פורום אורטיקריה (סרפדת)
-
אורטיקריה כרוניתמירי אטיאס 14/11/2024 | 10:53סובלת מאורטיקריה כרונית שנים פעם היה מגיע פעם בתקופה וכבר איזה 5 שנים שקבוע בגוף מתפרץ בלילה לוקחת קבוע ר טלפסט בוקר וערב עכשיו קיבלתי מרשם לזריקה ביולוגית collar קצת חוששת מהזריקה האם יש תופעות לוואי ? האם זה בעתיד פוגע בגוף? והאם בכלל עוזר ומרגיע את האורטיקריה?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
זולייר
ד"ר רמית מעוז-סגל 18/11/2024 | 21:13מדובר בטיפול ביולוגי עם פרופיל בטיחות טוב מאד. יעילות טובה מאד באורטיקריה כרונית עם זאת יש לוודא שמיצית את קווי הטיפול לפני בתחילת הטיפול הביולוגיהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
זולייר
-
נגעים בגפייםליכן פלאנוס 17/10/2024 | 17:514 שנים של פצעים שמתרבים בגפיים בעיקר, האבחנה ליכן פלנוס מופיע הפתע גדל עד שמתייבש מתקלף ונשארת צלקת לבנה, באיזה תחום ברפואה מקבלים טיפול ? אין אבחנה מדוייקת למרות 3 ביופסיות, טיפולי פוטוטרפיה,משחות,כלום לא עזר,אדרבא זה מתגבר ומתפשטהוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
פצעים בגפיים
דר רמית מעוז סגל 17/10/2024 | 19:00נשמע שיש צורך בברור דרמטולוגי במקביל לברור אימונולוגיהוסף תגובה
-
פצעים בגפיים
-
אורטיקריה מוגזמת שלא ועוברת אחרי תחלואה בקורונהסובלת 21/07/2021 | 13:20היי, אני מחוסנת וחליתי בקורונה(עם תסמינים והכל) באמצע המחלה התחילה פריחה על הגוף, כל מיני סוגי פריחה מגרדות, אך לא מאד. ואז צצה האורטיקריה( ששברה אותי) ... במקומות נרחבים, מגרדת למוות, צצה ואחרי כמה שעות נעלמת וצצה שוב. על כל הגב, על כל הבטן , בכפות הידיים, רגליים, מאחורי הרגליים.. סיוט. שבועיים וחצי לא עוברת ואני על כדור אנטיאלרגי שעוזר לי- בילקסטן). הלכתי לרופא והוא לא ידע להגיד למה זה קרה( מחלימי קורונה אומרים שזה קרה להם אבל לא בכזה היקף) לא סובלת ממחלות של מערכת החיסון או בעיות בריאותיות או אלרגיות( קצת לאבק כמו כולם) והרופא אמר לי שמערכת החיסון שלי ״השתגעה״ והתחילה להגיב כעת לכל דבר ואמר שצריך לקחת את הכדור עוד חודש וחצי רצוף וללכת לאלרגולוג. אז הבנתי שהוא לא ממש יודע מה קרה לי ואני אובדת עיצות. זה ממש סיוט הפריחה הזאת ולחיות על כדורים לא נשמע לי פתרון. הוא אמר שהוא לא יודע אם זה בכלל יעבור... אתמול נעקצתי ע״י דבורה ובחיים לא הייתה לי תגובה כזאת כמו שהייתה.... מה קרה שם? ): האם יעבור לי? האם אפשר לעשות משהו? מתנגדי החיסונים טוענים שזה בדיוק מה שעושה החיסון לגוף - מההתחלה טענו שזה גורם לתגובה אוטוימונית בלתי הפיכה וזה מה שקרה ... מה עושים?):הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
אנטיהסטמינים
ד"ר רמית מעוז-סגל 08/10/2024 | 18:20לאנטיהסטמינים אין השפעה אלא רק על היסטמין ולכן התשובה היא - לאהוסף תגובה
-
אורטקריה
