פורום אוטיזם
ד"ר מיכאל ינקו
4.7
( 128 חוות דעת )
ד"ר מיכאל ינקו פסיכיאטר מומחה לילד והמתבגר, מייסד ומנהל קליניקה פרטית רב- מקצועית בראשון- לציון מזה כ-15 שנה, בשיתוף פעולה עם צוות רב מקצועי הכולל פסיכולוגים, מטפלים פרא- רפואיים, קלינאי תקשורת, מרפאים בעיסוק, מנתחי התנהגות וכיוצ"ב. כמו כן, עובד עם קופ"ח לאומית.
בקליניקה המיועדת לקהל הרחב, נערכים אבחונים והערכות, ניתנים טיפולים תרופתיים, מתבצעות הדרכות בהתאם לנדרש, הכנת המטופל להליך שיקומי בקהילה או בניית סדר יום מותאם במסגרת אשפוזית, מתן טיפול תרופתי, כתיבת חוות דעת משפטיות וכן מתן רישיון לשימוש בצמח הקנאביס למטרות רפואיות.
טיפול תרופתי בילדים המאובחנים כלוקים בהפרעת תקשורת על הרצף האוטיסטי
הספקטרום האוטיסטי תחלואות נלוות ופתרונות טיפוליים
ד"ר מיכאל ינקו: מה הם גורמי סיכון לאובדנות בבני נוער?
כתבה במאקו:
ד"ר מיכאל ינקו במאקו - טיפול בהפרעות שכיחות באוטיזם
ניסיון קליני:
2019 –ואילך: פסיכיאטר יועץ למכוני אבחון וייעוץ מהמובילים בארץ, עצמאי ובעל קליניקה פרטית החולשת על קשת רחבה של הפרעות ומחלות בתחום בריאות הנפש, כמתואר לעיל.
2021 ואילך- פסיכיאטר מומחה המטפל ומפקח בילדים בעלי צרכים מיוחדים, ביניהם אוטיזם ופיגור שכלי מטעם ארגון "טיפול-לי".
2021 ואילך- פסיכיאטר יועץ ועורך חוות- דעת רפואיות ומשפטיות לגופים השונים מטעם חברת "מדיטון".
2018-2021 פסיכיאטר יועץ ועורך חוות- דעת רפואיות ומשפטיות מטעם חב' "פורום רופאים".
2019 ואילך: פסיכיאטר מאבחן מטעם מכון נעמן להתמודדות, רמת- גן.
2017-2019 :פסיכיאטר מומחה המטפל בילדים המצויים על רצף האוטיזם ומתגוררים בהוסטלים, מטעם ארגון "אלאור".
2014-2019 :רופא פסיכיאטר מחוזי, המנהל את נפת תל- אביב והמרעז בפרויקט החינוך המיוחד המופעל על ידי חב' פמי- פרימיום.
2013-2014 :פסיכיאטר יועץ ב"בית יהודה", אגף החינוך המיוחד של זרם החינוך העצמאי בעיר פתח- תקווה
2012-2013 :פסיכיאטר השפ"ח של עיריית חולון.
2007-2019 :פסיכיאטר ביחידת ילדים ונוער במשפחה, מרכז קהילתי בריאות הנפש יפו, משרד הבריאות.
2007-2011 :פסיכיאטר עצמאי בקופת- חולים "מכבי" במחוז השפלה.
2007-2011 :פסיכיאטר מאבחן אוטיזם ופיגור שכלי מטעם מכון "קרן", המשוייך למשרד הרווחה, במחוז תל- אביב.
2006-2007 :פסיכיאטר במכון להתפתחות הילד בבי"ח ע"ש ח. שיבא, תל- השומר.
2005-2006 :מרכז לקות הפרעות קשב וריכוז במכון נעמן להתמודדות, רמת- גן.
2003-2005 :פסיכיאטר ביחידת ילדים ונוער, מרכז קהילתי לבריאות הנפש, תל- אביב-יפו.
