פורום טיפולי שיניים ומחלות חניכיים בלייזר ומיקרוסקופ - עמוד 9

-
רפלקס הקאה (לת)
ירדן 19/09/2018 | 20:51שלום יש לי רפלקס הקאה ובזמן האחרון קשה מאוד בצחצוח תמיד היה פשוט קשה לי עם זה במיוחד שרוצה לצחצח יכול להיות שהמשחה מקציפה הרבה ובגלל זה קשה או המברשת הבעיה שבשניהם צריכה לשיניים רגישות ולא יכולה כל סוג ובנוסף גם שוחקת שיניים .הוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
חריקת שיניים
שיר 06/09/2018 | 20:29הנני חורקת כבר זמן מה גם לפעמים שומעת לבד וגם הרופאה אמרה לי . שאלתי בזמן האחרון יש לי אפילו כאבים באיזור של שן שעוברת טיפולים אבל הכל תקין אני במעקב ובקרוב אסיים וגם כאבי ראש נוראים בזמן האחרון שאני קמה ולפעמחם גם במהלך היום אם יכול להיות קשר בין הכאבים הנל והשחיקה ומה הפתרון רק סד ואם כן זה אמור לעזור לתופעה וזה קשה מאוד להתרגל ?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה חריקת שיניים
דר' אריאל סביון 06/09/2018 | 23:01תפני לבדיקה לרופא שלךהוסף תגובה
-
-
כתר זמני (לת)
שירה 14/08/2018 | 18:03נוצר שיש לי כתר זמני חשבנו שנתחיל את המדידות אבל בהחלטה משותפת החלטנו לדחות בעוד חודשיים , הבעיה כרגע שיש לי את החוט הדנטלי המחובר לידית שמעתי שיש בזה סיכוי לניתוח הכתר הזמני במיוחד בכתרים שלמעלה כי פחות רואים איפה בדיוק מכניסים במיוחד שזו שן אחורית , רציתי לשאול האם יש משהו שאפשר לנקות איתו עוד לפחות לתקופה עד שיתחילו את המדידות במילא ולא חוט דנטלי רגיל כי איתו ניסיתי כבר כמה פעמים אפילו סוגים ועוביים שונים ולא מסתדרת אלא משהו אחר שגם המקום יהיה נקי וגם לא יקרה בטעות שאנתק את הכתר מהמקום .הוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
בעיה לאחר התקנת כתר (לת)
יעל 28/07/2018 | 23:49החזירו לי לפני שבוע וחצי את הכתר הזמני אחרי הארכת כותרת וכרגע המצב ככה: רציתי לדעת אם הכתר הזמני כרגע מרגישה גבוה ולוחץ ומרגישה שלועסת את הכתר וכל תנועה הכי קטנה נוגעת ולועסת ובגלל זה לפעמים לחץ בלעיסה בשן שאוכלת מה זה אומר אם רק בעיית גובה לדעתי היתה אי נוחות ולא לחץ מה זה אומר שיש בעיה הן מבחינת הגובה או שמצביע על בעיה אחרת בשן /כתר?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
כאבים
לימור 25/07/2018 | 21:23מאז שהתקינו לי זמני כואב בתנועות מסוימות ממש מציק ולוחץ מה זה יכול להיות מה אפשרי לעשות כי בהתחלה כמה ימים כאב עבר כאב מהטיפול ועכשיו שוב סוג של כאב והרבה פעמים ממש כאילו לועסת על הכתר ומטריד האם במצב זה יוכלו בכלל להמשיך למדידות ולהמשך? האם זה ייגמר בעקירה ואולי בגלל שאולי הכתר גם גבוה גם זה עשה נזק?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
כאבים
לימור 26/07/2018 | 20:25אלך שבוענהבא השבוע כבר מאתמול לא נמצאת הרופאה אבל יכול להיות פשוט לא שבר או סדק בעיה בכתר עצמו כי הכתר גם נראה לי טיפה לא ישר קצת עקום יכול להיות כזר דבר שכתר זמני עקום?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה כתר זמני
דר' אריאל סביון 25/07/2018 | 21:28תפני עם השאלה לרופא שמטפל בך. אני בטוח שהוא יפתור לך את הבעיההוסף תגובה
-
-
הארכת כותרת
אורטל 23/07/2018 | 16:51רציתי לשאול האם יש מצב שאחרי ניתוח הארכת כותרת לא עזר והשן עדיין קצרה למרות הניתוח פשוט ככה מרגישה למרות הניתוח שלא בטוחה שהכתר הזמני לא יחזיק למאות הניתוח מדובר בשן טוחנת ואם באמת תהיה בעיה מה הפתאונות במצב כזה עקירה ודתל או שיש עוד משהוא לעשות כדי שיצליח יש עוד איזה אפשרות?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה הארכת כותרת בלייזר
