פורום מחסור בתאי זרע (אזואוספרמיה) - עמוד 4
למענה מדויק יותר, אם הנכם מנסים להיכנס להריון, אנא השאירו זמן ציפייה לילד ואת גיל בת זוגכן

-
מה מומלץ טסה או מיקרו טסה ? או שיש גם משהו נוסף ?
גבי 09/06/2018 | 18:13פרופסור ברטוב שלום רב אני עברתי שתי בדיקות זרע ולא נמצא בהן כלום בבדיקה השנייה שעשיתי עשיתי במרפאה שמגדילה פי 6300 וגם שם לא נמצא כל תא זרע . בבדיקות הורמונליות וכו ובהתייעצות עם מומחים בפוריות הגבר הומלץ לי לעשות אחד מהשניים א. מיקרו טסה ב. טסה הבעיה אצלי אינה חסמתית , ורמת הFSH גבוהה 27 , ואין זרע בשפיכה בכלל כלומר "המפעל" לא מייצר לדברי המומחים . אני בן 51 וזוגתי בת 41. אודה לך אם תוכל להשיב א. מה הטיפול המומלץ בענייך ב. האם תוכל להמליץ על רופא/מנתח מומלץ בתחום זה . ג.האם ניתן לתאם את הניתוח עם שאיבת הביציות אצל אשתי . היינו בייעוצים אצל 3 מומחים 2 שעושים טסה , ואחד שעושה מיקרוטסה , כל אחד מהם תומך בשיטה שלו כטובה יותר ,ומספר שהשיטה האחרת מיותרת . א. האם באמת מיקרוטסה טובה יותר מהטסה ? מה מומלץ לעבור ב. האם היכן שהוא ניתן לקבל המלצות ממי שעשה ג. האם יש לך הצעות בשיפור תזונה אולי או אורך חיים כגון הורדת משקל וכו שיוכלים לסייע לי במצב הזה ? אין לנו ילדים ולא היו לנו . נ.ב עברנו בדיקות גנטיות וממתינים גם לתשובה נודה לתשובתך בהנחה שהבדיקות הגנטיות עברו בשלום כל שאלה שתוכל להשיב נודה לך מאד אנו אובדי עצות מה לעשות .הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה ניתוח טסה ומיקרוטסה
פרופ' (PhD) בנימין ברטוב 18/03/2019 | 08:30שלום גבי, לא ניתן לקבוע באופן גורף האם כדאי לעשות את הניתוח ובאיזה ניתוח לבחור. יהיה זה לא מקצועי לייעץ דרך הפורום. כדאי לבוא עם כל התיק הרפואי שלכם למרכז ברטוב בכדי שנדון יחדיו איך משיגים הריון במהרה. בהצלחההוסף תגובה
-
-
אזאוספרמיה לא חסימתית
מור 28/02/2019 | 20:19בעלי ואני מנסים להיכנס להיריון מזה כשנתיים. לפני ארבע שנים היריון ספונטני ולידה תקינה במועד.בעלי אופן עם אזאוספרמיה לא חסימתית. בביצוע מיון מורפולוגי נמצאו 0 תאי זרע תוך ציון כי במהלך החיפוש נצפו אלפי תאים עגולים וכן עשרות ספרמדיטים בעלי זנב. אנו לפני ניתוח tese ולאחר טיפול ivf. אשמח להסבר לענין תוצאות החיפוש שבוצע. כמו כן האם יש משהו נוסף שניתן לעשות בטרם ניגש לניתוח. במיוחד לאור העובדה שיש לנו ילד.תודההוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה תשובה
פרופ' (PhD) בנימין ברטוב 10/03/2019 | 07:45שלום מור. קשה מאוד לענות על שאלה כה מורכבת בפורום זה. כדאי לבוא לפגישת יעוץ במרכז ברטוב כדי שנוכל לעבור על כל ההיסטוריה הרפואית ולהמליץ לכם על הדרך הטובה ביותר להשגת הריון.הוסף תגובה
-
אזאוספרמיה
מור 02/03/2019 | 16:12שלום רב. תודה רבה על התגובה. התוצאות שציינתי הן לאחר מיון לחיפוש במעבדת mfc. בתוצאות נכתב כי נצפו 0 תאי זרע ואולם נצפו תאים בעלי זנב. לא הצלחנו להבין את משמעות התוצאות. האם הדבר מלמד על תהליך התחדשות תאים שאינם בשלים והבשלם לכדי תא זרע תקין? האם כדאי ללכת לניתוח טסה? ואיך יתכן שאינם תאים בשלים אם יש לנו ילד שהושג בהיריון ספונטני? תודה רבההוסף תגובה
-
אזוספרמיה
ד 02/03/2019 | 15:32לעשות חיפוש ממושך ומיון במעבדת mfc או במעבדה של ברטוב.הוסף תגובה
-
-
מחסור בתאי זרע