2002-2003 :התמחות בפסיכיאטריה, מרפאת ילדים ונוער, בי"ח "גהה", פתח- תקוווה. במקביל להתמחותו, עבד ביחידה להפרעות קשב וריכוז "אורלנסקי".
1998-2001 :מתמחה במחלקת ילדים ובמרפאת ילדים ומתבגרים, בביה"ח הפסיכיאטרי ממשלתי, נס- ציונה.
1995: התחלת ההתמחות בפסיכיאטריה בתחום הילד והמתבגר, בי"ח סורוקה, באר- שבע ומרכז לבריאות הנפש, באר- שבע.
1993-1994 :סטאז', בי"ח סורוקה, באר- שבע.
1992-1993 :השתתפות בקורס הכנה לבחינות רישוי ולקראת סטאז' לבוגרי רפואה באוניברסיטאות מחו"ל, בי"ח סורוקה, באר- שבע.
קישורים נוספים:
קישור לטיק טוק
073-7752404
-
התקפי זעם בן 11אוטיזם תפוקד בינוני (לת)סיגי 04/10/2024 | 19:47הבן שלי בן 11 עם אוטיזם בתפקוד בנוני .כ5שנים נטל ארייפלי שעזר אך ההשפעה הפסיקה לעבוד ושניסינו לעלות מינון זה עשה לו רע ואז החלנו במסע למצוא כדור מתאים .עברנו סרווקןאל שכל פעם עשה טוב לשבוע ואז היתה נסיגהנקשה עד שעלינו למינון מקסימלי ועשה רע ממש.החלפנו כעת לדפלפט שגם העלנו לפני שבוע ח709היה נראה שהגענו לנחלה אך שןב נסיגה קשה .אני באמת מנסה להבין איך ייתכן כל פעם ששבןע אחד הכל נפלא ואז נסיגה.ולשאול מה עוד אני יכולה לנסותהוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
אוטיזם ילדים (לת)נטלי 18/09/2024 | 11:17שלום רב הייתי עם הבן שלי בן ה12 באבחון משה לאבחנה מבדלת מוגבלויות שכלית ואוטיזם הפסיכיאטר שלח אותנו הייתה לנו פגישה ראשונה עם פסיכולוג שלאחר האבחון הוא דיבר איתי לבד ואמר שלדעתו זה אוטיזם יש לנו פגישה בעוד כחודש עם פסיכיאטר של משה שאלתי היא אם הפסיכולוג אמר אוטיזם זה ודאי ? יכול להיות שהפסיכיאטר יגיד שזה לא אוטיזם?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
אוטיזם ומסכים לפעוטותאלמוג 14/01/2020 | 12:46שלום לכולם, אני איני נוהג לשתף פוסטים אבל לאחר שחוויתי והבנתי מה זה כשאומרים לך שיש חשד שמשהו לא בסדר עם הילד שלך החלטתי שאני צריך לחלוק בחוויה בכדי לעזור להורים שאולי בסיטואציה שאני הייתי. אני אב לתאומים בן ובת, כשהילדים הגיעו לגיל 10 חודשים התחלנו לשים לב כי הבן קצת מאחר מבחינה התפתחותית בכמה דברים לעומת אחותו התאומה אך לא משהו בולט. כשהגיעו לגיל שנה וחודשיים והבן עדיין לא הגיב לשמו החלטנו לקחת את הבן לרופא ילדים שאמר לנו שאין לנו ממה לחשוש וכנראה שלא נקבל הפנייה לרופא התפתחות אז אין מה לנסות (דבר שהיה ממש לא נכון). לכן חיכינו חודשיים נוספים וכשראינו שהבן עדיין לא מגיב לשמו וקצת מתחמק מקשר עין החלטנו לקחת את הבן לרופא התפתחות באופן פרטי. כשהילדים היו בני שנה ו-4 חודשים הלכנו לרופאת התפתחות שהיא שם דבר בתחומה וכשהיא התחילה לבדוק