פורום מחסור בתאי זרע (אזואוספרמיה)
למענה מדויק יותר, אם הנכם מנסים להיכנס להריון, אנא השאירו זמן ציפייה לילד ואת גיל בת זוגכן

-
בדיקת זרע (לת)
רון 01/05/2024 | 13:25עשיתי בדיקות זרע האם יש חשיבות לימי התנזרות 8 ימים במקום 6 ימים (טעיתי בספירה בבדיקה )בסיכום של הבדיקה מופיעoligozoospermia asthenozoospermia אשמח להסברהוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
סרטן הדם ו מיקרו טסה (לת)
מינא 29/11/2023 | 18:44שלום, בעלי חלה בסרטן דם לפני כ 12 שנים, טופל אז בכימותרפיה , רדיותרפיה וגם הושתל לו מח עצם מאחיו . בזמנו לקחו לו לפני התחלת הטיפול מנות זרע , שנבדקו לאחרונה ואכן הן ריקות ללא תאי זרע . בנוסף לכך גם בדיקות הזרע כולם יצאו ללא תאים . לאחרונה הפנה אותנו רופא המשפחה לנוירואורולוג לשקול ניתוח מיקרו טסה .. רציתי לברר , האם לאחר כל הטיפולים שקיבל (היה בזמנו בן 17) יש אופציה למצוא תאי זרע בשיטה הזו ? והאם יש אחוז הצלחה גבוה לניתוח זה? רציתי לציין שהוא היה חולה משל כמה חודשים לפני שהם ידעו בכלל שזה סרטן דם ALL . במנות הזרע גם נמצאו תאי דם לבנים ולא נמצאו תאי זרע בשום מבחנה תודההוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
חוסר זרע (לת)
יפי 15/05/2023 | 13:51האם יש מצב שלגבר ייגמר הזרע? בנזוגי אוטוטו בן 50 ונראה כי גומר אך לא רואה נוזל זרע האם ייתכן דבר כזה? יש לציין כי אין לו בעיית גמירה או עמידה!הוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
Ewing sarcoma
בר 12/08/2020 | 16:31שלום, בגיל 8 חליתי ב-Ewing sarcoma בשוק רגל שמאל. עברתי כימותרפיה (6 קורסים) והקרנות. כעת אני בן 30 ולאחר נסיונות כניסה להריון במשך כשנה, עשיתי בדיקת זרע, ולא נמצאו תאים כלל. הבנתי שהטיפול בסרקומות אגרסיבי במיוחד. האם למישהו עם רקע כמו שלי מצאו תאים בחיפוש זרע? או במיקרו טסה? תודה רבה!הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
Ewing sacorma
שלומי 11/05/2022 | 19:51שלום בר, מצבנו דומה… גם אני עברתי טיפולי כימותרפיה בגיל 6 עם טיפולים כימותרפיים. אשמח לדעת אם עשית בסוף את הניתוח ואם כן מה היו הממצאים? תודה רבה ובשורות טובהוסף תגובה
-
תשובת מומחה מיקרוטסה
פרופ' (PhD) בנימין ברטוב 25/08/2020 | 13:44שלום בר, אכן הצלחנו למצוא תאי זרע למטופלים לאחר שעברו כימותרפיה. אצל חלק מהמטופלים נמצאו תאים בחיפוש תאי זרע ללא צורך בניתוח ולחלק מצאנו תאים לאחר חיפוש תאי זרע מהניתוח. כדאי להתייעץ עם מרכז ברטוב בעניין המורכב הזה.הוסף תגובה
-
-
מיקרו טסה (לת)
רוני 27/12/2021 | 13:32היי אם בעלי עשה ניתוח להורדת 2 אשכים טמירים בגיל שנה ושנה ו8 הכול תקין מבחינת האשכים אך 2 בדיקות זרע נמצאו עם העדר זרע בדיקות הורמונליות תקינות חוץ מfsh 20.2 בדיקות דם תקינות האם יש סיכוי שימצאו זרע במיקרו טסה ?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
אזוספרמיה - לאחר חיפוש וניתוח לא נמצאו תאי זרע - האם יש עוד אפשרויות? (לת)
ד"ר כהן 04/11/2021 | 13:58ביצעתי חיפוש בהגדלה, וגם ניתוח חיפוש. לצערי לא נמצא דבר. האם יש עוד מה לעשות? דברים שצריך לבדוק?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
תסמונת מוזאיקה טרנר בן 18 (לת)
דנה 05/10/2021 | 22:15לצערנו קיבלנו לאחרונה אבחנה שבני בן ה 18 סובל מוזאיקה של טרנר 30% לא תקין 70% תקין 450X 46xy פנוטיפ זכרי מלא נפח אשכים 15 Fsh 16.4 Lh תקין טוסטרון תקין מה הסיכוי למציאת זרע? האם לזמן בדיקת הזרע יש משמעות?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
אסופרמציה (לת)
יואל 27/04/2021 | 21:28שלום אני בן 35 עברתי ניתוח טסה ומצאו זרעונים בודדים שרק אחד היה בוגר לאחר הפריה אחד שלא צלחה. לאחר מכן עשיתי בדיקת זרע לחיפוש במעבדה פרטית ונמצאו 3 תאים לא בוגרים מה עוד ניתן לעשות ?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
לא נמצאו זירעונים במקרוטאסה באשך (לת)
דן 20/04/2021 | 22:20שלום.גבר בן 30.צינטריות דקות מאוד.לא נמצא זרע בבדיקת מעבדה פרטית בנוזל.ולא במקרוטאסה לאשך אחד.האם יש משהו נוסף לנסות לפני שעוברים לתורם זרע?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
נוזל דמוי זרע שיוצא בעת נוחיות (לת)
שי 10/04/2021 | 23:17שלום. אני בן 30 בריא. לאחרונה שמתי לב לתופעה שבעבר לא ייחסתי לה חשיבות. בזמן שאני בישיבה בשירותים, אני שם לב לנוזל שנראה כמו זרע שיוצא ללא כאב וללא הרגשה. הרחתי אותו והוא ללא ריח כלל. שמתי לב שהוא יוצא בעיקר אחרי יומיים ללא אוננות/יחסי מין. בעקבות כך שאני וזוגתי מנסים הריון בשלב זה ללא הצלחה, חשבתי על כך שאולי זה מצביע על בעיה קשורה. האם יש צורך בבדיקה/טיפול רפואי?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
נושאים מרכזיים
-
בדיקות קשורות
-
בדיקת זרע
-
מונחים קשורים
-
אי-פריון
-
אבוביות נושאות זרע
רופאים בתחום

