דלג לתוכן

נפיחות בבטן

פורום לופוס ומחלות אוטואימוניות

פרופ' ננסי אגמון-לוין

פרופ' ננסי אגמון-לוין

פרופ' ננסי אגמון-לוין היא מומחית לאלרגיה ואימנולוגיה ומשמשת כמנהלת היחידה לאימונולוגיה קלינית, אנגיואדמה ואלרגיה וכן סגנית מנהל המרכז למחלות אוטואימוניות בבית החולים שיבא- תל השומר תחומי עיסוק עיקריים  - מחלות אוטואימוניות: כגון זאבת (לופוס), תסמונת הנוגדנים האנטיפוסופוליפידים ואחרים - הריון ומחלות אוטואימוניות ואלרגיות  - מחלות מערכת החיסון: כגון אורטיקריה (סרפדת), אנגיואדמה, חסר חיסוני - מחלות אלרגיות בילדים ובמבוגרים
רופאים בתחום
ד"ר אלי קפלן
ד"ר אלי קפלן נפרולוגיה
פרופ' דני בן אמיתי
פרופ' דני בן אמיתי עור ומין
לשעבר מנהל יחידת עור ילדים במרכז רפואי "שניידר"
פרופ' אליזבט הלף און
פרופ' אליזבט הלף און פנימית
5.0
( 7 חוות דעת )
"פרופסור אלף מקצועית ביותר. קשובה לחולה סימפטית. אליזבת אלף היא נכס חשוב לבית חולים רמבם. כן ירבו רופאים כמוה."
הצטרפו לניוזלטר השבועי של אינפומד

פורומים נוספים בתחום

פורוםראומטולוגיה

בפורום ראומטולוגיה ניתן להתייעץ עם ד"ר זיו פז, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!

לפורום ראומטולוגיה

פורוםסרטן המעי הגס

בפורום סרטן המעי הגס ניתן להתייעץ עם ד"ר רונן ברנר, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!

לפורום סרטן המעי הגס

פורוםלופוס ומחלות אוטואימוניות

בפורום לופוס ומחלות אוטואימוניות ניתן להתייעץ עם פרופ' ננסי אגמון-לוין, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!

לפורום לופוס ומחלות אוטואימוניות

פורוםמרפאת מטיילים רמב"ם

בפורום מרפאת מטיילים רמב"ם ניתן להתייעץ עם ד"ר עמי נויברגר, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!

לפורום מרפאת מטיילים רמב"ם

פורוםגסטרו ומחלות כבד

בפורום גסטרו ומחלות כבד ניתן להתייעץ עם ד"ר שי מטלון, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!

לפורום גסטרו ומחלות כבד

פורוםסרטן הלבלב

בפורום סרטן הלבלב ניתן להתייעץ עם ד"ר רונן ברנר, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!

לפורום סרטן הלבלב
באנר הצטרפות

רופא, אתה עדיין לא חלק מאינדקס המומחים שלנו?

שווה לך להצטרף!
youtube ערוץ הוידאו של
Infomed
הפייסבוק
שלנו
instagram האינסטגרם
שלנו