פורום בריאות העין - עמוד 59

-
איך מגדיר יובש חמור? ואיך מספיק שטיפה במים
דן 05/09/2018 | 12:51שלום רב כתוב בהסבר של אינפומד ש במידה והיובש הינו חמור ואינו מטופל במשך תקופה ארוכה עלולה להיווצר צלקת על פני הקרנית שתוביל לשיבושים בראייה. אני בן 70 .רופא הציע טיפות . אך אני כבר שנים שוטף עיניים ,(פנים) פעמיים שלוש ביום לפי המצב, ולא השתמשתי עדיין בטיפות .אם לא ברוח . ומשתדל לעשות הפסקות במחשב או טיוי איכשהו מסתדר לא מציק כלל . רק שמגזים בזמן מחשב -בערב מטושטש. ורק היום למחרת מציק קצת, צורב .וזהו . אחר כך רואה בסדר גמור . 1)מה ואיך מוגדר שיבושים בראייה? בחדות?.? לרחוק? בראייה מקרוב מאד 10 ס"מ בלי משקפיים רואה מצוין 2)אם זה המצב אזי הטיפות לא ירפאו ? אלא רק להקלה עבורי ? רק הרופא יראה צלקת או גם אני ארגיש??? מה??? תודה האם את הבן של דר היימס מיוכבת?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה יובש
ד"ר מיכאל היימס 05/09/2018 | 22:46אם מסתדר ללא טיפות עיניים אז אין בעיה, הטפות הן להקלה בלבד. טישטוש מורגש לעיתים בראיה לרחוק או לקרוב, וחולף לאחר זמן. צלקת תגרום לטישטוש אשר לא יחלוף בכבוד רבהוסף תגובה
-
-
עיניים
קרן 24/07/2018 | 12:14שלום, הבן שלי בן 15 , מזה חצי שנה יש לו אדמומיות בחלק תחתון של העין . היינו אצל מס רופאי עיניים שבתחלה קיבלנו טיפות אלרגיה ועוד טיפות סטרויידים עשה את הפעולה והלבין את העין. לאחר סיום הטיפול חזר שוב חצי תחתון אדום. יש לציין שהעין לא נפוחה לא מגרדת ולא דומעת . אנחנו עשינו את כל הבדיקות הנדרשות כולל תרבית והכל תקין כולל הראיה. כל הרופאים שהיינו אצלם אמרו שהכל תקין ואין שום פגיעה . הבן שלי לו מתלונן על כלום ,חוץ מאשר אני משגעת אותו . מה לעשות . אשמח לקבל תשובה או ייעוץ בהקדם. תודה רבה קרןהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה אודם
ד"ר מיכאל היימס 29/07/2018 | 14:45אם הכל תקין אז אין סיבה לעשות דברהוסף תגובה
-
עיניים
קרן 29/07/2018 | 13:36תודה רבה, האם זה יכול להיות משהו כרוני?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה אודם
ד"ר מיכאל היימס 24/07/2018 | 20:42אם לא מפריע והבדיקות תקינות אז אין סיבה לעשות דבר בכבוד רב ד״ר מיכאל היימסהוסף תגובה
-
-
עיניים מעורפלות (לת)
עובד 19/07/2018 | 09:47שלום רב דוקטור לאחר חצי שנה שאחרי ניתוח קרטאקונוס החלפת העדשות בשתי העינים, העינים מתערפלות לאחר שנת הלילה. כלאמר בבוקר בשעת ההשכמה העינים רואות טוב ותוך כחצי שעה, הן מתערפלות לי. כך זה נמשך לאורך כל היום. האם הדבר יתכן כתוצאה מלחץ נפשי? ומי לדעתך יכול לטפל בנושא כמו זה מבחינת ידע עמוק? אודה לך מראש על תשובתך בברכה עובד שיהוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
עיניים מעורפלות (לת)
עובד 19/07/2018 | 09:44שלום רב דוקטור לאחר חצי שנה שאחרי ניתוח קרטאקונוס החלפת העדשות בשתי העינים, העינים מתערפלות לאחר שנת הלילה. כלאמר בבוקר בשעת ההשכמה העינים רואות טוב ותוך כחצי שעה, הן מתערפלות לי. כך זה נמשך לאורך כל היום. האם הדבר יתכן כתוצאה מלחץ נפשי? ומי לדעתך יכול לטפל בנושא כמו זה מבחינת ידע עמוק? אודה לך מראש על תשובתך בברכה עובד שיהוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
מה לעשות כדי להגן על עיניים בניקוי רעלים ?
6311 02/07/2018 | 18:53שלום לך אני עושה ניקוי מתכות כבדות ורעלים עם פרוטוקול EDTA / DMSA זה עובד . 1. שמתי לב שאוזניים שלי נפגעות בשמיעה עקב שמתכות זזות במוח ושוקעות באוזניים או עיניים 2. הבנתי ממישהו שתופעה מוכרת וצריך לקחת תוספים למנוע את שקיעת הרעלים בעיניים או אוזניים יש לך רעיון איך עושים זאת ? מה לוקחים שעושים פרוטוקול זה ?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה ניקוי רעלים
ד"ר מיכאל היימס 02/07/2018 | 19:33יש לברר עם מי שאצלו עוברים את ניקוי הרעלים.הוסף תגובה
-
-
רוזיצאה על הפנים והשפעתה על הראיה?
