פורום טיפול הומאופתי - הפרעות קשב וריכוז
גולשים יקרים, מענה לשאלות חדשות יתאפשר במגוון הפורומים האחרים.
-
תרופות פסיכאטריות בשילוב עם תוספי מזון (לת)
אלמוג 12/09/2021 | 20:30כמה מותר לקחת ביום כלורלה ושום ועם בכלל מותר בשילוב עם אריפליי וואבן וסרווקול ? וכמה שעות הפרדה בינהם ? תוודה !פתח בחלון חדש -
קשב וריכוז ואפילפסיה (לת)
שרית 27/06/2021 | 12:00שלום רב , בני מאובחן עם אפילפסיה ומקבל טיפול תרופתי. עולה מצוות הגן כי יש לו גם טווחי קשב קצרים . השאלה כיצד ניתן לטפל בנושא הקשב וריכוז בשילוב עם הטיפול שמקבל נגד אפילפסיה . תודהפתח בחלון חדש -
הומאופתיה לצד ריטלין
נ 09/08/2020 | 09:45יש בטיפול ההומאופתי יכולת בהפחתת נזקים ותופעות לוואי של ריטלין?פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה טיפול בנזקים של ריטלין
מטפלת אדית מרלין דניאל 09/08/2020 | 13:50ממה שהבנתי מפסיכיאטר מנהל בית חולים שלצידו עבדתי בתחום שלי לאורך השנים. הוא טען שכן שהוא ראה הפחתה של תופעות לוואי שעלולים להוות נזק. לפני שנים הייתי אמורה גם לעשות מחקר עם מנהל בית חולים למחלות נפש בירושלים ספציפית על הנישה הזאת לצערי זה לא יצא לפועל בסוף בגלל בעיות תקציב. אני גדול עובדת מול הנשמה מתקנת את הנשמה -הנשמה אחראית על כל שאר התיקונים. הנשמה מקבלת את הכוח ואת מפת הדרכים לבצע תיקונים ברמת מערכת החיסון מהרמדי ההומאופתית. אני יודעת שקצת קשה להבין את ההסבר בכל מקרה לצד זה -אין צורך בכלל להאמין בתהליך כזה כמו שאנשים יש נטיה לחשוב שאם אני מאמין זה עומד -כי לא מדובר בפלאצבו שנשען על אמונה מכל סוג. אני דורשת מהאדם שמגיע אלי לא להמין בכלל בתהליך אלא לבצע את ההוראות במדוייק ולתת מידע אמין אמיתי ומדוייק. שהוא בלבד יכול לקבוע אם יש הצלחה או כישלון
-
-
טיפול הומאופתי שונה- קשב וריכוז
חלי 29/06/2020 | 10:17הי, בני האמצעי קיבל טיפול שונה לחלוטין, במסגרת הומאופטיה, מאשר קיבלה בתי הבכורה. האם יש היגיון בדבר? תוכלי להסביר? שניהם מאובחנים עם הפרעת קשב... תודותפתח בחלון חדש-
תשובת מומחה כל אדם או ילד הוא אינדווידואל בהומאופתיה
מטפלת אדית מרלין דניאל 29/06/2020 | 13:03שלום אנחנו לא מטפלים ואו מאבחנים מחלות פיזיות או נפשיות מכל סוג בהומאופתיה אלא עוסקים רק בייעוץ ואיזון הנשמה. שהיא מבחינתו המקור לכל בעיה אנושית. כל נשמה היא כמו טביעת אצבע אינדוידואלית. הרמדיס אמורות להתאים לה בצורה שלמה. אם זה לא יתאים ספציפית רק לאותו ילד זה פשוט לא יעבוד. ברור שכל ילד שלך הוא שונה ומקבל רמדיס אחרות שמתאימות רק לו.
-
-
ריטלין ותופעות לואי- הומאופתיה?