ערד 20/01/2019 | 14:31שלום, אני ואשתי נשואים כבר שנתיים ומנסים להיכנס להריון ללא הצלחה. הרופא שלי שלח אותי למעבדת זרע לבדוק את איכות הזרע שלי. במעבדה לא מצאו תאי זרע כלל (אזוספרמיה). האם על סמך בדיקה אחת ניתן לקבוע שאני עקר?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה חוסר תאי זרע
פרופ' (PhD) בנימין ברטוב 21/01/2019 | 08:04וודאי שלא. כדאי לעשות בעוד כחודש בדיקה נוספת. באם גם בבדיקה השניה לא נמצאו תאי זרע, מומלץ לבוא למרכז ברטוב בו יש מיקרוסקופ בהגדלה גדולה ושיטה מיוחדת למציאת תאי זרע, שלא נעשית בבדיקות קופ"ח הרגילות. יש לנו הצלחות רבות, הריונות ולידות, מאנשים שבבדיקות הרגילות לא נמצאו אצלם תאי זרע. לא להתייאש.הוסף תגובה
-
-
איכות הזרע עם ציפראלקס
יוחאי 16/01/2019 | 11:47אני לקוח ציפרלאקס ואני ואישתי לא מצליחים להיכנס להריון. ראיתי שכתבתם בכתבה שזה יכול להשפיע. במצב הנתון שאני נמצא בו, אני לא יכול להפסיק לקחת את התרופה. יש מה לעשות עם זה?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה איכות הזרע
פרופ' (PhD) בנימין ברטוב 16/01/2019 | 14:44איני בקיא בתיק הרפואי, כדאי להתייעץ עם הרופא המטפל.הוסף תגובה
-
-
מחסור חמור בתאי זרע
אליהו 15/01/2019 | 20:33שלום קיבלתי תשובה שיש לי מחסור בתאי זרע ואני כנראה לא אצליח להכניס את אשתי להריון. האם אתם מטפלים במצבי קיצון כאלה? האם יש מה לעשות בנדון?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה מחסור בתאי זרע
פרופ' (PhD) בנימין ברטוב 16/01/2019 | 14:42שלום אליהו, אכן, יש לנו במרכז ברטוב בדיקה מיוחדת הנקראת "חיפוש בהגדלה גדולה". בבדיקה זו אנו מסתכלים על כל הדוגמא במיקרוסקופ מיוחד בהגדלה של פי 6000, כך שניתנת לנו אפשרות למצוא את התאים המסתתרים בין כל התאים הנלווים שבדוגמא, תאים שייתכן שיהיו מפוספסים בבדיקת זרע במיקרוסקופ רגילהוסף תגובה
-
-
אזוסופרמיה חסימתית?
יעל 04/11/2018 | 13:57היי בעלי ביצע מספר בדיקות זרע כשהתוצאה הינה 0 זרעים moderate Ph :7.8 Volume : 3.9ml מהבדיקה ההורמינלית נמצא Fsh: 5.25 Lh:3.35 Prolactin: 119 Testoresto 20 תוצאות בדיקה כרומוזום y וקריוטיפ יצאו תקינות בנוסף הוא ביצע בדיקת trus ונמצא שבלוטות הזרע מורחבות מאוד דו צצדי, וvas מורחב דו צדדי, האם הממצאים ממביעים על חסימה? תודה רבה רבה..הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה אזאוספרמיה חסימתית
פרופ' (PhD) בנימין ברטוב 12/11/2018 | 13:31איני יכול לענות על שאלות מורכבות כאלו בפורום. כדאי לקבוע פגישה במרכז ברטוב כדי להבין טוב יותר את התיק הרפואי ולתת המלצות בהתאם.הוסף תגובה
-
-
בעיית יצור זרע
מורן 02/10/2018 | 01:04בעלי עשה בדיקת זרע,לא נמצא זרע והשאר יצא תקין,בבדיקת האשכים us אולטרסאונד חא צוין משהו יוצא דופן מלבד אשך קטן בגודל 6.ה fhs 17 . הטסטורון טוטל 9.5 . האם יש סיכוי לילדים? הרופא נשים לא הסביר טען שבגלל שהאשך קטן בטוח מדובר בבעיה,כעת מחכים לבדיקה שניה של הזרע.בעלי בן 34 ואני 26 ללא ילדים.בעלי כשהיה קטן קיבל כדורים לצמיחה עקב התפתחות לא תקינה,יש קשר?יש תקווההוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה יצור זרע
פרופ' (PhD) בנימין ברטוב 01/11/2018 | 07:19שלום מורן. ניתן לבוא למרכז ברטוב, בו יש מיקרוסקופ מיוחד בעל הגדלה של 6000 שניתן לסרוק את כל הדגימה ולראות האם ישנם תאים המסתתרים ולא היה ניתן להבחין בהם בבדיקת הזרע הרגילה שבעלך עשה. לפרטים נוספים ניתן לפנות למרכז שלנו ונשמח לענות לךהוסף תגובה
-
-
אזוספרמיה לא חסימתית