דר' אריאל סביון 23/07/2018 | 21:21ניתן לעצב את החניכיים באמצעות לייזר דנטלי, ללא תפרים ו/או חתכים, בפרוצדורה פשוטה. יש עוד פרמטרים להתייחס אליהם, על מנת לשחזר שן בצורה מושלמת. מומלץ להגיע לבדיקה קלינית.הוסף תגובה
-
הארכת כותרת
אורטל 23/07/2018 | 21:17אבל באופן עקרוני יכול להיות מצב שניתוח לא מצליח להאריך מספיק את השן וצריך לישוב על פתרון אחר?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה הארכת כותרת
דר' אריאל סביון 23/07/2018 | 21:14שלום רב, שאלתך אינה ברורה, ללא בדיקה קלינית, לא ניתן לתת פרוגנוזה לגבי מצבה של השן.הוסף תגובה
-
-
שאלה בקשר לייעוץ לסגירת רווחים
רעות 21/07/2018 | 16:27מה עדיף בסגירת רווחים דרך בצורה אסתטית או בדרך של יישור שיניים. פשוט אמרו בדרך של השלמת חומרים במצבי לא בטוח שכדאי גם ששוחקת שיניים ומבנה שיניים קטן וגם בגלל שהחומרים האלה לפעמים נוטים להשבר אז במצבי עוד יותר יש סיכוי לכך ואמרו שעדיף בצורת יישור רק רוצה להבין איך סוגרים רווחים בדרך של יישור כמה זמן יכול לקחת כל התהליך וגם לגבי הסוג השני סיכוי להישברות במיוחד לאדם ששוחק גדול יותר זה נכון? וכמה זמן אורך התהליך בציפויים.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה סגירת רווחים
דר' אריאל סביון 21/07/2018 | 17:55תשובה חיובית, בהחלט שאפשר, ישנם חומרים מעולים וטכנולוגיה מתקדמת המביאה לתוצאות משביעות רצון לאסתטיקה מקסימלית.הוסף תגובה
-
סגירת רווחים
רעות 21/07/2018 | 17:50אבל האם חוץ מיישור שיניים יש חומרים חזקים מספיק כי אני שוחקת שיניים כי ביעשור הבנתי שכל מיני גשרים וברזליםצלמיניהם לא מאמינה שאוכל לעבור. אבל האם יש ציפויים/חומרים ובאותה הזדמנות אפשר להשלים שבר שהוא לא גדול?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה סגירת רווחים
דר' אריאל סביון 21/07/2018 | 17:42ישנם טכניקות שונות לסגירת רווחים הכוללת חומרים שונים הקיימים בענף הדנטלי. את חייבת לעבור בדיקה קלינית, הכוללת הדמייה דיגיטלית וגילוף אבחנתי במעבדה, על מנת לבחור לך את הטיפול הספציפי המותאם לך.הוסף תגובה
-
-
רפואת שיניים אסתטית
נעמה 21/07/2018 | 15:01רציתי לשאול איזה רופא עושה צמצוח רווחים וציפויים והשלמת שברים האם זה רופא רגיל או שיש בתחום הזה גם מומחיות באסתטיקה של שיניים?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה רפואת שיניים אסתטית
דר' אריאל סביון 21/07/2018 | 15:12שלום רב, אין מומחיות רשמית בארץ בתחום של אסתטיקה דנטלית, אך יש בהחלט רופאים שמקדשים את זמנם בהשתלמויות אינסופיות בתחום מתוך תשוקה לתחום האסתטי. חשוב לבחור רופא בעל ניסיון רב באסתטיקה דנטלית. חשוב גם לבקש ממנו עבודות קודמות שלו הכולל חוות דעת של מטופלים שטופלו על ידו. וכמובן התרשמות אישית של המטופל. תיעוד וידאו ותמונות של מטופלים מעבודות דומות לאלו שאת מעוניינת בהם, מאוד יקלו על ההחלטה בבחירת רופא שיניים מתאים. הירידה לפרטים הכי קטנים מאוד חשובה. חובה על כל רופא העוסק בתחום האסתטי לעבוד עם מצלמה מקצועית, בשילוב של כלים אופטימליים לקבלת תוצאה אסתטית מקסימלית.הוסף תגובה
-
-
כתר זמני בעייתי ושתל
אורית 20/07/2018 | 13:04שלום עשו לי כתר זמני שכל הזמן לא החזיק ונפל ובשל כך החלטנו על ניתוח עכשיו אחרי ההחלמה מהניתוח את החודשים עד שאפשר לגעת הייתי בתור לץוהשחיזו והחזירו את הכתר הזמני היו לי יומיים עם כאבים היום טיפה פחות זה הולך ומשתפר אבל הבעיה שגם עכשיו לא מרגישה לגמרי נוח מקווה שזה בסדר אבל יש לי הרגשה או שטיפה עדיין גבוה או שדוב לא יציב אם שוב ייפול במקרה מקווה שלא האם במקרה כזה זה אומר שהניתוח לא עזר ואם באמת הניתוח לא עזר מה הפתרון במצב כזה שתל? מרוב שאני פוחדת לא משתמשת בחוט באיזור וההברשה בשיא העדינות. האם יכול להיות מצב כזה שהניתוח לא מצליח ואם כן מה הפתרון במצב כזה?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