רינת 06/05/2020 | 10:46הבת שלי מטופלת חדשה בריטלין, סובלת מחוסר תיאבון, מהפרעות בשינה. אני רוצה לתת צ'אנס לריטלין.. האם הומאופתיה יכולה להפחית תופעות לואי של תרופה רגילה? תודהפתח בחלון חדש-
תשובת מומחה הומאופתיה הפחתת תופעות לוואי של תרופות פסיכיאטריות וריטלין -כן אפשרי בהחלט
מטפלת אדית מרלין דניאל PhD&MBMD D.A.M 06/05/2020 | 12:25ההומאופתיה ותלוי בידיים של איזה מומחה אכן יכולה. להפחית תופעות לוואי. לאורך השנים אני עובדת בצמוד למנהל מחלקה בבית חולים לחולי נפש בבאר יעקוב - עם הצלחה מרובה בנישה הזאת של הפחתת תופעות לוואי של תרופות פסיכיאטריות ואף הפחתה במינון התרופות באם הושגה הטבה
-
-
מניעת הפרעת קשב על ידי הומאופתיה
דליה 09/03/2020 | 17:27שלום, ילדיי הגדולים עם הפרעת קשב, ובתי לקרת גיל הגן. הייתי רוצה למנוע אצלה את ההפרעה ומה שכרוך בה. האם ניתן לטפל הומאופטית באופן מניעתי?פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה מניעת הפרעת קשב וריכוז
מטפלת אדית מרלין דניאל PhD&MBMD D.A.M 09/03/2020 | 18:47היי אפשרי לאזן אותה במצבה הנוכחי עם שלל הבעיות שיש לה כולל התורשתיות. אפשרי לשלב גם הוראות בניקוי רעלים שלא תבוא במגע אם רעלים שגורמים להפרעת קשב. אבל אם פתאום יקרה לא טראומה מסויימת בגן או בכל מקום אחר וזה יגרום להפרעה -אז אני לא אוכל למנוע את הטראומה שגורמת פתאום להפרעה. החיים הם דינמים לא ניתן לדעת מה צופן העתיד. באמצעות הומאופתיה אפשרי להפחית מראש את הסיכוי שהיא תפתח דברים שנמצאים בתורשה אפשרי לחזק אות מערכת החיסון שלה ברגשית נפשית פיזית. אפשרי לנקות לה טראומות שעליהם בעתיד יכולות לצמוח הפרעות -אבל קשה לקחת אחריות על העתיד כולו כי כאמור הוא לא ידוע. זאת שאלה קצת גבולית. אבל אין ספק שאם היא תטופל היום היא תהיה במצב הרבה יותר טוב. גם אין ספק שאם פתאום היא תדרדר להפרעת קשב וריכוז שבהומאופתיה ניתן לעזור לה לצאת מזה עם 90 אחוזי הצלחה אם יש שיתוף פעולה איתכם. כנל לגבי הילדים שלך שחבל שהם סתם סובלים. אנ סבלתי המון שנים מההפרעה הזאת בצורה הכי קשה שלה בנעורי עד התחלתי ללמוד ולהתמחות בהומאופתיה ומצאתי שם את כל הפתרונות כולם ללא יוצא מין הכלל -חבל סתם מיותר לסבול ולהיות מכותר בהפרעה הזאת שמאוד משבשת את החיים ואת הביטחון העצמי לילד.