רוני 13/09/2024 | 09:12שלום אשמח לשמוע חוות דעת שלכם בן שלי בן 17 חולה באורטיקריה חצי שנה אצלנו זה מתבטא בחום ברגע שהגוף מתחמם יש לו עיקצוצים ויוצאת לו פריחה של נקודות קטנות הוא מרגיש שרפה בתוך הגוף וישר מקרר עם מים או כל דבר שמקרר את הגוף גם פעילות גופנית גורמת לו לתופעות האלה זה פריחה שבא וחולפת אחרי כמה דקות ולא נשאר כלום על הגוף אבל הקושי שהוא לא יוצא בכלל החוצה רק בערב כי לא מסוגל להיות בחום. היום הוא מקבל אנטי היסטמינים רופאפן זה כן עוזר לו אבל רק בבית כשהוא נמצא במיזוג. האם מישהו חווה את התופעות האלה והאם זה עבר? אנחנו שוקלים כבר זריקות ביולוגיות כ ממש קשה לו הוא לא חי חיי שגרה רגילים ולא מתפקד ביוםהוסף תגובה
-
אשמח לשוחח
מירב 24/12/2022 | 16:53היי אשמח לשוחח. עברתי את זההוסף תגובה
-
אלרגיה גירודים קשה מעל שנה וחצי גם פרדינזון לא עוזר
אור 0526299092 10/12/2022 | 01:15שלום, במדבקה truetest יצא אלרגיה ל thiomersal. שום דבר לא עוזר לא אלרגיקס, לא טלפסט ולא פרדינזון 5מ"ג (לוקח את כולם בו זמנית מספר רב כדורים ביום- למשל ביום אחד 4 טלפסט + 4 אלרגיקס + 2 פרדינזון ) האלרגיה מתבטעת בגרד בעיקר בפנים ובפנים הפה בלשון, קרקפת אוזניים ואף , וגם בשאר הגוף רגלים, בטן וחזה - כל פעם מיקום אחר. אני לא מצליח לזהות ממה, אני עוקב אחרי הכל ואין שום אינדיקציה, קם בבוקר האלרגיה עוברת. מה לעשות? הייתי כבר 3 פעמים אצל אלרגולוג בכללית והוא אומר קח כדור וזהו אני לא יכול להמשיך לחיות ככה, מעולם לא היו לי אלרגיות שאלה: 1. איזה בדיקה לעשות? אולי זה מחלה אימונית/אוטואימיונית? אולי זיהום כספית? שגורמת לאלרגיה? 2. מזה thiomersal? רשום שמשתמשים בזה רק בחיסונים...ולכן לא אמור להיות לי מגע עם זה ביום יום. האם טיומרסל זה קטון cg? האם בנזותזלינון? האם זה חלק מפורמלהיד? כל מי שיש לו משהו כזה מוזמן להתקשר אלי בכל שעה גם סתם כדי לדבר אני אובד עצותהוסף תגובה
-
אורטיקריה כרונית
אטי 12/10/2022 | 07:16אני אחרי זריקה ביולוגית רביעית. ברוך השם סוף סוף שקט מהקללה הזו אורטיקריה. לקחתי תקופה ארוכה קורטיזון שזה נורא.. ניפח אותי היום לוקחת בליקסטן אחד ביום והגוף שקט .הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
אנטיהסטמינים
ד"ר רמית מעוז-סגל 05/09/2022 | 17:08ממש לאהוסף תגובה
-
מאז החיסון השני מקבלת אורטיקריה כל שבוע וחצי
0543293633 03/09/2022 | 12:10מקבלת תרופה טלפס בעבר נטלתי קורטזוןהוסף תגובה
-
הפריחה שהופיעה בגוף שלי בדיוק אחרי החיסון השלישי
Menachem 29/06/2022 | 13:02מזדהה איתך לגמרי. גם אצלי הופיעו פריחות על כל הגוף, כשבוע אחרי החיסון השלישי שלקחתי לפני יותר משנה. הפריחות מתפשטות מידי מספר ימים/שבוע. הרופא טוען שאלו בהרות שמש אדמדמות. לדעתי הוא טועה ובגדול. הטיפול התרופתי של חברת טבע טרביניאפין 250 מ"ג לא עזר כלל וכלל.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