כתר זמני תוספת אחרונה
אורית 21/07/2018 | 10:20חוץ מזה שמרגישה כמו לפני הניתוח מקווה שטועה מרגישה שנוגעת כל הזמן בכתר יש כאב ולוחץ בחניכיים זה יכול להעיד על משהוא ? וגם ככה אני שוחקת פוחדת עוד שאשבור בטעות את השן לגמרי?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה כתר זמני
דר' אריאל סביון 21/07/2018 | 10:08כפי שציינתי, רק בבדיקה קלינית, תחת מיקרוסקופ, וצילום במרפאה, ניתן יהיה לקבוע את הפרוגנוזה של השן. אנחנו עושים את מירב המאמצים כדי להימנע מעקירת השן ולשחזר אותה לשנים רבות. שתל הוא פתרון האחרון שעל המדף. חשוב מאוד לטפל בשן בהקדם האפשרי, אחרת הסיכויים לאבד אותה גדליםהוסף תגובה
-
כתר זמני בעיה
אורית 21/07/2018 | 00:03כרגע הוא לא נפל אבל מרגישה שלא ייקח הרבה זמן כד שייפול ככה הרגשתי קודם לפני הניתוח שנפל ורוב הסיכויים שעד התור הבא של המדידות זה גם יקרה ואם ככה לא מחזיק אז רוב הסיכויים שגם הקבוע לא יחסיק וגם את ההרגשה שמרגישה לחץ על החניכיים פוחדת שהניתוח כשל במקרה כזה מה הפתרון יהיה כמו שחושבת עקירה ושתל או יש פתרון אחר?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה כתר זמני
דר' אריאל סביון 20/07/2018 | 13:29שלום אורית, מנתונים שכתבת, לא ניתן לקבוע כלום, חייבים לבצע בדיקה קלינית בשילוב של צילום פ.א עדכני. אם הכתר הזמני נופל, סימן שהחביקה של הכתר אינה מספקת.הוסף תגובה
-
-
כמה שאלות..
ירדן 07/02/2018 | 09:46שלום! האם טיפולי שיניים עם מיקרוסקופ מייקרים את הטיפול. האם יש רשימה מסודרת של רופאי שיניים שעובדים עם מיקרוסקופ לבל הטיפולים, אם כן היכן ניתן למצוא רשימה זו.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה רפואת שיניים מיקרוסקופית
דר' אריאל סביון 07/02/2018 | 22:07שלום רב, לצערי, עדיין אין איגוד בארץ בתחום של רפואת שיניים מיקרוסקופית, אני בין החלוצים הבודדים בארץ שמבצע את כל הטיפולים הדנטליים באמצעות המיקרוסקופ. בשלב זה הקמתי מועדון לימודי כדי לעודד רופאים לקבל הכשרה בתחום ובנוסף אני עושה קורסים בנושא, כנו כן אני חבר במועדון עולמי בתחום המיקרוסקופ. טיפולים במיקרוסקופ חוסכים לך כסף רב בטווח הארוך, ובוודאות מעלים את סיכויי הישרדות של השן לשנים רבותהוסף תגובה
-
נושאים מרכזיים
-
מחלות קשורות
-
מחלת מיסב השן
-
טיפולים וניתוחים קשורים
-
ניתוח חניכיים
-
ציפוי שיניים
-
בדיקות קשורות
-
צילום פנורמי
-
מונחים קשורים
-
שן בינה
-
יישור שיניים, אורתודונטיה

פורומים נוספים בתחום
פורוםשיקום הפה
בפורום שיקום הפה ניתן להתייעץ עם ד"ר אוהד שרון, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום שיקום הפהפורוםשתלים דנטליים
בפורום שתלים דנטליים ניתן להתייעץ עם ד"ר ניצן שלזינגר, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום שתלים דנטלייםפורוםהשתלות שיניים ביום אחד
בפורום השתלות שיניים ביום אחד ניתן להתייעץ עם ד"ר ניצן שלזינגר, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום השתלות שיניים ביום אחדפורוםהשתלות עצם חניכיים ושיניים
בפורום השתלות עצם חניכיים ושיניים ניתן להתייעץ עם פרופ' זיו מזור, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום השתלות עצם חניכיים ושינייםפורוםטיפולי שיניים ומחלות חניכיים בלייזר ומיקרוסקופ
בפורום טיפולי שיניים ומחלות חניכיים בלייזר ומיקרוסקופ ניתן להתייעץ עם ד"ר אריאל סביון, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום טיפולי שיניים ומחלות חניכיים ...פורוםציפוי שיניים
בפורום ציפוי שיניים ניתן להתייעץ עם ד"ר יואב ירון, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום ציפוי שיניים