את הילד היא עלתה על כך שישנם עוד תסמינים מחשידים כגון שהילד אוהב משחק חזרתי (לסובב גלגלים), אינו מצביע ואינו מדבר (בניגוד לאחותו התאומה שהייתה כבר ממש מפותחת בשלב זה) ולבסוף היא סיכמה בכך שלילד יש עיכוב תקשורתי, וזאת למרות שהיו לו מספר דברים שלא מסתדרים לה כי היא כן ראתה תקשורת בדברים מסוימים, ולכן רצתה להמשיך לבחון אותו כעבור חודש שוב. כמובן שכמו כל הורה חזרנו הביתה ונכנסנו לגוגל לברר מה זה בכלל עיכוב תקשורתי וגילינו כי היא בעצם התכוונה לומר לנו שהיא חוששת מאוד כי הילד על הספקטרום, וכמו כל הורה הדבר הכניס אותנו להלם כבד מאוד, ממש לא ציפינו לזה. אחרי כמה ימים הלכנו לרופא התפתחות מהקופה (דבר שהיה קל מאוד להשיג במצבנו בניגוד למה שהרופא ילדים אמר) שהוא אפילו חיזק יותר את מה שאמרה הרופא הפרטית ואמר בברור שיש הסתברות גדולה כי מדובר בילד על הספקטרום וכי הוא ממליץ שנתחיל לאבחן עם כול הצוות שלו (קלינאית תקשורת, ריפוי ועיסוק, פסיכולוגית וכדומה). בשלב הזה אני ואשתי היינו בחרדות וכל מה שעשיתי היה ללמוד על הנושא ולחפש להבין כי לא הסתדר לי מה שאמרו לי הרופאים על הילד שלי. במהלך התחקיר שעשיתי ראיתי ראיון של ד"ר קרסו ביוטיוב ביחד עם רופא התפתחות בכיר שמדברים על כמה שהמסכים משפיעים על תינוקות וכי ישנם מצבים שכשתינוק רואה הרבה טלוויזיה מתפתחים אצלו תסמינים של אוטיזם שנעלמים במידה ומטפלים בהם ומפסיקים את הטלוויזיה. חשוב לציין, אני ואשתי לא בכוונה חס ולחלילה לפגוע בילדים, מגיל 7 חודשים נתנו להם לראות טלוויזיה באופן חופשי ולפחות מספר שעות ביום, היה לנו קשה להשתלט על שניהם וכשהם ראו טלוויזיה היה לנו זמן "חופשי" לנהל את הבית. הבן בניגוד לבת היה יותר שוקע בטלוויזיה ויותר מתעניין. באותו הרגע אמרתי לאשתי שאנחנו מפסיקים באופן מוחלט טלוויזיה לילדים במקביל לוקחים את הילד לקלינאיות תקשורת גם מהקופה וגם באופן פרטי, וכבר כעבור שבוע ראינו שינוי בבן, הוא היה יותר מתעניין לסביבתו, יותר יוצר קשר עין עם אנשים ויותר מסתקרן, כעבור כחודש וחצי הילד התחיל להגיב לשמו והתסמינים של האוטיזם כגון משחק חזרתי החלו להיעלם, וכעבור 4 חודשים כשכל הצוות במרפאת ההתפתחות סיים לאבחן אותו הם כבר אמרו לנו לשמחתנו שעקב השיפור המשמעותי הם לא רואים לנכון שיש בעיה תקשורתית לילד אלא רק עיכוב התפתחותי קל בכמה נושאים. היה חשוב לי לספר את הסיפור הזה מאחר ואני בטוח שיש הרבה הורים כמונו ששמים את ילדיהם מול המסכים כ"בייביסיטר" כי זה הכי נוח והם לא מבינים, כמו שאנחנו לא הבנו, את ההשלכות בחלק מהילדים, כשהילדים רואים טלוויזיה הם בעולם משלהם ולא מתפתחים בעולם שלנו. ולכן אני ממליץ לכולם להמעיט עד כמה שניתן מסכים לפחות עד גיל שנתיים. ולכל הורה שנמצא במצב דומה לשלנו נא לא למהר לשפוט את הילד, הרופאים היום קלים על ההדק אז קודם להפסיק טלוויזיה ולעזור לילד להתקדם עד כמה שניתן. מאחל לכולם רק בשורות טובות והצלחההוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
