פורום מחסור בתאי זרע (אזואוספרמיה) - עמוד 2
למענה מדויק יותר, אם הנכם מנסים להיכנס להריון, אנא השאירו זמן ציפייה לילד ואת גיל בת זוגכן

-
ריכוז תאי זרע
דוד 03/01/2021 | 17:31שלום רב, אני בן 33 אב לילד בן 2. עשיתי בדיקת זרע לאחרונה עם המינעות של 24 שעות בלבד. ריכוז יצא 4 מיליון בלבד. האם יתכן שהריכוז הנמוך כתוצאה מאי שמירה? מה הסיכוי שבעיית פוריות החלה בשנתיים האחרונות דווקא בהיעדר בעיה בריאותית נגלית לעין?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה ריכוז נמוך
פרופ' (PhD) בנימין ברטוב 24/02/2021 | 21:19מומלץ לחזור על בדיקת הזרע לאחר 3 ימי התנזרות.הוסף תגובה
-
-
לאחר ניתוח ווריקוצליה (לת)
דן קפדן 20/01/2021 | 22:22שלום. בגיל 5 הורידו לי את האשכים מטה. פניתי לרופאים בגלל כאבים בשנים האחרונות באחד האשכים. נעשה ניתוח ווריקוצליהצלפני כחצי שנה, והכאב החד נעלם. הורמונים תקינים (נבדק טרום ניתוח) בדיקה נוספת לא העלתה תאי זרע כאשר כל מה שנכתב היה שההערכה ספרמטוזה 100. מה זה אומר?. אפגש בקרוב עם הרופא שלי לדון בתוצאות ומה ניתן לעשות בהמשך. מעוניין לשמוע גם חווד מקצועי נוסף, אלו דברים ניתן לעשות לפי הנסיון שלך?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
חסימת צינור הזרע (לת)
איציק 20/12/2020 | 19:45אישתי רוצה עוד ילדים ואני רוצה לקשור את צינורות הזרע ללא ידיעתה אני נכה ולא מסוגל יותר אישתי לא מוכנה לשמוע כלום אז מנסה בצורה דיסקרטיתהוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
קליינפלטר אחרי ניתוח וכניסה להפריות
אריאל 11/10/2020 | 12:51שלום פרופסור, במצב של קליינפלטר לגבר אחרי ניתוח Micro Tese ולאחר שנמצאו באיזור ה15 זרעונים ונשלחו להקפאה. מה אחוזי ההצלחה של קליטה להריון עם הפריה חוץ גופית. ומה אחוזי ההצלחה של קליטה להריון טבעי.. תודההוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה קלינפלטר
פרופ' (PhD) בנימין ברטוב 13/10/2020 | 14:45שלום. יהיה זה קשה מאוד להשיג הריון בדרך טבעית. כיוון שמדובר בנושא מורכב, כדאי להגיע לייעוץ עם המומחים במרכז ברטוב בכדי שנוכל לתת מידע מעמיק ומקיף המותאם לך אישית כיוון שזהו אינו מצב רגיל של IVF.הוסף תגובה
-
-
שאלה
דודו 06/09/2020 | 21:04אם חבר עשה ניתוח לשירת צינורית הזרע - האם יש אפשרות כיום לעבור ניתוח לתיקון צינורית הזרע?? תודה מראשהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה חסימת צינור זרע
פרופ' (PhD) בנימין ברטוב 14/09/2020 | 08:13ניתוח זה הנקרא וסקטומי, ברובו בלתי הפיך. ניתן לשיחזור ע"י חיבור מחדש של צינוריות הזרע. רק ב-50% מהגברים ניתוח השחזור יצליח והזוג ישיג הריון טבעי. אם רוצים הריון ניתן להשיגו גם בעזרת שיטות שונות הכוללות התערבות רפואית, כמו שאיבת תאי זרע מהאשכים ביום שאיבת הביציות של האישה.הוסף תגובה
-
-
תסמונת קליינפילטר
צחי 27/07/2020 | 20:07איך הסיכונים בניתוח ומה המרגש אחרי הניתוח ומה עושים אם לא מוצאים זרע בניתוח אשמח לתשובההוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה ניתוח
פרופ' (PhD) בנימין ברטוב 02/08/2020 | 09:02כדאי להתייעץ עם הרופא המטפל לגבי הסיכון הכרוך בניתוח זה. כדי למקסם את האפשרות למציאת תאי זרע בניתוח, כדאי לעבוד בשיתוף פעולה עם מרכז ברטוב. הדוגמא מהניתוח תועבר למרכז, שם יסרקו את כולה, בסבלנות רבה, בהגדלה מאוד גדולה- פי 6000, דבר שלא נעשה בבית החולים. באם לא נמצאו תאי זרע בניתוח, ניתן לחשוב יחד עם הרופא המטפל על דרכים יצירתיות נוספות בהתאם למצב הרפואי של כל מטופל.הוסף תגובה
-
-
תסמונת קליפנטר
אדיר 05/07/2020 | 20:18נעשה מיקרו טסה ולא נימצאו זרעים האם יש סיכוי אחרי זה לימצאו או טיpול אחרבאחד לא מצאו ובשני מצאו רקמות אבל זרע לא הבקש אם תוכלו להגיד לי מה לעשותהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
ניתוח טסה
צחי 27/07/2020 | 19:26איך המרגש בניתוח ואחרי הניתוח ומה עושים אם לא מוצאים זרע בניתוח אשמח לתשובההוסף תגובה
-
תשובת מומחה קליינפלטר
פרופ' (PhD) בנימין ברטוב 15/07/2020 | 09:45שלום אדיר, קשה לענות על שאלה זו דרך פורום זה. כדאי להתייעץ עם המומחים במרכז ברטוב בכדי שנוכל לעזור לך על הצד הטוב ביותר.הוסף תגובה
-
-
מה ניתן לעשות
מוש 29/06/2020 | 12:28בבדיקת זרע שעשיתי עלה כי - כמות הזרע 7מיל' , 25% תנועה, וללא תאים תקינים מורפולוגית. רופא הפוריות דוחף רק ל IVF . לי חשוב מאד!!! לעשות כל שניתן כדי לטפל בזה ולא להגיע ל-IVF הן מבחינה רגשית הן מבחינה דתית ולכך שאלתי היא מה בכל זאת ניתן לעשות יצוין שכבר ביקשתי הפניה לאולטרסאונד אשכים ופרופיל הורמונלי תודה רבה מאד !!!!הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה תשובה
פרופ' (PhD) בנימין ברטוב 30/06/2020 | 11:13שלום לך, יש לנו במרכז ברטוב המון מטופלים עם נתונים דומים לשלך. במקרה זה כדאי לפנות למרכז ברטוב כדי שהמומחים יוכלו לכוון אותך אל הבדיקה המתאימה לך ביותר.הוסף תגובה
-
-
מחסור בתאי זרע ומזון
שי 08/06/2020 | 13:44פרופ' יקר, האם יש סוגי מזון שהוכחו כמגבירים ייצור תאי זרע? אודה לתשובתךהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה מחסור בתאי זרע
פרופ' (PhD) בנימין ברטוב 25/06/2020 | 10:24שלום, ישנם מספר תוספי מזון שייתכן ויעזרו. שווה לנסות. שאל את הרופא או הרוקח מה מתאים לך.הוסף תגובה
-
-
לבעלי אין זרע כלל
דנה 18/06/2020 | 19:31שלום דר. עשינו בדיקה ויצא שלבעלי לא נמצא זרע כלל ואצלי ב"ה הכול תקין מה התהליך ומה אפשר לבצע על מנת שהכול ילך קליל ומהירהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה לא נמצא זרע
פרופ' (PhD) בנימין ברטוב 25/06/2020 | 10:24שלום דנה, כדאי להגיע לבדיקת חיפוש בהגדלה גדולה. בבדיקה זו סורקים את כל הפלט ולא רק דוגמית ממנה כפי שעושים במעבדות הפשוטות, כמו אלו של הקופ"ח. כדאי להתקשר למרכז ברטוב כדי לקבל הנחיות המתאימות לכם. המון בהצלחה ולא להתייאש!הוסף תגובה
-
נושאים מרכזיים
-
בדיקות קשורות
-
בדיקת זרע
-
מונחים קשורים
-
אבוביות נושאות זרע
-
אי-פריון
רופאים בתחום