להגיע לייעוץ
ד"ר רמית מעוז-סגל 15/06/2022 | 15:49להגיע לייעוץהוסף תגובה
-
באותה סירה
סובל 15/06/2022 | 09:09גרד, אורטיקריה, נפיחות בעיניים, התופעות באות בגלים, שבוע כן/לא. סובל מזה כבר חצי שנה. אני מחוסן×3, גם מחלים, הכול התחיל מהחיסון השלישי. שום אנטיהיסטמין לא עוזר לי.תבחיני מטלית לאלרגיה- שלילי. מה עליי לעשות??הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
מעדכנת
ד"ר רמית מעוז-סגל 13/06/2022 | 16:00כדאי להגיע לייעוץ . יש טיפולים טובים וחבל לסבולהוסף תגובה
-
ובכן, עברה שנה מהקורונה ולא עבר לי- לוקחת בילקסטן
סובלת 12/06/2022 | 15:18מעדכנת : אחרי כמה חודשים התחלתי לראות שיפור ולקחתי כדור פעם בשבוע(ולא כל יום ) אבל פתאום בדצמבר החלה הרעה שוב ושוב הגעתי למצב הזה. לא נדבקתי בקורונה מאז גם לא התחסנתי( מכירה בחורה שקיבלה אורטיקריה מהחיסון, אז זה לא בא בחשבון אצלי יותר). בני חלה בקורונה בחור, באתי במגע עם חולי קורונה(בגל האומיקרון) אבל לא נדבקתי( לפי בדיקת הדם כן הייתה חשיפה, אבל יצאתי שלילית בכל הבדיקות)... אבל לא נעלמת האורטיקריה ): ניסיתי הכל... כמה כדורים טבעים בלעתי- כלום. דיקור- כלום. הרופאים לא יודעים מה זה, חלק חושבים שהקוורנה הייתה טריגר לאורטיקריה.. לא יודעת. נשארו לי כמה דברים מוזרים מהקורונה כמו כאבי פרקים ושרירים והתנפחויות של הפרקים אבל כבר התרגלתי לחיות עם זה... פריחה כל כך מציקה שאליה ממש אי אפשר להתרגל...הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
אורטיקריה
ד"ר רמית מעוז-סגל 25/02/2022 | 14:40מדובר במחלה אוטואימונית , רק חלק מהמקרים קשורים לזיהומיםהוסף תגובה
-
אורטקריה
מירי 24/02/2022 | 14:52אני לא מחוסנת ולא נדבקתי בקורונה וסובלת קצת מעל שנה מאורטיקריה. התשובות שאני מקבלת עד כה שאולי זה נפשי בדיקות כלליות אני לא אלרגית לכלום.הוסף תגובה
-
אורטיקריה קשה
בת שבע 19/02/2022 | 15:36שלום, התפרצה אצלי אורטיקריה קשה לפי כחודשיים. לא ידוע לי אם חליתי בקורונה - כלומר לא חליתי לפי הבדיקות. מחפשת תשובות ודי מיואשת. לרופאים (עור, אלריה, גסטרו, משפחה, אימולוג) אין תשובות. גם מנסה רפואה לא קונבנציונלית. מנסה לבדוק לפי חוכמת ההמונים האם יש קשר לקורנה ולחיסון ( מחוסנת חיסון שלישי). האם האורטקריה עברה כפי שהופיעה ?הוסף תגובה
-
מישהו יכול לשתף בבקשה מתי זה עבר לו ובאיזה תרופות הוא השתמש
אלון 11/02/2022 | 15:08למי שחווה את האורטיקריה עם הקורונה. תודה שבת שלוםהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
טיפול
ד"ר רמית מעוז-סגל 16/12/2021 | 10:56כמובן שיש פתרונות. הטיפול מותאם באופן אישי לכל מטופל ולכן יש צורך בהגעה לייעוץ במרפאה כדי להתקדםהוסף תגובה
-
גם מחלימה וגם מחוסנת סובלת מאןרטקריה