D 22/10/2018 | 11:21שלום, אובחנתי באזוספרמיה לא חסימתית, על רקע כשלון ראשוני באשכים. FSH, LH גבוהים וטסטוסטרון נמוך כל הבדיקות הגנטיות תקינות, יש וריקוצל קל באחד הצדדים. ביצעתי בדיקת חיפוש זרע נדיר בו לא נמצאו אפילו תאים לא תקינים, 0 עגול. האם עוד קיים סיכוי במצב כזה למצוא זרע בטסה\מיקרוטסה? תודה מראשהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה אזאוספרמיה
פרופ' (PhD) בנימין ברטוב 01/11/2018 | 07:17ייתכן. איני יכול להגיד בוודאות. כדאי לבוא לפגישה עם כל החומר הרפואי הרלוונטי כדי שנוכל לשבת יחד ולהחליט על דרכי פעולה להמשך הטיפול. https://www.youtube.com/watch?v=-ZVmj3nORVUהוסף תגובה
-
-
אזוספרמיה
מיכל 28/03/2016 | 10:01שלום, בעלי אזוספרמי - לא חסימתי. בחיפוש לא נמצאו תאי זרע כלל. (עשינו מס' חיפושים במעבדות פרטיות ,לפני כעשר שנים גם חיפוש במעבדת ברטוב). בעלי עבר 4 ניתוחי טסה ואחד מיקרוטסה. בכל הניתוחים נמצאו תאים בודדים 15-20. ובמיקרו טסה קצת יותר. מבחינה הורמונלית הFSH גבוה בערך 26. שאר הבדיקות תקינות, יש מעט וירקוצל ובעלי עבר צינתור לטיפול בכך.(לא רצינו ניתוח וירקוצלה) האם יש משהו נוסף שניתן לעשות ע"מ שיימצא זרע בבדיקה או בחיפוש ? יש לנו ב"ה 2 ילדים מהניתוחים וניתוח נוסף לא בא בחשבון. בעלי בן 34.(אגב,לבעלי יש קרוהן ) תודה רבה !הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
בקשה להמלצה על רופא
גבי 09/06/2018 | 18:21שלום האם תוכלו לתת לנו המלצה מי הרופא שעשה לכם את המיקרוטסה ואני מבין שמצא אצלכם תאי זרע ?.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה זיהום בתעלה הזיכרית
פרופ' (PhD) בנימין ברטוב 31/03/2016 | 10:10אכן ניתן למצוא חיידקים ופטריות גם כשאין תאי זרע כלל. באם אכן נמצא זיהום של חיידקים ו\או פטריות, ניתן לטפל באנטיביוטיקה מתאימה (בתקופה של 6 שבועות)ובאנטימיקוטיקה. רצוי במקביל לבצע טרנס רקטל אולטרה-סאונד של התעלה הזיכרית והבלוטות כדי לבדוק את מצבן של שלפוחיות הזרע והערמונית. לאחר ניקיון התעלה מהזיהומים, ניתן לבצע חיפוש נוסף של תאי הזרע.הוסף תגובה
-
אזוספרמיה- המשך
מיכל 28/03/2016 | 18:49תודה רבה על התשובה המהירה. האם בחיפוש ניתן לראות חיידקים/פטריות גם במידה ולא נמצאים תאי זרע כלל. במידה ויש חיידקים/פטריות מה ניתן לעשות ומהם דרכי הטיפול בכדי שלהבא ימצאו ת.ז. בחיפוש ? (החיפוש האחרון שעשינו היה בשנה האחרונה)הוסף תגובה
-
תשובת מומחה חיפוש תאי זרע
פרופ' (PhD) בנימין ברטוב 28/03/2016 | 18:39השיטות כיום לחיפוש תאי זרע טובות יותר מבעבר ולכן כדאי לבצע חיפוש של תאי זרע בהגדלה גדולה בתנאים שניתן לקבל במעבדתנו. במקביל יש לבצע באותה נתינה תרבית לחיידקים ולפטריות.הוסף תגובה
-
-
אזוספורמיה
רות 06/01/2018 | 00:08בעלי עבר 3 בדיקותזרע כשהיה בצבא ובכולם התוצאה הינה 0 זרעים המליצו לו לעשות ורקיצלה אך הוא לא ביצע להלן תוצאות הבדיקה, רציתי לדעת האם מדובר באזוספרמיה חסימתית? Viscosity: moderate Ph :7.5 Volume : 3.9ml מהבדיקה ההורמינלית נמצא Fsh: 5.25 Lh:3.35 Prolactin: 119 Testoresto: 16.6הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה אזוספרמיה
פרופ' (PhD) בנימין ברטוב 16/01/2018 | 14:42על מנת לדעת אם מדובר באזוספרמיה חסימתית יש להתייעץ עם אורולוג המומחה לפוריות הגבר ולבצע אולטראסאונד. ניתן לבוא למרכז ברטוב ולהתייעץ עם המומחים שלנו בנושא.הוסף תגובה
-
נושאים מרכזיים
-
בדיקות קשורות
-
בדיקת זרע
-
מונחים קשורים
-
אבוביות נושאות זרע
-
אי-פריון
רופאים בתחום