היי אלמוג
גל 30/08/2024 | 05:22אשמח מאוד מאוד לדבר איתך !!!! בבקשההוסף תגובה
-
טלוויזיה
אמא מודאגת 28/08/2024 | 22:24אלמוג היקר אשמח מאוד מאוד שתיצור איתי קשר, מרגישה שה׳ שלח לי את הפוסט שלך משמיים לחיזוק ואמונה. Palombolevy1@gmail.com אם תוכל לשלוח לי מייל אשמח מאוד ! תודה לך שתראה רק שמחות ובריאות אמןהוסף תגובה
-
אשמח שתיצור עימי קשר
אליהו 25/04/2024 | 23:24היי אלמוג, אשמח שתיצור עימי קשר. elisayag17@gmail.comהוסף תגובה
-
אשמח לתגובה ממך זה דחוף.
מירי 24/04/2024 | 09:23היי ,האם שהפסקתם את הטלויזיה הילד היה מאוד עצבני וראיתם "תסמיני גמילה "איך ניתן ליצור איתך קשר ? תוכל בבקשה לרשום מייל שלך או טלפון . הרבה תודההוסף תגובה
-
מצב דומה
אירינה 18/04/2024 | 14:41השמח לקצת עזרה בנושא תוכל בבקשה ליצור איתי קשר לעוד פרטים במייל: ira.davidzon.777@gmail.comהוסף תגובה
-
יש מישהו נוסף שהפסיק מסכים לתינוק/ת וזה עזר חוץ מאלמוג
אלה 10/03/2024 | 13:57הי, שמי ליז. אני אימא לילדה בת שנה וחצי וראיתי שהגבת פה בפורום לפני שנה בעניין צפייה במסכים והקשר לבעיות של עיכוב בבתפתחות ותקשורת. בגלל שאני נמצאת בבעיה דומה היום אני אשמח לדעת אם עשית את זה גם ומה קורה היום עם הילד/ה שלך. אני אשמח שתעני לי.הוסף תגובה
-
אשמח אם תגיבי
אלה 10/03/2024 | 13:45היי רציתי לדעת אם יש כרן מי מההורים שהפסיק את הצפייה במסכים ואכן ראה שיפור בעניין התקשורתי בגילאים של שנה וחציהוסף תגובה
-
הי אשמח אם תענה
ליז 06/03/2024 | 23:41הי אלמוג. אני נמצאת בבעיה דומה עם בתי בת השנה וחצי אני אשמח לשוחח איתך אם תוכל קצת להרגיע אותי התגובה שלך גרמה לי לשנות אורח חיים בבית אבל זה ממש טרי מפסר ימים בלי טלויזיה בכללהוסף תגובה
-
היי
לי 10/05/2023 | 03:01מה לבקש מהרופא איזה בדיקההוסף תגובה
-
אילת
אלמוג 07/05/2023 | 16:39אילו בדיקות את בדיוק מדברת? אני בתחילת הדרך לקחתי לרופאת התפתחות פרטית שבדקה אותו חד פעמי אבל אח"כ כשהלכתי במסגרת הקופה (אני בכללית) העבירו אותי למרפאת התפתחות ששם הרופא התפתחות התחיל איתי לבד סדרת אבחונים וטיפולים ע"י הסגל שלו והכל היה במסגרת הקופה ללא עלות נוספת (אני כחיזוק לקחתי אותו גם לקלינאית תקשורת באופן פרטי)הוסף תגובה
-
שאלה לגבי הבדיקות שהזכרת
