמנת להתקשר אלינו בטלפון 0737367050. ערב נעים!הוסף תגובה
-
-
הקטנת חזה ומעקב
נירה 20/12/2020 | 09:31האם משהו משתנה במעקב כרורגיית השד בעקבות ניתוח ההקטנה? יש סרטן שד במשפחה. תודההוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה הקטנת חזה ומעקב
ד"ר שגית משולם-דרזון 01/02/2021 | 16:37נירה הי, לעיתים נדירות הקטנת חזה יכולה לגרום למוקדים של נמק שומני שיראו בממוגרפיה כהסתיידויות. רופא רנטגן ידע לזהות אותן די בקלות ולהבדילן מממצאים מחשידים. אין שום מניעה מאשה עם סרטן שד במשפחה לבצע הקטנת חזה. בהצלחה!הוסף תגובה
-
-
חזיית ספורט לאחר הקטנת חזנ
גילה 05/10/2020 | 19:50שלום. אני כשבוע לאחר ניתוח הקטנה. שאלתי היא ממתי לרכוש חזיית ספורט- הרופא המליץ על חזיית הלחץ למשך 3 שבועות מהניתוח ואח"כ לעבור לחזיית ספורט,למשך 3 חודשים. כמו"כ האם חשוב לרכוש חזיית ספורט עם רוכסן קדמי? תודההוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה חזיית ספורט
ד"ר שגית משולם-דרזון 15/11/2020 | 18:44הי גילה, לכל רופא ההמלצות שלו. אני ממליצה על חזיית ספורט לששה שבועות ולאחר מכן ניתן לחזור לחזיות רגילות. מציעה לך להקשיב לרופא בו בחרת גם אם ההמלצות שלו מקשות עליך. בהצלחה!הוסף תגובה
-
-
הגדלה או הקטנה- טיפול בחוסר סימטריה
סתיו 15/11/2020 | 12:22יש לי חוסר סימטריה בולט מאוד בין השדיים, מתלבטת האם להקטין או להגדיל, כדי להשוות. מה דעתך? מה קל יותר?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה טיפול בחוסר סימטריה
ד"ר שגית משולם-דרזון 15/11/2020 | 18:40סתיו יקרה, שאלה מאד טובה. אם השד הקטן אינו קטן מדי אני תמיד אמליץ לך להקטין את הצד הגדול. הסיבה העיקרית לכך היא כי לאורך השנים זו הבחירה שתמנע ממך ניתוחים חוזרים. כשלא מעורב שתל סיליקון בניתוח, השדיים מתבגרים בצורה יותר סימטרית עם השנים. בדרך הזו התוצאה נשמרת טוב יותר עם הזמן. מקווה. שעזרתי😊הוסף תגובה
-
-
הקטנת חזה
הדר 30/09/2020 | 22:33אני בת 21 עם רקע של עקמת, לצערי החזה שלי גדל מאוד בשנים האחרונות דבר שמכביד עלי מאוד. הבנתי שיש דרך הקופת חולים איכשהו לקבל החזר מכיוון שזה קשור למשהו רפואי אך לפניכן אני צריכה ללכת לאורטופד ורציתי לדעת אם יש אורטופד מומלץ ללכת אליו שיוכל לסייע לי. תודההוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה הקטנת חזה
ד"ר שגית משולם-דרזון 01/10/2020 | 07:24הדר יקרה, ראשית פני לאורטופד שיבדוק את דרגת העקמת שלך. זו בדיקה אובייקטיבית ואינה תלויה ברצון הטוב של האורטופד. אם אכן יש עקמת משמעותית את זכאית לעבור הקטנת חזה בבית חולים או על ידי הפלסטיקאים של קופות החולים. צר לי אך אינני עובדת עם קופות החולים.הוסף תגובה
-
-
הקטנה בהרדמה איזורית
דינה 20/09/2020 | 21:33מעוניינת בהקטנה אך ורק בהרדמה איזורית. האם את מבצעת? הבנתי שיש רופאים שנוקטים בשיטה זוהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה הקטנה בהרדמה איזורית
ד"ר שגית משולם-דרזון 21/09/2020 | 11:36דינה יקרה, אני לא מבצעת הקטנת חזה תחת הרדמה מקומית. מדובר בניתוח ארוך ולא פשוט טכנית שבו השד נפתח לגמרי, עובר עיצוב מחדש ונסגר מחדש. אינני ממליצה לך לעבור אותו בתנאי עירות. נשים רבות חוששות מההרדמה הכללית ללא סיבה מוצדקת. אין כל סיבה להיות ערה שלוש שעות ולהרגיש את מה שעושים לך בזמן הניתוח כשלחילופין את יכולה להרדם ולהתעורר עם חיוך כשאת אחרי.הוסף תגובה
-
נושאים מרכזיים
-
טיפולים וניתוחים קשורים
-
ניתוח גינקומסטיה
-
הסרת נקודת חן
-
מתיחת ירכיים
-
בדיקות קשורות
-
צילום פנים
-
מונחים קשורים
-
ניתוח עפעפיים
-
ניתוחי עפעפיים
-
ניתוחים פלסטים

פורומים נוספים בתחום
פורוםבוטוקס ומילוי קמטים
בפורום בוטוקס ומילוי קמטים ניתן להתייעץ עם ד"ר מוני פרידמן, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום בוטוקס ומילוי קמטיםפורוםכירורגיה כף יד
בפורום כירורגיה כף יד יתן להתייעץ עם ד"ר בתיה יפה, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!.
לפורום כירורגיה כף ידפורוםניתוחים פלסטיים ומתיחת בטן אחרי ירידה במשקל
בפורום ניתוחים פלסטיים ומתיחת בטן אחרי ירידה במשקל ניתן להתייעץ עם ד"ר טלי פרידמן, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום ניתוחים פלסטיים ומתיחת בטן ...פורוםניתוח הרמת עפעפיים ופלסטיקה של העין
בפורום ניתוח הרמת עפעפיים ופלסטיקה של העין ניתן להתייעץ עם ד"ר אהוד רייך, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום ניתוח הרמת עפעפיים ופלסטיקה ...פורוםניתוחי חזה קוסמטיים
בפורום ניתוחי חזה קוסמטיים ניתן להתייעץ עם ד"ר שגית משולם-דרזון, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום ניתוחי חזה קוסמטייםפורוםהשתלות שיער
בפורום השתלת שיער ניתן להתייעץ עם ד"ר יאיר גילוני, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום השתלות שיער