מממ 16/12/2021 | 08:17אני באותה סירה, מחלימה מזה שנה ומחוזית החל מאוגוסט האחרון. כבר באותו חודש החלה לי אורטיקריה שנמשכת עד היום .. לוקחת כדורים והגוף כאילו מתרגל לזה .. מאושפזת בעקבות נפיחות בפנים ובשפתיים וקשיי נשימה. מצאתם פתרון ???הוסף תגובה
-
תשובה
עלא 23/09/2021 | 23:51האם קיבלת תשובה לשאלה שלך כי לי יש אותה תופעה ועדיין רק אומרים לי קח טלפסטהוסף תגובה
-
אורטיקריה
שירן 25/07/2021 | 23:09היי אני לא מחוסנת ולפני כחודשיים אובחנתי גם באורטיקריה קשה. גם אני אובדת עצות ..לדעתי אין קשר לחיסוןהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
קורונה
ד"ר רמית מעוז-סגל 21/07/2021 | 14:26נא להגיע להערכה אצל מומחה לאלרגיה עד אז נראה על פניו מאד מוצדק שתמשיכי טיפול באנטיהסטמיניםהוסף תגובה
-
ועוד שאלה קטנטונת
סובלת 21/07/2021 | 13:23האם הכדור האנטיאלרגי יחליש לי את מערכת החיסון ויגרום לי להדבק יותר במחלות?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
אנטיהסטמינים
-
גרדת טורדניתרונית 27/09/2024 | 05:38מזה חמישה שבועות סובלת מגרדת שמתחזקת מאוד בלילה. מורחת משחה סטירואידית ונוטלת סלפסט. האם כדאי לקחת סטירואידים באיזה מינון???הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
גרד
ד"ר רמית מעוז-סגל 27/09/2024 | 11:18להגיע לבדיקה בבקשההוסף תגובה
-
תשובת מומחה
גרד
-
התפרצות קשה של אוטיקריה כרוניתמאיר 12/08/2024 | 15:46אובחנתי כחולה אוטיקריה כרונית לפני כ-3 שנים. המחלה התבטאה בהופעת כתמים אדומים, ולעיתים התנפחויות של השפתיים. אני מטופל בילקסטן על פי הצורך. כלומר, כשהופיעו נגעים שהפריעו לי הייתי לוקח כדור ובדרך כלל למחרת היה נעלם. לאחרונה התחילו להופיע לי נפיחויות כואבות בעיקר בכפות הידיים ובאצבעות הנפיחויות הנ"ל כואבות ולאחר העלמותן יש לי קילוף עור של האזור הנגוע. הטיפול בבילקסטיין הרבה פחות יעיל. האם התופעה הזאת שייכת לאורטיקריה? או שזה משהו חדש?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
אורטיקריה
דר רמית מעוז סגל 27/09/2024 | 11:16כן על פניו נשמע מתאיםהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
נגעים בכפות ידיים
ד"ר רמית מעוז-סגל 17/08/2024 | 17:31ייתכן שמדובכר בבעיה אחרת או מעורבות וסקולרית . כדאי לפנות לייעוץ אימונולוגהוסף תגובה
-
אורטיקריה
-
אורטיקריה וטיפול תרופתיעלמה 20/09/2023 | 14:10אובחנתי עם אורטיקריה לפני כשנתיים ובמשך שנתיים עם כדור בילקסטן ביום הכל היה בסדר. לפני כ3 שבועות חל התקף חריף ביותר אשר לא הגיב לטיפול אנטיהיסטמיני (בלקסין 3 ביום או טלפסט) נרשם לי טיפול קצר מועד (12 יום) בסטרואידים שכן מיתן את ההתקף אולם עכשיו בעת ירידה במינון לקראת גמילה הפריחה שוב חוזרת בחריפות. הוסיפו לי בנוסף ל3 בילקסטן ביום גם מונטלוקאסט 10 מג בכל לילה. במתווה התרופה רשום שהיא מיועדת לאסטמה או אלרגיה במערכת הנשימה-מה שלי אין- לי יש תפרחת וגרד עז בכל הגוף. האם התרופה רלוונטית במקרה זה? שואלת כי רואה שיש לה תופעות לוואי אפשריות לא סימפטיות וכן לאור אינטרקציה עם התרופות האחרותהוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