אילת 07/05/2023 | 16:27היכן מבצעים את הבדיקות האלו? יש לי ילד שמאובחן על הרצף, ומלבד חברת פרטית שמציעה לבצע את הבדיקות בעשרות אלפי שקלים , אני לא מכירה עוד דרךהוסף תגובה
-
היי ורה
אלמוג 06/05/2023 | 23:10כן בכיף, תשאירי לי טלפון או אימייל שאוכל ליצור קשרהוסף תגובה
-
טלויזיה
ורה 06/05/2023 | 09:01הי אלמוג....אפשר לשאול אותך כמה שאלות בנושא?הוסף תגובה
-
מסכים
אגם 25/01/2023 | 11:51אלמוג היקר, אני מתחננת אליך שתצור איתי קשר בדחיפות. מה שספרת על אישתך ועליך זה בדיןק מה שאני עוברת עכשיו. 0525156521הוסף תגובה
-
בנוגע למה ששיתפת
אני 05/09/2022 | 08:40היי,אשמח למייל שלך ..הוסף תגובה
-
הי
zhara 01/07/2022 | 00:09ראתי את מה שכתבת ואני חווה משהו דומה הבת שלי בת שנה ו3 חודש לא מגיבה לשמה בכלל ולא מצביעה ורק עומדת עדיין לא הולכת ולא מתעינץ בחפצים חדשים ושימח אותי חקרוא מה שכתבת . האם כשמפסיקים טת הצפייה במסכים זה יכול להשתנות בגיל הזה. כי הפנו אותי מטיפת חלב ואמרו שהיא לא השיגה את אבני הדרך ואנחנו ממש לחוצים ןדןאגיםהוסף תגובה
-
אשמח
אמא מודאגת 23/01/2022 | 08:26אשמח לשמוע ממך בהקדם Loreldien@gmail.conהוסף תגובה
-
לאמא מודאגת
אלמוג 21/01/2022 | 15:19היי אם את רוצה תשאירי פה את הטלפון שלך או אימייל ואחזור אלייךהוסף תגובה
-
התייעצות דחופה
אמא מודאגת 21/01/2022 | 10:51היי אלמוג, אשמח להתייעץ איתך באופן דחוף. איך אפשר ליצור איתך קשר?הוסף תגובה
-
אלמוג אתה כל כך צודק
ריקי 19/07/2021 | 23:59וזו גם הסיבה שההמלצה הגורפת היום היא לא לחשוף פעוטות לטלוויזיה בכלל עד גיל שנתיים. החשיפה למסכים מזיקה להתפתחות בטח בגיל צעיר כל כך. אני מסכימה עם כל מה שכתבת. בהצלחה לכםהוסף תגובה
-
התייעצות לגבי נוירולוג
לאה 14/07/2021 | 11:22היי, האם אפשר לקבל ממל את שם הנוירולוג/ רופא התפתחותי שהייתם אצלו באופן פרטי? קיבלנו אבחון לגבי הילד שלי שהוא בן שנה וחודשיים ואני רוצה לקבל חוות דעת נוספת. תודה רבההוסף תגובה
-
זה לא טלוויזיה
פעם חשבו שהעולם שטוח... 01/06/2021 | 17:00מאוד מצחיק שמכניסים להורים לראש כי בגלל שהילד שלהם ראה טלוויזיה הוא אוטיסט - מרבית הילדים רואים שעות טלוויזיה וחוץ מרגשות אשמה להורים אין בזה כל נזק. תחפשו תהליכים מטבוליים לקויים, תבצעו בדיקות מעבדה לאיתור חוסרים תזונתיים משמעותיים המשפיעים על אותם תהליכים - כלומר נוטריאנטים המשפיעים על נוירוטרנסמיטורים. פתאום תגלו שבדיקות המעבדה לא תקינות (והכוונה לא לעשר וחצי פרמטרים שרופא הילדים שלכם ייתן) - בדקתם פעם את המטבוליט של סרוטונין 5-Hydroxyindoleacetic acid שמשפיע על ההתנהגות?? חומר למחשבה להורים מתלבטים עם רגשות אשם.הוסף תגובה
-
מסכים