-
-
האם אפשר לקחת אומגה 3 בלי ויטמין אי
יפית נוי 14/02/2020 | 16:47כשלוקחים אומגה 3 של גליל נאמר לצרף גם ויטמין אי אחרת לא תהיה השפעה של האומגה 3מה האמת בכךפתח בחלון חדש-
תשובת מומחה בזרעי הציאה יש לך אומגה 3 וויטמין E גם יחד
מטפלת אדית מרלין דניאל PhD&MBMD D.A.M 14/02/2020 | 18:06 -
תשובת מומחה אומגה 3
מטפלת אדית מרלין דניאל PhD&MBMD D.A.M 14/02/2020 | 18:04אני חושבת שקשה לענות על שאלה כאן ללא מחקר מסודר -אך כן קראתי את המסקנות של הגליל לגבי העודפי חומציות שמנטרלים על ידי ויטמין E -בעיקרון אם אומגה 3 דורש סביבה בסייסת מספיק שאוכלים הרבה ירקות ופירות כדי לאזן עודפי חומציות בגוף ומפחיתים מוצרים מהחיי מכל הסוגים כדי להוריד עודפי חומציות. אני הייתי ממליצה לאכול זרעי ציאה כמקור לאומגה 3 במקום לרכוש מוצר לאכול ולקבל את זה ישירות מהטבע
-
-
טיפול בקושי בריכוז במבוגר
מיכל 22/01/2020 | 08:54שלום, אני בת 32, אמא לשני קטנטנים, עובדת במשרה מלאה בתחום האדריכלות. מאז חזרתי מחופשת הלידה השנייה, מתקשה מאוד להתרכז בעבודה, חסרת יעילות במילוי משימות, מתקשה לשמור על קו מחשבה רציף, קופצת בין דברים כל כמה שניות, לא עומדת ביעדים שמציבה לעצמי. הקושי בריכוז תמיד היה שם. מאז שאני ילדה אומרים שיש לי קוצים בתחת, הייתה לי רשות עוד בבית הספר היסודי לעמוד בשיעורים או לצאת להתאוורר לכמה דק' ולחזור (תמיד הייתי "ילדה טובה" וזה לא היה כרוך בבעיות התנהגות). כשהייתי ילדה ונערה הצלחתי "לספק את הסחורה", אבל עם השנים (אוניברסיטה, עבודה, הורות) זה נהיה ממש מתסכל. רציתי לדעת האם ההומאופתיה יכולה לתת מענה לנושא זה, וגם, האם זה בהכרח כרוך בהגבלות תזונתיות (שזה משהו שאני מעדיפה שלא לקחת על עצמי בשלב הזה...). תודה מראש!פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה אין בעיה. יש לי פתרונות עבורך אם תרצי את מוזמנת אלי לטיפול
מטפלת אדית מרלין דניאל PhD&MBMD D.A.M 22/01/2020 | 11:13אסור לי להתחייב לתוצאה מראש לאף אדם. אבל אני בעצמי סבלתי מכל התופעות האלו ולא מעט אנשים שהיו אצלי התופעות האלו נעלמו כלא היו. אז כן אם תרצי יש לי פתרונות. אני לא אחייב אותך לעשות שינויים בתזונה אלא רק אם תחליטי בעצמך. את כן תקבלי מידע בנושא כדי להחליט בעצמך. אבל אלו שני תחומים שונים. בהומאופתיה בנפרד מתזונה יש מענה. צרי קשר בפרטי אם מעניין אותך להתקדם. אם תרצי אקשר אותך ללקוחות לשיחת טלפונית להתרשם מאופי העבודה שלי.
-
-
הפרעות קשב וריכוז
יפית 14/01/2020 | 20:12היי בודקת את תחום הומאופתיה בקשב וריכוז עבור הילדה שלי בת 9 שהייתה מטופלת בכדור אטנט עד לפני שבועיים מה שגרם לה לכאבי ראש ירידה במשקל ועוד תופעות . המון ביקורות בעולם המדיה כושלות על נושא הרפואה המשלימה ואני שואלת אם התוצאות כל כך טובות כפי שאומרים מטפלים איך זה לא נפוץ איך זה שאנשים עדיין מעדיפים את השיטה הקלה של הכדור ?פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה אני גם סבלתי בגילאים האלו ועד גילאי העשרים פלוס מהפרעת קשב קשה -רק ברפואה משלימה מצאתי פתרונות מלאים ולכן אני כאן