זולייר
ד"ר רמית מעוז-סגל 10/02/2024 | 20:59כדאי לפנות לרופא המטפל. קשה לענות מבלי לדעת מידע נוסף אודות המחלה והמאפינים שלההוסף תגובה
-
אורטיקריה כרונית וטיפולצבזולאיר
לולה 09/02/2024 | 06:50אחרי חצי שנה של סבל התחלתי לקבל זולאייר בעיצומו של התקף חריף. עברו 9 ימים וזה רק מחמיר… התפרחת מתפשטת על כל הגוף… מגרד עד טירוף ואתמול אף התנפחו לי העפעפיים והפה. בלילה לא מצליחה לישון. לפני יומיים הולך טיפול בסטרואידים ובמקביל טיפול חזק של אנטיהיסטמינים…מה עוד אפשר לעשות? אין לי חיים…הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
בילקסטן
ד"ר רמית מעוז-סגל 30/09/2023 | 13:20כמה שצריךהוסף תגובה
-
מינון
עלמה 29/09/2023 | 00:16למשך כמה זמן ניתן לקחת 4 בליקסטן ביום?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
מונטלוקאס
ד"ר רמית מעוז-סגל 26/09/2023 | 00:53התרופה היא רלוונטית במקרה של אורטיקריה שלא מגיבה לטיפול עם 4 אנטיהסטמינים ביום. התרופה יעילה מאד גם במקרים של אסטמה אלרגיתהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
זולייר
-
סרפדתעינת חדד 18/09/2024 | 10:10שלום רב סובלת מסרפדת מזה 7 חודשים לפני כ4 שבועות קבלתי זריקת סטרואידים לכאבי גב ומאז נעלמו לי הפצעים האם המחלה חלפה ?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
סטרואידים
ד"ר רמית מעוז-סגל 20/09/2024 | 12:01סביר יותר שהאורטיקריה הגיבה לטיפול בסטרואידים באופן זמני (תתכן הטבה סביב 3-4 שבועות לאחר מכן) כך שהייתי מחדשת טיפול עם אנטיהסטמינים בינתייםהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
סטרואידים
-
אורטיקריה רבת שניםיפעת 07/09/2024 | 16:52אני בת 70. מגיל 20 סובלת מאורטיקריה. כמעט יום יום פורחת, מה שעוזר לי כדור טלפסט. כבר השלמתי עם המחלה הזיפתית הזאת. ושמתי לב שזה מתפרץ כשאני עייפה מאד ובאותו זמן גם לחוצה מאד. אני סובלת מהשימוטו ותת פעילות בלוטת התריס ומטופלת בתרופה להורדת לחץ הדם. עשיתי לפני כיומיים בדיקות דם כי מיזה חודש ימים מרגישה יובש בפה ובשפתיים = כולן תקינות חוץ מבדיקות שיצאו מהתחום: WBC= 4.2, NEUT= 1.7, TSH= 4.985, גלוקוז= 108. אודה על התייחסותך בהתאם.הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
אורטיקריה
ד"ר רמית מעוז-סגל 10/09/2024 | 17:22יש להמשיך טלפסט (באורטיקריה כרונית ניתן לטול עד 4 ליום) ולהגיע ליעוץ פרטני במרפאההוסף תגובה
-
תשובת מומחה
אורטיקריה
-