דא 27/05/2021 | 21:09תודה על התשובה מבחינת דיבור ,האם יקח הרבה זמן עד יתחיל לדבר אפילו כמה מילים או צירוף שני מילים כי אצלנו הוא עדיין מדבר 2 מילים והברות בלבדהוסף תגובה
-
טלויזיה
אלמוג 24/05/2021 | 15:31היי, מהניסיון שלנו התשובה היא כן! ממש חודש אחרי שהפסקנו את הטלוויזיה הילד התחיל להשתפר, ותוך בערך 6-10 חודשים כבר הדביק את הפער עם שאר הילדים בגילו, והיום אין בכלל שאריות של הפער שהיה. ממש טוב שלקחתם אותו לקלינאית, גם אנחנו לקחנו לפחות פעם בשבוע וזה עזר להדביק את הפער, מקווה שגם אצלכם בקרוב תהיו אחרי ושהכל יהיה בסדר. בהצלחה ורק בריאותהוסף תגובה
-
אוטיזים ומסכים לפעוטות
דא 17/05/2021 | 13:07שלום אלמוג קראתי את מה שכתבת ואני בדיוק עובר מה שעברתם ולאחר חיפושים באינטרנט הגעתי לפורום הזה וגם ראיתי את הסרטון עם דר קרסו הפסקנו לתת לפעוט לראות טליווזייה מלפני שבועיים ויש קצת שינויים האם מהניסיון שלכם אם ה נגרם מהצפייה בטלוויזיה עם הזמן הפעוט שלנו ישתפר כי אנחנו מאוד לחוצים כמובן לא חיכיתי לקופה והתחלנו עם קלינאית תקשורתהוסף תגובה
-
היי אלמוג
-
אבחון ASD (לת)אורין 17/08/2024 | 07:49שלום רב, ילד בן 4.4 לאחר מילוי שאלון גננת והורים ו-2 פגישות עם הילד הפסיכולוגית הפרטית אבחנה את הילד כבעל ASD. הגשנו את הדוח לקופה והם קבעו לנו רופא נוירולוג התפתחותי. הרופא טען שלילד יש ADHD והוא לא יכול לאבחן אותו ללא תרופת פסיכיאטריות לטיפול ב-ADHD. אנחנו לא מעוננים לתת לו תרופות מסוג זה בשלב הזה. האם ניתן לעשות אבחון ל-ASD ללא שימוש בתרופות במידה ובאמת יש לו ADHD או שזה בלתי אפשרי? תודה.הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
אוטיזם ילדים (לת)יצחקי 20/06/2024 | 13:34שלום. הבן שלי אובחן על הרצף לפני 10 חודשים על ידי פסיכולוגית קלינית ורופא התפתחות, הגשנו בקשה לביטוח לאומי להכרה, ואחרי וועדה ובדיקה על ידי פסיכיאטר של הביטוח הלאומי הבקשה נדחתה, נכתב בפרוטוקול כי הרופא לא התרשם כי קיימת בעיית asd, אלא בעיית קשב, פנינו לפסיכיאטר ילדים באופן פרטי שאבחן את הילד וקבע חד משמעית כי הילד על הרצף ובנוסף לבעיית התקשורת קיימת גם הפרעת קשב, השאלה היא: האם בהגשת ערעור לוועדת ערערים צריכים לקבל את האבחון החדש בצורה חוקית ללא ליווי משפטי, למרות אבחון הרופא של ביטוח לאומי, או שעלינו לפנות לייעוץ משפטי בשביל לפרוך את חוו"ד של הביטוח הלאומי. תודה רבה!הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
פסיכיאטר מבוגרים עלמישהו על רצף האוטיזם (לת)Sapirary 29/06/2023 | 15:20אשמח להמלצות על פסיכיאטרים למבוגרים על הרצף האוטיסטי לנער בן 18+הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