ד"ר אמיר וינטראוב
פריון האישה
4.8
( 35 חוות דעת )
"רופא מדהים, מטפל ברגישות במצבים עדינים של פוריות. נגיש, בדבר בגובה העיניים. הרגשנו שאנחנו בידיים טובות לכל אורך הרדך"

ד"ר גד נוימן
אורולוגיה
5.0
( 8 חוות דעת )
"רופא נעים הליכות, קיבל אותי במאור פנים, הסביר על הבדיקה והתוצאות האפשריות, עורך מעקב וזמין לכל שאלה בטלפון"

פרופ' טליה אלדר גבע
יילוד וגינקולוגיה, רפואת נשים
מומחית למיילדות, גינקולוגיה ופריון, מנהלת מחלקה לפריון והולדה

ד"ר אמיר וינטראוב
פריון האישה
4.8
( 35 חוות דעת )
"רופא מדהים, מטפל ברגישות במצבים עדינים של פוריות. נגיש, בדבר בגובה העיניים. הרגשנו שאנחנו בידיים טובות לכל אורך הרדך"

ד"ר גד נוימן
אורולוגיה
5.0
( 8 חוות דעת )
"רופא נעים הליכות, קיבל אותי במאור פנים, הסביר על הבדיקה והתוצאות האפשריות, עורך מעקב וזמין לכל שאלה בטלפון"

פרופ' טליה אלדר גבע
יילוד וגינקולוגיה, רפואת נשים
מומחית למיילדות, גינקולוגיה ופריון, מנהלת מחלקה לפריון והולדה

ד"ר אמיר וינטראוב
פריון האישה
4.8
( 35 חוות דעת )
פורומים נוספים בתחום
פורוםפוריות הגבר
בפורום פוריות הגבר ניתן להתייעץ עם ד"ר רעות ברטוב, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום פוריות הגברפורוםמחסור בתאי זרע (אזואוספרמיה)
בפורום מחסור בתאי זרע (אזואוספרמיה) ניתן להתייעץ עם ד"ר רעות ברטוב, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום מחסור בתאי זרע (אזואוספרמיה)פורוםאזוספרמיה, ניתוחים להפקת זרע ופריון הגבר
בפורום אזוספרמיה, ניתוחים להפקת זרע ופריון הגבר ניתן להתייעץ עם ד"ר רעות ברטוב, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום אזוספרמיה, ניתוחים להפקת זרע ...