אורטיקריה סולאריתיובל 13/08/2024 | 14:10שלום, לפני כ2.8 שנים בתחילת שירותי הצבאי אובחנתי באורטיקריה סולארית. זה התחיל בשיעול בלתי פוסק והמשיך להתקפים בזמן חשיפה לשמש וכעת אינני יכול להיחשף לשמש כמעט בכלל. כיום לוקח 2-4 טלפסט ביום כדי להנמיך את התופעות. התחלתי טיפול בxolair לפני כ3 חודשים (עוד אין תוצאות) ובמקביל אני מחפש פתרונות אלטרנטיביים. אשמח לדעת אם יש כאן רופאים מומחים בנושא/יכולים להפנות אותי לרופא מומחה שיוכל לעזור לי לצאת מהמצב הזה.הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
אורטיקריה סולארית
ד"ר רמית מעוז-סגל 17/08/2024 | 17:29אני מציעה לפנות לאחד מהמרכזים שמתמחים באורטיקריה (כמו היחידה לאלרגיה ואימונולוגיה קלינית בביח שיבא או הדסה) לייעוץ לגבי טיפולים נוספים כי ישנם כאלה.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
אורטיקריה סולארית
-
זריקת זולאייר פעם ראשונהאורלי 19/07/2024 | 12:23האם אחרי זריקת זולאייר פעם ראשונה ,יכול להיות כאבי ראש קיצוניים,כאבי שרירים,חולשה והאם זה עובר?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
זריקת זולאייר פעם ראשונה
אורלי 11/08/2024 | 15:26והאם לקיחת ציפרלקס וואבן יכולה להזיק ליעילות הזולאייר?הוסף תגובה
-
זריקת זולאייר פעם ראשונה
אורלי 11/08/2024 | 15:03האם זולאייר יכול להחמיר התקפי אלרגיה ?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
תגובות לזולייר
ד"ר רמית מעוז-סגל 20/07/2024 | 17:27כן יש מקרים של תופעות לוואי . לרוב חולף , אבל כדאי לקבל את הזריקות הבאות בהשגחה רפואית לצורך המעקב , שעתיים המתנה אחרי כל זריקה. במידה והמצב מחריף כדאי להתייעץ עם מומחה לאלרגיותהוסף תגובה
-
זריקת זולאייר פעם ראשונה
נושאים מרכזיים
-
מחלות קשורות
- רגישות ללקטוז
- אלרגיה לקרדית אבק הבית
-
בדיקות קשורות
- נוגדנים לטוקסופלזמה
- טריגליצרידים (Triglycerides (Trig
-
תרופות קשורות
- לורטדין (לורסטין, אלרג'יקס)
- פנילאפרין
-
מונחים קשורים
- נוטרילון קומפורט
- אב"כ
פורומים נוספים בתחום
פורוםראומטולוגיה
בפורום ראומטולוגיה ניתן להתייעץ עם ד"ר זיו פז, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום ראומטולוגיהפורוםסרטן המעי הגס
בפורום סרטן המעי הגס ניתן להתייעץ עם ד"ר רונן ברנר, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום סרטן המעי הגספורוםלופוס ומחלות אוטואימוניות
בפורום לופוס ומחלות אוטואימוניות ניתן להתייעץ עם פרופ' ננסי אגמון-לוין, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום לופוס ומחלות אוטואימוניותפורוםמרפאת מטיילים רמב"ם
בפורום מרפאת מטיילים רמב"ם ניתן להתייעץ עם ד"ר עמי נויברגר, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום מרפאת מטיילים רמב"םפורוםסרטן הלבלב
בפורום סרטן הלבלב ניתן להתייעץ עם ד"ר רונן ברנר, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום סרטן הלבלבפורוםאורטיקריה (סרפדת)
בפורום אורטיקריה (סרפדת) ניתן להתייעץ עם ד"ר רמית מעוז-סגל, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום אורטיקריה (סרפדת)