פורום בריאות העין

-
הבהוב בעיניים במעבר מאור לחושך?
דוד 10/03/2023 | 14:40בתקופה האחרונה כאשר אני מכבה את האור בחדר ונהיה בבת אחת חושך מוחלט אז אני רואה כמו סוג של הבהובים שלא באמת קיימים. ההבהובים\הבזקים האלו נמשכים לכשניים שלוש שניות ואז חולפים. האם התופעה הזו יכולה להעיד על בעיה וצורך בטיפול? אציין שאני בן 32 וללא עוד בעיות ראיה שידועות לי. תודה.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
קורה לי אותו דבר
אורן 31/03/2025 | 08:23שמתי לב היום שקורה לי אותו דבר. יצא לך לבדוק את זה? מבין מה מקור הבעיה?הוסף תגובה
-
-
ניתוח עפעפיים עליונים (לת)
יעל 26/03/2025 | 15:50יש לי טיסה שבוע בדיוק לאחר ניתוח עפעפיים עליונים. האם יש מניעה לטוס?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
טיפות אופלוקס
סיון 08/10/2024 | 14:54בני שרט אותי בעין ויש לי שריטה רופא עיניים אחרי בדיקה הביאה לי טיפות אופלוקס ומהלך השעןת האלה ששמתי יותר כןאב לי והעפיפים התנפחו אחרי השימוש קצת מה צריך לעשות? זה נורמלי?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
טיפות אופלוקס
שולי 20/03/2025 | 06:51האם מותר להזליף טיפות אופלוקס מעבר לעשרה ימים?הוסף תגובה
-
-
Oct עין ימין בת 47 (לת)
מיטל78 19/03/2025 | 16:37בעבר חבלת פנים מאז כאבי פנים שהוחמרו בבדיקת mri במכונה מהו היה טריגר העיניים קפצו כל הבדיקה מאז כאב בגלגלי העיניים קפל עפעף ב2 עיניים.oct תשובה s35 Ns 40 Ni50 I40 Ti37Ts46 G 42 כל שאר הבדיקות תקינות כולל שדה ראיה אפשר בבקשה להבין מה זה התוצאה הזו תחת הכותרת Gcl זה היחיד מחוץ לנורמה אדום.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
שימוש בעדשות מגע כשיש צילינדר (לת)
לולו 13/03/2025 | 12:43הזמנתי עדשות מגע. המספר מתאים אבל הצילינדר לא. אני עדיין רואה טוב איתם אם כי יש קצת כאב עיניים עדין. האם יכול להיגרם נזק משימוש בעדשות אלה נניח שלושה חודשים?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
-
שימוש בויפות זיילט
Elon 03/10/2021 | 17:32שלום רב, לאחר יומיים בהם הרגשתי תחושה מציקה בעין שמאל, כמו משהו שנכנס אליה, ניגשתי היום לרופא עיניים שאמר שיש הפרשה כלשהי מהעין ושהיא מתחילה גם בעין השניה (שבה לא הרגשתי משהו חריג). קיבלתי ממנו טיפות זיילט לשימוש בעין שמאל, 4 פעמים ביום למשך 10 ימים. האם זה לא מוגזם מידי לקחת טיפות שמכילות סטרואידים עבור זה? והאם 10 ימים נחשב טיפול ממושך ואני צריך לחשוש מהתגברות של הלחץ התוך עיני (אין לי מחלות רקע)? בנוסף, האם ניתן להפסיק את נטילת התרופה לפני הזמן במידה ויש שיפור? תודה רבה!הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
טיפות עיניים סיילט
ששש 05/03/2025 | 09:10היי רכשתי היום את הטיפות. הרוקח אמר לי לשמור בקירור אחרי הפתיחה אבל בעלון ועל הקופסא של הטיפות רשום לשמור בטמפרטורה של 15 עד 25 מעלות. מה נכון יותר לעשות?הוסף תגובה
-
תודה רבה
אילון 04/10/2021 | 00:23תודההוסף תגובה
-
תשובת מומחה טיפות סטרואידים
ד"ר מיכאל היימס 03/10/2021 | 23:02טיפול למשך 10 ימים לא יגרום לעלית הלחץ התוך עיני. ניתן להפסיק הטיפול לפני הזמן אם הדלקת חלפההוסף תגובה
-
-