שיפור הדיקציה (לת)דג 27/06/2023 | 14:42שלום רב, בני בן ה 18 מאובחן על הספקטרום בתפקוד גבוה מאוד . אחד הקשיים שיש לו הוא בתחום הדיקציה - רהיטות הדיבור . הדיבור שלו אינו ברור לעתים, הוא נוטה "לבלוע" חלק מהמלים, לדבר מהר מדי , לבטא חלק מהאותיות בצורה לא מושלמת ועוד. לאיזה מומחה ניתן לפנות? האם יש המלצות? האם הנ"ל במסגרת סל כללי / קו"פח ? תודה רבההוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
ספקטרום (לת)בן 21/06/2023 | 09:39לאחר שהבן שלי נגרע משירות צהל כיום בוגר יב החלטתי לעשות איבחון ומתברר שהוא על ספקטרום האוטיסטי.כיום עבר את גיל 18 וכל ההוצאות עליי.היכן ניתן לברר אם מגיע לו טיפולים חינם ביעוץ רגישי ובכלל.הילד רוצה להתגייס ולהתנדב לצהל במסגרת תתקדמו אך בצבא נתקל באטימות. איזה זכויות מגיעות לו מבחינה שיקומית בנושא פסיכולוגי קאוצר וריגשי תודההוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
קשיים בשינה (לת)מלי ברכה 23/05/2023 | 15:11רציתי לשאול אם מומלץ ליטול מלטונין לקשיי שינה בגיל 5הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
לפני אבחון (לת)הלב שלי 10/04/2023 | 08:41בתי בת שנה ותשע מנופפת ידיים מגיבה לשמה בצורה לא עיקבית מתנדנדת לעיתים עם הגוף ובפתאומיות מרימה תראש והולכת עד שנופלת לא מדברת בכלל אוהבת חפצים ולהתבודד עם חפץ מסוים האם כל אלה מחשידים להפרעות התפתחותיות?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
נושאים מרכזיים
-
מחלות קשורות
- הריון מדומה
- סכיזופרניה גבולית
-
טיפולים וניתוחים קשורים
- טיפול EMDR
- טיפול רגשי למבוגרים
-
בדיקות קשורות
- אבחון דידקטי
- אבחון פסיכודיאגנוסטי
-
תרופות קשורות
- מתדון
- קלומיפראמין
-
מונחים קשורים
- אפזיה
- דפרסונליזציה
רופאים בתחום
ד"ר סמואל זיתון
פסיכיאטריה
5.0
( 10 חוות דעת )
"היה טיפול אדיב, מקצועי, הקדיש זמן , סבלני, ומאוד אנושי. אמליץ עליו כפסיכיאטר מעולה"
פורומים נוספים בתחום
פורוםחרדה
פורום חרדה מנוהל ע"י ד"ר יששכר הרמן, מומחה בפסיכיאטריה, לשעבר מנהל המרכז לטיפול בנפגעי סמים ביפו ואחראי על ייעוצים פסיכיאטריים בביה"ח שיבא.
לפורום חרדהפורוםהפרעות קשב וריכוז, ADHD
פורום ADHD מנוהל ע"י ד"ר גלעד חבצלת, מומחה לרפואת ילדים. היכנסו עכשיו והתייעצו עם מומחה/ית!
לפורום הפרעות קשב וריכוז, ADHDפורוםפסיכיאטריה ילדים
בפורום פסיכיאטריה ילדים ניתן ללהתייעץ עם ד"ר מיכאל ינקו, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום פסיכיאטריה ילדיםפורוםאוטיזם
בפורום אוטיזם ניתן ללהתייעץ עם ד"ר מיכאל ינקו, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום אוטיזם