פרופ' טליה אלדר גבע
יילוד וגינקולוגיה, רפואת נשים
מומחית למיילדות, גינקולוגיה ופריון, מנהלת מחלקה לפריון והולדה

ד"ר גד נוימן
אורולוגיה
5.0
( 8 חוות דעת )
"רופא נעים הליכות, קיבל אותי במאור פנים, הסביר על הבדיקה והתוצאות האפשריות, עורך מעקב וזמין לכל שאלה בטלפון"

פרופ' גיל רביב
אורולוגיה
מנהל היחידה לפיריון הגבר/אנדרולוגיה,רופא בכיר במחלקה האורולוגית ורופא בכיר במרכז לבריאות מינית בשיבא

פרופ' טליה אלדר גבע

ד"ר גד נוימן
אורולוגיה
5.0
( 8 חוות דעת )
"רופא נעים הליכות, קיבל אותי במאור פנים, הסביר על הבדיקה והתוצאות האפשריות, עורך מעקב וזמין לכל שאלה בטלפון"

פרופ' גיל רביב
אורולוגיה
מנהל היחידה לפיריון הגבר/אנדרולוגיה,רופא בכיר במחלקה האורולוגית ורופא בכיר במרכז לבריאות מינית בשיבא

פרופ' טליה אלדר גבע
פורומים נוספים בתחום
פורוםפוריות הגבר
בפורום פוריות הגבר ניתן להתייעץ עם ד"ר רעות ברטוב, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום פוריות הגברפורוםמחסור בתאי זרע (אזואוספרמיה)
בפורום מחסור בתאי זרע (אזואוספרמיה) ניתן להתייעץ עם ד"ר רעות ברטוב, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום מחסור בתאי זרע (אזואוספרמיה)פורוםאזוספרמיה, ניתוחים להפקת זרע ופריון הגבר
בפורום אזוספרמיה, ניתוחים להפקת זרע ופריון הגבר ניתן להתייעץ עם ד"ר רעות ברטוב, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום אזוספרמיה, ניתוחים להפקת זרע ...