פרופ' גיל רביב
אורולוגיה
מנהל היחידה לפיריון הגבר/אנדרולוגיה,רופא בכיר במחלקה האורולוגית ורופא בכיר במרכז לבריאות מינית בשיבא

פרופ' טליה אלדר גבע
יילוד וגינקולוגיה, רפואת נשים
מומחית למיילדות, גינקולוגיה ופריון, מנהלת מחלקה לפריון והולדה

פרופ' גיל רביב
אורולוגיה
מנהל היחידה לפיריון הגבר/אנדרולוגיה,רופא בכיר במחלקה האורולוגית ורופא בכיר במרכז לבריאות מינית בשיבא

פרופ' טליה אלדר גבע
יילוד וגינקולוגיה, רפואת נשים
מומחית למיילדות, גינקולוגיה ופריון, מנהלת מחלקה לפריון והולדה

פרופ' גיל רביב
אורולוגיה
פורומים נוספים בתחום
פורוםפוריות הגבר
בפורום פוריות הגבר ניתן להתייעץ עם ד"ר רעות ברטוב, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום פוריות הגברפורוםמחסור בתאי זרע (אזואוספרמיה)
בפורום מחסור בתאי זרע (אזואוספרמיה) ניתן להתייעץ עם ד"ר רעות ברטוב, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום מחסור בתאי זרע (אזואוספרמיה)פורוםאזוספרמיה, ניתוחים להפקת זרע ופריון הגבר
בפורום אזוספרמיה, ניתוחים להפקת זרע ופריון הגבר ניתן להתייעץ עם ד"ר רעות ברטוב, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום אזוספרמיה, ניתוחים להפקת זרע ...