יערה 30/06/2018 | 17:36שלום רב, האם קיים סיכוי שהקרציה רוזיצאה, שנימצאת ,במקרה שלי, מתחת לאף ומטופלת ב rozex עלולה להגיע לעין ולגרום נזק בראיה? לקח כ 3 חודשים לאבחן שמדובר ברוזיצאה.השאלה נובעת מגרוי שאני מרגישה בעינים בנוסף לסיסטיין אולטרה שאני משתמשת.אני בת 66. באילו צעדים עלי לנקוט ? תודה לתשובתך.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה רוזציאה
ד"ר מיכאל היימס 30/06/2018 | 22:40הרוזציאה גורמת לתופעות של יובש בעינים ולכן מומלץ טיפול בתחליפי דמעות וקומפרסים חמים. בכבוד רב ד״ר מיכאל היימסהוסף תגובה
-
-
עצב ראייה חיוור
oferudi 28/06/2018 | 07:21שלום, התגלה אצל בתי חיוורון בעצב ראייה, בדית שדה ראייה הראתה שהראייה לא נפגעה. עשינו לה MRI ושם נתגלה ש: ללא ממצא פתולוגי מוחי, פרט לציסטה ארכנואידלית קטנה. ללא ממצאים מיוחדים בארובות עיניים ובאזור ההצטלבות האופטית. מצ"ב המסמך בשלמותו מה מהות הבעיה? מה חומרתה? כיצד מטפלים? בברכה,הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה חיוורון עצב הראיהז
ד"ר מיכאל היימס 28/06/2018 | 08:52אין באפשרותנו לתת פענוח של בדיקות. יש לגשת לרופא המטפל.הוסף תגובה
-
-
פענוח בדיקת שדה ראייה ממוחשב
הורה22 13/06/2018 | 19:12שלום רב, בתוצאות בדיקה לבתי (16) כתוב: עין ימין, פענוח: "עדות לנזק נזלי עליון". מה פירוש בבקשה? (בפרמטרים "איכות הבדיקה", בשתיי העיניים, כתוב: "אמינות הבדיקה טובה". בפענוח עין שמאל: "שדה תקין") *יש לנו ביקורת אצל הרופא המפנה בעוד כשלושה חודשים... אודה לתשובתךהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
ד"ר מיכאל היימס 14/06/2018 | 10:01אין לנו אפשרות לפענח בדיקות. יש לגשת עם הסדיקה לרופא מטפל.הוסף תגובה
-
-
קולונוסקופיה לאחר הפרדות רשתית
יוליה 12/06/2018 | 13:31לפני כשנה עברתי 2 ניתוחים בעקבות הפרדות רשתית (הראשון עם גז ולאחר מכן עם החדרת סיליקון) בדצמבר האחרון נותחתי שוב להוצאת הסיליקון ומאז הרשתית בסדר. האם ישנה מניעה לעבור בדיקת קולונוסקופיה?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
ד"ר מיכאל היימס 12/06/2018 | 14:00אין מניעה מבדיקת קולונסקופיההוסף תגובה
-
-
כאבים נוראים בעצם שמתחת לעין .
מירי 11/06/2018 | 10:23מזה כחודש סובלת מכאבים נוראים בעצם שמתחת לעין , שכתוצאה מזה מתחילות לי גם מיגרנות קשות - כל יום לוקחת כדור של מיגרנה . בצילום סינוסים הכל יצא תקין . האם לדעתך יש קשר לאיזושהיא בעיה בעיניים ? מציינת כי אני שמה משקפיים כבר שנים .הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה כאבים
ד"ר מיכאל היימס 11/06/2018 | 11:12כאבים בעצם לרוב לא קשורים לעין אך מכיוון שבדיקת סינוסים תקינה. מומלץ גם בדיקת כיניים לשלול בעיה עינית. בכבוד רב ד״ר מיכאל היימסהוסף תגובה
-
נושאים מרכזיים
-
מחלות קשורות
-
קרע ברשתית
-
טיפולים וניתוחים קשורים
-
ניתוח רדיאלי של הקרנית
-
ניתוח קטרקט
-
בדיקות קשורות
-
ראיה
-
תרבית עין
-
תרופות קשורות
-
אזלאסטין
-
מונחים קשורים
-
אופתלמולוגיה
-
אופק לילדינו

פורומים נוספים בתחום
פורוםהסרת משקפיים בלייזר
בפורום הסרת משקפיים בלייזר ניתן להתייעץ עם ד"ר אריאל ונדר, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום הסרת משקפיים בלייזרפורוםקטרקט וקטרקט בלייזר
בפורום קטרקט וקטרקט בלייזר ניתן להתייעץ עם ד"ר אייל כהן, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום קטרקט וקטרקט בלייזרפורוםבריאות העין
בפורום בריאות העין ניתן להתייעץ עם ד"ר מיכאל היימס, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום בריאות העיןפורוםניתוח הרמת עפעפיים ופלסטיקה של העין
בפורום ניתוח הרמת עפעפיים ופלסטיקה של העין ניתן להתייעץ עם ד"ר אהוד רייך, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום ניתוח הרמת עפעפיים ופלסטיקה ...פורוםסרטן העין
בפורום סרטן העין ניתן להתייעץ עם ד"ר אהוד רייך, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום סרטן העיןפורוםהסרת משקפיים
בפורום הסרת משקפיים ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום הסרת משקפיים