טיפות עיניים (לת)
עדן 28/02/2025 | 09:08אני משתמשת בטיפות עיניים cosopt, כרגע זה חסר אמרו לי שיש תחליף dorzolamide timolol האם אפשר להשתמש בתחליף ? האם זה אותם מרכיבים ?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
משחת עור פרוטופיק למריחה על העין (לת)
מיכה 25/02/2025 | 19:03שלום רב. נכדתי קיבלה מרופא עיניים מרשם למשחת עור פרוטופיק. הרוקח בסופרפארם לא הסכים לתת לי בטענה שאסור למרוח בעין משחת עור לא סטרילית. קראתי בעלון של המשחה שאכן הרוקח צדק. בעלון היה רשום שאסור לקרב את המשחה לעין. מה דעתכם. תודההוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
נקודות שחורות בשדה ראייה
מממ 28/09/2023 | 00:19שלום,אני סובל למעלה מ 5 שנים ממסך מלא נקודות שחורות שנמצאות רוב הזמן בשדה ראייה והזמן שהן לא נמצאות קצר מאוד ומצב זה גורם לי לתסכול רב. אני בדקתי את הנושא מספר רב של פעמים אצל רופאים וכולם ענו לי את אותה תשובה שאין מה לעשות ואני אצטרך לדעת לחיות עם זה. לאחר שהייתי אובד עצות וחפרתי המון באינטרנט ראיתי ניתוח בשם ויטרקטומיה השאלה הם הוא מתאים בכלל למצב הזה שאף רופא לא מצליח לאבחן בכלל והכול נראה ״תקין״ על פניו אני סובל מספר רב של שנים מהמצב בו אני נמצא. אשמח לתשובה חיובית לטיפול לשם שינוי,בתודה מראשהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
גם אני סובל מאותה הבעיה
דרור 10/02/2025 | 15:13מהי התרופה?הוסף תגובה
-
תרופות טבעיות
ניב 18/01/2025 | 23:40דווקא אני לוקח תרופה טבעית שהיא כן מקטינה אותם וכן עזרה לי במקרה הזההוסף תגובה
-
גם אצלי זה ככה
נוי 29/10/2024 | 09:44אני עברתי ניתוח ויטרקטומי ,בת 32 ועדיין סובלת מזה מאוד .סיוט חייהוסף תגובה
-
גם אני סובל מאותה הבעיה
דרור 18/05/2024 | 08:57מוזר שאין לרפואה שום פתרון או תרופת סבתא כדי לנסות להקל במעט את הבעיההוסף תגובה
-
נושאים מרכזיים
-
מחלות קשורות
-
קרע ברשתית
-
טיפולים וניתוחים קשורים
-
ניתוח רדיאלי של הקרנית
-
ניתוח קטרקט
-
בדיקות קשורות
-
מיפוי קרנית
-
לחץ תוך-עיני
-
תרופות קשורות
-
אזלאסטין
-
מונחים קשורים
-
אופתלמולוגיה
-
קרנית

פורומים נוספים בתחום
פורוםהסרת משקפיים בלייזר
בפורום הסרת משקפיים בלייזר ניתן להתייעץ עם ד"ר אריאל ונדר, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום הסרת משקפיים בלייזרפורוםקטרקט וקטרקט בלייזר
בפורום קטרקט וקטרקט בלייזר ניתן להתייעץ עם ד"ר אייל כהן, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום קטרקט וקטרקט בלייזרפורוםבריאות העין
בפורום בריאות העין ניתן להתייעץ עם ד"ר מיכאל היימס, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום בריאות העיןפורוםניתוח הרמת עפעפיים ופלסטיקה של העין
בפורום ניתוח הרמת עפעפיים ופלסטיקה של העין ניתן להתייעץ עם ד"ר אהוד רייך, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום ניתוח הרמת עפעפיים ופלסטיקה ...פורוםסרטן העין
בפורום סרטן העין ניתן להתייעץ עם ד"ר אהוד רייך, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום סרטן העיןפורוםהסרת משקפיים
בפורום הסרת משקפיים ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום הסרת משקפיים