מטפלת אדית מרלין דניאל PhD&MBMD D.A.M 15/01/2020 | 11:12שלום לאמא. אני מכירה את הנושא כפי שציינתי בכותרת מילדות לאורך הנעורים לאורך הבחרות. הפרעה קשה שמסרבלת מאוד את החיים ומקשה מאוד התקדמות. הורי אף פעם לא נתנו לי תרופות פסיכיאטריות עבורה תודה לאל. ברפואה משלימה מלאתי את כל הפתרונות לעצמי ולציבור שכבר הגיע אלי וקיבל מענה. אני לא כל כך מבינה מדוע ההורים לא מבינים את מה ששאלת. לצערי רוב ההורים לא מבינים את מה ששאלת. שזה סוג של תמימות בעולם מאוד לא תמים. התשובה היא פשוטה אין אינטרס לשוק התרופות ולרופאים שמקבלים אחוזים מכל מכירת תרופה שהם רושמים -שהשוק של אלו שבאמת יודעים לטפל בהפרעה יגדל וכל העולם לכן לא יזדקק להם. האינטרסים הם כספיים בלבד ולא טובת הציבור והפרט. כל הורה שחיי בעולם כבר חייב להבין שהוא נשלט ומילדותו היות והתוכנית הזאת ליצירת כסף על בסיס ההמונים חסרי האונים קיימת מהילדות שלו. הורה בגיל שלך שאחראי על קטין חייב להבין שהעולם חיי על גבי הפרט והאינטרס הוא כספי ולא בריאותי. אם האינטרס היה בריאותי -לא היו קיימות מחלות בעולם. לא רק הפרעת קשב. רק לידיעתך בארצות הברית בשנים 2016-2018 חוסלו נרצחו כ 70 ד"ר ברפואה משלימה { אפשרי לחפש את זה בגוגל באנגלית 60-70 מטפלים ברפואה משלימה נרצחו בארצות הברית בשנת 2016 ואו 2017 ואו 2018 זה שם כולל צילומים שלהם } רק בגלל הידע שלהם שהם הפיצו -זאת אומרת שמה שאני כותבת לך כאן בהחלט מסכן את חיי. זוהי מלחמה ממש ככה שקיימת מתחת לפני השטח על גבי החלשים שלא יודעים איך למצא פתרון ועל גבי המטפלים שכן מכירים פתרון. אנשים לא מבינים ולא מעריכים נכון -כמה אחריות לוקח על עצמו מטפל ברפואה משלימה כשהוא מקבל לטיפול אצלו אדם מין המניין כל אדם. בפרט אם הוא טוב -כן כמוני. הוא לוקח על עצמו אחריות לא רק של חיים של אדם אחד -אלא חושף את עצמו לסכנת חיים של ממש. ובין הפטיש לסדן הזה אנחנו צריכים להעניק לך מאה אחוז חווית לקוח מהנה. -את מבינה כמה העולם מוזר היום. אבל אם מה שיש צריך להתמודד. בכל מקרה יש גם לילדה שלך פתרונות ברפואה משלימה השאלה היא רק אצל מי -את עלולה להתגלגל גם שם בין מטפלים רבים ולא להגיע לתוצאות ראויות ולבזבז כספים לא כי הם רוצים לנצל אותך אלא בגלל חוסר ידע שלם. או למצא מישהו שיש לו רקורד רציני וותק רציני ואז יש סיכוי גדול יותר לקבל מענה. התשובות כולן קיימות ברפואה משלימה בשיטות -אבל לא כל מומחה בתחום מכיר אותם. לא תמיד הידע כולו קיים ביד של המטפל. אתן לך טיפ. אם את הולכת למטפל ולא רואה תוצאות לפחות של שיפור של 15 -25 אחוז בחודש הראשון -זה סימן שהוא לא יודע מספיק.
-

פורומים נוספים בתחום
פורוםטיפולי פוריות
פורום טיפולי פוריות מנוהל ע"י פרופ' יעקב אשכנזי, מומחה בתחום הפריון, פוריות האישה, פוריות הגבר והפריה חוץ גופית. היכנסו עכשיו והתייעצו עם מומחה/ית!
לפורום טיפולי פוריותפורוםהריון ולידה
פורום הריון ולידה ניתן להתייעץ עם ד"ר עמנואל אטלי, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום הריון ולידהפורוםפסיכיאטריה
בפורום פסיכיאטריה ניתן להתייעץ עם פרופ' ערד קודש, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום פסיכיאטריהפורוםגניקולוגיה
בפורום גינקולוגיה ניתן להתייעץ עם ד"ר נסיה לנג פרנקו, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום גניקולוגיהפורוםאף אוזן גרון
בפורום אף אוזן גרון ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום אף אוזן גרוןפורוםגסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים
בפורום גסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום גסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים